Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flexibility ZuidWest Nederland

t.a.v. Rene Bartelen TERNEUZEN

Wij hebben 29 vacatures voor jou

 • (junior) logistiek medewerker voor innovatieve machinebouwer in de regio terneuzen

  Zo'n 100 medewerkers dragen iedere werkdag mee aan het internationale succes van deze organisatie. Dat wil jij toch ook? In deze functie als Junior Logistiek Medewerker ben jij dé belangrijke schakel in het volledige productieproces met als hoofdtaak ervoor zorgen dat de monteurs de juiste onderdelen op het juiste moment in het productieproces krijgen. Ook heb je het inzicht om te zien dat bepaalde onderdelen niet meer nodig zijn en onderneem je actie door onderdelen direct naar de juiste locatie in het magazijn te brengen. Als Junior Logistiek Medewerker help je daarnaast graag je klanten en collega's aan de magazijnbalie die op zoek zijn naar dát specifieke onderdeel. Al deze factoren zorgen ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat! Verder ziet je dag er als volgt uit: o Je voert orderpick - werkzaamheden uit; o Je zorgt ervoor dat het magazijn er verzorgd en overzichtelijk uit ziet; o Orders maak je verzendklaar; o Bijhouden van administratie; o Op een veilige en efficiënte manier de heftruck bemannen en besturen.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Accountmanager bouw voor specialist in regio terneuzen

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je commercie en netwerken kan combineren? Lees dan snel verder en wellicht is dit de nieuwe job die je zoekt! Waarom je moet solliciteren op de vacature Accountmanager Bouw? Onze opdrachtgever is de specialist in bouwmaterialen, de functie is erg veelzijdig en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Dit zijn nou juist de factoren waarnaar jij op zoek bent. Als Accountmanager met een bouwkundige achtergrond zorg jij er voor dat de organisatie naar een hoger level wordt getild. Je bent van vele markten thuis, denk hierbij aan de voorbereiding/afhandeling van contracten, sluiten van orders, ontwikkelen van plannen en analyseren van de markt en klantgegevens. Omgaan met verschillende belangen en schakelen op verschillende niveaus, daarin ben jij een kei! Verder bestaat de functie o.a. uit: o Uitbreiden en onderhouden van het commerciële netwerk bij aannemers, bouwmaterialenhandelaren en woningcorporaties; o Het bezoeken van bouwplaatsen; o Afsluiten van orders en jaarcontracten bij handelaren, inkooporganisaties en aannemers; o Opstellen van verkoop, omzet, acquisitie en margeplannen; o Rapporteren over klant en beursbezoeken; o Analyseren van ontwikkelingen op de mark.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider civiele techniek voor toonaangevend bedrijfsbureau in terneuzen

  Jij maakt projecten tot een daverend succes, doordat je deze in de puntjes voorbereidt en coördineert. Als werkvoorbereider heb jij de technische expertise die nodig is om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten in de regio. Je draagt zorg voor de calculaties en begrotingen, het opstellen van offertes en daarnaast de werkvoorbereiding van aangenomen projecten op het gebied van sloop- en infrawerkzaamheden, zoals het opstellen van V&G-plannen. Je beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offerte-aanvragen en ook het bewaken van budgetten, inkopen van materialen en de gehele projectvoortgang behoort tot te dagelijkse werkzaamheden. Tevens is een bijdrage aan de KAM-uitvoering en vastlegging een onderdeel van je werk. Onze opdrachtgever is één van de grootste aannemingsbedrijven van Zeeland.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Medewerker commerciele binnendienst bij specialist in terneuzen

