Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)

Wij hebben 39 vacatures voor jou

 • Werkvoorbereider/calculator (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Werkvoorbereider/Calculator. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van technische omschrijvingen en tekeningen, je verzorgt de calculaties en maakt offertes voor klanten. Ook onderhoud je het contact met de leveranciers en verzorgt de materiaalvoorziening. Je stuurt de installatie- en elektromonteurs aan en voorziet hen van de juiste gegevens. Doordat je veel verschillende werkzaamheden verricht en veel klantcontact hebt is het van belang dat je planmatig en georganiseerd te werk gaat.

  16 uur geleden Techniek (Poortvliet)
 • Installatiemonteur elektrotechniek (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Installatiemonteur Elektrotechniek. Je dag ziet er als volgt uit: Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de installatie. Jouw werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Omdat je veel klantcontact hebt is het van belang dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

  16 uur geleden Techniek (Poortvliet)
 • Industrieel reinigers (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Stellendam zijn wij op zoek naar Industrieel Reinigers die in de weekenden beschikbaar zijn. De diensten zijn op zaterdag. Dit kan wisselen van ochtend, middag of avonddiensten, wat altijd in overleg met de opdrachtgever is. De werkzaamheden betreffen zowel het schoonmaken van productiemachines met een hogedrukreiniger als het uitvoeren van enkele handmatige schoonmaaktaken.

  21 uur geleden Schoonmaak (Buiten Zeeland)
 • Machinist roterende verreiker (m/v)

  Voor een opdrachtgever in de regio Tholen zijn wij op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat voor de functie van Bestuurder Verreiker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Je moet zelfstandig kunnen werken op diverse locaties in Nederland. Het werkgebied van de opdrachtgever strekt van Leiden tot Terneuzen en alles wat daar tussen ligt. Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel, stressbestendig is en die goed met veranderingen om kan gaan, want de planning kan nog wel eens wijzigen. Het is heel belangrijk dat je erg secuur werkt, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en staat voor het leveren van kwaliteit. Bovendien ga je zorgzaam met het materieel om.

 • Productiemedewerker/robot operator (m/v)

  Dit bedrijf is vanwege groei op zoek naar een Productiemedewerker / Robot Operator om het team te komen versterken. Het werk is in 2-ploegendienst, ochtendploeg van 06.00 – 15.00 en de middag ploeg van 14.00 – 23.00 uur. In dit bedrijf word je multifunctioneel opgeleid en bedien je naast de lasrobots ook de zaagmachines en de geautomatiseerde systemen. Je stelt de machines in, legt de producten gereed en lost storingen zelfstandig op. De functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen. Wil je meer informatie over deze vacature bel ons op 0166-602002!

  gisteren Techniek (Tholen)
 • Operator (m/v)

  Voor een bedrijf dat makreel verwerkt en inpakt zoeken wij een operator die logistieke ondersteunende werkzaamheden uitvoert. Het betreft een functie voor operator verpakkingslijn/logistiek medewerker. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken en inpakken van makreel, en daarnaast geef je leiding aan 3 tot 4 personen. Het gemiddelde aantal uren dat je per week aan de slag gaat is 40 uur, maar in drukke weken kan het meer zijn. Als er geen acties actief is, zal de verpakkingslijn een halve dag draaien. Op deze dagen zullen er in de middagen logistieke werkzaamheden uitgevoerd worden.

 • Allround horeca medewerker (m/v)

  Voor een restaurant op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een parttime Allround Horeca Medewerker. Je werkzaamheden bestaan uit afwassen, kassa draaien, broodjes maken en het restaurant schoonhouden. De werkdagen en -tijden zijn: Woensdag van 11:30 uur – 17:30 uur. Vrijdag van 11:30 uur – 21:00 uur. Zaterdag van 11:30 uur – 17:30 uur Het is geen probleem mocht het op de zaterdagen niet lukken.

