Flexibility ZuidWest Nederland

t.a.v. René Bartelen
t.a.v. René Bartelen

WELKOM bij Flexibility Zuid-West Nederland!

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland en West-Brabant. Met onze diensten werving & selectie, detacheren, uitzenden en payroll helpen wij kandidaten aan een passende baan en onze klanten aan het beste personeel. Het is onze passie om talentvolle mensen en mooie bedrijven te verbinden.

Er is een tekort aan geschikt personeel voor allerlei beroepen. Hoe vind je ondanks de krapte op de arbeidsmarkt toch de juiste kandidaat voor je vacatures? Schakel Flexibility Zuid-West Nederland in. Wij spreken de taal van je nieuwe collega en weten waar deze zich schuil houdt. Met onze werkwijze zorgen wij ervoor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent.

06-14649775 (mobiel)

Wij hebben 21 vacatures voor jou

 • Assistent accountant voor meerdere vestigingen in zeeland

  Woon en werk je in Zeeland en heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Assistent-Accountant? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Vindt jij elke dag je uitdaging om de grote variëteit aan MKB klanten te adviseren, op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen? Dan zoeken wij jou! Voor meerdere vestigingen in Zeeland van een Accountantskantoor in Terneuzen, Vlissingen en Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Assistent Accountant.

 • Receptiemedewer(st)er in midden zeeland

  Ben jij een kei in organiseren en plannen? Kan jij goed het overzicht behouden in hectische situaties en wil jij graag werken in een groeiend en gezond bedrijf? Dan zijn wij voor de regio midden Zeeland op zoek naar een receptionist of receptioniste zoals jij! Als receptionist of receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten. De gasten geef je een warm welkom en je probeert op een correctie wijze de gasten verder te helpen. Daarnaast is het van belang dat je goed kan filteren op telefoontjes die binnen komen. Je weet de balans te vinden tussen urgente en minder urgente telefoontjes. Het verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie en ondersteuning bieden aan de directiesecretaresse behoort ook tot je takenpakket. Verder bestaan je werkzaamheden o.a. uit : o Onderhouden van het CRM systeem; o Archiveren van diverse documentatie; o De agenda beheren van de directie; o Voorbereiden van offertes; o Notuleren tijdens overleg; o Wekelijks zorg dragen voor het bestellen van levensmiddelen en kantoorartikelen; o Beheren van dossiers.

  gisteren Administratief (Goes)
 • Financieel administratief medewerker in midden zeeland

  Ben jij een echte cijfer - fanaat en heb jij een afgeronde MBO niveau 3 opleiding of ervaring met administratieve werkzaamheden? En ben jij iemand die graag het voortouw neemt en accuraat, integer en resultaat te werk gaat?Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een inspirerende, groeiende en gezonde relatie, zijn wij op zoek naar een medewerker financiele administratie in de regio midden Zeeland. Als medewerk(st) er financiele administratie ben jij één van de belangrijkste schakels voor je collega’s met betrekking tot administratieve werkzaamheden en bijbehorende richtlijnen. Door jou strakke planning en accuratesse beschikken jouw collega’s over een correcte administratie. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: o Gestructureerde en strakke planningen maken; o Opvolgen van administratieve procedures; o Opvolgen van de richtlijnen; o Werken met het programma Exact.

  gisteren Administratief (Goes)
 • Accountmanager sales voor een landelijke uitgever in zeeland

  Ben jij geboren voor de sales en wil je werken voor de mooiste nieuws en mediamerken van Nederland? Ben jij commercieel en wil je een bijdrage leveren aan de digitale groei van deze landelijke uitgever in de provincie Zeeland? Dan zoeken wij jou! Deze uitgever heeft de transitie gemaakt van de oude drukpers naar het digitale tijdperk. Zij zijn volledig klaar voor de toekomst! Ben jij dat ook? Als online Accountmanager is het je doel om de lokale ondernemer in Zeeland aan jou te binden en hen te informeren en enthousiasmeren over alles op het gebied van digitale producten. Dus tover jij de glimlach om het gezicht van de (potentiele) klant in Zeeland en weet jij successen te vieren met collega's? Dan is deze gave functie perfect voor jou! Wat ga je doen: o Actief relatiebeheer en genereren van new business door middel acquisitie en klantbezoeken binnen Zeeland o Je verbindt en zorgt voor oplossingen voor onze (potentiële) klanten in Zeeland o Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van de mediumtypen, de ontwikkelingen in het medialandschap en bij adverteerders o Je bent een sparringpartner op het gebied van digitale ontwikkelingen zowel bij je sales collega's als bij de klant o Werkt actief met het CRM om nog beter in te spelen op de behoefte van de ondernemer in Zeeland o Ben je woonachtig in Zeeland in Terneuzen, Hulst, Oostburg, Sluis, Middelburg, Vlissingen, Goes, Tholen, Zierikzee of in een van onze andere mooie steden of dorpen in Zeeland? Dan zoeken wij jou!

