Badhotel-Domburg

t.a.v. Hanneke de Badhotel Domburg
t.a.v. Hanneke de Badhotel Domburg

Badhotel Domburg is een eersteklas strandhotel en biedt in een ongedwongen sfeer een oprechte service in een comfortabele omgeving.

Domburgseweg 1a
4357 BA DOMBURG
0118-588804 (thuis), 0118-588804 (werk)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Spa domburg is op zoek naar jou!

  Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse 20-30 uur. Het heeft de voorkeur deze functie te combineren met de functie van medewerk(st)er SPA Café dan betreft het een dienstverband voor 20-38 uur. In SPA Domburg heeft het Zeeuws DNA een hoofdrol en staan vitaliteit en ontspanning centraal. De spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buiten het hotel en is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur. Zie ook www.spadomburg.nl.

  2 weken geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Ben jij een liefhebber van schoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Schoonmaakbedrijf GOM is ter uitbreiding van het team dat werkzaam is bij BADHOTEL DOMBURG op zoek naar enthousiaste MEDEWERKERS (KAMER)SCHOONMAAK m/v, parttime De werktijden zijn door de weeks van 9 uur tot ca. 15 uur; in het weekend starten we later. Je verzorgt de schoonmaak van hotelkamers, zowel van vertrekkende, als blijvende gasten, dit vraagt in beide gevallen de juiste aanpak. Tevens help of informeer je gasten wanneer zij vragen hebben; waar mogelijk draag je bij aan een optimaal verblijf van de gasten.

  3 weken geleden Horeca (Domburg)
 • Medewerker bediening ontbijt/grand café m/v, fulltime/parttime of weekend/vakanties

  Heb je geen moeite met vroeg opstaan en wil jij een bijdrage leveren aan een goede start van de dag van onze gasten? Het team van medewerkers dat het ontbijt verzorgt in Badhotel Domburg breiden wij graag uit met een enthousiaste collega voor 3 à 5 dagen per week. Naast het ontbijt serveer je ook de lunch van onze vergadergasten en/of werk je in het grand café. Je werkdag begint tussen 6.30 en 9 uur.

  3 weken geleden Horeca (Domburg)
Badhotel-Domburg

Domburgseweg 1a
4357 BA DOMBURG
0118-588804 (thuis), 0118-588804 (werk)