CBG Carrosserieen B.V.

CBG Goes is een bedrijf gespecialiseerd in de ombouw van oude en nieuwe voertuigen naar food truck (turn key), het opbouwen van open en gesloten laadbakken en het onderhouden/ keuren van personenliften (LPK-PL), goederenliften (LPK-GL) en laadkranen (LKK).

Verrijn Stuartweg 8
4462GE GOES
0113-211682 (thuis)

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Vakantiewerk evt. Zaterdag werk

    Wij zijn op zoek naar vakantie kracht voor divers werk, onderhouden terrein, pand, schilderwerkzaamheden, opruimwerkzaamheden evt. kleine technische werkzaamheden.

    3 dagen geleden Techniek (Goes)
  • Carrosseriebouwer

    CBG is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en opbouwen van open en gesloten laadbakken (www.cbggoes.nl), tevens is CBG gespecialiseerd in het ombouwen en nieuw bouwen van food- en verkoopwagens (www.cbgfoodtrucks.nl). Door grote toename van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. In de functie zul je onder andere werkzaamheden uitvoeren als: - Assembleren van de carrosserieopbouw op een nieuw chassis - Aansluiten van elektrische installatie's (a.o. horeca apparatuur) - Repareren van carrosserieschade - Vervaardiging van hout, metaal en polyester materialen. - Algehele professionele afwerking van een opbouw voor oplevering

    6 dagen geleden Techniek (Goes)
CBG Carrosserieen B.V.

Verrijn Stuartweg 8
4462GE GOES
0113-211682 (thuis)