  2 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Cost engineer for a turnaround project in terneuzen

  We are looking for a Cost Engineer for a dynamic company which focuses on consultancy in Turnaround Projects within the Oil & Gas - and Energy Industry. This position is for a couple of Turnaround projects in Terneuzen, which are schedule for the next couple of years. For these, and future projects you’ll have to work together with our client to implement a good and sustainable Turnaround Cost Control process. For this challenging job you need strong analytical skills. As a Cost Engineer you will be a member of the Turnaround Management team and working on several turnarounds for the next years. What are your responsibilities? o The Turnaround Cost Engineer manages, analyzes and forecasts TA related costs throughout the life of cycle of the Turnaround; o Providing essential information to management Steering Team and Core Team during all phases of the turnaround; o Use facility strategy, operation's scope, engineering estimates, and historical data to build a Budget Estimate based off known TA scope; o Assist with the development for the Plan for Management and Controler as it pertains to Cost Management; o Facilitate the building and optimization of a headcount based estimate for major service providers that will bill based on time & material; o Calculate and Report cost estimate at completion, that include the most up to date plan for service providers and work scope; o Finalize & archive all cost information and assists with generations of financial portion of the closure report.

  3 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Hypotheekadviseur voor een landelijke keten in zeeland

  Vind jij ook dat het anders kan en moet? Gastvrij en eerlijk hypotheekadvies. Wij zoeken voor een landelijk werkende keten hypotheekadviseurs in Zeeland. Ben je nu ZZP-er en doe je interim opdrachten of ben je werkzaam als hypotheekadviseur of financieel adviseur bij een geldverstrekker en ben je toe aan de volgende stap? Woon en werk je in een van de mooie steden van Zeeland, zijnde Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee of Tholen en wil je in je woon en werkgebied aan de slag als ondernemer? Dan zoeken wij jou! Wie ben jij? o Je wenst de vrijheid van het ondernemerschap o Je bent enorm gastvrij en verwondert elke klant met uitstekende service o Je hebt plezier in je werk o Je wenst een eerlijke samenwerking binnen een franchiseformule in de hypotheekadvisering o Je wordt vrolijk van het invullen van de woonwensen van de klanten o Je wenst weinig investeringen te doen om als ondernemer aan de slag te gaan

 • Projectleider bij een specialist in bouwmaterialen in terneuzen

  Ben jij een geboren leider? En houd jij ervan om in moeilijke situaties de juiste oplossing te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een projectleider voor Casco Totaal. Dit is een totaalpartner die gespecialiseerd is in innovatieve prefab bouwconcepten met 3D betoncasco’s. Uit 100% woonelementen worden de woningen opgebouwd in de fabriek. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor een veilig verloop van de lopende operatie van de werkvoorbereiding, de productie, het intern transport en het samenstellen van de elementen. Daarnaast valt de projectadministratie, de expeditie en de kwaliteiten van de producten, ook onder je verantwoordelijkheid. Het afhandelen van klachten, de facturatie en het monitoren van de productiemiddelen, gaat je ook erg goed af. Initiëren en doorvoeren van verbeteringen in het productieproces, kwaliteit en veiligheidsbewustzijn, heb je erg hoog in het vaandel staan.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Magazijn - logistiek medewerker voor een specialist in bouwmaterialen in ritthem

  Houd jij van aanpakken? En zoek je een baan met veel afwisseling? En ben je geïnteresseerd in de wereld van de bouw en bouwmaterialen? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker! Voor een relatie, een specialist in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker die van aanpakken weet! Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het grote magazijn in Vlissingen. Naast het laden en lossen van de vrachtauto’s help je de klanten die hun materialen komen ophalen in het magazijn. Na de inwerkperiode is het de bedoeling dat je de eerste assistent wordt van het hoofd magazijn, je hebt dus doorgroeimogelijkheden!

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Ritthem)
 • Constructief tekenaar voor leverancier in bouwmaterialen in terneuzen

  Ben jij de constructief tekenaar die wij zoeken? Als constructief tekenaar ben je o.a. verantwoordelijk voor de tekeningen en de ordergegevens van de klanten om te zetten naar productie en montagetekeningen, binnen de afgesproken termijnen. Het is een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het maken van voorcalculaties, legplannen en het berekenen en wapenen van de vloerconstructies van breedteplaatvloeren met behulp van rekensoftware.

