Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goflex Young Professionals B.V

GOES

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Mbo opleiding en leerwerkplek in de installatietechniek (bbl)

  Mbo installatietechniek | Theorie op het ROC, praktijk bij Goflex | werken en leren | BBL Goflex heeft bbl opleidingsplekken beschikbaar in de installatietechniek! Werken en leren bij Goflex Bij Goflex ga je leren en werken tegelijk. Tijdens je opleiding ga je twee avonden of één dag naar het ROC van je eigen keuze. Daarnaast werk je vier of vijf dagen per week op een leerwerkplek bij een opdrachtgever van Goflex bij jou in de buurt. Als Goflexer krijg je je eigen werkkleding, gereedschap en een set persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm's). Ook krijg je je eigen coach die je eerste aanspreekpunt is en jou begeleidt en uitdaagt tijdens jouw opleidingstraject. Wat ga je doen? Samen met een ervaren monteur (en later zelfstandig) verricht je service en onderhoud aan verschillende soorten installaties zoals verwarming, luchtbehandeling, airco en water. Je doet controlerondes, analyseert storingen en lost deze op. Het kan ook voorkomen dat je complete installaties installeert en bedrijfsklaar oplevert. Je gaat aan de slag in de utiliteit (bijv. ziekenhuizen, scholen), woningen en/of industrie. [b]Opleidingen[/b] Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties (Utiliteit) Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties (Woning) Monteur Service en Onderhoud Installatietechniek Monteur Werktuigkundige Installaties Technicus Engineering Installatietechniek Technicus Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties Werkvoorbereider Installaties (Installatietechniek) Eerste monteur utiliteit Eerste monteur koude- en klimaatsystemen Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties Technisch leidinggevende / Technicus / werkvoorbereider Monteur werktuigkundige installaties Eerste monteur woning Eerste monteur installatietechniek Solliciteren Heb je interesse? Bekijk dan voor meer informatie onze website. Je kan je ook meteen aanmelden via deze link: https://www.goflex.nl/contact/direct-solliciteren/ Of kom eerst langs tijdens onze open avond, elke tweede dinsdag van de maand van 18.00 tot 20.00 uur op onze vestiging in Goes.

  3 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Mbo bbl leerwerkplek pijpfitter/ lasser (metaal)

  > Een betaalde (leer)baan in de metaaltechniek > Gratis opleiding; school- en boekengeld worden voor je betaald > Leren en werken aan echte projecten Wat doet een pijpfitter? In een werkplaats of op locatie leidingen in elkaar zetten waar vloeistoffen en gassen doorheen kunnen stromen. Dat kunnen kleine, smalle leidingen zijn maar ook leidingen met zo'n grote diameter dat je er doorheen kan lopen. Als fitter stel je met verschillende onderdelen (bochten, afsluiters, pijpen) complete leidingwerken samen en zet je ze samen met de lasser in elkaar. Eenmaal klaar gaan ze in hun geheel naar de klant toe of worden ze op locatie in elkaar gezet. De pijpfitter maakt de naadjes en legt hechtlasjes aan. De lasser last de leiding rondom. De uitdaging ligt in het tekening lezen, diversiteit in grootte van de leidingen en locaties en posities, je moet bijvoorbeeld met een kraan werken of boven je hoofd werken. Het opleidingstraject bij Goflex In de eerste 8 maanden kom je vier dagen naar de bedrijfsschool van ENGIE Services Zuid BV, op het nieuwe bedrijventerrein ‘Maintenance Value Park’ in Terneuzen. Onder begeleiding van docent Mike volg je praktijkscholing (praktische theorie, het maken van proefstukken, isometrisch tekenen, enz). Één dag in de week krijg je theorie op het Scalda College te Terneuzen. Gedurende de praktijkperiode loop je stage in de industrie. Je voert dan mechanische werkzaamheden uit. Na het eerste jaar volgt, afhankelijk van de vooropleiding, een 1, 2, of 3-jarig vervolgtraject in de reguliere BBL. Je gaat dan nog steeds één dag per week voor theorie naar het Scalda en vier dagen werk je op één van de projectlocaties. Afhankelijk van je vooropleiding rond je de mbo-opleiding op niveau 3 in max. 4 jaar af. Bekijk hier een vlog van Goflexer Glen die vertelt over zijn werk bij Engie. https://www.youtube.com/watch?v=8zNKDiPpAE0&feature=youtu.be Lijkt het jou wat om werk in de metaal te combineren met een bbl opleiding? Meld je dan snel aan en wieweet start jij met jouw carrière in de metaal.

  3 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Mbo opleiding en leerwerkplek in de elektrotechniek (bbl)

  Wil jij leren en werken in de techniek? Start met een mbo leerwerktraject in de elektrotechniek. Dat kan het hele jaar door. Praktijk krijg je bij Goflex, theorie op het ROC. Bij Goflex heb je twee startmogelijkheden: 1. In de bootcamp Heb je weinig technische ervaring, dan start het praktische deel van de opleiding in de bootcamp. De eerste periode van tien weken wordt je intern opgeleid door onze eigen praktijkinstructeurs. Ze leren je de basis van de techniek aan zodat je goed voorbereid wordt om aan het werk te gaan. Van materiaalkennis opdoen tot je eerste montageopdrachten. Je krijgt ook theorieles over bijvoorbeeld meten en tekenen. De bootcamp is in ons technisch trainingscentrum in Goes. Na de bootcamp start je op een leerwerkplek bij een van de opdrachtgevers van Goflex. 2. Direct in de praktijk Als je al voldoende technische ervaring hebt, start je direct in de BBL (beroeps begeleidende leerweg) op een leerwerkplek bij een van onze opdrachtgevers. Waar ga je werken? Op een project bij een van onze opdrachtgevers in de regio. We werken met veel bekende bedrijven samen. Samen met jou bekijken we welk bedrijf het beste bij je past. Bijvoorbeeld op basis van je woonplaats, ambitie, interesses en persoonlijkheid.

  3 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Haal je mbo diploma! Leren en werken in de techniek.

  Ben jij liever met je handen bezig dan elke dag in de schoolboeken? Lijkt het jou niet geweldig om kosteloos een technische MBO diploma te halen en tegelijkertijd salaris te verdienen? Ga dan naar www.goflex.nl In samenwerking met het Scalda en onze opdrachtgevers leiden we gemotiveerde jongeren op voor een mooie carrière in een technische sector. * Elektrotechniek * Pijpfitter/Lasser * Installatietechniek * Zomaar een aantal disciplines waarin wij professionele opleidingstrajecten in bieden. Theorie op het Scalda, praktijk bij Goflex! ~ Een betaalde (leer)baan in de techniek ~ Gratis MBO niveau 3 en niveau 4 opleiding op Scalda ~ Werken en leren aan échte projecten bij bekende bedrijven Goflex in vogelvlucht * Een goed betaalde leerbaan en een betaalde opleiding (kosten en tijd) * Een passende leerwerkplek bij een bedrijf bij jou in de buurt (Zeeland of West-Brabant) * Een coach die je begeleidt, samen met jou de leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt * Prestatiebeloning, goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning * Theoretische les op het Scalda, praktische vaardigheden op het Goflex trainingscentrum en op de leerwerkplek. * Goflex heeft als doel om van jou een echte techneut te maken. Daarom krijg je eerst 10 weken bootcamp en daarna extra softskills-trainingen, verdiepende of verbredende leergangen en vakmodules om je nog verder te ontwikkelen. Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)