Blauwbroek Techniek Zeeland

t.a.v. Deborah van Belzen
t.a.v. Deborah van Belzen

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek, de Installatietechniek en de Industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, panelenbouwer, kastenbouwer et cetera.

Blauwbroek Techniek heeft talentvolle technici. Dus zijn we inderdaad kritisch!Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-233085 (thuis), 06-22199116 (mobiel)

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Leerling loodgieter / installatiemonteur midden-zeeland

  Wij willen ons team versterken met een Leerling Loodgieter / Installatiemonteur W voor diverse projecten in de regio Zeeland, waaronder Walcheren en Zuid-Beveland, startend met een jaarcontract en opleidingstraject. Als aankomend installatiemonteur/loodgieter word je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van waterleidingen, gasleidingen en sanitair. Andere werkzaamheden zijn de aanleg van centrale verwarmingen en installatie van radiatoren ten behoeve van zowel woningbouw en utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van lekkages in onder andere waterleidingen, gasleidingen, afvoer, daken en vloerverwarmingen.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Onderhoudsmonteur rotating equipment

  Voor onze goede klant in Zeeland zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur Rotating Equipment. Als Onderhoudsmonteur RE verricht je reparaties en reviseringswerkzaamheden aan draaiende onderdelen, zoals compressoren, pompen en turbines. Deze werkzaamheden voer je zowel op locatie als in de werkplaats uit. Je maakt gebruik van diverse gereedschappen. Je rapporteert over de metingen en uitgevoerde werkzaamheden. Je werkt dus actief mee aan het oplossen van mechanische storingen en het bijhouden van onderhoud.

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Elektromonteur industrie

  Onze afdeling Elektrotechniek zoekt een nieuwe collega vanwege uitbreiding van het team. Als elektromonteur draag je zorg voor het in stand houden en optimaliseren van de volledige technische installatie, met behoud van kwaliteit en met de nodige aandacht voor de geldende normering op het gebied van gezondheid, veiligheid en leefmilieu. Je werkzaamheden bestaan uit het testen en in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties op verschillende locaties. Je zorgt dat deze tijdig opgeleverd kunnen worden, zodat de fabriek hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Verder hoort ook preventief onderhoud en oplossen van storingen tot je takenpakket, als ook programmeren en testen. Je hebt technisch inzicht en voelt je thuis in een industriële omgeving. Je werkt conform de veiligheidsvoorschriften, zoals NEN1010 en NEN 3140.

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Intern opleidingstraject tot keurmeester / servicemonteur kranen

  Als Servicemonteur inspecteer, onderhoud en repareer je alle soorten hef- en hijsmiddelen, van takel tot kraan en valbeveiliging. Dit doe je bij de klant op locatie, maar soms ook in de werkplaats. Daarom is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en bij voorkeur een relevante opleiding hebt afgerond. Wij weten echter dat niet iedereen zomaar de papieren van Keurmeester heeft. Daarom willen wij jou de kans geven om deze bij ons mooie bedrijf te behalen! Door middel van een training on the job leer jij om kranen, hefmiddelen, hijsmiddelen en klimtechnieken te keuren. Je maakt op den duur een examen waardoor jij jezelf erkend keurmeester mag noemen! Dit geeft jou de kans om je binnen ons bedrijf verder te ontplooien. Eén van de leuke aspecten van deze functie is dat je zowel met mechanica als elektro bezig bent. Ook hierin kunnen wij cursussen aanbieden om jouw kennis uit te breiden. Dus is jouw passie het lokaliseren en oplossen van storingen? En vind je het leuk om preventief onderhoud aan complexe installaties te verrichten, op zowel mechanisch als elektrotechnisch vakgebied? Ben je gedreven om kranen te keuren, defecten op te sporen, storingen op te lossen aan kranen en gerelateerde installaties in bedrijf te stellen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Jouw werkzaamheden zullen kortom bestaan uit: • Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan hijs- en hefmiddelen; • Het fabriceren, afmonteren, installeren en in bedrijfstellen van hijs- en hefmiddelen; • Het inspecteren en keuren van hijs- en hefmiddelen conform EKH voorschriften alsmede de administratieve afhandeling hiervan via een digitaal systeem; • Garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct conform de normen van de wetgeving.

