Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flexibility ZuidWest Nederland

t.a.v. Rene Bartelen TERNEUZEN

Wij hebben 27 vacatures voor jou

 • Content en social media specialist voor internationale organisatie in hulst

  Jij bent de specialist op het gebied van Content en Social media en je weet de organisatie op de juiste manier te profileren! Jouw hoofdtaak is het verbeteren van de zichtbaar-en vindbaarheid via allerlei online en social media kanalen. Heb jij het in je? Daarnaast zorg je ervoor dat de content op het juiste moment voor de juiste kanalen beschikbaar is en je voldoet aan alle eisen van deze tijd. Jij bent de spin in het web op dit gebied binnen de organisatie, en je bent een echte teamplayer binnen het marketing team. Het opbouwen van relaties met de klant en partnerorganisaties, en het coördineren van projecten op intern en extern gebied, dat doe je ook erg graag! Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en je spreekt uitstekend Nederlands, Engels en Frans. De opdrachtgever is een in onder andere Hulst gevestigde internationale onderneming die marktleider is in hun vakgebied. Verder bestaan je werkzaamheden uit: o Het up – to – date houden van de websitecontent; o Beheren, onderhouden en uitbouwen van Social Media activiteiten; o Het ontwikkelen van activiteiten op andere kanalen en het signaleren van nieuwe trends; o Organisatie brede coördinatie van contentbeheer; o Het opvolgen van lancering van campagnes van nieuwe producten, zowel intern als extern; o Projectmanagement, het bij elkaar brengen van medewerkers en afdelingen, het organiseren van overleg of evenementen.

 • Supply chain planner voor internationale marktleider in hulst

  Jij bent dé verantwoordelijke voor de operationele organisatie en het inrichten, verbeteren en complementeren van de planning van orders, machines en personeel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Naast je reguliere werkzaamheden werk je ook mee aan diverse projecten. Kwaliteit, op tijd leveren, kosten-en voorraadbeheersing zijn hierbij de uitgangspunten. Samengevat zullen dit jouw werkzaamheden zijn: o Je zorgt voor een tijdige overdracht van de productie, daarbij rekening houdend met het juiste kostenniveau; o Je maakt een nauwkeurig productieplan i.c.m. voorraadniveaus en stelt dit continu bij; o Je stemt materialen en machinecapaciteit op elkaar af; o Je analyseert de processen en herkent knelpunten en komt met verbetervoorstellen; o Je analyseert frequent de materiaalbehoefte en productiecapaciteit op basis van historische gegevens, afname en forecast; o Je overlegt met verschillende afdelingen over zaken zoals productieplanning/processen, forecast, doorlooptijden en storingen en geeft hierover advies; o Je analyseert gerealiseerde verkopen en stelt verkoopprognoses op; o Je rapporteert direct aan de Supply Chain Manager; o Je stelt rapportages op met bijbehorende toelichtingen gericht op het geven van inzicht in productierealisaties en redenen van afwijkingen, bijzonderheden e.d.; o Je bent verantwoordelijk voor het toepassen en optimaliseren van kostenbeheersing binnen de organisatie. De opdrachtgever is een in onder andere Hulst gevestigde internationale onderneming die marktleider is in hun vakgebied.

  gisteren Productie (Hulst)
 • Technisch sales medewerker binnendienst in terneuzen

  Sales en voldoen aan de wensen en behoeften van de klanten, dat zit in je bloed! Jij bent degene die de vraag van de klant vertaalt naar de producten die ze nodig hebben. Informeren en adviseren van de klant daarin ben jij erg goed! Als commerciële topper weet je je brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling goed in te zetten om de klant uiteindelijk zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop. Verder bestaat je dag uit : o Klanten adviseren per mail en telefoon; o Offertes opstellen; o Offertes bespreken met de klant; o Advies geven over de keuze van producten; o Binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen. Waarom je kiest voor deze uitdagende functie van Technisch Sales Medewerker; werken bij een grote bouwspecialist, voldoende kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je werkt met mooie grondstoffen. Naast deze uitdagende werkzaamheden zorg je ervoor dat je met jouw collega's van de buitendienst de regio/werkgebied steeds verder wordt uitgebreid. Weer een uitdaging! Onze opdrachtgever is een specialist in bouwmaterialen in Terneuzen.

  een week geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider - calculator voor constructiebedrijf in terneuzen

