Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en verzorgingsartikelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50.000 producten en wij breiden dit dagelijks verder uit.

Gemak, snelheid, lage prijzen en een uitgebreid productassortiment zijn speerpunten welke tevreden klanten opleveren. De telefoontjes van klanten en de positieve reviews op sites als Trustpilot zijn hiervan het bewijs. Service vinden wij belangrijk daarom worden bestellingen boven de €20,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

2017: Drogist.nl groeit door!
Ook dit jaar zet de groei fors door. Inmiddels bestaat ons webshop team uit zo'n 35 enthousiaste medewerkers.

Columbusweg 23
4462 HA GOES

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Hbo stage: online marketing / communicatie / commerciële economie

  Korte beschrijving: Ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je niet wachten om dit met anderen te delen? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken. Wij zijn per direct op zoek naar een initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die een PR, Marketing Communicatie of Media gerelateerde HBO studie volgt. Interesse? Lees snel verder! Beschrijving: Als stagiair(e) kom je te werken in een jong maar snel groeiend bedrijf. Je zult samen met jouw direct leidinggevende bezig zijn met het schrijven van nieuwsartikelen voor onze blog. Evenals het bijhouden van sociale mediakanalen, het bezoeken van evenementen en hier verslag van doen d.m.v. tekst/foto/video en actief zoeken naar kansen voor free publicity. Daarnaast zul je ook met allerlei andere werkzaamheden op en rond kantoor te maken krijgen... kortom een superleuke en veelzijdige stage in Goes!

  een week geleden Stage (Goes)
 • Content medewerk(st)er (studenten) bijbaan

  Als Content Medewerk(st)er zorg je voor de best mogelijke content. Met jouw klantgerichte schrijfstijl, taalgevoel en kritische blik weet je telkens weer klanten blij te maken. Wij zijn per direct op zoek naar studenten die naast hun studie beschikbaar zijn. Dé ideale bijbaan als je een marketing- of communicatie gerelateerde studie volgt! Functieomschrijving: Je schrijft taal- en spelfoutloze teksten met een heldere beschrijving van de producten Je gebruikt begrijpelijke taal waar de klanten daadwerkelijk wat aan hebben tijdens het kiezen van het (voor hen) juiste product Je verzorgt de content voor producten maar schrijft onder andere ook merkenteksten en blogberichten Je voert de productinformatie in het backofficesysteem in

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Content medewerk(st)er (fulltime of partime)

  Standplaats: Goes Aantal uur: 8-40 uur per week Als Content Medewerk(st)er zorg je voor de best mogelijke content. Met jouw klantgerichte schrijfstijl, taalgevoel en kritische blik weet je telkens weer klanten blij te maken. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Content medewerk(st)er. Je begint de week met het bekijken van de planning: het wordt flink aanpakken deze week! Er worden weer verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Dat kan natuurlijk alleen een succes worden met de juiste productinformatie, maar daar zorg jij wel voor. Je verzamelt de informatie die je nodig hebt en verdiept je in de producten. Je ziet al snel wat het verschil is tussen de nieuwe artikelen en het bestaande assortiment, dit weet je haarfijn uit te leggen in de producttekst, zodat de klant het begrijpt. Je zorgt ervoor dat de producten inclusief specificaties, foto’s, bijbehorende producten, metadata en actuele informatie opgenomen worden in ons CMS. Daarnaast optimaliseer je de positionering van de producten in de webshop. Functieomschrijving: Je schrijft taal- en spelfoutloze teksten met een heldere beschrijving van de producten Je gebruikt begrijpelijke taal waar de klanten daadwerkelijk wat aan hebben tijdens het kiezen van het (voor hen) juiste product Je verzorgt de content voor producten maar schrijft onder andere ook merkenteksten en blogberichten Je voert de productinformatie in het backofficesysteem in

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Logistiek medewerk(st)er (studenten) bijbaan

  Standplaats: Goes Uren per week: in overleg Drogist.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online drogisterijen van Nederland. De hoeveelheid orders én het aantal producten bij Drogist.nl blijven groeien. Jaarlijks verwerken we vanuit ons magazijn in Goes meer dan 200.000 orders die we binnen 24 uur leveren aan onze klanten. Als logistiek medewerker zit je dus nooit stil! Hoe eerder een pakketje bij de klant is, hoe groter de glimlach. Hoe je dag eruit ziet: Je pickt en verwerkt de webshoporders. Je zorgt ervoor dat producten die voor 20.00 uur besteld zijn de dag erna bij de klant in huis staan. Je zorgt ervoor dat pakketjes ook in de weekenden op tijd verzonden worden. Je houdt het magazijn netjes opgeruimd.

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Logistiek medewerk(st)er (avondploeg)

  Standplaats: Goes Aantal uur: 16-40 uur per week Drogist.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online drogisterijen van Nederland. De hoeveelheid orders én het aantal producten bij Drogist.nl blijven groeien. Jaarlijks verwerken we vanuit ons magazijn in Goes meer dan 200.000 orders die we binnen 24 uur leveren aan onze klanten. Als logistiek medewerker zit je dus nooit stil! Hoe eerder een pakketje bij de klant is, hoe groter de glimlach. Hoe je dag eruit ziet: Je pickt en verwerkt de webshoporders. Je boekt de voorraad in van de binnengekomen goederen. Je werkt van 16.00 uur tot het einde van je shift. Je zorgt ervoor dat producten die voor 20.00 uur besteld zijn de dag erna bij de klant in huis staan. Je zorgt ervoor dat pakketjes ook in de weekenden op tijd verzonden worden. Je houdt het magazijn netjes opgeruimd.

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Logistiek medewerk(st)er (fulltime of partime)

  Drogist.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online drogisterijen van Nederland. De hoeveelheid orders én het aantal producten bij Drogist.nl blijven groeien. Jaarlijks verwerken we vanuit ons magazijn in Goes meer dan 200.000 orders die we binnen 24 uur leveren aan onze klanten. Als logistiek medewerker zit je dus nooit stil! Hoe eerder een pakketje bij de klant is, hoe groter de glimlach. Hoe je dag eruit ziet: Je pickt en verwerkt de webshoporders. Je boekt de voorraad in van de binnengekomen goederen. Je zorgt ervoor dat producten die voor 20.00 uur besteld zijn de dag erna bij de klant in huis staan. Je zorgt ervoor dat pakketjes ook in de weekenden op tijd verzonden worden. Je houdt het magazijn netjes opgeruimd.

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
Drogist.nl

Columbusweg 23
4462 HA GOES