Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brasserie 't Kaaigat

YERSEKE

Wij hebben 2 vacatures voor jou

 • Bedienend personeel

  Voor onse brasserie/restaurant zijn wij op zoek naar bedienend personeel vanaf 31 maart, uren in overleg.Kan in (vast) dienstverband of als ZZP-er, leeftijd geen maximum, wel een minimum leeftijd van 16 jaar.De werkzaamheden zijn: het ontvangen van gasten, bestelling opnemen en uitserveren, bar, afrekenen, kortom het hele pakket.Wij bieden een goed salaris, leuke collega's een mooie werkplek met g...

  2 weken geleden Horeca (Yerseke)
 • Chef kok brasserie/restaurant

  Voor ons restaurant aan de jachthaven van Yerseke zoeken wij vanaf 31 maart een zelfstandig werkend kok, die de kleine keukenbrigade aanstuurt en ervaring en affiniteit heeft met vis, schaal- en schelpdieren.Wij bieden een goed salaris, in loondienst of als ZZP-er, leuke collega's, een prettige werksfeer en een zeer mooie werkplek en locatie.

  2 weken geleden Horeca (Yerseke)
 • room Meerpaalweg 30 , 4401KA YERSEKE
 • phone 0113-571887 (thuis)

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.882 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.