Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flexibility ZuidWest Nederland

t.a.v. Zuidwest@flexibility.nl TERNEUZEN

Wij hebben 13 vacatures voor jou

 • Technisch tekenaar/calculator voor specialist in de regio terneuzen

  Heb jij het in je als technisch tekenaar? Voor deze vacature van Technisch tekenaar/ calculator in de regio Terneuzen ben je geïnteresseerd of heb je affiniteit met de bouwwereld. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle benodigde tekeningen en calculaties binnen de afgesproken termijn gemaakt worden. Dit doe je natuurlijk niet allemaal alleen, maar je werkt nauw samen met een klein en professioneel team die de werkvoorbereiding verzorgt. Vanuit deze afdeling vindt de aansturing van de productafdeling plaats. Verschillende maatwerkproducten worden hier geproduceerd. Als technisch tekenaar/calculator ben je nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig en kun je goed tegen hectiek. Onze opdrachtgever is een groot concern in Zeeland .

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Teamleider voor een vestiging van een groot concern in vlissingen

  Met jouw leidinggevende kwaliteiten weet je de verkoopmedewerkers op de juiste wijze te motiveren en het grote assortiment van materialen te verkopen aan de klanten! Klinkt deze vacature van teamleider in Vlissingen voor jou interessant? Lees dan snel verder! Als teamleider geef je leiding aan een team van acht ervaren verkopers en je hebt veel interne contacten met collega’s van diverse afdelingen binnen de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en de uitstraling van de vestiging en je hebt een voorbeeld functie voor je team door proactief mee te verkopen. Daarbij hoort ook klantencontact en een bijdrage leveren aan de uitstraling van de vestiging. Je bent als teamleider onderdeel van het managementteam van de organisatie en je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Daarnaast spreek je ook regelmatig collega’s van andere vestigingen en extern met de grote klantenkring. Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in bouw- en afbouwmaterialen.

  een week geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Commercieel medewerker binnendienst met leidinggevende ambities in de regio terneuzen

  Jij hebt reeds ervaring in een verkoop binnendienstfunctie en tegelijkertijd de ambitie om leiding te geven aan het team verkoop binnendienst. Klinkt dit als jouw volgende baan? Als commercieel medewerker binnendienst maak je complexe offertes, voer je werkoverleg, controleer je administratieve processen en ondersteun je je collega’s van de buitendienst. Tevens ben jij degene die verantwoordelijk is voor het organiseren van vergaderingen en voorzit. Verder bestaan de werkzaamheden uit: Inkoopcontracten behandelen; Uitbrengen van offertes en de opvolging hiervan; De afdeling ondersteunen op commercieel, technisch en persoonlijk gebied; Organiseren, voorbereiden en voorzitten van overlegstructuren, acties helpen uitzetten en monitoren; Motiveren en leidinggeven aan het team van de commerciële binnendienst. Onze opdrachtgever is een groot concern in Zeeland.

  een week geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Senior systeem & netwerkbeheerder voor een groot concern in terneuzen

  Jij bent dé technische specialist als het gaat om verschillende ICT systemen. Als Systeem en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van ICT. Gerelateerde storingen van het gehele concern heb je zo verholpen, dit kan je zowel op afstand doen en op de locatie. Daarnaast verricht je planmatig en proactief onderhoud aan de ICT systemen van het bedrijf. Deelnemen en leidinggeven aan projecten om de systemen gebruiksklaar te maken en te houden voor de toekomst hoort hier ook bij. Denk hierbij aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data bescherming of telefonie. Je bent altijd op zoek naar de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Samen met een team van systeem – en netwerkbeheerders zorg je ervoor dat alle ICT facetten binnen het bedrijf soepel verlopen. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de dochterondernemingen, dit betekent dat je ook wel eens op pad bent om deze te bezoeken.

  een week geleden ICT (Terneuzen)
 • Zelfstandig hypotheekadviseur voor huiskamer hypotheken in zeeland

  Vind jij ook dat het anders kan en moet? Gastvrij en eerlijk hypotheekadvies. Woon en werk je in een van de mooie steden van Zeeland, zijnde Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee of Tholen en wil je in je woon-werkgebied aan de slag als ondernemer? Dan zoeken wij jou! Wie ben jij? o Je wenst de vrijheid van het ondernemerschap o Je bent enorm gastvrij en verwondert elke klant met uitstekende service o Je hebt plezier in je werk o Je wenst een eerlijke samenwerking binnen een franchiseformule in de hypotheekadvisering o Je wordt vrolijk van het invullen van de woonwensen van de klanten o Je wenst weinig investeringen te doen om als ondernemer aan de slag te gaan

  een week geleden Overige (Heel Zeeland)
 • Verkoper binnendienst bij bouwspecialist in zwijndrecht

