Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Blauwbroek Techniek Zeeland

t.a.v. Deborah van Belzen MIDDELBURG

Wij hebben 10 vacatures voor jou

 • Service monteur elektronica

  Heb jij last van hoogtevrees? Nee? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou. Is dat dan alles wat belangrijk is? Nee natuurlijk niet. Het liefst heb je ook nog kennis van elektronica of industriële elektrotechniek. Wij zijn namelijk op zoek naar een Service Monteur Elektronica. Je gaat in deze functie aan de slag als service monteur in de specifieke markt van zendapparatuur, zowel digitaal als analoog. Met een team van gespecialiseerde service monteurs, adviseurs en engineers die werkzaam zijn in de hele Benelux, sta jij garant voor een waterdichte dienstverlening naar je klanten toe! Vanwege een forse uitbreiding van het klantenbestand zijn wij daarom op zoek naar een passende collega. Het betreft een functie met een vast dienstverband. Interesse? Lees dan zeker verder! Hoe ziet de werkweek van een Service Monteur Elektronica eruit? Je bent onder andere bezig met het: • Monteren van kabeldraagsystemen, laagspanningsverdeelkasten en het aanleggen van laagspanningsbekabeling; • Opbouwen, testen en inregelen van zenderapparatuur, filtersystemen en aansluiten van bekabeling in apparatuur-ruimtes; • Configureren, aansluiten en inbedrijfstellen van randapparatuur op locatie; • Uitvoeren van controles, testen en metingen op zendinstallaties; • Plaatsen, afwerken en onderhouden antennes in masten en/of rooftops; • Opbouwen en monteren van apparatuur in racks; • Onderhouden van zenderinstallaties in de Benelux.

  4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Cnc operator

  ls CNC operator werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig CNC verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een CNC operator die al enige ervaring heeft met het bedienen van CNC freesmachines, maar zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale belading van onze machines. Wij staan voor kwaliteit, maar hebben jou daarbij nodig! Je snapt (of leert te snappen) hoe het productieproces verloopt en welke schakels continue in de gaten gehouden moeten worden. Dit doe je door het lezen van tekeningen, werkorders en specificaties en je volgt het werkproces nauwkeurig. Daarnaast voer je onderhoud aan de machines en gereedschappen, al dan niet preventief. Bij onvolkomenheden aan de kwaliteit los je deze op of meld je deze aan je leidinggevende.

  4 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Conventioneel verspaner

  Ons motto is: voor ieder probleem is een oplossing! Om onze klanten een maximale service te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een conventioneel verspaner voor 40 uur per week, tegen goede vergoedingen en een vast dienstverband. Als Conventioneel Verspaner werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een Conventioneel Verspaner die al enige ervaring heeft met het bedienen van conventionele draai-, frees-, brand- of kottermachines, maar zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale belading van onze machines. Als conventioneel verspaner ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van metalen hulpstukken in de werkplaats volgens werktekening m.b.v. draaien, frezen en boren. Verder valt het controleren van de vervaardigde onderdelen ook onder de werkzaamheden van deze functie. Je snapt (of leert te snappen) hoe het productieproces verloopt en welke schakels continue in de gaten gehouden moeten worden. Dit doe je door het lezen van tekeningen, werkorders en specificaties en je volgt het werkproces nauwkeurig. Daarnaast voer je onderhoud aan de machines en gereedschappen, al dan niet preventief. Bij onvolkomenheden aan de kwaliteit los je deze op of meld je deze aan je leidinggevende.

  4 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Procesoperator b

  Wij bemiddelen gemotiveerde vaklui, met hart voor techniek. Onze klanten weten dit en schakelen ons daarom graag in om de juiste professionals voor hen te zoeken. Voor één van die klanten zijn wij op zoek naar een Procesoperator met een afgeronde opleiding Vapro B. Bij de functie van procesoperator B horen de volgende werkzaamheden: • Het bedienen van de productie-installaties in een chemische plant; • Onderhoud plegen aan deze installaties; • Controlerondes lopen en producten testen; • Storingen lokaliseren en oplossen; • Optreden bij calamiteiten als brandwacht; • Bijhouden van de administratie ten behoeve van procesregistratie.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Onderhoudsmonteur re

  Onderhoudsmonteur Rotating Equipment Als Onderhoudsmonteur RE verricht je reparaties en revisiewerkzaamheden aan draaiende onderdelen, zoals compressoren, pompen en turbines. Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhouden van installaties van het huidige machinepark op rotating- en mechanisch gebied. In beperkte mate werk je ook aan nieuwbouwprojecten en inspecties van installaties. Deze werkzaamheden voer je zowel op locatie als in de werkplaats uit. Je rapporteert over de metingen en uitgevoerde werkzaamheden aan je leidinggevende. Je werkt dus actief mee aan het oplossen van mechanische storingen en het bijhouden van onderhoud. Je werkt in dagdienst, maar storingsdiensten maken deel uit van deze functie. Je legt verantwoording af aan de onderhoudscoördinator.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Koelmonteur

  Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van airco’s, koudwatermachines, VRV-installaties en split-units. Andere werkzaamheden zijn de aanleg van centrale verwarmingen en installatie van radiatoren ten behoeve van zowel woningbouw en utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Daarnaast houd jij je als Koelmonteur bezig met het opsporen van lekkages in onder andere waterleidingen, gasleidingen, afvoer, daken en vloerverwarmingen. Kortom, alles om een juist binnenklimaat te creëren bij onze klanten in de industrie, zieken- & verzorgingstehuizen, het bedrijfsleven en bij particulieren.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Onderhoudsmonteur rotating equipment

  Voor onze goede klant in Zeeland zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur Rotating Equipment. Als Onderhoudsmonteur RE verricht je reparaties en reviseringswerkzaamheden aan draaiende onderdelen, zoals compressoren, pompen en turbines. Deze werkzaamheden voer je zowel op locatie als in de werkplaats uit. Je maakt gebruik van diverse gereedschappen. Je rapporteert over de metingen en uitgevoerde werkzaamheden. Je werkt dus actief mee aan het oplossen van mechanische storingen en het bijhouden van onderhoud.

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
 • Elektromonteur industrie

  Onze afdeling Elektrotechniek zoekt een nieuwe collega vanwege uitbreiding van het team. Als elektromonteur draag je zorg voor het in stand houden en optimaliseren van de volledige technische installatie, met behoud van kwaliteit en met de nodige aandacht voor de geldende normering op het gebied van gezondheid, veiligheid en leefmilieu. Je werkzaamheden bestaan uit het testen en in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties op verschillende locaties. Je zorgt dat deze tijdig opgeleverd kunnen worden, zodat de fabriek hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Verder hoort ook preventief onderhoud en oplossen van storingen tot je takenpakket, als ook programmeren en testen. Je hebt technisch inzicht en voelt je thuis in een industriële omgeving. Je werkt conform de veiligheidsvoorschriften, zoals NEN1010 en NEN 3140

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
 • Intern opleidingstraject tot keurmeester / servicemonteur kranen

  Als Servicemonteur inspecteer, onderhoud en repareer je alle soorten hef- en hijsmiddelen, van takel tot kraan en valbeveiliging. Wij zoeken zowel iemand voor in de werkplaats als op locatie bij onze vaste klant in Zeeuws-Vlaanderen. Wij weten dat niet iedereen zomaar de papieren van Keurmeester heeft. Daarom willen wij jou de kans geven om deze bij ons mooie bedrijf te behalen! Door middel van een training on the job leer jij om kranen, hefmiddelen, hijsmiddelen en klimtechnieken te keuren. Je maakt op den duur een examen waardoor jij jezelf erkend keurmeester mag noemen! Dit geeft jou de kans om je binnen ons bedrijf verder te ontplooien. Eén van de leuke aspecten van deze functie is dat je zowel met mechanica als elektro bezig bent. Ook hierin kunnen wij cursussen aanbieden om jouw kennis uit te breiden. Dus is jouw passie het lokaliseren en oplossen van storingen? En vind je het leuk om preventief onderhoud aan complexe installaties te verrichten, op zowel mechanisch als elektrotechnisch vakgebied? Ben je gedreven om kranen te keuren, defecten op te sporen, storingen op te lossen aan kranen en gerelateerde installaties in bedrijf te stellen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit: • Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan hijs- en hefmiddelen; • Het fabriceren, afmonteren, installeren en in bedrijfstellen van hijs- en hefmiddelen; • Het inspecteren en keuren van hijs- en hefmiddelen conform EKH voorschriften alsmede de administratieve afhandeling hiervan via een digitaal systeem; • Garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct conform de normen van de wetgeving.

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Dringend gezocht: mechanisch operator (interne opleiding)

  Wij zijn op zoek naar een man of vrouw die affiniteit heeft met staal. Veel werkervaring is niet nodig, als je maar een gemotiveerde instelling hebt! Het staal van deze fabriek wordt uit het buitenland naar Zeeland gebracht en jij verwerkt dit, samen met je collega’s, tot een tussenproduct dat weer naar de klant gaat. Je leert om op de juiste manier de staalmachines in te stellen en te besturen zodat het product volgens de klanteisen wordt gemaakt. Hier krijg je uiteraard de tijd en instructies voor, maar de werkzaamheden ga je wel zelfstandig uitvoeren. Je wordt opgeleid om binnen enkele maanden een volwaardig collega te zijn door middel van training on the job. Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel . Daarom is het belangrijk dat je je werkplaats netjes, schoon en opgeruimd houdt. Deze functie betreft een fulltime dienstverband in een 2-ploegensysteem. De werktijden zijn van 6.15 - 15.00 uur en van 15.00 - 23.45 uur. Samenvattend bestaan jouw werkzaamheden uit: • Het afstellen van de machines en verwerken van materialen (staal); • Assisteren bij het verhelpen van storingen aan de machines; • Assisteren bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden; • Het schoon houden van de machines en gereedschappen;

  een week geleden Techniek (Vlissingen)