Happy Staff

t.a.v. Remco den Ouden
t.a.v. Remco den Ouden

Happy Staff is de dienstverlener op het gebied van Horeca, Recreatie en Schoonmaak in Zeeland.

Of u nu op zoek bent naar werk of juist werknemers zoekt voor uw bedrijf; bij Happy Staff bent u aan het juiste adres!


Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes
085-9022933 (thuis), 085-9022933 (werk), 06-11832317 (mobiel)

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Cateringmedewerker

  Wij zijn voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom op zoek naar een cateringmedewerker.

  een week geleden Horeca (Heel Zeeland)
 • Schoonmaker

  Wij zijn op zoek naar mensen die op maandag en vrijdag willen schoonmaken van 10.00 tot 15.00 uur. Het gaat om de schoonmaak van vakantiebungalows op verschillende parken in Zeeland. De werkzaamheden zijn jaarrond. Je mag bij ons zelf aangeven wanneer je wel en niet wil of kan werken. Je zit dus nergens aan vast en je hebt de vrijheid om zelf aan te geven wat je wil. Voordat je aan de werkzaamheden begint krijg je een goede uitleg. Veel ervaring is helemaal niet noodzakelijk. Als jij een harde werker bent die het leuk vindt om een bungalow weer netjes op orde te maken voor de volgende gasten, dan kan je dit werk heel goed doen! Als je wel schoonmaakervaring hebt dan is dat natuurlijk een groot voordeel.

  een week geleden Schoonmaak (Heel Zeeland)
 • Kledingverkoper zoutelande/domburg

  Jij weet precies wat wij bedoelen met ‘klant is koning’. Jij bent als medewerker verkoop het aanspreekpunt voor de klant, bij deze leuke opdrachtgever. Wij zijn voor in Domburg en Zoutelande op zoek naar mensen die graag veel willen verdienen. Jij bent degene die de klanten voorziet van persoonlijk advies. De dameskledingzaak staat bekend om zijn gastvrijheid, wat jij ook uitstraat naar de klant toe. Jij zorgt ervoor dat elke klant met een goed gevoel de winkel weer verlaat.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Zoutelande)
 • Zelfstandig werkend kok

  Voor een bruisende locatie in Bruinisse zoeken wij een zelfstandig werkend kok. Wij zoeken iemand met ervaring die aan de slag wilt in het komende seizoen. Ben jij het hele jaar beschikbaar? Neem dan ook contact met ons op. Je komt te werken in een gezellig team, waar iedereen zich meer dan gemiddeld inzet om de gast te verwennen en te verrassen! Je bent dus hartelijk welkom als je in het seizoen wilt werken, maar er is ook een mogelijkheid om fulltime, jaarrond aan de slag te gaan. Dit is allemaal bespreekbaar.

  een week geleden Horeca (Bruinisse)
 • Parttime afwashulp weekend

  Voor een toffe strandtent in Zoutelande zijn wij op zoek naar een afwasser. Ben jij beschikbaar in het weekend tussen september en december? Lees dan snel verder.

  een week geleden Weekend en vakantiewerk (Zoutelande)
 • Kok, uren in overleg

  Wij zijn voor een opdrachtgever in Oostkapelle op zoek naar een kok.

  een week geleden Horeca (Oostkapelle)
 • Bediening zaterdag, hoger segment

  Voor een opdrachtgever in Zuid-Beveland zijn we op zoek naar een medewerker bediening. Dit mooie restaurant is op zoek naar een enthousiast iemand voor op zaterdag.

  een week geleden Horeca (Heel Zeeland)
 • Medewerker bediening, hoger segment

  Heb jij altijd al op een hoog niveau in de bediening willen werken op een van de mooiste plekken van Zeeland? En ben je beschikbaar vanaf 1 juli? Lees dan snel verder! Het restaurant bevindt zich aan het Veerse Meer en terwijl je aan het werk bent, zie je de zon langzaam ondergaan.

  een week geleden Horeca (Wolphaartsdijk)
 • Schoonmaakheld(in)

  Voor een mooi recreatiepark in Ouddorp zijn wij op zoek naar mensen die op maandag en vrijdag willen schoonmaken van 10.00 tot 15.00 uur. Het gaat om de schoonmaak van diverse bungalows.

  een week geleden Schoonmaak (Renesse)
 • Medewerker bediening/bar

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening/bar. Heb jij passie voor het vak en een goed gevoel van gastvrijheid? Lees dan snel verder. Deze opdrachtgever heeft een ruime keuze uit heerlijke drankjes, hapjes en complete maaltijden. De menukaart is opgebouwd uit een mix van Hollandse en Thaise gerechten.

  een week geleden Horeca (Borssele)
 • Bedieningsmedewerker fulltime

  Ben jij op zoek naar een baan in de horeca voor fulltime? Dan hebben wij iets dat bij jou past! Deze opdrachtgever in Brouwershaven staat bekend om zijn gastvrijheid. Dit vind je terug in de sfeer onderling en richting de gast. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker bediening.

  een week geleden Horeca (Brouwershaven)
Happy Staff

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes
085-9022933 (thuis), 085-9022933 (werk), 06-11832317 (mobiel)