Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Badhotel-Domburg expl bv

t.a.v. Badhotel Domburg DOMBURG

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Werken in de ochtenduren

  Het team van Badhotel Domburg is, ondanks de huidige situatie rond het Covid-19 virus, voor als wij weer open gaan, op zoek naar een Medewerker Bediening Ontbijt (m/v). Als medewerker bediening ontbijt ontvang je onze gasten vriendelijk en gastvrij. Je werkt mee tijdens het ontbijt, tijdens de lunch van onze (vergader)gasten en help je mee in het Grand Café. Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving.

  19 uur geleden Horeca (Domburg)
 • Werken in de keuken van een hotel ?

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Chef de Partie (m/v). Als chef de partie verras jij onze gasten dagelijkse met heerlijke creaties. Je werkt enthousiast mee in het keukenteam en draagt zo bij aan de ultieme gastervaring. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten en het opgeruimd en schoonhouden van de keuken. Verder zorg je er samen met je collega’s voor dat de keuken op tijd functioneert en voldoet aan de kwaliteitsnormen. Wij bieden een creatieve werkomgeving waarin we professionele en persoonlijke groei stimuleren.

  3 dagen geleden Horeca (Domburg)
 • Ben jij onze nieuwe medewerker afwas ?

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een medewerker afwas (m/v). Als medewerker afwas verzorg je met een automatische was-/spoelmachine de reiniging en het opruimen van alle serviesgoed, bestek en keukenitems. Natuurlijk hoort bij jouw functie ook de zorg voor een schone werkomgeving. Hou jij van schoon en opgeruimd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag draag je bij aan een onvergetelijk verblijf van onze gasten. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving

  een week geleden Horeca (Domburg)
 • Deze zomer werken als front office medewerker ?

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Seizoensmedewerker/Stagiaire Front Office juni/sept. Als seizoensmedewerker/stagiaire front office (m/v) ben je een belangrijk spil in ons hotel. Je hebt om die reden een breed en uitdagend takenpakket. Je ontvangt onze gasten op een professionele en gastvrije manier, je staat gasten telefonisch te woord, je verzorgt de in- en uitcheckprocedure en je beantwoordt de vragen van onze gasten. Natuurlijk schakel je vloeiend tussen de verschillende talen en het lukt je zelfs om de tussen de regels door te lezen. Je bent even vriendelijk voor een ouder echtpaar, een groep zakenmensen of de kinderen van een gezin dat bij ons vakantie viert. Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving. In de horeca is ieder seizoen anders. Dat maakt werken in ons hotel zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Je werkt met een divers team in een dynamische omgeving.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Op zoek naar werk in de bediening? Fulltime/parttime

  Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving. Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Medewerker Bediening Grand Café (m/v). Als medewerker bediening ontvang jij onze gasten op een vriendelijke en gastvrije manier. Je serveert het ontbijt en/of de lunch van onze (vergader)gasten en natuurlijk ben je actief in het Grand Café zelf. In het Grand Café kan de gast genieten van een drankje, snack, een lunch of diner; zowel binnen als op het terras.

  2 weken geleden Horeca (Domburg)
 • Werken in de keuken van badhotel domburg

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar keukenhulp (m/v). Als keukenhulp werk je mee in het keukenteam. Je assisteert bij de mise en place en het bereiden van de gerechten. We werken samen aan de ultieme ervaring voor onze gasten. Natuurlijk hoort bij jouw functie ook de zorg voor een schone werkomgeving. Ben je op zoek naar afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving.

  2 weken geleden Horeca (Domburg)
 • Schoonmaken in badhotel domburg

  Het team van GOM is voor Badhotel Domburg op zoek naar medewerkers (kamer)schoonmaak (m/v). Als medewerker huishouding maak je zowel de gastenkamers als de openbare ruimtes in het hotel schoon. De dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden bestaan onder andere uit stofwissen, moppen, het opmaken van bedden, sanitair schoonmaken, stofzuigen en het reinigen van meubilair. Natuurlijk ben je soms ook het aanspreekpunt voor gasten. Je staat hen altijd vriendelijk te woord. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel van ons hotel en daaraan werken we samen. Schoonmaakervaring is niet noodzakelijk. Je krijgt een training waarin we je laten zien hoe we willen dat jij de verschillende werkzaamheden het beste kunt uitvoeren.

  2 weken geleden Schoonmaak (Domburg)
 • Werken bij badhotel domburg

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Medewerker Bediening Restaurant Zee&Land (m/v). Als medewerker bediening ontvang je de gasten vriendelijk en gastvrij in Restaurant Zee&Land. Samen met je collega’s bied je onze gasten een culinaire ervaring. Je hebt een passie voor de horeca en beschikt over de nodige vakkennis. Je weet dus wat er nodig is om de kwaliteit en service in het en om het restaurant te waarborgen. Gastvrijheid zit in je, je zet daarom graag een stapje extra om de service zo persoonlijk mogelijk te maken.

  3 weken geleden Horeca (Domburg)