Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Blauwbroek Techniek Zeeland

t.a.v. Deborah van Belzen MIDDELBURG

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Onderhoudstechnicus | fulltime en goede arbeidsvoorwaarden

  Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties op mechanisch gebied. Deze werkzaamheden zijn ofwel gepland of komen ad hoc voor. Je werkt in dagdienst en mogelijk ook in ploegen en verlengde dagdienst. Je wordt onderdeel van het team van de centrale werkplaats, maar je kunt ook ingezet worden op een van de andere afdelingen. Als Onderhoudstechnicus voer je volgende werkzaamheden uit: • Alle werkzaamheden met betrekking tot regelkleppen, afsluiters, terugslagkleppen en veiligheden, zowel tijdens dagelijks onderhoud als bij onderhoudstops; • Je gaat pro-actief op zoek naar oplossingen voor storingen en continue problemen in de fabriek. Je helpt mee aan het opstellen van standaard procedures om een hoge mate van efficiency te bereiken; • Je voert deze werkzaamheden zo uit dat ze op tijd en volgende juiste voorschriften worden uitgevoerd.

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Onderhoudsmonteur rotating equipment

  Als Onderhoudsmonteur RE verricht je reparaties en revisiewerkzaamheden aan draaiende onderdelen, zoals compressoren, pompen en turbines. Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhouden van installaties van het huidige machinepark op rotating- en mechanisch gebied. In beperkte mate werk je ook aan nieuwbouwprojecten en inspecties van installaties. Deze werkzaamheden voer je zowel op locatie als in de werkplaats uit. Je rapporteert over de metingen en uitgevoerde werkzaamheden aan je leidinggevende. Je werkt dus actief mee aan het oplossen van mechanische storingen en het bijhouden van onderhoud. Je werkt in dagdienst, maar storingsdiensten maken deel uit van deze functie. Je legt verantwoording af aan de onderhoudscoördinator.

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Mechanisch operator (interne opleiding)

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die affiniteit heeft met staal. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding gedaan met betrekking tot metaal, techniek of Vapro A. Werkervaring in een soortgelijke baan is natuurlijk een pre, maar een gemotiveerde instelling is net zo belangrijk. Het staal van deze fabriek wordt uit het buitenland naar Zeeland gebracht en jij verwerkt dit, samen met je collega's, tot een tussenproduct dat weer naar de klant gaat. Je leert om op de juiste manier de staalmachines in te stellen en te besturen zodat het product volgens de klanteisen wordt gemaakt. Hier krijg je uiteraard de tijd en instructies voor, maar de werkzaamheden ga je wel zelfstandig uitvoeren. Je wordt opgeleid om binnen enkele maanden een volwaardig collega te zijn door middel van training on the job. Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel . Daarom is het belangrijk dat je je werkplaats netjes, schoon en opgeruimd houdt. Deze functie betreft een fulltime dienstverband in een 2-ploegensysteem. De werktijden zijn van 6.15 - 15.00 uur en van 15.00 - 23.45 uur. Samenvattend bestaan jouw werkzaamheden uit: - Het afstellen van de machines en verwerken van materialen (staal); - Assisteren bij het verhelpen van storingen aan de machines; - Assisteren bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden; - Het schoon houden van de machines en gereedschappen;

  2 weken geleden Productie (Vlissingen)
 • Monteur koeltechnieken | w-installaties

  Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van airco's, koudwatermachines, VRV-installaties en split-units. Andere werkzaamheden zijn de aanleg van centrale verwarmingen en installatie van radiatoren ten behoeve van zowel woningbouw en utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van lekkages in onder andere waterleidingen, gasleidingen, afvoer, daken en vloerverwarmingen. Kortom, alles om een juist binnenklimaat te creëren bij onze klanten in de industrie, zieken- & verzorgingstehuizen, het bedrijfsleven en bij particulieren.

  2 weken geleden Bouw en installatie (Cadzand)
 • Elektromonteur industrie

  Als elektromonteur draag je zorg voor het in stand houden en optimaliseren van de volledige technische installatie, met behoud van kwaliteit en met de nodige aandacht voor de geldende normering op het gebied van gezondheid, veiligheid en leefmilieu. Je werkzaamheden bestaan uit het testen en in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties op verschillende locaties. Je zorgt dat deze tijdig opgeleverd kunnen worden, zodat de fabriek hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Verder hoort ook preventief onderhoud en oplossen van storingen tot je takenpakket, als ook programmeren en testen. Je hebt technisch inzicht en voelt je thuis in een industriële omgeving. Je werkt conform de veiligheidsvoorschriften, zoals NEN1010 en NEN 3140.

  2 weken geleden Techniek (Vlissingen)