Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bomont

MIDDELBURG

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Bijbaan bomont domburg

  Bomont Domburg is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Domburg)
 • Bijbaan bomont sluis

  Bomont Sluis is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Sluis)
 • Verkoopmedewerker bomont etten-leur

  Bomont Etten-Leur is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (24 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

 • Verkoopmedewerker bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (24 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook! ?

  5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Verkoopmedewerker bomont zoutelande

  Bomont Zoutelande is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (32 uur) of fulltime (36 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Zoutelande)
 • Verkoopmedewerker bomont sluis

  Bomont Sluis is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (32 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Sluis)