Den Doelder Recruitment BV

Den Doelder Recruitment is een degelijke speler op de Belgische en Nederlandse (arbeids-)markt. Zij heeft haar klanten in Zuid-West Nederland en Vlaanderen . Den Doelder Recruitment heeft een diversiteit aan diensten voor u of uw bedrijf beschikbaar.

Wij onderscheiden ons in de markt door een persoonlijke en kwalitatief gedegen aanpak. Omdat we zelfstandig werken kent onze flexibiliteit geen grenzen.

Hof te Zandeplein 11
4587 CK Kloosterzande
0114-683115 (thuis), 0114-683115 (werk)

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Logistiek medewerker

  De fulltime functie van logistiek medewerker is enorm breed en veelzijdig. Je werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Laden en lossen • Controleren van goederen • Verwerken van goederen • Orders picken en klaarzetten voor productie • Administratief verwerken van de goederen in ons ERP systeem • Coördineren van transporten

  een week geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Productiemedewerker food

  Voor dit snel groeiende bedrijf, dat zich recent in de regio Hulst heeft gevestigd, zijn we zeer regelmatig op zoek naar zowel mannen als vrouwen, afhankelijk van de zwaarte van het werk. Het werk is nu nog op oproepbasis maar uiteindelijk wil de opdrachtgever wel naar een fulltime planning toe werken. Je werkt met voedsel dus hygiëne is heel belangrijk. I.v.m. de veiligheidsregels spreek je bij voorkeur redelijk tot goed Nederlands of Engels.

  een week geleden Productie (Hulst)
 • Ploegleider productie

  We zij op zoek naar een ploegleider die in staat is om een gehele afdeling aan te sturen met het juiste gevoel voor kwaliteit en kwantiteit. Je bent een echte teamplayer en haalt het beste uit iedereen. Bovendien werk jij zelf ook graag mee op de werkvloer om het maximale eruit te halen. Hoe zien jouw nieuwe werkzaamheden eruit? Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werkverdeling in de ploeg en de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden binnen de afgesproken productie normen t.a.v. de kwaliteit en kwantiteit van de productie; Jij controleert dus de productienormen en werkt hier zelf aan mee; Meedenken over en komen met verbetervoorstellen en het uitvoeren hiervan; Het leidinggeven aan de medewerkers van jouw ploeg en het voeren van beoordelingsgesprekken; Het (laten) bedienen van de installaties en/of juiste bewerking van het product conform de werkprocedures/werkvoorschriften; Jij bent verantwoordelijk voor het invullen van de benodigde rapportages; Zorgdragen voor correcte ploegenoverdracht en de Plant Manager voorzien van de relevante informatie betreffende de ploegenoverdracht; De uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het juiste gebruik van PBM's, zowel kwantitatief en kwalitatief; Melding maken van eventuele technische storingen aan installaties aan de TD;

  een week geleden Productie (Axel)
 • Beveiliger m/v

  Taken: Ontvangen van bezoekers/contractors In- en uitwegen van vrachtwagens. Afboeken van verladingen. Invoeren personeelsgegevens in het aanwezigheidsregistratiesysteem. Uitprinten en sorteren van transportdocumenten. Verlenen van eerste hulp. Bij calamiteiten uitrukken met de bedrijfsbrandweer. Assistentie verlenen bij calamiteiten. Uitvoeren van controleronden. Uitvoeren van visitatie. Bevoegdheden: Zelfstandig oplossen van fouten in de weegprocessen. Zelfstandig oplossen van fouten in de logistieke systemen. Weigeren van chauffeurs en bezoekers die niet aan de eisen van de klant voldoen. Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het foutloos invoeren van gegevens in de diverse computersystemen. Verantwoordelijk voor het op de juiste wijze te woord staan en doorverwijzen van bezoekers/werknemers van derden. Verantwoordelijk voor het naleven van de eis dat elke bezoeker/chauffeur de veiligheidsinstructies heeft gelezen en voor akkoord heeft getekend alvorens het terrein te betreden. Verantwoordelijk voor het – op de juiste manier – invoeren van de persoonsgegevens in het aanwezigheidsregistratiesysteem.

  een week geleden Overige (Sas van Gent)
 • Schoonmaker / schoonmaakster parttime

  Voor een organisatie, actief in de luxe vakantie accommodaties, zijn we op zoek naar een schoonmaak topper die alle voorkomende schoonmaak werkzaamheden kan uitvoeren. 

  een week geleden Schoonmaak (Cadzand)
Den Doelder Recruitment BV

Hof te Zandeplein 11
4587 CK Kloosterzande
0114-683115 (thuis), 0114-683115 (werk)