Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flexibility ZuidWest Nederland

t.a.v. Zuidwest@flexibility.nl TERNEUZEN

Wij hebben 21 vacatures voor jou

 • Commercieel medewerker binnendienst in omgeving goes

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij dé schakel tussen de interne en externe stakeholders. Jij staat internationale klanten in verschillende talen te woord en zorgt ervoor dat ze meer dan tevreden zijn over de producten die jij levert. Wat ga je doen als Commercieel Medewerker Binnendienst? o Verwerken van binnenkomende orders in het ERP systeem; o Uitvoeren van commercieel administratieve taken; o Overleggen met productie/planning; o Verzorgen van afhandeling CRM voor transport; o Verzorgen van facturatie; o Beantwoorden en afhandelen van vragen en klachten; o Klanten via mail en telefoon te woord staan.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Logistiek coördinator voor internationaal bedrijf in regio terneuzen

  Ben jij op zoek naar een unieke functie waarbij je dagelijks in contact staat met de States? Dan kan je hier je hart ophalen! In deze rol begint je werkdag op Amerikaanse tijden, dat betekent 12.30 uur Nederlandse tijd en werk je tot 21.00 uur. Je begint ’s middags op kantoor, maar je kunt het tweede gedeelte van je werkdag vanuit huis werken. Wat ga je doen als Logistiek Coördinator? Als Logistiek Coördinator ben je de logistieke schakel tussen de klanten, leveranciers, magazijnen en douane agenten in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld. Je rapporteert aan de Operationeel Manager en staat dagelijks in contact met de Amerikaanse collega’s. Tevens bestaat je werkdag uit: • Verwerken en uitvoeren van orders; • Organiseren van internationaal transport via weg, zee-en luchtvracht; • Bewaken en voorspellen van supply chain behoeften voor de inkoop-en verkoop afdeling; • Eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen in de keten voor bijvoorbeeld afhandeling van vragen en klachten, zowel intern als extern; • Oplossen van logistieke problemen welke ontstaan gedurende het logistieke proces.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Kwaliteitsmedewerker voeding voor regio terneuzen

  Jij weet als geen ander hoe je de kwaliteitsscore van leveranciers analyseert en samen met hen verbetert. Kwaliteit staat bij jou, net als bij onze opdrachtgever, hoog in het vaandel. Jij voorkomt liever problemen dan ze achteraf op te lossen en zet graag een stapje extra. Vanwege de succesvolle groei is onze opdrachtgever op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker Voeding ter versterking van het kwaliteitsteam. Wat ga jij doen als Kwaliteitsmedewerker Voeding? Je gaat als kwaliteitsmedewerker aan de slag bij een internationaal bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Binnen je functie richt jij je op het opzetten en implementeren van leverancier-en grondstofborgingsprogramma’s. Dit voer je uit samen met je collega’s van het kwaliteitsteam. Op dagelijkse basis beheer je de blokkkadelijst, beoordeel je nieuwe leveranciers en grondstoffen, identificeer je potentiële procesverbeteringen en help je waar nodig met verbeterinitiatieven.

  4 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Front-end software developer in terneuzen

  Zoek jij een baan waarin je je creativiteit en leergierigheid kwijt kunt? Wil jij als Front-end Software Developer ertoe doen en een bijdrage leveren aan allerlei nieuwe projecten die betrekking hebben met radio? Neem je graag het initiatief, ben je zeer creatief, kun je zelfstandig werken en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Front-end Software Developer ontwikkel, schrijf, implementeer, test, verbeter en onderhoud je de software op basis van de behoeften van de eindgebruiker. Je bent mede verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf het inventariseren van klantwensen tot en met de ontwikkeling en het onderhoud van concrete software-oplossingen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met het team Research & Development . Onze opdrachtgever is de marktleider in zendmasten voor de grote radiostations in Nederland en België.

  een week geleden ICT (Terneuzen)
 • Ervaren planner petrochemie voor de regio terneuzen

  Voor onze opdrachtgever, specialist op het gebied van industrieel reinigingen in Terneuzen, zijn wij op zoek naar een ervaren Planner. Als Planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, je zorgt voor een positieve en collegiale communicatie hiervan aan alle medewerkers. Hieronder valt het opmaken van planningen en schema's met betrekking tot materieel, personeel en onderaannemers met als doel een optimale voortgang te realiseren. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: Het inplannen van personen, voertuigen en materiaal Onderhouden van contacten met medewerkers, leidinggevende, klanten en interne ondersteunende afdelingen De meest efficiënte werkmethoden uitzoeken (zowel op gebied van kostenbesparing als planning) en je bepaalt de inzet van de juiste PBM’s, materieel en materiaal De verwerking van de benodigde administratieve handelingen Het overleggen met de opdrachtgever over inzet van materieel en werknemers Het opvolgen van de werkbonnen, opstellen van uitvoerdocumenten en verwerken van tankbonnen, aftekenen prestatielijsten Het ontvangen van bezoekers en centrale telefoonontvangst

  een week geleden Administratief (Terneuzen)
 • Medewerker communicatie voor een groeiende organisatie in regio terneuzen