  4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Intern opleidingstraject - machine operator

  Wij zijn op zoek naar een man of vrouw die affiniteit heeft met staal. Veel werkervaring is niet nodig, als je maar een gemotiveerde instelling hebt! Het staal van deze fabriek wordt uit het buitenland naar Zeeland gebracht en jij verwerkt dit, samen met je collega’s, tot een tussenproduct dat weer naar de klant gaat. Je leert om op de juiste manier de staalmachines in te stellen en te besturen zodat het product volgens de klanteisen wordt gemaakt. Hier krijg je uiteraard de tijd en instructies voor, maar de werkzaamheden ga je wel zelfstandig uitvoeren. Je wordt opgeleid om binnen enkele maanden een volwaardig collega te zijn door middel van training on the job. Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel . Daarom is het belangrijk dat je je werkplaats netjes, schoon en opgeruimd houdt. Deze functie betreft een fulltime dienstverband in een 2-ploegensysteem. De werktijden zijn van 6.15 - 15.00 uur en van 15.00 - 23.45 uur. Samenvattend bestaan jouw werkzaamheden uit: • Het afstellen van de machines en verwerken van materialen (staal); • Assisteren bij het verhelpen van storingen aan de machines; • Assisteren bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden; • Het schoon houden van de machines en gereedschappen;

  5 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Assistent timmerman

  Als timmerman werk je aan verbouwingen en renovaties aan gebouwen in de woningbouw en utiliteit. Je bent gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden, aan- en verbouwingen. Wij zijn op zoek naar een assistent-timmerman die wij kunnen opleiden tot een volwaardig timmerman door middel van ons interne opleidingstraject! Je werkt bijvoorbeeld aan systeemplafonds en –wanden, vloeren en overige afbouwwerkzaamheden. Soms is het nodig om een huis eerst te strippen en slopen voordat je het kan gaan verbouwen. Als het uitkomt kan je ook adviseren over o.a. brandpreventie, akoestiek en verlichting. Als timmerman ga je in Zeeland aan de slag op diverse afbouwprojecten van klein tot groot, aan bestaande woningen maar ook aan nieuwbouw. Je werkt voor woningbouwcoöperaties en gemeenten.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Cnc operator

  Als CNC operator werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig CNC verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een CNC operator die al enige ervaring heeft met het bedienen van CNC freesmachines, maar zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale belading van onze machines. Wij staan voor kwaliteit, maar hebben jou daarbij nodig! Je snapt (of leert te snappen) hoe het productieproces verloopt en welke schakels continue in de gaten gehouden moeten worden. Dit doe je door het lezen van tekeningen, werkorders en specificaties en je volgt het werkproces nauwkeurig. Daarnaast voer je onderhoud aan de machines en gereedschappen, al dan niet preventief. Bij onvolkomenheden aan de kwaliteit los je deze op of meld je deze aan je leidinggevende.

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
 • Service monteur elektronica (zonder hoogtevrees)

  Heb jij last van hoogtevrees? Nee? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou. Is dat dan alles wat belangrijk is? Nee natuurlijk niet. Het liefst heb je ook nog kennis van elektronica of industriële elektrotechniek. Wij zijn namelijk op zoek naar een Service Monteur Elektronica. Je gaat in deze functie aan de slag als service monteur in de specifieke markt van zendapparatuur, zowel digitaal als analoog. Met een team van gespecialiseerde service monteurs, adviseurs en engineers die werkzaam zijn in de hele Benelux, sta jij garant voor een waterdichte dienstverlening naar je klanten toe! Vanwege een forse uitbreiding van het klantenbestand zijn wij daarom op zoek naar een passende collega. Het betreft een functie met een vast dienstverband. Interesse? Lees dan zeker verder! Hoe ziet de werkweek van een Service Monteur Elektronica eruit? Je bent onder andere bezig met het: • Monteren van kabeldraagsystemen, laagspanningsverdeelkasten en het aanleggen van laagspanningsbekabeling; • Opbouwen, testen en inregelen van zenderapparatuur, filtersystemen en aansluiten van bekabeling in apparatuur-ruimtes; • Configureren, aansluiten en inbedrijfstellen van randapparatuur op locatie; • Uitvoeren van controles, testen en metingen op zendinstallaties; • Plaatsen, afwerken en onderhouden antennes in masten en/of rooftops; • Opbouwen en monteren van apparatuur in racks; • Onderhouden van zenderinstallaties in de Benelux.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
Blauwbroek Techniek Zeeland

Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-233085 (thuis), 06-22199116 (mobiel)