  Commercie, klantadvies en werken in teamverband! Door deze factoren ga jij elke dag met plezier naar je werk. Jij wil carrière maken in de commercie en je bent dé persoon die klanten weet te overtuigen van de producten die zij willen afnemen. Als Medewerker Commerciële Binnendienst werk je nauw samen met de regiomanager en weet jij je klanten op de juiste manier te bedienen. Klanten kunnen altijd terecht met product specifieke vragen, bij jou is de klant koning! Verder bestaat je dag uit: o Je klanten bedienen met productinformatie ,adviseren omtrent technische aspecten, verwerking instructies en leveringsmogelijkheden; o Je brengt offertes uit en volgt deze vervolgens op; o Behandelen en voorbereiden van de verkooporders; o Ondersteuning bieden aan de regiomanager op zowel commercieel als administratief gebied. De opdrachtgever is een van de grootste specialisten in bouwmaterialen van Zeeland!

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Junior supply chain planner voor internationale marktleider in hulst

  Jij bent dé verantwoordelijke voor de operationele organisatie en het inrichten, verbeteren en complementeren van de planning van orders, machines en personeel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Naast je reguliere werkzaamheden werk je ook mee aan diverse projecten. Kwaliteit, op tijd leveren, kosten-en voorraadbeheersing zijn hierbij de uitgangspunten. Samengevat zullen dit jouw werkzaamheden zijn: o Je zorgt voor een tijdige overdracht van de productie, daarbij rekening houdend met het juiste kostenniveau; o Je maakt een nauwkeurig productieplan i.c.m. voorraadniveaus en stelt dit continu bij; o Je stemt materialen en machinecapaciteit op elkaar af; o Je analyseert de processen en herkent knelpunten en komt met verbetervoorstellen; o Je analyseert frequent de materiaalbehoefte en productiecapaciteit op basis van historische gegevens, afname en forecast; o Je overlegt met verschillende afdelingen over zaken zoals productieplanning/processen, forecast, doorlooptijden en storingen en geeft hierover advies; o Je analyseert gerealiseerde verkopen en stelt verkoopprognoses op; o Je rapporteert direct aan de Supply Chain Manager; o Je stelt rapportages op met bijbehorende toelichtingen gericht op het geven van inzicht in productierealisaties en redenen van afwijkingen, bijzonderheden e.d.; o Je bent verantwoordelijk voor het toepassen en optimaliseren van kostenbeheersing binnen de organisatie. De opdrachtgever is een in onder andere Hulst gevestigde internationale onderneming die marktleider is in hun vakgebied.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Auditor voor een groot concern in de regio zeeland

  Audits en onderzoeken uitvoeren voor een grote organisatie en wet - en regelgeving dat kan jij erg goed! Voor alle bedrijven van het concern ben jij degene die deze werkzaamheden in goede banen kan leiden. Als auditor ben je bezig met wet - en regelgeving zoals de privacywetgeving, en het andere moment ben je bezig met bedrijfsprocessen in kaart te brengen en maak je analyses hoe deze processen beter kunnen verlopen. Daarnaast ben jij een persoon die zich graag in zaken vastbijt en kritisch kan doorvragen, en je ziet het echt als een uitdaging om data te analyseren. Conclusies weet jij om te zetten in concrete aanbevelingen, en deze aanbevelingen weet jij samen met de directies en controllers om te zetten in acties. Binnen alle lagen van de organisatie kun je je gemakkelijk aanpassen en ben je een echte sparringpartner, daarnaast fungeer je als aanspreekpunt op het gebied van risicobeheersing. Hoe een dag als auditor er verder eruit ziet: o Audits uitvoeren op het gebied van wet- en regelgeving; o Bestaan en werking van de administratieve organisatie en interne controle; o Naleving en optimalisering van accounting manual; o Continuïteit en risico's met betrekking tot de ICT omgeving; o Audits om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken; Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland

  4 dagen geleden Overige (Terneuzen)
 • Technisch inkoper in de regio terneuzen

  Het gehele proces van A tot Z met betrekking tot inkoop, dat kan jij erg goed! Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle afdelingen van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verkoopbeleid zodat er op een effectieve wijze in kaart gebracht wordt hoe het gehele inkoopproces verloopt. Als technisch inkoper is het erg belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden met de leveranciers over prijzen en levertijden, dit doe je graag en hier heb je ervaring mee. Als technisch inkoper val je onder de afdeling productie, in de toekomst is het de bedoeling dat er een centraal inkoopbeleid opgezet wordt waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor het opzetten van een op zichzelf staande afdeling. Een dag als technisch inkoper: o In overleg met de afdeling engineering of productie vaststellen welke componenten er ingekocht moeten worden; o Op basis van prijs, kwaliteit en levertijd, de juiste leveranciers selecteren; o Onderhandelen met de verkopers van de leverancier en het leveringsproces begeleiden; o Bestelling van verschillende onderdelen; o Inkooporders verwerken; o Je bent op de hoogte van wat er besteld is en wat er nog besteld moet worden; o Opstellen van een beleid om inkoop te centraliseren d.m.v. verschillende tools. Onze opdrachtgever is een grote technische leverancier in de regio Terneuzen.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Accountmanager in de regio zeeland

  Jij bent geboren voor de sales en commercieel aangelegd! Wil jij met deze kwaliteiten een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie? Lees dan snel verder! Als Accountmanager voor de regio Zeeland help je ondernemers om de zichtbaarheid en doelstelling te vergroten en hoe dit op de juiste manier ingezet kan worden. Actief relatiebeheer en het generen van new business door middel van acquisitie, hoort hier natuurlijk ook bij. Je bent een echte verbinder en zorgt voor de juiste oplossingen voor de (potentiele) klanten! Verder bestaat je dag uit: o Ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van mediumtypen en ontwikkelingen binnen het klimaat van de organisatie; o Sparringpartner zijn op het gebied van ontwikkelingen, zowel bij je collega's als de klant; o Actief met het CRM systeem werken om nog beter in te spelen op de behoefte van de klant; o Op zoek gaan naar nieuwe klanten en onderhouden van bestaande klanten, dit doe je door middel van de juiste communicatiemiddelen.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Heel Zeeland)
 • Junior accountmanager food zuid - west nederland

  Sales en Food in één functie combineren en zorg dragen voor je product in nieuwe en bestaande afzetmarkten? Lees dan snel verder en maak van deze vacature van Junior Accountmanager jouw nieuwe job! Als commerciële topper ben je geboren voor de sales en wil je werken voor een bedrijf uit Zeeland dat tot de wereldtop behoort op het gebied van schaal en schelpdierverwerking. Voor jou als Junior Accountmanager Food is geen dag hetzelfde! Jij weet je ervaring en kennis binnen het Food segment goed te benutten voor de klanten in Zuid - West Nederland, Brabant en België. Als Junior Accountmanager Food kan je goed compromissen sluiten en je spreekt goed je talen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: o Opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; o Bezoeken van bestaande klanten en daarnaast gericht acquireren van nieuwe klanten; o Meedenken in het proces van nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; o Opstellen en beheren van verkoopplannen in overeenstemming met je eigen relaties; o Verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes naar aanleiding van klantbezoeken.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Heel Zeeland)
 • Constructief tekenaar voor leverancier in bouwmaterialen in oosterhout

  Bij deze organisatie bouw jij verder aan de volgende stap in je carrière! Als constructief tekenaar ben je verantwoordelijk voor de tekeningen en de ordergegevens van de klanten om te zetten naar productie en montagetekeningen binnen de afgesproken termijnen. Het is een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het maken van voorcalculaties, legplannen en het berekenen en wapenen van de vloerconstructies van breedteplaatvloeren met behulp van rekensoftware. Onze opdrachtgever is een specialist in bouwmaterialen onder andere gevestigd in Oosterhout.