  Jij bent degene die verantwoordelijk wilt zijn voor alle communicatie – uitingen van de organisatie. Schrijven van een communicatie plan en vervolgens de activiteiten uitvoeren van het communicatieplan, dat doe je erg graag! Denk jij geschikt te zijn? Lees dan snel verder! Als medewerker communicatie verzorg je verder de productintroducties bij de klanten, schrijf je teksten voor de website en zorg je ervoor dat de juiste content op social media staat. Daarnaast is het organiseren van beurzen en evenementen ook belangrijk! Hoe een dag als medewerker communicatie er verder uit ziet: Je schrijft content voor nieuwsbrieven, blogs en artikelen; Realiseren van promovideo’s voor narrowcasting en social media; Het geven van rondleidingen op de productielocatie; Invulling geven aan marketinguitingen van klanten; Verzorgen van relatiegeschenken. Als communicatie medewerker werk je nauw samen met de afdeling verkoop. Je bent in staat om de klanten proactief te informeren over de producten. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland.

  een week geleden Communicatie (Terneuzen)
 • Zzp accountmanager sales /recruitment consultant voor regio zeeland

  Heb jij de nodige ervaring als zelfstandig accountmanager Sales / recruitment Consultant en woon en werk je in Zeeland? Wij zoeken een ondernemende collega voor in ons recruitmentteam van Flexibility Zuid-West Nederland. Wie zijn wij? Wij zijn een jong, modern recruitmentbureau met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. Flexibility Zuid-West Nederland maakt deel uit van een franchiseorganisatie waarvan de backoffice vanuit Breda wordt gestuurd. Onze vestiging in Terneuzen is gesitueerd in M2Go City op het Stadhuisplein. De recruiters in Terneuzen werken zelfstandig, maar gaan samen voor een mooi resultaat. Geen dag is hetzelfde, er wordt hard gewerkt, maar dat geeft ons juist energie. Wie ben jij? Werk je graag thuis? Geen probleem. Werk je toch liever op kantoor? Je bent altijd welkom. Je bepaalt jouw eigen succes. We geven je graag de vrijheid en ruimte om je eigen pad te bepalen. Zo ben je vrij om jouw eigen klanten te bepalen en jouw eigen kandidaten te vinden. Laat je creativiteit gaan om de beste talenten te vinden. Vol met enthousiasme leid jij het recruitmentproces van begin tot eind. Met een servicekantoor in Breda zorgen we ervoor dat jij kan blijven doen wat jij leuk vindt. En dat is natuurlijk ondernemen! Samen zetten we jouw bemiddelingsbureau op de kaart.

  een week geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Projectontwikkelaar bouw voor de regio terneuzen

  Ben jij – met zo’n vijf jaar werkervaring op zak – klaar voor meer een dynamische baan? Jij bent als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor het onderzoeken van de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelprojecten. Je adviseert op het gebied van de afzetbaarheid, uitvoerbaarheid, bouwtechnische en bouwfysisch mogelijkheden en budget. Daarnaast zorg je voor alle benodigde vergunningen en contractstukken ten behoeve van uitvoering en verkoop. Met andere woorden: samen met jouw team verzorg je de uitwerking van een project - van initiatieffase tot realisatiefase. Je maakt deze projecten sluitend in een winstgevende businesscase. Onze opdrachtgever is een organisatie in regio Terneuzen die actief is in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider voor innovatieve organisatie in de regio terneuzen

  Jij bent degene die op de afdeling engineering verantwoordelijk wil zijn voor de inrichting en optimalisatie van bestaande en nieuwe productieprocessen. Je bereidt onder andere technische werkzaamheden voor die in de productieafdeling worden uitgevoerd en daarnaast ben je het interne en externe aanspreekpunt voor de producten die onder jouw verantwoording vallen. De productiedata en de productietools voor (nieuwe) producten, en verantwoordelijk zijn voor de technische inrichting en borging van het assemblageproces, behoren ook tot je taken als werkvoorbereider. Verder bestaan je taken uit: Bepalen van de optimale productieroute en deze vastleggen in een procesflow; Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhouden en optimaliseren van het assemblageproces; Implementeren van verbetertrajecten en procedures.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Teamleider accountancy voor toonaangevend accountancy kantoor in terneuzen

