Bomont

Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 9 inspirerende en gezellige winkels. De winkels bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. De unieke combinatie van mode en interieur artikelen maakt Bomont exclusief. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.

Anodeweg 62
4338RA MIDDELBURG
0118-586400 (thuis)

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Verkoopmedewerker bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Verkoopmedewerker bomont zoutelande

  Bomont Zoutelande is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke fulltime baan (32 / 36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook! â??

  3 weken geleden Detailhandel - Winkel (Zoutelande)
 • Bijbaan bomont winkels

  Bomont is voor de volgende winkels op zoek naar verkooptoppers: - Domburg - Goes - Renesse - Middelburg - Terneuzen - Zoutelande - Kamperland - Sluis Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

 • Stage marketing & communicatie

  Ben jij een echte duizendpoot?! Op de afdeling Marketing & Communicatie lopen je werkzaamheden uiteen van het organiseren van interne en externe evenementen, zoals VIP-avonden, modeshows en ons jaarlijkse personeelsuitje, het verzamelen en ontwikkelen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram tot het opvragen van offertes, het schrijven van sterke teksten en het bedenken van ludieke acties. Op de afdeling Marketing & Communicatie wordt gewerkt met grafische programma’s zoals Indesign en Photoshop. Het leuke is: Bomont creeert al haar uitingen zelf. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

  3 weken geleden Stage (Middelburg)
 • Stage logistiek

  Zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt?! Tijdens deze stage ondersteun je de afdeling in het logistieke proces. Als stagiair(e) op de afdeling Logistiek vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Dagelijks zorg je er samen met het team voor dat de webshopbestellingen verzameld worden en verzendklaar worden gemaakt. Daarnaast zorg je ervoor dat onze fysieke winkels voldoende voorraad ontvangen. Tussendoor houd je het magazijn opgeruimd en overzichtelijk en biedt je ondersteuning met het verwerken van de (foto)retouren. Houd je van aanpakken en is niets jou teveel gevraagd? Dan past een stageplaats op de afdeling Logistiek van Bomont echt bij jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

  3 weken geleden Stage (Middelburg)
 • Stage online marketing

  Heb jij een ‘click’ met onze webshop? Bomont is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talentvolle Online Marketing stagiair(e). Als Online Marketing stagiair(e) val je onder de supervisie van de afdeling E-Commerce. Je krijgt te maken met taken als internetmarketing, meekijken en uitvoeren van SEO/SEA strategien, linkbuildimg, Facebook advertising, lead generatie en het analyseren van marketinginspanningen door middel van Google Analytics. Kortom, een leerzame stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

  3 weken geleden Stage (Middelburg)
 • Stage grafisch vormgever

  Ben jij ervoor geknipt? Als stagiair(e) Grafisch Vormgever kom je terecht op de afdeling Marketing & Communicatie / E-commerce. Je krijgt hier de mogelijkheid om een creatieve invulling te geven aan diverse marketing- / communicatie uitingen van Bomont en het ontwerpen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram. Als grafische stagiair(e) lopen je werkzaamheden uiteen van het verbeteren van instore communicatie, het ontwikkelen van diverse advertenties en het creëren van grafische uitingen op onze webshop www.bomont.nl tot het bieden van ondersteuning bij het maken van het Bomont magazine. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

  3 weken geleden Stage (Middelburg)
 • Stage customer service

  Ben jij onze helpende hand?! Bij Bomont staat de klant centraal, waar service een erg belangrijk onderdeel van is. Als stagiair(e) Customer Service ben je dan ook hét aanspreekpunt voor de klant. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit dagelijkse communicatie met klanten via telefoon of e-mail. Denk hierbij aan het ondersteunen van webshopbestellingen, het afhandelen van klachten en het beantwoorden van diverse vragen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve handelingen en het verwerken van retouren. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

  3 weken geleden Stage (Middelburg)
Bomont

Anodeweg 62
4338RA MIDDELBURG
0118-586400 (thuis)