Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bouwbedrijf Bill Jansen

t.a.v. Bill Jansen 's-Gravenpolder

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Timmerman

    Timmerman Wij zijn op zoek naar een  ervaren timmerman. In deze functie verricht je alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Je werkt in een enthousiast team op kleinere tot middelgrote projecten. Van een mooie verbouwing tot een luxe nieuwbouwwoning. Functieprofiel:– Je beschikt over enige jaren ervaring als timmerman ( heb je korter ervaring dan wordt je ook uitgenodigd om te reageren )– Je hebt ru...

‍Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf.
Bouwbedrijf Bill Jansen is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij zijn een bijzonder bouwbedrijf met een breed scala aan werkzaamheden. We hebben goed opgeleid personeel, gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Alles waar u van droomt maken wij realiteit. Geen project is voor ons te groot. U kunt bij ons terecht voor kleinere particuliere projecten tot grotere zakelijke projecten. Wilt u graag een woning vanuit niets laten bouwen? Dat regelen wij voor u. Van het aanbrengen van betonlook vloeren en vernieuwen van uw badkamer tot nieuwe aanbouwen en serres aan uw woning. Ook hebben wij speciale afdelingen voor schilderwerk en tegelzetten.

Verder hebben wij al veel projecten mogen uitvoeren voor zakelijke klanten. Onder andere het verbouwen en renoveren van een compleet kerkgebouw, het realiseren van kantoren, vernieuwen van waslokalen en complete winkelrenovaties en inrichtingen. Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op en informeer ons over uw wensen.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.633 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.