Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Avondschool

GOES

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Administratief - financieel - personeel

    In september beginnen onze oplediingen weer:Financieel Assistent (BKB + BKC);Medewerker Personeelzaken ((BKL + POC);Praktijkdiploma Boekhouden ( 3 modules);Moderne Bedrijfsadministratie ( modules);Vakopleiding Bedrijfsadministratie (5 modules);Basiskennis Loonadministratie;Praktijkdiploma Loonadministratie (3 modules);Management opleidingenAlle opleidingen met erkend diploma van de Associatie.Inte...

    een week geleden Administratief (Goes)
De avondschool verzorgt administratieve cursussen met erkende diploma's. Ook taalcursussen en maatwerktrajecten behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen ook trainingen voor medewerkers van bedrijven.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.