Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Voogd Grijpskerke

GRIJPSKERKE

Wij hebben 3 vacatures voor jou

  • Ervaren straatmakers / straatploeg

    Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wij zijn op zoek naar: Ervaren straatmakers / straatploeg die samen de verantwoordelijkheid hebben voor het uitzetten, uitvoeren en opleveren van de van alle facetten van het straatwerk. Dit betekent dat je zelfstandig alle voorkomende bestratingswerkzaamheden uitvoert.

  • Monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie

    Aannemingsbedrijf De Voogd Kabels en Leidingen B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wegens toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: Monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie Als monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie verricht je zelfstandig alle werkzaamheden verband houdende met het leggen, verbinden, en repareren van leidingen, volgens geldende eisen en voorschriften.

  • Ben jij de uitvoerder infratechniek die wij zoeken?

    Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wij zijn op zoek naar een: Uitvoerder infratechniek Als uitvoerder infratechniek geef je leiding aan de uitvoering van infrastructurele projecten in de regio Zeeland. Je verzorgt zelfstandig de inzet van personeel en materieel, bewaakt de kosten, fungeert als aanspreekpunt en treedt op als kwaliteits- en veiligheidsvertegenwoordiger op de projecten.