Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)

Wij hebben 20 vacatures voor jou

 • Montagemedewerkers (m/v)

  Voor een bedrijf wat actief is in het monteren en adviseren van zonnepanelen- installaties bij zowel grote projecten als particulieren zijn we op zoek naar Montagemedewerkers. Je voert deze werkzaamheden met de hoogst denkbare service en klantgerichtheid uit.

  2 dagen geleden Techniek (Tholen)
 • Schoonmaakmedewerker (m/v)

  Voor een bedrijf uit Tholen zoeken wij, ter vervanging van een medewerker die op vakantie is, een schoonmaakmedewerker van 15 juli tot en met 19 juli en van 22 juli tot en met 26 juli. De werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de maandag zal je op twee locaties gaan schoonmaken bij een bedrijf in Poortvliet en bij een bedrijf in Tholen. Op de dinsdag, woensdag en vrijdag zal je alleen schoonmaken bij het bedrijf in Tholen. Op maandag werk je 6 uur per dag en op de andere dagen 2 uur per dag. De werktijden zijn flexibel in te delen en mocht je geen vervoer hebben, is er de mogelijkheid om met iemand mee te rijden.

  3 dagen geleden Schoonmaak (Tholen)
 • Schoonmaakmedewerker (m/v)

  Voor een bedrijf in Zeeland zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je gaat bij verschillende bedrijven op locaties schoonmaken in Waarde en Middelburg. Ook zijn er regelmatig opleveringsschoonmaakwerkzaamheden in de omgeving. Het schoonmaken in Waarde is op woensdag- en vrijdagmiddag 2 uur per dag van 15:00 tot 17:00 uur. In Middelburg is het de ene week op dinsdag en donderdag en de andere week op maandag, woensdag en vrijdag. Dit is voor 2 uur per dag en de tijden zijn flexibel in te delen.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Tholen)
 • Productiemedewerker 3-ploegendienst (m/v)

  Voor een bedrijf wat kunststof platen ( half fabricaat ) produceert voor o.a. caravan en camper ramen en koeldeuren zijn we op zoek naar een Productiemedewerker. Je werkt in een ploeg van ongeveer 5 collega’s per dienst. Je start met het in en uitnemen van de karren met mallen bij de ovens. Hierdoor wordt de vloeistof uitgehard . Daarna worden de platen gekoeld en ingepakt. Bij deze werkgever wordt je stapsgewijs ingewerkt in het hele productieproces. Je rouleert tijdens een dienst met steeds meer werkzaamheden. Van het gieten van de mallen tot het inpakken in de folie. Zo heb je een afwisselende baan in een prettige werksfeer.

  een week geleden Productie (Tholen)
 • (aankomend) monteur (m/v)

  Voor een opdrachtgever in West-Brabant zoeken wij een (aankomend) Monteur. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ophangen van rolluiken en zonweringen. Technisch inzicht is een pré. Als je nog geen ervaring hebt als monteur is dit geen probleem, want bij dit bedrijf kan je doorgroeien tot monteur. Mocht je al wel ervaring hebben, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

  een week geleden Techniek (Tholen)
 • Housekeeping medewerker hulpkracht (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Housekeeping medewerker Hulpkracht voor in een hotel. Je gaat aan de slag met het schoonmaken van hotelkamers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opmaken van de bedden, het aanvullen van de service items en het stoffen en stofzuigen van de kamers.

  een week geleden Weekend en vakantiewerk (Tholen)
 • Allround horeca medewerker (m/v)

  oor een 4 sterren hotel op het Eiland Tholen zijn we op zoek naar een Allround Horeca Medewerker. De werkzaamheden bestaan onder andere uit; het in en uit checken van gasten, het aannemen van reserveringen, gastencontact, het bijhouden van de HACCP en zelfs het helpen bij de afwas of het schoonmaken van het restaurant behoort tot je taken. Ook ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van een dienst.

  een week geleden Horeca (Tholen)
 • Spuiter (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Oude-Tonge zijn wij op zoek naar een enthousiaste spuiter. Dit bedrijf levert al vele jaren producten van ambachtelijke kwaliteit. Het enthousiaste team van medewerkers voorziet diverse klanten van kozijnen, ramen, deuren en overige producten van hout. Ervaring is geen vereiste, zolang je maar enthousiast en gedreven bent. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Het werk bestaat voornamelijk uit het spuiten van kozijnen.

