DELTA

Buitenruststraat 10
4337 EH MIDDELBURG

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Shopadvisor delta winkel

  DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland. DELTA heeft vorige zomer drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen, en op de drie locaties is versterking nodig! Als Shopadvisor sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Shopadvisor houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collegaâ??s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt ervoor dat klanten volledig zijn ge�¯nformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: â?¢ Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de shop; â?¢ Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; â?¢ Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; â?¢ Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; â?¢ Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; â?¢ Relatiebeheer; â?¢ Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij de Shopmanager; â?¢ Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 weken geleden Marketing en sales (Goes)
 • Shopadvisor delta winkel

  DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland. DELTA heeft vorige zomer drie winkels geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen, en op de drie locaties is versterking nodig! Als Shopadvisor sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Shopadvisor houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collegaâ??s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt ervoor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: â?¢ Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de shop; â?¢ Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; â?¢ Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; â?¢ Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; â?¢ Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; â?¢ Relatiebeheer; â?¢ Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij de Shopmanager; â?¢ Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 weken geleden Marketing en sales (Middelburg)
 • Klantadviseur zakelijke servicedesk

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DELTA Zakelijk is er voor alle ondernemers en ondernemende bedrijven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. De aanpak is persoonlijk en service gericht, waarbij het uitgangspunt is dat haar diensten in dienst moet staan van de gebruiker en niet andersom. Binnen DELTA Zakelijk is de Zakelijke Klantenservice primair verantwoordelijk voor het afhandelen van 1e en 2e lijns klantcontacten via alle kanalen voor alle producten voor de zakelijke markt. Jouw nieuwe werk Om onze Zakelijke Klantenservice te versterken zoeken we een klantgerichte medewerker met commerciële voelsprieten die in staat is om complexe vragen en service verzoeken te beantwoorden, en klanten te adviseren met een passend aanbod. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen geef jij klanten excellente service en zorg je hiermee voor een hoge klanttevredenheid. Je nieuwe werk bestaat o.a. uit: • Afhandelen van storingen en/of andere service vragen via diverse kanalen (onder andere telefoon, e-mail, brief, online, chat), voor Telecom producten van zakelijke klanten; • Voeren van commerciële retentie, cross- en upsell gesprekken; • Zelfstandig verwerken van complexere operationele uitval en/of storingen; • Het afhandelen van complexe vragen / verzoeken en klachten; • Een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van processen en systemen.

  3 weken geleden ICT (Vlissingen)
DELTA

Buitenruststraat 10
4337 EH MIDDELBURG