Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Havenwerk B.V.

VLISSINGEN

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Medewerker in de haven

  Heb jij ervaring met werken in de haven en/of logistiek maar kan je geen passende vacature vinden? Of lijkt het je interessant om in deze sectoren te werken? Wij gaan graag met jou in gesprek! Over Havenwerk Wij zijn een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar allround haven- en logistiekmedewerkers in Vlissingen. Wat ga je doen? Als haven- en logistiekmedewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek in Vlissingen en omgeving. Aandacht voor taak en veiligheid zijn hierbij erg belangrijk. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, rigger, reachstackerchauffeur en andere voorkomende werkzaamheden.

 • Packing operator

  Over Havenwerk Havenwerk is een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Packing Operator Metaalbewerking Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het in- en verpakken van rollen / spoelen staal, ter voorbereiding op het transport volgens de vereiste specificaties. Je draagt zorg voor een juiste registratie van rollen en pallets in het desbetreffende systeem. Ook ondersteun je bij het laden en lossen van materieel uit vrachtwagens met behulp van een heftruck. Nauwkeurigheid is hier van groot belang. Waar? Je zal werkzaam zijn voor één van onze opdrachtgevers in Vlissingen.

 • Heftruckchauffeur

  Over Havenwerk Wij zijn een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs in Vlissingen. Wat ga je doen? Als heftruckchauffeur werk je, afhankelijk van je ervaring, op uiteenlopende werkzaamheden op verschillende heftrucks (van 2 ton tot 46 tons- heftrucks). De werkzaamheden kunnen bestaan uit: – Werken op verschillende heftrucks – Fysiek werk – Gebruik van computers voor in- en uitscannen Waar? Je gaat werken bij een van onze opdrachtgevers in Vlissingen.

 • Logistiek medewerker

  Over Havenwerk Havenwerk is een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wat ga je doen? Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgifte van goederen. Je controleert deze en plaatst ze op de juiste locatie. Daarnaast zorg je voor het correct verzamelen van goederen en het verzendklaar maken van orders.