  Nauwkeurig, pro-actief en commercieel zijn termen die jou definiëren. Jij wordt enthousiast van je klanten bedienen en jij bent pas 100% tevreden wanneer jouw klanten dat ook zijn! In deze rol van Verkoper Binnendienst ben jij hét visitekaartje van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele assortiment waarbij je het doel om de omzet te verhogen niet uit het oog verliest. Je vervult een commerciële en uitdagende functie waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Je adviseert klanten actief en weet alle ins and outs over de producten. Verder bestaat je dag uit: Je klanten bedienen met productinformatie, adviseren omtrent technische aspecten, verwerking instructies en leveringsmogelijkheden; Je brengt offertes uit en volgt deze vervolgens op; Behandelen en voorbereiden van de verkooporders; Verzorgen van de administratieve afhandeling van de bestellingen. De opdrachtgever is een van de grote spelers in de bouw van Zuid-West Nederland.

  een week geleden Marketing en sales (Buiten Zeeland)
 • Logistiek medewerker voor innovatieve machinebouwer in de regio terneuzen

  Zo'n 100 medewerkers dragen iedere werkdag mee aan het internationale succes van deze organisatie. Dat wil jij toch ook? In deze functie als Logistiek Medewerker ben jij dé belangrijke schakel in het volledige productieproces met als hoofdtaak ervoor zorgen dat de monteurs de juiste onderdelen op het juiste moment in het productieproces krijgen. Ook heb je het inzicht om te zien dat bepaalde onderdelen niet meer nodig zijn en onderneem je actie door onderdelen direct naar de juiste locatie in het magazijn te brengen. Als Logistiek Medewerker help je daarnaast graag je klanten en collega's aan de magazijnbalie die op zoek zijn naar dát specifieke onderdeel. Al deze factoren zorgen ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat! Verder ziet je dag er als volgt uit: o Je voert orderpick - werkzaamheden uit; o Je zorgt ervoor dat het magazijn er verzorgd en overzichtelijk uit ziet; o Orders maak je verzendklaar; o Bijhouden van administratie; o Op een veilige en efficiënte manier de heftruck bemannen en besturen.

  een week geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Gezinsmanager voor de regio zeeland

  Jij zet je in voor kinderen en jongeren die te maken hebben met gezinsproblematiek in de provincie Zeeland. Bij deze Zeeuwse gezinnen ben jij het aanspreekpunt en werk jij mee aan een veilige en stabiele leefomgeving door de regie op de zorg te coördineren. Klinkt dit als jouw volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw dag eruit? Als gezinsmanager ga je aan de slag binnen een justitieel en vrijwilliger kader. De doelgroep en problematiek waarmee je werkt is divers: je begeleidt zowel gezinnen met jonge kinderen en gaat aan de slag met jongeren. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is. Zo monitor je bij het ene gezin de veiligheid zonder de betrokkenheid van de rechtbank en voer je bij het andere gezin een maatregel uit. Jij bent het vaste aanspreekpunt in de hulpverlening. Tijdens het eerste huisbezoek maak je kennis met het gezin, bespreek je wat er thuis speelt en maak je veiligheidsafspraken met elkaar. Vervolgens overleg je intern multidisciplinair over de aanpak en stel je met de ouders en kinderen een gezinsplan op. Je schakelt de best passende hulp in en houdt toezicht op de voortgang en kwaliteit hiervan. Je organiseert overleggen met professionals – zoals hulpverlenende instanties, wijkteams en agenten – én werkt samen met het sociale netwerk van het gezin. Je wordt hierbij ondersteund door een deskundig team van collega’s, gedragsdeskundige, supervisor en teammanager. Rapporteren is een belangrijk onderdeel van je werk. Je werkt methode-trouw, maakt je handelingen inzichtelijk en zorgt ervoor dat voor alle betrokkenen duidelijk is wat er gaat gebeuren en waarom. Jouw belangrijkste taak: ieder kind veilig. Onze opdrachtgever is een organisatie die ondersteuning en advies biedt rond de veiligheid van kinderen en jongeren.

