Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Badhotel-Domburg expl bv

t.a.v. Badhotel Domburg DOMBURG

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Het team van badhotel domburg is op zoek naar een nachtreceptionist (m/v) !

  Wij zijn op zoek naar jou! Badhotel Domburg biedt kwaliteit op niveau. Dit betekent dat we werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo wordt Badhotel Domburg een beleving op zich! Tijdens de drukke periodes is het lekker aanpoten en met minder drukte, kan er weer gefocust worden op de details. Badhotel Domburg werkt met een professioneel en divers team en dit zorgt voor een dynamische werkomgeving! Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Nachtreceptionist (m/v). Als nachtreceptionist ziet je toe op de algemene veiligheid en bewaak je het gebouw en omliggend terrein, neem je waar nodig passende maatregelen in geval van calamiteiten, verzorg je diverse administratieve nacht-audit-werkzaamheden, receptietaken en schoonmaakwerkzaamheden.

  2 weken geleden Horeca (Domburg)
 • Werken in een hotel is leuk!

  Wij zijn op zoek naar jou! Badhotel Domburg biedt kwaliteit op niveau. Dit betekent dat we werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo wordt Badhotel Domburg een beleving op zich! Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Medewerkers Bediening (m/v). Als Medewerker Bediening zorg jij ervoor dat onze gasten op een vriendelijke en gastvrije manier onthaald worden en werk je mee in Restaurant Zee&Land en/of Grand Cafe “1866”. Je hebt passie voor de horeca en beschikt over vakkennis en weet dus wat er nodig is om de kwaliteit en service in het en om het restaurant op peil te houden. Samen met je collega’s bied je onze gasten een culinaire ervaring in ons restaurant. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Bediening (m/v) die beschikt over een hands-on mentaliteit.

  2 weken geleden Horeca (Domburg)
 • Spa domburg is op zoek naar een medewerker spa café

  Het team van Badhotel Domburg/SPA Domburg is op zoek naar een medewerker spa café parttime (m/v). Als medewerker spa café ben je verantwoordelijk voor een professionele en gastvrije ontvangst van onze spa gasten en je bezorgt hen (een dag) onbezorgd genieten in onze spa. Natuurlijk kun je schakelen tussen de verschillende talen. De vacature is te combineren met de functie van masseur/pedicure. Nog niet bekend met SPA Domburg? Neem dan een kijkje op onze site: www.spadomburg.nl.

  2 weken geleden Horeca (Domburg)