  Met jouw ervaring als Werkvoorbereider - Calculator heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom je nu juist kiest voor deze vacature van onze opdrachtgever? Omdat je hier de kans krijgt om aan een breed scala aan projecten te werken voor uiteenlopende klanten in de regio. Dat betekent veel variëteit en geen dag is dus hetzelfde! Als Werkvoorbereider - Calculator ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van het primaire proces door uitvoering van uiteenlopende, voorbereidende werkzaamheden als calculatie, coördinatie en planning. Verder houd je je bezig met het uitbrengen van adequate offertes met de best haalbare kostprijs en de optimale project en/of productiemethode. Daarnaast houd je je onder andere bezig met: o Inkopen of afroepen van benodigde materialen o Plannen van medewerkers en/ of productiecapaciteit en productie o Beheren en bewaken van projectdossiers o Opstellen van exploitatiebegroting en ramingen o Calculeren van kostprijzen of benodigde materialen voor productie of (delen van) projecten.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Magazijn baliemedewerker voor bouw en infra organisatie regio goes

  Als aanspreekpunt én het gezicht van het magazijn zorg jij ervoor dat bezoekers, chauffeurs en machinisten altijd 100% tevreden zijn na een bezoek aan jouw balie. Jij krijgt energie van de juiste onderdelen uitgeven aan jouw "klanten". Je zult je met name bezig houden met het opzoeken, bestellen, aannemen en uitgeven van onderdelen. Om jouw klanten goed van dienst te kunnen zijn, dien je goed overweg te kunnen met computers om onderhoudslijsten bij te houden en online bestellingen te plaatsen. Verder bestaat de functie uit: o Bijhouden van APK lijsten; o Inboeken van APK-BMWT en veiligheidskeuringen; o Inboeken van werkorders. Onze opdrachtgever is één van de grootste bouw en infrabedrijven in Zeeland.

  een week geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Constructiebankwerker/ lasser voor constructiebedrijf in terneuzen

  Hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen? Bij ons kan dit. Als Constructiebankwerker/ Lasser focus jij je met name op het vervaardigen, repareren en modificeren van een constructie of constructiedelen door toepassing van uiteenlopende technieken. Verder ben je verantwoordelijk voor: o Het maken van werktekeningen en uitslagen o Het uitvoeren van bewerkingen volgens opdracht (lassen, boren, slijpen, etc.) op werkstukken o De- en montage van zowel constructies als machines o Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebruikte machines Onze opdrachtgever in een toonaangevend constructiebedrijf gevestigd in Terneuzen.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Allround onderhoudsmonteur/ lasser voor constructiebedrijf in terneuzen

  Hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen? Bij ons kan dit. Als Allround Onderhoudsmonteur/ Lasser focus jij je met name op montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/of installaties. Verder ben je verantwoordelijk voor: o Het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur o Het bewerken van materialen, opmeten van te repareren constructies en uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud o Het assembleren van technische modificaties o Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebruikte machines Onze opdrachtgever in een toonaangevend constructiebedrijf gevestigd in Terneuzen.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Netwerk & systeembeheerder bij specialist in bouwmaterialen regio terneuzen

  Jij bent dé technische specialist als het gaat om verschillende ICT systemen. Oplossen van verschillende ICT problemen dat kan jij erg goed! Als Systeem en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van ICT. Gerelateerde storingen van het gehele concern heb je zo verholpen, dit kan je zowel op afstand doen en op de locatie. Daarnaast verricht je planmatig en proactief onderhoud aan de ICT systemen van het bedrijf. Deelnemen en leidinggeven aan projecten om de systemen gebruiksklaar te maken en te houden voor de toekomst, daarin ben jij een kei! Je bent altijd op zoek naar de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Samen met een team van systeem - en netwerkbeheerders zorg je ervoor dat alle ICT facetten binnen het bedrijf soepel verlopen! Onze opdrachtgever onder andere gevestigd in Terneuzen, is dé specialist in bouwmaterialen van Zeeland.

  een week geleden ICT (Terneuzen)
 • Multilingual commercieel medewerker voor internationale organisatie in hulst

  Met jouw vlotte babbel, gezonde dosis zelfvertrouwen en enthousiasme zorg jij ervoor dat de nieuwe buitenlandse klanten worden binnengehaald. Als jij multilingual bent, dus dat betekent dat je uitstekend Frans en Spaans spreekt, zou dit zomaar jouw volgende functie kunnen zijn. Met jouw indrukwekkende talenachtergrond en commerciële instelling draag je bij aan het gezamelijke succes van de organisatie. Je vindt het namelijk leuk om telefonisch internationale leads te benaderen en zo het huidige internationale klantenbestand uit te breiden. Je dag zal onder andere bestaan uit: o Koude telefonische acquisitie: je benadert prospects met als doel om zoveel mogelijk leads te genereren voor onze sales afdeling; o Adressenbestanden actualiseren; o Opvolgen mailings; o Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen; o Je zorgt voor een correcte vastlegging en opvolging in CRM. De opdrachtgever is een in onder andere Hulst gevestigde internationale onderneming die marktleider is in hun vakgebied.

  een week geleden Marketing en sales (Heel Zeeland)
 • Uitvoerder gww voor toonaangevend aannemingsbedrijf in terneuzen

