Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Wil jij werken in een trendy foodshop als chef?

  Let’s get this (food)party started! Voor ons unieke concept zijn wij op zoek naar een Chef die samen met ons het nieuwe foodconcept op de markt wil brengen en dit uit te bouwen tot een groot succes. Ons concept is dynamisch, healthy en bovenal verfrissend! Affiniteit met food is gewenst. tot 36 uur. (overdag van dinsdag t/m zaterdag) Fulltime of parttime is in oveleg mogelijk.

  4 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Wil jij werken in een trendy foodshop?

  Let’s get this (food)party started! Voor ons unieke concept zijn wij op zoek naar een verkoop fanatiekeling die samen met ons het nieuwe foodconcept op de markt wil brengen en dit uit te bouwen tot een groot succes. Ons concept is dynamisch, healthy en bovenal verfrissend! Affiniteit met food is gewenst. 20 tot 32 uur. (overdag van dinsdag t/m zaterdag) Fulltime of parttime is in oveleg mogelijk.

  4 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Wil jij werken in een trendy foodshop?

  Let’s get this (food)party started! Voor ons unieke concept zijn wij op zoek naar een verkoop fanatiekeling die samen met ons het nieuwe foodconcept op de markt wil brengen en dit uit te bouwen tot een groot succes. Ons concept is dynamisch, healthy en bovenal verfrissend! Affiniteit met food is gewenst. 20 tot 30 uur. (overdag van dinsdag t/m zaterdag) Fulltime of parttime is in oveleg mogelijk.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
Food Concept