 • Technisch consultant bij toeleverancier in terneuzen

  Met jouw kennis en ervaring kun je hier veel waarde toevoegen. Jij bent het aanspreekpunt en dé specialist in jouw vakgebied. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Dit doe je per telefonisch of mail contact. Daarnaast stel je offertes op, bespreek je deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Binnen de sales afdeling werk je nauw samen met de accountmanagers en je andere collega's op de afdeling. Naast een inhoudelijke technische en adviserende rol, beheer je met jouw collega's van de buitendienst een werkgebied. Je ondersteunt de accountmanagers ook bij het uitbreiden van dit werkgebied door het binnenhalen van nieuwe relaties. Onze opdrachtgever is een van de grootste leveranciers in weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement van Zeeland.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider & kwaliteitscontroleur voor totaalleverancier in bouwmaterialen

  Zorg dragen voor de juiste productie en transportplanning, dat kan jij als geen ander! De voortgang faciliteren van de productie door middel van de juiste benodigde zaken, voor en tijdens de productie en het organisatorisch in juiste banen leiden, dat kan jij erg goed! Daarnaast ben je als Werkvoorbereider & Kwaliteitscontroleur dagelijks bezig met de controle van de verschillende productfasen en is het van belang om gegevens vast te leggen in een kwaliteitssysteem. De kwaliteitscontrole van producten is een essentieel onderdeel, door je bouwkundige achtergrond en expertise ben je zelf in staat om eventuele gebreken van het eindproduct te laten herstellen. Verder bestaat de functie o.a. uit: o Controle en vastlegging op het gebied van kwaliteit binnen het gehele productieproces; o Het opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem KOMO/KIWA; o Controle en vastlegging van verschillende productieartikelen; o Verantwoordelijkheid dragen voor bestellingen en voorraadbeheer; o Het opstellen van inkoopbonnen; o Het controleren en opstellen van verschillende vrachtdocumenten; o Bezoeken van bouwplaatsen; o Controleren van inkomende facturen; o Je werkt erg nauw samen met de productieleider, dagelijks contact met het productiepersoneel, klanten en toeleveranciers, hoort hier ook bij. Onze opdrachtgever in de regio Terneuzen is dé specialist in innovatie prefab bouwconcepten met 3D betoncasco's.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Marketing en communicatiemedewerker voor specialist in de regio zeeland

  Analyseren van marktsegmenten, omzet - en afzetcijfers, klantgedrag en hieraan de juist conclusies aan verbinden, dit zijn werkzaamheden die je erg graag doet! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! Als marketing en communicatie medewerker ben je op analytisch gebied erg sterk en ben je in staat om zelfstandig een marketinginformatiesysteem oftewel maIS op te zetten, te onderhouden en uiteindelijk uit te breiden.Daarnaast ondersteun en adviseer je het management team met de onderbouwde analyses en lever je rapportages aan over de verschillende klantgroepen. Hoe een dag als marketing en communicatie medewerker er verder uit ziet: o Je voert marktonderzoek uit; o Marketingplanningen schrijven ten behoeve van bedrijfsstrategie en productintroducties; o Ondersteunen en initiëren van marketing - en verkoopacties; o Orderkosten analyseren per klant en productgroep en klantrendement; Dit doe je natuurlijk niet allemaal zelfstandig maar samen met de afdeling verkoop die jou voorziet van de juiste product en projectinformatie. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Administratief/logistiek medewerker bij een specialist in de regio zeeland

  Als een echte spin in het web ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en de transportplanning van de gehele organisatie. Je krijgt te maken met diverse communicatiekanalen en je verzorgt de orderintake met de bijbehorende administratie. Samen met een team van drie medewerkers en de verschillende afdelingen ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden. Hoe een dag als medewerker administratie eruit ziet: o Overzichtelijk te werk gaan en veelal communiceren met de afdeling verkoop en transportplanning; o Het verzorgen van de orderintake; o Het verzorgen van de administratieve verwerking van de Nederlandse en Belgische markt; o Nauw samenwerken met chauffeurs en zakelijke relaties, dit is voornamelijk met zakelijke relaties. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)