Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

G.K.O. de Dreu

Oudelande

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Glaszetter, timmerman of onderhoudsmonteur

    Ben je glaszetter - timmerman of onderhoudsmonteur in de bouw of bereid hier naar toe te groeien? Dan hebben wij de baan voor je.Het gaat om afwisselende kleine projecten in de particuliere sector. Samen met een gezellig klein team ga je aan de slag met verschillende allround bouwwerkzaamheden zoals het plaatsen van kunststof of houten kozijnen, ramen en deuren, montage glas en diverse onderhoudsw...

    5 dagen geleden Bouw en installatie (Borssele)
Bij G.K.O. De Dreu kunt u terecht voor verschillende soorten glas, ramen, deuren, kozijnen (zowel hout als kunststof) en verschillende onderhoudswerkzaamheden.

Kwaliteit staat bij G.K.O. De Dreu hoog in het vaandel.
Om deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij met de beste materialen.

G.K.O. De Dreu levert topproducten tegen een aantrekkelijke prijs. Maak een afspraak voor een eerlijk
advies en prijsopgave.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.951 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.