Dahab Auto's B.V

t.a.v. Dahab
t.a.v. Dahab
Cookweg 21
4462HE GOES
0113-217669 (thuis)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Service adviseur automotive

  Wil jij het beste uit jezelf halen en jezelf aansluiten bij een winnend team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, die zijn auto voor reparatie of onderhoud aanbiedt. Je staat klanten met een glimlach te woord en je zorgt er voor dat vragen worden beantwoordt, zowel telefonisch als face-to-face. Afspraken plan je in voor de werkplaats en je stelt facturen en offertes op. Als service sdviseur ben je verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning en ben je de schakel naar de monteurs toe. Onze werkplaats is onderdeel van Autocrew. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven, ambitieuze en gemotiveerde Service Adviseur. Wat zijn de werkzaamheden? De rol van Service Adviseur is een van de belangrijkste binnen een autobedrijf. Jij bent als geen ander in staat om hier, na een gedegen inwerkperiode, de juiste invulling aan te geven. Jij begrijpt dat er een nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Het is minstens zo belangrijk dat je: -Goed kunt luisteren; -Gastvrij bent; -De juiste vragen stelt; -Duidelijk bent; -De gemaakte afspraken nakomt en -Onze klanten met een goed gevoel weer veilig op weg laat gaan;

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Verkoopadviseur automotive

  In deze droomfunctie ben je het gezicht van het bedrijf en ben je medeverantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van Dahab Auto's B.V. Je komt te werken bij een bekend autobedrijf in Zeeland. Heb jij ervaring binnen de autobranche en pas jij binnen een informele werksfeer? Dan past deze functie waarschijnlijk perfect bij jou. Bedrijfsprofiel: Dahab Auto's is een van de bekendste autobedrijven in Zeeland. Een bedrijf met gevoel voor persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Dit gevoel geven wij dan ook graag mee aan de klant en hierdoor staan bij Dahab Auto's service en kwaliteit altijd centraal. Verantwoordelijkheden: -Het is jouw doel om de vestigingsperformance te verhogen en de marktpositie van Dahab Auto's verder uit te bouwen; -Je bent in staat om te excelleren op het gebied van klantentevredenheid; -Je bent medeverantwoordelijk voor het imago van ons bedrijf.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Automonteur

  Als autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden van personenwagens en bedrijfswagens. Complexe reparaties zie je als een uitdaging en weet je goed op te lossen. Het opsporen van storingen en het stellen van diagnoses hoort eveneens bij de functie. Onze werkplaats is onderdeel van Autocrew. Autocrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven, ambitieuze en gemotiveerde autotechnici. Bedrijfsprofiel: Dahab Auto's is een van de bekendste autobedrijven in Zeeland. Een bedrijf met gevoel voor persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Dit gevoel geven wij dan ook graag mee aan de klant en hierdoor staan bij Dahab Auto's service en kwaliteit altijd centraal. Verantwoordelijkheden: -Je bent medeverantwoordelijk voor het imago van ons bedrijf; -Je bent in staat klanten te helpen en zelfstandig te woord te staan; -Samen met je collega's zorg je dat de werkplaats er netjes uitziet; -Zorg dragen dat je werk conform de fabrieksvoorschriften wordt uitgevoerd.

  een week geleden Techniek (Goes)
Dahab Auto's B.V

Cookweg 21
4462HE GOES
0113-217669 (thuis)