 • Technisch inkoper bij een technische leverancier in de regio terneuzen

  Het gehele proces van A tot Z met betrekking tot inkoop, dat kan jij erg goed! Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle afdelingen van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid zodat er op een effectieve wijze in kaart gebracht wordt hoe het gehele inkoopproces verloopt. Als technisch inkoper is het erg belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden met de leveranciers over prijzen en levertijden, dit doe je graag en hier heb je ervaring mee. Als technisch inkoper val je onder de afdeling productie, in de toekomst is het de bedoeling dat er een centraal inkoopbeleid opgezet wordt waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor het opzetten van een op zichzelf staande afdeling. Jij bent : Een planner; je bent erg goed in timemanagement. Een netwerker; je kunt mensen aan je binden en zoekt nieuwe mensen om je doel te bereiken. Financieel bewust; je hebt inzicht in het kostenplaatje en denkt graag na hoe het beter kan. Besluitvaardig; je denkt in oplossingen en bent niet bang om een keuze te maken en daarvoor te gaan met je team. Resultaatgericht; je ziet graag resultaat en brengt je resultaten in kaart en deelt deze met het management en je team. Kwaliteitsgericht; je levert graag op tijd alles aan en zorgt ervoor dat je van je fouten leert zodat je de volgende keer nog beter werk kunt afleveren. Communicatief sterk; je hebt er geen moeite mee om de telefoon op te pakken of interne communicatie te voeren. Een dag als technisch inkoper: In overleg met de afdeling engineering of productie vaststellen welke componenten er ingekocht moeten worden; Op basis van prijs, kwaliteit en levertijd, de juiste leveranciers selecteren; Onderhandelen met de verkopers van de leverancier en het leveringsproces begeleiden; Bestelling van verschillende onderdelen; Inkooporders verwerken; Je bent op de hoogte van wat er besteld is en wat er nog besteld moet worden; Opstellen van een beleid om inkoop te centraliseren d.m.v. verschillende tools. Onze opdrachtgever is een grote technische leverancier in de regio Terneuzen.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Adviseur voor de agrarische sector in goes

  Woon en werk je in Zeeland en heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Adviseur of Accountmanager voor de agrarische sector? Spreek je de taal van de boer en weet je hoeveel liter melk een koe geeft? Dan zoeken wij jou! Als Adviseur Agrarische sector ben je relatiebeheerder, accountmanager en financieringsspecialist in één. Je gaat voor een succesvolle en toekomstbestendige samenwerking met de agrarische klanten van onze opdrachtgever. Je analyseert bedrijfsgegevens, marktbewegingen en ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Met al deze informatie kom je tot passende adviezen ten aanzien van de bedrijfsstrategie en de toekomst van de klant. Vanuit je bedrijfseconomische kennis en agrarische ervaring denk je met de klant mee over de optimalisering van zijn bedrijfsvoering.

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Adviseur voor de agrarische sector in west-brabant

  Woon en werk je in West-Brabant en heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Adviseur of Accountmanager voor de agrarische sector? Spreek je de taal van de boer en weet je hoeveel liter melk een koe geeft? Dan zoeken wij jou! Als Adviseur Agrarische sector ben je relatiebeheerder, accountmanager en financieringsspecialist in één. Je gaat voor een succesvolle en toekomstbestendige samenwerking met de agrarische klanten van onze opdrachtgever. Je analyseert bedrijfsgegevens, marktbewegingen en ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Met al deze informatie kom je tot passende adviezen ten aanzien van de bedrijfsstrategie en de toekomst van de klant. Vanuit je bedrijfseconomische kennis en agrarische ervaring denk je met de klant mee over de optimalisering van zijn bedrijfsvoering. Wie zoeken wij? • We zoeken een teamplayer, een leergierige, ambitieuze collega die we kunnen helpen ontwikkelen en die we blijvend kunnen uitdagen; • We zoeken iemand die makkelijk contact maakt met onze agrarische klanten, die door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis adviesmogelijkheden kan signaleren voordat de klant er aan denkt; • We zoeken een spin in het web van onze interne organisatie, waardoor je de nodige samenwerkingen kunt organiseren en de dienstverlening nog beter gestroomlijnd wordt.

 • R&d engineer (wo/hbo) in de regio terneuzen

  Ben je een engineer die op zoek is om voorop te lopen bij innovatieve ontwikkelingen? Ben je gemotiveerd, de beste in zijn of haar klasse en gepassioneerd voor dit mooie vak? Bij deze organisatie kun je van toegevoegde waarde zijn en samenwerken met gemotiveerde professionals met een vergelijkbare mindset. Meer weten? Lees hieronder snel verder! Wat zullen jouw hoofdwerkzaamheden zijn? In een team ontwikkel je mee aan innovatieve complexe mechatronische en elektronische apparatuur. Vanaf concept tot de uiteindelijke oplevering ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor dit proces. Tevens draag je zorg voor het volledige electronica pakket van de producten met de andere engineers. Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve apparatuur.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider voor innovatieve organisatie in de regio terneuzen

  Jij bent degene die op de afdeling engineering verantwoordelijk wil zijn voor de inrichting en optimalisatie van bestaande en nieuwe productieprocessen. Je bereidt onder andere technische werkzaamheden voor die in de productieafdeling worden uitgevoerd en daarnaast ben je het interne en externe aanspreekpunt voor de producten die onder jouw verantwoording vallen. De productiedata en de productietools voor (nieuwe) producten, en verantwoordelijk zijn voor de technische inrichting en borging van het assemblageproces, behoren ook tot je taken als werkvoorbereider. Verder bestaan je taken uit: o Bepalen van de optimale productieroute en deze vastleggen in een procesflow; o Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhouden en optimaliseren van het assemblageproces; o Implementeren van verbetertrajecten en procedures.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)