 • Bouwkundig werkvoorbereider voor producent en leverancier in terneuzen

  Verkopen van bouwmaterialen, het analyseren/ voorbereiden van bouwtekeningen en het wiskundig calculeren, niets is te veel voor jou! Voor een relatie die gespecialiseerd is in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een bouwkundig werkvoorbereider. Heb jij gouden handen en kan je deze op de juiste manier inzetten? Dan zoeken wij jou! Als bouwkundig werkvoorbereider ben jij de ondersteunende factor op de werkvloer. Je helpt bijvoorbeeld de commerciële afdeling met de technische ondersteuning van verkoopgesprekken. Daarnaast is het van belang dat je contacten onderhoudt met zowel de interne afdeling en de externe afdeling, denk hierbij aan de afdeling verkoop (intern) en externe partijen (opdrachtgevers en aannemers). Het inplannen van benodigde activiteiten en het bewaken van deze planning dat gaat je goed af.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Verkoper binnendienst voor leverancier aan de bouw in goes

  Voor onze opdrachtgever, een specialist in bouwmaterialen in Goes, zijn wij op zoek naar een Verkoper binnendienst. In deze functie verkoop je hun gehele assortiment op het gebied van Grond-, Weg-, en Waterbouw, zoals rioleringen, afwateringssystemen etc. van diverse materialen en adviseer je in hoofdzaak telefonisch zakelijke klanten. Je maakt offertes, belt ze na en draagt zorg voor de orderafhandeling. Daarnaast verzorg je mede de inkoop van alle voorkomende artikelen ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouwsector en onderhandel je met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder ondersteun je de manager op commercieel en administratief gebied. De standplaats is Roosendaal en/of Goes.

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Technisch verkoper binnendienst bij toeleverancier in terneuzen

  oor een relatie in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie adviseer je klanten telefonisch en via mail over hun producten. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Daarnaast stel je offertes op, bespreek je deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Binnen de commerciële binnendienst werk je nauw samen met de accountmanagers en je andere collega's op de afdeling. Naast een inhoudelijke tecnhische en adviserende rol, beheer je met jouw collega's van de buitendienst een werkgebied. Je ondersteunt de accountmanagers ook bij het uitbreiden van dit werkgebied door het binnenhalen van nieuwe relaties.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Junior transportplanner voor specialist in bouwmaterialen in bergen op zoom

  Voor een opdrachtgever, een specialist in bouwmaterialen, in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een junior transportplanner. Heb jij MBO werk-en denkniveau met een achtergrond in de logistiek, ben je stressbestendig en flexibel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als transportplanner in opleiding word je wegwijs gemaakt in de logistiek van de handel in bouwmaterialen en de planning van het transport van de vrachtauto's die hun bouwmaterialen afleveren op de bouwplaatsen. In deze hectiek bewaar je het overzicht en zorg je ervoor dat de vrachtauto's zo efficiënt mogelijk worden ingepland, zodanig dat alle bouwmaterialen op het juiste tijdstip en op de juiste plaats worden afgeleverd. In deze functie werk je nauw samen met de commerciële en logistieke afdelingen en de externe transporteur.

 • Accountmanager (voor de belgische markt) voor internationaal bedrijf in temse

  Avez-vous de l'experience dans les ventes, êtes-vous centré sur vos clients et parlez-vous courrament français et le néerlandais? Lees dan snel verder! Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de Belgische markt. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties en voor het realiseren van een omzetstijging in jouw klantenportefeuille. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Je stelt het aankoopgedrag van jouw klanten vast en bepaalt het potentieel van jouw klanten. In overleg met jouw teamleider bepaal jij de doelstelling voor de omzetgroei in hun gamma aan producten per klant. Samen bepalen jullie hoeveel van de doelstelling mag worden afgeweken en bespreken jullie regelmatig de resultaten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het organiseren van bijeenkomsten om hun producten te demonstreren aan klanten. Ook neem je deel aan verschillende evenementen om jouw klantengroep te vergroten. Naast de evenementen bezoek je je klanten ook persoonlijk. Na afloop van ieder kwartaal worden jouw resultaten beoordeeld.

  een week geleden Marketing en sales (Buiten Zeeland)
 • Werkvoorbereider voor specialist in industrieel reinigen in terneuzen

  Voor onze opdrachtgever, specialist op het gebied van industrieel reinigingen in Terneuzen, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het projectmatig voorbereiden van alle voorkomende werkzaamheden. Hieronder valt het opmaken van planningen en schema's met betrekking tot materieel, personeel en onderaannemers met als doel een optimale voortgang te realiseren.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
Flexibility ZuidWest Nederland

06-14649775 (mobiel)