Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Havenwerk B.V

VLISSINGEN

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Administratieve support

    Administratieve support Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een dynamisch team waarin je de motor bent achter het administratieve proces en voorraadbeheer? Wil jij werken op locatie in Rotterdam, gecombineerd met vestiging Middelburg? Lees verder en ontdek waarom jij de perfecte match bent voor ons team!Wat ga je doen?Als administratieve superheld sta je bij ons bedrijf centraal in het coördi...

    3 weken geleden Administratief (Middelburg)
  • phone 0118-490933 (thuis)
Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener in de havens en industriële logistiek. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit; flexinuïteit.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.368 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.