Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Horecabaas.nI

t.a.v. Jordi Dooge GOES

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Stagiair hbo commerciële economie

  Als stagiair HBO Commerciële Economie ben jij bij ons bedrijf verantwoordelijk voor het bellen van zowel opdrachtgevers als ZZP'ers, het plaatsen van vacatures, de acquisitie en je draagt een steentje bij aan de communicatie.

  6 dagen geleden Stage (Goes)
 • Stagiar hbo communicatie

  Als stagiar Communicatie ben jij bij ons bedrijf verantwoordelijk voor het maken van content, het beheren en bijhouden van alle sociale media, het schrijven van nieuwsbrieven, een stukje klantcontact en er komt een deel Facebook marketing aan bod.

  6 dagen geleden Stage (Goes)
 • #gasten zoeken een #gastheer/vrouw !

  We hebben inmiddels een groot netwerk aan Zeeuwse horecazaken aangesloten via Horecabaas.nl. Verschillende ondernemers hebben bij ons kenbaar gemaakt, naast de freelancers die we via Horecabaas.nl bemiddelen, ook op zoek te zijn naar mensen die in loondienst willen werken aan de toekomst van het bedrijf. Is voor jou de zekerheid van een vaste baan belangrijk? Wil je graag voor langere tijd van waarde zijn voor een bedrijf? Zoek je uitdaging om op iets op te bouwen? Lees deze vacature dan goed door. Note *Ben jij op zoek naar flexibiliteit en vrijheid, schrijf je dan in via Horecabaas.nl. Voor één van onze opdrachtgevers in Burgh-Haamstede zijn de gasten op zoek naar een nieuwe gastheer/vrouw. Iemand die de gasten keer op keer in de watten legt en bereid is een warme band op te bouwen met de gasten…Hieronder lees je wat we nog meer van jou verwachten, en wat jij van ons mag verwachten.

  2 weken geleden Horeca (Burgh-Haamstede)
 • #keukenteam zoekt #chefkok!

  We hebben inmiddels een groot netwerk aan Zeeuwse horecazaken aangesloten via Horecabaas.nl. Verschillende ondernemers hebben bij ons aangegeven, naast de freelancers die we via Horecabaas.nl bemiddelen, ook op zoek te zijn naar mensen die in loondienst willen werken. Is voor jou de zekerheid van een vaste baan belangrijk? Wil je graag voor langere tijd van waarde zijn voor een bedrijf? Zoek je de uitdaging om daadwerkelijk iets op te bouwen? Lees deze vacature dan goed door. Voor één van onze opdrachtgevers in Vrouwenpolder is het keukenteam op zoek naar een nieuwe chefkok. En ja, een chef die ook echt meewerkt in het keuken team… Hieronder lees je wat we nog meer van jou verwachten, en wat jij van ons mag verwachten.

  2 weken geleden Horeca (Vrouwenpolder)