Bomont

Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 9 inspirerende en gezellige winkels. De winkels bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. De unieke combinatie van mode en interieur artikelen maakt Bomont exclusief. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.

Anodeweg 62
4338RA MIDDELBURG
0118-586400 (thuis)

Wij hebben 29 vacatures voor jou

 • Verkoopmedewerker bomont domburg

  Bomont Domburg is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (16 – 24 – 32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Domburg)
 • Verkoopmedewerker bomont renesse

  Bomont Renesse is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Renesse)
 • Winkelmedewerker koffiecorner bomont renesse

  Bomont Renesse gaat uitbreiden, hoe leuk is dat?! De huidige winkeloppervlakte wordt verdubbeld, wat nog meer winkelplezier betekent! Daarnaast wordt er een prachtige koffiecorner gebouwd en laten we daarvoor nou net op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een parttime (16 – 24 – 32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als winkelmedewerker in de koffiecorner zorg je ervoor dat klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, nadat ze goed zijn geslaagd bij Bomont Renesse. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Renesse)
 • Magazijnmedewerker

  Als webshoppicker bij Bomont (24 – 32 – 38) zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Je pakt onze webshoppakketjes met zorg, passie en plezier in! Yes, daar is mijn pakketje van Bomont! Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

 • Systeembeheerder

  Als systeem- en netwerkbeheerder (38 uur) zorg jij ervoor dat het beheer van het computernetwerk vlekkeloos verloopt. Jij weet als geen ander dat voor jou geen dag hetzelfde is en kan bijspringen op de helpdesk e/o als systeembeheerder. Je vervult daarbij een vraagbaakfunctie voor collega’s. Het ondersteunen bij problemen van diverse vraagstukken vanuit de organisatie is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Als systeem- en netwerkbeheerder ben jij de vliegende keep bij ICT zaken: van het vervangen van een toetsenbord tot en instellen van een nieuwe computer voor een nieuwe collega. Daarnaast kun je denken aan werkzaamheden zoals printsupport, gebruikersondersteuning, werkplekbeheer, oppakken van incidenten uit onze service desk, reguliere servicecontrole en het uitvoeren van taken ten behoeve van bestandsverwerking. Je lost storingen en vraagstukken op en treft maatregelen om de continuïteit van de systemen te waarborgen. Tevens adviseer, documenteer en realiseer je samen met collega’s, of individueel, nieuwe hard- en software oplossingen binnen de organisatie. Je draagt bij aan de innovatie van onze ICT-omgevingen.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Junior support medewerker

  Als junior support medewerker bij Bomont (38 uur) vervul je een leuke startersfunctie waarin je de mogelijkheid krijgt om veel te leren. Jij bent 1e lijns contact en functioneert dus als interne schakel. Je vervult daarbij een vraagbaakfunctie voor collega’s. Het ondersteunen bij problemen van diverse vraagstukken vanuit de organisatie is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Als junior support medewerker ben jij de vliegende keep: van het vervangen van een toetsenbord tot het instellen van een nieuwe computer voor een nieuwe collega. Daarnaast kun je denken aan werkzaamheden zoals printsupport, gebruikersondersteuning, werkplekbeheer, oppakken van incidenten uit onze service desk, reguliere servicecontrole en het uitvoeren van taken ten behoeve van bestandsverwerking. Je lost storingen en vraagstukken op en helpt onze 10 winkels (op afstand). In deze fulltime functie ben jij verantwoordelijk voor het aannemen en registreren van vragen en verzoeken. Met jouw communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit leer je hoe je jouw collega’s het beste te woord staat en het beste kunt helpen. Je ontwikkelt waardevolle competenties zoals goed prioriteiten kunnen stellen, servicegericht communiceren en anticiperen op de klantbehoefte.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Customer service medewerker

  Word jij enthousiast van de werkzaamheden achter de schermen van een webshop? Heb je affiniteit met online winkelen? Heb jij graag contact met klanten, stel je jezelf dienstverlenend op en ben je op zoek naar een parttime baan (32 uur per week)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als customer service medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Je vervult een functie waarbij de werkzaamheden o.a. bestaan uit dagelijkse communicatie met klanten via telefoon en e-mail. Hierbij biedt je klanten ondersteuning bij het uitvoeren van webshopbestellingen, zorg je ervoor dat klachten worden afgehandeld en beantwoord je alle vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve handelingen en help je bij het verwerken van onze (foto)retouren. Als customer service medewerker van Bomont werk je binnen een dynamische omgeving waarbij geen één dag hetzelfde is!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Studio medewerker

  Word jij enthousiast van de werkzaamheden achter de schermen van een webshop? Heb je affiniteit met stylen en fotograferen? En ben je op zoek naar een parttime baan (24 - 32 uur) Als studio medewerker van Bomont ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Je ondersteunt je collega’s in de fotostudio met alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan het stylen van de paspoppen, het fotograferen van de kleding, het controleren van de kwaliteit van de foto’s en waar nodig het bewerken van de foto’s met Adobe Photoshop. Daarnaast zorg je ervoor dat onze producten op de webshop worden voorzien van aantrekkelijke en informatieve teksten. Als studio medewerk(st)er werk je binnen een dynamische omgeving waarbij geen één dag hetzelfde is!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Backoffice medewerker

  Heb je gevoel voor cijfers en is administratie echt jouw ding? Heb je affiniteit met fashion en lifestyle? En ben je op zoek naar een baan voor 32 uur? Dan zijn we bij Bomont op zoek naar jou! Als backofficemedewerker ben je verantwoordelijk voor het juist invoeren van alle inkooporders. Je zorgt ervoor dat alle gegevens van (nieuwe) producten worden vastgelegd en up-to-date gehouden in het systeem, zodat alle informatie, extern en intern, betrouwbaar en actueel is. Daarnaast ben je in contact met leveranciers, bijvoorbeeld voor het opvragen van leverdata of voor het melden van een manco levering. Je stelt jezelf dienstverlenend op, om de afdeling waar nodig te ondersteunen. Naarmate jij je stappen zet binnen deze functie, zullen je werkzaamheden verbreden, zal je meer taken gaan oppakken en kan je doorgroeien binnen de afdeling.

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Verkoopmedewerker bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Kassamedewerker bomont renesse

  Bomont Renesse is op zoek naar kassatoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als kassatopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Jij zorgt ervoor dat klanten met een glimlach de winkel verlaten, want als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Renesse)
 • Verkoopmedewerker bomont zoutelande

  Bomont Zoutelande is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Zoutelande)
 • Verkoopmedewerker bomont kamperland

  Bomont Kamperland is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Kamperland)
 • Verkoopmedewerker bomont sluis

  Bomont Sluis is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een parttime (24 – 32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Sluis)
 • Bijbaan bomont domburg

  Bomont Domburg is op zoek naar verkopers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Detailhandel - Winkel (Domburg)
Bomont

Anodeweg 62
4338RA MIDDELBURG
0118-586400 (thuis)