  Mis jij ook doorgroeimogelijkheden bij je huidige werkgever? Kom groeien bij onze opdrachtgever. Jij wordt verantwoordelijk voor het accountancy team. Dan kun je denken aan het beoordelen van het team, maken van ontwikkelafspraken, maar ook voor de dienstverlening aan ondernemers. Je stuurt bij waar nodig. Ook het monitoren van het budget is één van je taken. Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het klantencontact en de communicatie richting de klant. Tevens verricht je de complexere administratieve taken, voorbereidende advieswerkzaamheden, het samenstellen en afsluiten van complexe jaarrekeningen. Verder bestaat je dag uit: verzorgen van fiscale aangiftes; reviewwerkzaamheden op Assistenten; bespreken van de jaarrekening met de klant; voorbereiding van de facturatie;

 • Zelfstandig hypotheekadviseur voor huiskamer hypotheken in zeeland

  Vind jij ook dat het anders kan en moet? Gastvrij en eerlijk hypotheekadvies. Woon en werk je in een van de mooie steden van Zeeland, zijnde Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee of Tholen en wil je in je woon-werkgebied aan de slag als ondernemer? Dan zoeken wij jou! Wie ben jij? o Je wenst de vrijheid van het ondernemerschap o Je bent enorm gastvrij en verwondert elke klant met uitstekende service o Je hebt plezier in je werk o Je wenst een eerlijke samenwerking binnen een franchiseformule in de hypotheekadvisering o Je wordt vrolijk van het invullen van de woonwensen van de klanten o Je wenst weinig investeringen te doen om als ondernemer aan de slag te gaan

 • Tekenaar voor installatiebedrijf in hulst

  Wat jij graag doet als tekenaar installatietechniek, met topgereedschap en een goed salaris. Dat hebben we voor je in regio Hulst! Je maakt tekeningen voor in opdracht verkregen projecten en stelt dossiers samen van benodigde werkdocumenten. Daarbij draag je zorg voor de planning van verkregen opdrachten en faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt werkinstructies en vervangt de projectleider ingeval van diens afwezigheid.

  een week geleden Bouw en installatie (Hulst)
 • Electronica engineer voor productiebedrijf in de regio terneuzen

  Ben je een electronica engineer die op zoek is om voorop te lopen bij innovatieve ontwikkelingen? Bij deze organisatie draag je bij aan verschillende, mooie projecten waarbij je echt het verschil kunt maken. Meer weten? Lees dan snel verder! Wat zullen jouw hoofdwerkzaamheden zijn? In een team ontwikkel je mee aan innovatieve complexe mechatronische en elektronische apparatuur. Vanaf concept tot de uiteindelijke oplevering ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor dit proces. Tevens draag je zorg voor het volledige electronica pakket van de producten met de andere engineers. Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve apparatuur.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Adviseur voor de agrarische sector in breda

  Woon en werk je in Breda en heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Adviseur of Accountmanager voor de agrarische sector? Spreek je de taal van de boer en weet je hoeveel liter melk een koe geeft? Dan zoeken wij jou! Als Adviseur Agrarische sector ben je relatiebeheerder, accountmanager en financieringsspecialist in één. Je gaat voor een succesvolle en toekomstbestendige samenwerking met de agrarische klanten van onze opdrachtgever. Je analyseert bedrijfsgegevens, marktbewegingen en ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Met al deze informatie kom je tot passende adviezen ten aanzien van de bedrijfsstrategie en de toekomst van de klant. Vanuit je bedrijfseconomische kennis en agrarische ervaring denk je met de klant mee over de optimalisering van zijn bedrijfsvoering. Wie zoeken wij? We zoeken een teamplayer, een leergierige, ambitieuze collega die we kunnen helpen ontwikkelen en die we blijvend kunnen uitdagen; We zoeken iemand die makkelijk contact maakt met onze agrarische klanten, die door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis adviesmogelijkheden kan signaleren voordat de klant er aan denkt; We zoeken een spin in het web van onze interne organisatie, waardoor je de nodige samenwerkingen kunt organiseren en de dienstverlening nog beter gestroomlijnd wordt.

 • Belastingadviseur in de regio terneuzen

  Mis jij ook doorgroeimogelijkheden bij je huidige werkgever? Kom groeien bij onze opdrachtgever. Jij draagt verantwoordelijkheid voor de klantenkring van het fiscale MKB team (advies, begeleiding, acquisitie) en declarabiliteit. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van complexe aangiftes en controleren van aanslagen. Maar ook het opstellen van bezwaarschriften en behandelen van beroepsprocedures maken onderdeel uit van jouw takenpakket. Verder bestaat je dag uit: Coachen en begeleiden van junior belastingadviseurs; Realiseren van optimale resultaten voor je klanten door je kennis goed toe te passen; Signaleren van mogelijkheden en advies daarover uitbrengen.