  gisteren Horeca (Tholen)
 • Productiemedewerker (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een fulltime functie voor in eerste instantie 2 maanden, waarna gekeken wordt of eventuele verlenging mogelijk is. In deze functie ben je werkzaam in het hele traject van voorbereiding tot opslag van prefab beton. Het is daarom een veelzijdige job! De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het vervaardigen en/of stort klaar maken van mallen in staal, hout of kunststof - Betonspecie mengen, storten, verdichten en afwerken - Ontkisten van de elementen, en klaarmaken voor de “dry-out” in een oven - Interne handelingen met heftruck of bovenloopkranen - Het palletiseren, verpakken en verzendklaar maken van de elementen - Alle andere voorkomende werkzaamheden

  gisteren Productie (Tholen)
 • Afwas medewerker (m/v)

  Voor een restaurant op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar afwasmedewerkers voor de volgende datum: Vrijdag 27 september van 11:30 uur – 21:00 uur.

  2 dagen geleden Horeca (Tholen)
 • Voorman (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Voorman. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere HSB elementen, binnen- en buitenkozijnen en trappen. Jouw organisatietalent en vakmanschap maken het verschil op klussen. Je leidt de uitvoering, je zorgt dat het werk op tijd klaar is en dat het voldoet aan de kwaliteitsnormen. Dit vraagt soms om creatieve oplossingen. Verder communiceer je makkelijk, zowel met collega’s als met opdrachtgevers. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu. Het bedrijf is begonnen als klein bedrijf en is blijven groeien. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in HSB elementen, binnen- en buitenkozijnen en trappen. Ze maken onder andere kozijnen ramen, deuren etc. van enkele stuks tot de grootste projecten, van klein tot groot, van nieuw tot renovatie, van utiliteitsbouw tot woningbouw, van standaard tot uitzonderlijk.

 • (leerling) machinaal houtbewerker (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij opzoek naar een (leerling) Machinaal houtbewerker. Het bedrijf is begonnen als klein bedrijf en is blijven groeien. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in HSB elementen, binnen- en buitenkozijnen en trappen. Ze maken onder andere kozijnen ramen, deuren etc. van enkele stuks tot de grootste projecten, van klein tot groot, van nieuw tot renovatie, van utiliteitsbouw tot woningbouw, van standaard tot uitzonderlijk. Je gaat werken met alle voorkomende machines om kozijnen te produceren.

 • Commercieel medewerker (m/v)

  Voor een bedrijf op het Eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker. Dit bedrijf monteert en adviseert van zonnepanelen- installaties bij zowel grote projecten als particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het telefonisch benaderen van potentiële klanten en contacten onderhouden met bestaande klanten. De werktijden kunnen flexibel worden ingepland en zijn dus goed te combineren naast een studie. Ook is het de perfecte baan voor als je parttime beschikbaar bent.

  6 dagen geleden Communicatie (Sint Annaland)
 • Marketing & communicatie medewerker (m/v)

  Voor een bedrijf op het Eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en vernieuwing van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige banden, velgen en assen voor landbouwvoertuigen, industrievoertuigen en grondverzetmachines. In deze functie als medewerker Marketing & Communicatie ligt je primaire focus op online marketing, onder andere houd je de website up-to-date, zet je marketing- en communicatietrajecten op en ondersteun je de verkoopafdeling met het maken van presentaties. Ook schrijf je nieuwsbrieven in het Nederland en Engels, hierbij is het van belang dat je creatief denkt en moet je goed zelfstandig en planmatig kunnen werken.

  een week geleden Communicatie (Tholen)
 • Lasser (m/v)

  Je gaat velgen lassen en in elkaar zetten voor speciaal vervoer zoals graafmachines. Hierbij is het van belang dat je verstand hebt van MIG co2 lassen.

  een week geleden Techniek (Tholen)
 • Coupeuse (m/v)

  Voor een opdrachtgever in West-Brabant zijn wij op zoek naar een Coupeuse. Het is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met hittebestendige- en vuurvaste producten en systemen. Je zal aan de slag gaan met industriële naaimachines in een atelier. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aftekenen en samenstellen van producten die opgebouwd zijn uit technische weefsels. Je gaat hierbij onder andere snijden, knippen, lijmen en sealen.

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)
Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)