Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DELTA Fiber Nederland

MIDDELBURG

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Datacenter engineer

  Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DFN heeft een eigen glasvezel/HFC netwerk en verdeeld over Nederland diverse PoPs als fysieke knooppunten van deze netwerken. PoPs en datacenters vormen het fundament van onze technische infrastructuur. Hierin worden onze netwerk en server apparatuur geplaatst waarmee we de Internet, Televisie, Telefonie en zakelijke colocatie-diensten leveren aan onze klant. Deze betrouwbaarheid bouwen wij op vanuit klimaatbeheersing (koeling), stroomvoorziening (UPS, NSA, gescheiden spanningsvoorziening), infrastructuur (gebouw, brandblusinstallatie, verhoogde vloeren), Security (toegangssystemen) en monitoring/bewaking (gebouw beheersing systemen). Gezamenlijk met preventief onderhoud en upgrades om deze PoPs / Datacenters up to date te houden in techniek en duurzaamheid. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze PoPs en Datacenters zijn jouw speelveld. Samen met een team van 5 engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je op de bouwkundige- en spanningsvoorzieningen, klimaatbeheersing, security en het buildingmanagement systeem. Dit pak je zowel proactief als reactief op. Je professionaliseert en optimaliseert de bestaande PoPs en Datacenters om hiermee een hogere betrouwbaarheid en efficiëntie te bereiken. Hiermee verlaag je samen met je collega’s het aantal storingen, verkort je de storingsduur en verminder je het stroomverbruik en dus de kosten. Dit doe je door zowel zelf als in samenwerking met externe partners aanpassingen en onderhoud uit te voeren. Daarnaast houd je overzicht op de externe PoPs en datacenters, sluit je contracten af, verlengt ze, herziet ze en beheert ze op een gestructureerde manier. Wij vragen • Minimaal HTS Electrotechniek of Engineering; • Norm en designkennis van elektro technische installaties (UPS, spanning, NSA, klimaat, gebouw, NEN3140, NEN3840); • Kennis van building management systemen, monitoring systemen en Element managers; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Bereidheid om te werken in storingswachtdiensten; • In bezit van rijbewijs B.

  3 dagen geleden ICT (Vlissingen)
 • Shopmanager delta

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. In de zomer van 2018 hebben wij drie winkels geopend om onze Zeeuwse klanten nog beter te kunnen bereiken. Voor onze winkel in Goes zijn we op zoek naar een Shopmanager. Jouw nieuwe werk Als Shopmanager stuur je op de levering en service van producten en/of diensten van DELTA Fiber. Daarnaast stuur je op actieve wijze op de afdelingsresultaten. Als meewerkend voorman sta je daarbij vooral met je team op de winkelvloer om onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste service. Je voert tevens administratieve taken uit, zoals het amaken van roosters en het bijhouden van rapportages. Je helpt je team bij hun persoonlijke ontwikkeling door het voeren van ontwikkelingsgesprekken en het geven van trainingen en feedback. Ook sta jij in contact met het hoofdkantoor om mee te denken over jouw kanaal. Jij bent degene die nieuwe processen overbrengt op je team, maar ook degene die input levert en mogelijkheden tot verbeteringen van de winkelformule ziet. Tot slot; wanneer je zelf niet aanwezig bent zorg je ervoor dat je team de winkel draaiende houdt en op de hoogte is van alle taken die uitgevoerd moeten worden. Jij maakt het verschil. Je hebt het overzicht in de winkel en kan (bij)sturen waar nodig. Je bent een echte coach en een uitstekende teambuilder. Iedere dag verwachten we het beste resultaat van jou en je team Concreet betekent dit: • Team ontwikkeling; in staat om het team continu uit te dagen en te motiveren; • Zorgdragen voor een goede teamsfeer en het verbinden van het team; • Coaching van de Shopadvisors op uitvoering van werkprocessen, representativiteit en servicegerichtheid; • Verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen (sales en NPS) en rapportages op KPI’s; • Maakt duidelijk wat de afdelingsdoelstellingen zijn voor het team; • Is in staat om operationele plannen (ook op mdw-niveau) te maken om afdelingsdoelstellingen te behalen; • Signaleert kansen en zet deze proactief om in acties, adviseert daarin de Channel Manager Outdoor; • Verantwoordelijk voor winkeladministratie en HR-gerelateerde zaken (fte planning en roostering, prestatiemanagement, verzuim, vakantieplanning); • Verbeteren en op orde houden van de efficiëntie van de (logistieke) processen.

  2 weken geleden Marketing en sales (Goes)
 • Winkeladviseur

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. Jouw nieuwe werk DELTA heeft vorig jaar drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen en er is versterking nodig! Als Winkeladviseur sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor ons Telecom portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Winkeladviseur houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: - Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel; - Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; - Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; - Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; - Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; - Relatiebeheer; - Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij jouw manager; - Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Winkeladviseur

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. Jouw nieuwe werk DELTA heeft vorig jaar drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen en er is versterking nodig! Als Winkeladviseur sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor ons Telecom portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Winkeladviseur houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: - Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel; - Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; - Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; - Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; - Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; - Relatiebeheer; - Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij jouw manager; - Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Terneuzen)
 • Winkeladviseur

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. Jouw nieuwe werk DELTA heeft vorig jaar drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen en er is versterking nodig! Als Winkeladviseur sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor ons Telecom portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Winkeladviseur houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: - Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel; - Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; - Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; - Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; - Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; - Relatiebeheer; - Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij jouw manager; - Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Junior tv engineer

  DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DFN levert een aantal TV diensten via eigen glasvezel/HFC netwerken. Op dit moment leveren we, zowel Digitale TV (DVB-C) als Interactieve TV (IPTV) aan klanten in de regio’s Zeeland, Westland en diverse andere regio’s in Nederland. Doelstelling is om de diensten 24/7 beschikbaar te hebben voor 100% van onze klanten. Daarnaast worden maandelijks nieuwe toepassingen toegevoegd aan bovengenoemde TV diensten. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze televisie diensten zijn jouw speelveld. Samen met een team van engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je samen met onze leveranciers op ontwikkeling en onderhoud van zowel de DVB-C als de IPTV platformen. Je zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Je bedenkt ook oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Je verbetert de monitoring en overlegt met leveranciers over maatregelen die zij moeten nemen. Naast het onderhoud zal je bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen op de platformen. Maandelijks worden nieuwe toepassingen getest en toegevoegd om de beleving voor de klanten nog beter te maken.

  2 weken geleden ICT (Vlissingen)
 • Tv engineer

  DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. Doelstelling is om de diensten 24/7 beschikbaar te hebben voor 100% van onze klanten. Daarnaast worden maandelijks capaciteit en nieuwe toepassingen toegevoegd aan bovengenoemde diensten. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze televisie diensten zijn jouw speelveld. Samen met een team van engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je samen met onze leveranciers op ontwikkeling en onderhoud van zowel de DVB-C als de IPTV platformen. Je zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Je bedenkt ook oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Je verbetert de monitoring en overlegt met leveranciers over maatregelen die zij moeten nemen. Naast het onderhoud zal je bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen op de platformen. Maandelijks worden nieuwe toepassingen getest en toegevoegd om de beleving voor de klanten nog beter te maken.

  2 weken geleden ICT (Vlissingen)