Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Verkoopmedewerker technische groothandel (m/v)

  Voor een technische groothandel op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze job sta je in direct contact met de klant en adviseer je deze over alle producten in de winkel. Je zorgt dat klanten met de juiste producten naar huis gaan, en handelt de betaling af. Wij zijn op zoek naar iemand die een team van 6 personen komt versterken, je staat dus nooit alleen. Onderling heerst een goede sfeer!

 • Medewerker varkenshouderij (m/v)

  Voor een opdrachtgever in de regio Tholen zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de varkenshouderij. Dit is een echt familiebedrijf, waar de verzorging van dieren voorop staat. Wij zijn op zoek naar iemand die het huidige team ondersteunt bij de dagelijkse gang van zaken. De werkzaamheden omvatten het industrieel reinigen van de varkensstallen en hulp bieden bij de verzorgende taken die horen bij de nieuwe biggen die wekelijks geboren worden.

  gisteren Agrarisch (Tholen)
 • Verkoopmedewerker (m/v)

  Als Verkoopmedewerker in een vis wagen werk je met verschillende soorten vis, mosselen, oesters, salades en nog veel meer. Je hebt zelf de vrijheid om verse salades te bereiden om ze daarna te kunnen serveren aan de klanten. Verder heb je natuurlijk verschillende verantwoordelijkheden; Je bent achter de kassa te vinden en helpt mee bij het bereiden van het eten. Je bent altijd in contact met de klanten, ze kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over de bereiding van producten of de houdbaarheid. Op dat moment sta jij altijd klaar om de klanten vriendelijk en rustig te woord te staan. Ook zorg je ervoor dat alle producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden in de koelvitrines. Arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Vishandel. Deze vacature is zowel in te vullen als Fulltimer en als Parttimer. Wij verzorgen bij deze vacature de Werving & Selectie dus je zal meteen in dienst treden bij het bedrijf.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Tholen)
 • Productiemedewerkers 3-ploegendienst (m/v)

  Voor een kleinschalig bedrijf op het eiland Tholen zijn wij met spoed op zoek naar een productiemedewerker. Deze organisatie produceert kunststof platen (half fabricaat) voor o.a. caravan en camper ramen en koeldeuren. Je gaat aan de slag in een ploeg van ongeveer 5 collega's per dienst. Je start met het in- en uitnemen van de karren met mallen bij de ovens. Hierdoor wordt de vloeistof uitgehard. Daarna worden de platen gekoeld en ingepakt. Bij deze werkgever word je stapsgewijs ingewerkt in het hele productieproces. Je rouleert tijdens een dienst met steeds meer werkzaamheden. Van het gieten van de mallen tot het inpakken in de folie, zo heb je een afwisselende baan in een prettige werksfeer!

  een week geleden Productie (Tholen)
 • Montagemedewerker (m/v)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker. Dit is een fulltime functie waarin je werkzaamheden hoofdzakelijk bestaan uit het vervaardigen en plaatsen van staalconstructies en monteren van profielbeplating op locatie. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat en ook moet je niet bang zijn om op hoogte te werken. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor langere tijd? Beschik je over technisch inzicht en weet je van aanpakken? Dan is deze vacature zeker wat voor jou!

  3 weken geleden Bouw en installatie (Tholen)
 • Industrieel reiniger (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een fulltime Industrieel Reiniger. Je gaat aan het werk op de extra werk afdeling, specialistische reiniging. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden op diverse locaties. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het schoonmaken van kantoren, CO2 stralen en hoge druk reiniging. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Echter kan het wel eens voorkomen dat de werkzaamheden in het weekend vallen of dat het soms in de nacht moet gebeuren.

  3 weken geleden Schoonmaak (Tholen)
Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)