  Mis jij ook doorgroeimogelijkheden bij je huidige werkgever? Kom groeien bij onze opdrachtgever. Als Uitvoerder GWW zorg je ervoor dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega's, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder bestaat de functie uit : o Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; o Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; o Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; o Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; o Controleert inkomende leveringen; o Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; o Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen. Onze opdrachtgever is één van de grootste aannemingsbedrijven in Zeeland.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Engineer telecommunicatie voor marktleider in terneuzen

  Voor onze relatie in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Engineer Telecommunicatie voor dé marktleider in zendmasten voor de grote radiostations in Nederland en Belgiè. Beschik jij over goede analytische en communicatie vaardigheden, heb jij goede kennis van security, routering en network design én heb jij een afgeronde HBO opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: o Verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, uitbreiden en optimaliseren van hun zendinstallaties (FM en DAB- installaties, uplink installaties en audioverbindingen). o Adviseren over de toepasbaarheid van systeemcomponenten en software o Opstellen van projectplannen en uitvoeren van haalbaarheidsstudies o Begeleiden en uitvoeren van installatie- en configuratiewerkzaamheden o Oplossen van storingen en testprocedures

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Ervaren verspaner voor toeleverancier in buisleidingsystemen in middelburg

  Hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen? Bij ons kan dit. Als Ervaren Verspaner / Machinebanwerker focus jij je met name op. het maken van ferro en non ferro producten of onderdelen daarvan op een conventionele of CNC gestuurde draaibank, freesmachine of kotterbank. Je bent in staat om CNC programma's zelf te schrijven of aan te passen en dit doe je allemaal in een verspaning werkplaats. Verder ben je verantwoordelijk voor: o Bevestigen en afstellen van gereedschappen in de machine o Het bepalen van verspaningscondities en parameters o Boren met draai- en freesbank o CNC of conventioneel draaien en/of frezen o Opspannen, uitlijnen en stellen van werkstukken o Testen van de machine instellingen

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Commercieel technisch medewerker binnendienst regio terneuzen

  Met jouw technisch inzicht en ervaring kun je hier veel waarde toevoegen. Jij bent die proactieve, doelgerichte commercieel technisch medewerker binnendienst. Je ondersteunt de verhuur en nieuwbouwafdeling in de voorbereidende fase van projecten. Daarnaast ben je als commercieel technisch medewerker binnendienst verantwoordelijk voor het opmaken van offertes en het maken van calculaties. Verdere werkzaamheden bestaan uit administratieve activiteiten en commerciële activiteiten om je klanten en de interne afdeling van informatie te voorzien met betrekking tot de projecten. Verder bestaat de functie uit: o Opmaken van offertes; o Maken van calculaties; o Adviseren van klanten; o Interne afdeling voorzien van informatie.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Medewerker salarisadministratie bouw en infra in de regio goes

  Salaris gerelateerde vragen van medewerkers heb jij zó beantwoord, hier draai jij je hand niet voor om! Informatie verzamelen, onderzoeken en analyseren dat gaat je erg goed af, daarnaast geef je ook nog eens passend advies. Op de juiste manier ervoor zorgen dat de administratie, de verwerking en de verloning van de salarissen op de juiste manier gebeurd, daarin ben jij een kei! Muteren van de salarissen hoort hier ook bij. Daarnaast bestaat je dag verder uit: o Ondersteuning bieden waar nodig aan de afdeling personeelszaken; o Het personeelsbeleid tot uitvoering brengen, alsook de procedures/regels volgens het bedrijfsreglement; o Je zorgt ervoor dat je actuele kennis up to date is omtrent de arbeidsontwikkeling op het gebied van arbeidsovereenkomsten, voorwaarden, contracts vormen en loon/vakantiegeld. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van bouw en infra in de regio Goes.

  een week geleden Administratief (Heel Zeeland)
 • Monteur zenderpark voor marktleider in terneuzen

  Voor onze relatie in Terneuzen zijn wij op zoek naar een ervaren monteur zenderpark die affiniteit heeft met techniek en radio. Heb jij een afgeronde MBO opleiding, enkele jaren ervaring als (buitendienst)monteur en geen last van hoogtevrees? Dan zoeken wij jou! Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: o De montage van kabeldraagsystemen, laagspanningsverdeelkasten en het aanleggen van laagspanningsbekabeling. o Het opbouwen, testen en inregelen van zenderapparatuur, filtersystemen en aansluiten van bekabeling in apparatuurruimtes. o Het configureren en aansluiten van randapparatuur op locatie. o Het uitvoeren van controles, testen en metingen op zendinstallaties. o Het plaatsen, afwerken en onderhouden antennes in masten en/of rooftops. o Het opbouwen en monteren van apparatuur in racks. o Het onderhouden van zenderinstallaties in het land (Benelux + Denemarken).

  een week geleden Techniek (Terneuzen)