Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flexexpress

THOLEN

Wij hebben 37 vacatures voor jou

 • Helpende handen (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij per direct op zoek naar helpende handen! Het betreft een fulltime job, maandag t/m vrijdag, van 7.30 - 17.00 uur. De opdracht duurt ongeveer 6-8 weken, het is dus een tijdelijke job! Waar je je precies mee bezig gaat houden? Je assisteert bij het egaliseren van vloeren en het leggen van laminaat. Daarnaast help je met het ophangen van gordijnen. Je houdt je vooral bezig met het sjouwen en aangeven van laminaat.

 • Monteur elektro (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Monteur Elektro. Dit bedrijf heeft klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw. Als Monteur Elektro ben je zelfstandig en kan je goed oplossingsgericht werken. Je hebt een afwisselende functie door de diversiteit in werkzaamheden. Je hebt affiniteit met de industrie waarin wij opereren en je schrikt niet af van een belletje over een storing, maar staat gelijk klaar om alles te regelen vanuit je volledig uitgeruste service wagen. Jij ziet elke storing weer als een uitdaging.? Je werkzaamheden zijn o.a. het opsporen van storingen en verhelpt deze op locatie en bij de klant, je voert keuringen uit en bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie en voor het onderhoud en reparaties van lasmateriaal.

  6 dagen geleden Onderhoud (Buiten Zeeland)
 • Monteur energy (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Monteur Energy. Dit bedrijf heeft klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw. Als Monteur Energy ben je zelfstandig en kan je goed oplossingsgericht werken. Je hebt een afwisselende functie door de diversiteit in werkzaamheden. Elke keer werk je weer op een andere locatie. Je hebt affiniteit met de industrie waarin wij opereren. Je schrikt niet af van een belletje over een storing, maar staat gelijk klaar om alles te regelen vanuit je volledig uitgeruste service wagen. Jij ziet elke storing weer als een uitdaging.

  6 dagen geleden Onderhoud (Buiten Zeeland)
 • Voorman (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Voorman. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere HSB elementen, binnen- en buitenkozijnen en trappen. Jouw organisatietalent en vakmanschap maken het verschil op klussen. Je leidt de uitvoering, je zorgt dat het werk op tijd klaar is en dat het voldoet aan de kwaliteitsnormen. Dit vraagt soms om creatieve oplossingen. Verder communiceer je makkelijk, zowel met collega’s als met opdrachtgevers. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu. Het bedrijf is begonnen als klein bedrijf en is blijven groeien. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in HSB elementen, binnen- en buitenkozijnen en trappen. Ze maken onder andere kozijnen ramen, deuren etc. van enkele stuks tot de grootste projecten, van klein tot groot, van nieuw tot renovatie, van utiliteitsbouw tot woningbouw, van standaard tot uitzonderlijk.

  6 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Chauffeur (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een chauffeur op oproepbasis met een groot rijbewijs. Je werklocaties zullen het eiland Tholen en Zuid-West Brabant zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in sneltransport. Ook bieden ze distributie en opslag aan. Dit doen ze al velen jaren met veel plezier. Op dit moment zijn ze op zoek naar versterking voor het bestaande team.

 • Medewerkers metaalbedrijf (m/v)

  Voor een metaalbedrijf op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers. De organisatie is een gespecialiseerd straal- en conserveringsbedrijf in corrosie werende verf- en coatingsystemen. De activiteiten van het bedrijf bestaan onder andere uit voorbehandelingen, poedercoaten, nat aflakwerk en coatings. Ze zijn op zoek naar de volgende kandidaten: Medewerkers poedercoat afdeling; een afdeling met dynamiek. Nauwkeurigheid, teamspeler en flexibiliteit is een vereiste. Industrieel spuiters; als industrieel spuiter heb je kennis van verf en de toepassing hiervan of ben je bereid hierin opgeleid te worden. Productiemedewerkers; ben jij bekend in de Metaal Branche of heb jij ervaring met spuit werkzaamheden? Kan je zelfstandig werken en ziet je het wel zitten om door te groeien tot leidinggevende of machine operator? Dan is deze vacature van productie medewerker zeker iets voor jou!

  6 dagen geleden Overige (Heel Zeeland)
 • Verkoop zaterdagkracht (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een kandidaat die het team wekelijks op zaterdag wil komen versterken in de verkoop. De werktijden zijn iedere zaterdag van 09.30-16.00 uur en het betreft een baan voor langere tijd. Wat de baan precies inhoudt? Je helpt klanten bij het uitzoeken van meubels en mocht je het leuk vinden richt je de winkel in op een creatieve manier.