  een week geleden Productie (Tholen)
 • Technisch productiemedewerker (m/v)

  Dit bedrijf, gevestigd in Steenbergen, is producent van hoog temperatuur bestendige producten. Voor dit bedrijf zijn we opzoek naar een technisch productiemedewerker. De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket; Het behandelen van werkopdrachten volgens de vereiste methodes en procedures, alle verdere voorkomende werkzaamheden op de afdeling zoals mengen, gieten, bewerken, vormen, mallen ontwikkelen, markering en identificatie van gereed product. Daarnaast verwerk je de werkopdrachten administratief in overleg me de productieverantwoordelijke.

  een week geleden Techniek (Tholen)
 • Coupeuse (m/v)

  Voor een opdrachtgever in West-Brabant zijn wij op zoek naar een Coupeuse. Je werkt met industriële naaimachines in een atelier. Het is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met hittebestendige- en vuurvaste producten en systemen. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het aftekenen en samenstellen van producten die opgebouwd zijn met technische weefsels. Je gaat hierbij onder andere snijden, knippen, lijmen en sealen. Je hebt een opleiding tot coupeuse gevolgd, je hebt ruime werkervaring in het vak; dit kan professioneel of als hobbyist zijn, je kunt zelfstandig werken aan de hand van werkinstructies en technische tekeningen en je hebt bij voorkeur werkervaring in een productieomgeving.

  een week geleden Productie (Tholen)
 • Stratenmakers (m/v)

  Voor een bedrijf op het Eiland Tholen zijn wij op zoek naar (ervaren) Stratenmakers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van straten, erven, stoepen en pleinen. Een stratenmaker kent de verschillende benodigde ondergronden en soorten bestrating, weet wat de kenmerken van deze materialen zijn en hoe je een goede, vlakke ondergrond moet aanleggen. Heb je hierin nog geen ervaring, maar ben je bereidt om het te leren? Dan is dat ook een optie!

  een week geleden Techniek (Tholen)
 • Administratief service medewerker (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het Eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Administratief Service Medewerker.  Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit; je verwerkt binnenkomende e-mails van je collega’s die op route zijn. De service acties die uit deze e-mails naar voren komen zet je in gang door ze in het geautomatiseerde systeem te registreren. Je bewaakt de levertijden en de status van de lopende service acties. Je draait mee in de telefonistengroep waar je voor klanten en leveranciers met service vragen het eerste aanspreekpunt bent. Je optimaliseert de klanttevredenheid door te zorgen voor een correcte en tijdige afhandeling van de correspondentie met de klant.

  een week geleden Administratief (Tholen)
 • Teamleider customer service (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het Eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Teamleider Customer Service.  De verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn; het aansturen en bewaken van het hele service proces volgens het uitgezette beleid door directie en logistiek manager, zorg dragen voor een goed werkend team en het kennisniveau van het service team, het onderhouden van contact met leveranciers en ZZP-ers, het signaleren van mogelijke knelpunten, het begeleiden van het overleg in de week- en dag-start en het bewaken van interne en externe communicatie vanaf de afdeling.

  een week geleden Communicatie (Tholen)
 • Junior verkoopmedewerker zaterdag (m/v)

  Wij zijn op zoek naar een Junior Verkoopmedewerker (M/V) voor op de zaterdagen. Waar nodig werk je ook in de vakanties en op feestdagen. Het betreft een functie voor langere tijd. Je houdt je vooral bezig met het ondersteunen van de verkoopadviseurs, het uitpakken en wegzetten van nieuwe artikelen, je geeft klanten advies en je handelt elke aankoop professioneel af.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Tholen)
 • Logistiek medewerker (m/v)

  Voor een opdrachtgever op het Eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker (M/V) Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het helpen bij het lossen van vrachtauto’s met binnengekomen artikelen, alle binnengekomen artikelen op de juiste locatie zetten, het picken van orders en deze gereed zetten voor de bezorgers, het direct oplossen van eventuele knelpunten in het proces en af en toe word je ook ingezet bij het afhaalmagazijn.

  een week geleden Logistiek en transport (Tholen)
Flexexpress

Markt 20
4691 BX THOLEN
0166-602002 (thuis)