Hotel Zonneduin

Nehalenniaweg 1
4357AW DOMBURG
0118-581329 (thuis)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Medewerker ontbijt m/v

  Wij zoeken een leuke collega die ons team komt versterken in de ontbijtdienst. Ben je vriendelijk en behulpzaam? Dan is deze baan misschien iets voor jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Je werkzaamheden bestaan uit; - Het serveren van het ontbijt en koffie en thee. - Het klaarzetten voor het ontbijt voor de volgende dag. - Het buffet gedeelte aanvullen waar nodig. - Het schoonmaken en schoonhouden van de ontbijtruimte.

  6 dagen geleden Horeca (Domburg)
 • Medewerker huishouding m/v

  Wij zoeken een leuke collega die ons team komt versterken in de huishouding. Is schoon en fris jouw motto? Dan is deze baan misschien iets voor jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Je werkzaamheden bestaan uit; - Schoonmaken van de hotelkamers. - Schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Domburg)
 • Allround receptiemedewerker m/v

  Wij zoeken een leuke, representatieve en vrolijke collega die ons team komt versterken. Heb jij ervaring in de hotelbranche en in de horeca, dan is deze baan misschien iets voor jou. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Je werkzaamheden bestaan uit; - Het in- en uitchecken van onze gasten. - Digitale en telefonische afhandeling en boekingen verwerken. - Gasten kunnen voorzien van de juiste informatie over de omgeving en dagattracties. - Het verzorgen van de gasten op ons terras en lounge. - In staat zijn om perfecte service te combineren met vriendelijke verkoopgerichtheid.

  6 dagen geleden Horeca (Domburg)
Hotel Zonneduin

Nehalenniaweg 1
4357AW DOMBURG
0118-581329 (thuis)