 • Accountmanager (m/v)

  Voor dit bedrijf, gevestigd in West-Brabant, zijn wij opzoek naar een Accountmanager. De werkzaamheden die onder het takenpakket vallen, zijn o.a.: Het contact onderhouden met bestaande klanten en natuurlijk contact maken met nieuwe klanten. Je zorgt voor het in kaart brengen van de klantorganisatie en je analyseert de behoefte van de klant. Tevens heb je regelmatig contact met de afdeling verkoop binnendienst voor de passende oplossing voor de klant. Daarnaast signaleer je nieuwe trends en ontwikkelingen en draag je verantwoordelijkheid voor het behalen van de geplande omzet.

 • Technisch productie medewerkers (m/v)

  Voor een bedrijf in West-Brabant zijn wij op zoek naar Technisch Productie Medewerkers. Dit bedrijf is producent van hoog temperatuur bestendige producten. De volgende werkzaamheden vallen onder jou takenpakket: Je behandeld en verwerkt de werkopdrachten door middel van stansen, zagen, snijden en vormen van de producten. Ook verwerk je de administratie van de gewerkte uren, verbruikte grondstoffen en maatvoeringen en controleer je de identificatie van gereedstaande producten.

  6 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • onderhoudsmonteur (m/v)

  Voor een bedrijf op het Eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Onderhoudsmonteur. Je lokaliseert storingen aan de hand van relevante schema’s en tekeningen, en analyseert de oorzaak van de storingen met behulp van diverse meettechnieken en gereedschappen. Ook onderhoud je verschillende machines en apparatuur. Je vervangt onderdelen, controleert op slijtage, breuk en veiligheid en verwerk je de administratie van reparaties en houd je het onderhoudsplan bij.

 • Industrieel reiniger (m/v)

  Voor een opdrachtgever in de regio West-Brabant zijn wij op zoek naar een Industrieel Reiniger. De werkzaamheden vinden plaats in een fabriekshal, waar je aan de slag gaat met een hogedrukreiniger. Enkele zaken worden daarnaast handmatig schoongemaakt. Deze vacature is voor op de zaterdagen in de even weken en de werktijden zijn van 7.00 – 15.15 uur.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Buiten Zeeland)
 • Ervaren installatiemonteurs (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar Ervaren Installatiemonteurs voor zowel in de renovatie van badkamers als woningbouw. Ook het aanleggen van goten en dakbedekking zijn werkzaamheden die tot je takenpakket behoren. Klanten kunnen in de showroom hun producten zelf uitkiezen, maar er word ook zeker maatwerk geleverd. De verkopers in de winkel zorgen er voor dat alles in orde is gemaakt voor de installatiemonteurs. Voor deze functie heb je zelfdiscipline nodig. Je gaat namelijk zelf aan de slag met het renoveren van badkamers/woningbouw.

 • Allround productie medewerker/operator (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij opzoek naar een Allround Productie Medewerker/Operator. Dit bedrijf produceert verse maaltijden en soepen. Als Allround Productie Medewerker/Operator ben je verantwoordelijk voor de totale productielijn, van het koken tot en met het sealen & etiketteren voor klanten. Je werkt op basis van procesbeschrijvingen die nauwkeurig moeten worden opgevolgd. Adequaat controleer je de materialen, middelen en machineonderdelen. Ook assisteer je bij het ombouwen van de productielijnen en je zorgt ervoor dat er word voldaan aan de kwaliteitseisen. Je weet storingen in het proces vakkundig en snel op te lossen. En verricht je logistieke werkzaamheden en je registreert productie- en kwaliteitsgegevens in de computer of op formulieren.

  6 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Medewerker specificatiebeheer (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij opzoek naar een Medewerker specificatiebeheer. Dit bedrijf produceert verse maaltijden en soepen. Als medewerker van het kwaliteitsteam ben jij degene die zorgdraagt voor het up-to-date houden van de product- en grondstofinformatie in de eigen systemen en klantsystemen. Je beheert de portals van de keurmerken zoals BLK/ASC/MSC. Bovendien ben je de schakel met de product manager met betrekking tot specificaties en etikettering van de producten. Ook ben jij verantwoordelijk voor de hygiëne en de veiligheid.

  6 dagen geleden Overige (Buiten Zeeland)
 • meewerkend groepsleider (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij opzoek naar een Meewerkend Groepsleider. Dit bedrijf produceert verse maaltijden en soepen. Als meewerkend groepsleider werk je volgens vaste werkinstructies/procesbeschrijvingen en draag je zorg voor: het coördineren van de werkzaamheden, vullen van de machines, het wisselen van folies, het instellen van de machines m.b.t. het gewicht en het formaat van de verpakking, de juiste specificaties op de juiste zakjes, het vullen, stapelen en wikkelen van de kratten. Ook verzorg je administratieve werkzaamheden rondom het inpakproces. Het ordelijk, schoon en veilig houden van de afdeling vallen ook onder deze functie. De werktijden zijn tussen 06.00 tot 15.00 en van 15.00 tot 00.00 uur en het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

  6 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)