Alpla Vlissingen

t.a.v. van Zoelen
t.a.v. van Zoelen

Dit is Alpla
Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 21.000 medewerkers, in 178 vestigingen in 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt.
Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Kijk vooral ook op onze website om een indruk van Alpla te krijgen!


Denemarkenweg 4
4389PE RITTHEM
0118-745793 (thuis)

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Medewerker technische dienst

    500.000 kunststof verpakkingen per dag op 6 machines in Vlissingen. 21.000 collega’s in 46 landen. Fruitsappen, shampoo, afwasmiddel, limonade: je komt het resultaat van jouw werk elke dag tegen… Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen! https://www.youtube.com/watch?v=7O7g5-t7ckk **Dit ga je doen** Na een intensieve inwerkperiode krijg jij, samen met je collega, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren: * Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch); * (Preventief) onderhoud aan de machines; * Ombouwen van productie machines en transportbanden; * Administratie van je activiteiten.

    3 weken geleden Techniek (Ritthem)
  • Machine operator

    Samen met je ploeggenoten (we draaien 3-ploegendiensten) zorg je voor een zo efficiënt mogelijk productieproces met eindproducten van de hoogste kwaliteit. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren: - Inregelen en bijsturen van machines en registreren van de procesgegevens; - Verrichten van kleine reparaties en inspecties; - Voorkomen, en waar mogelijk oplossen, van storingen; - Zorgdragen voor voldoende grondstoffen bij elke machine. https://www.youtube.com/watch?v=7O7g5-t7ckk

    3 weken geleden Productie (Ritthem)
Alpla Vlissingen

Denemarkenweg 4
4389PE RITTHEM
0118-745793 (thuis)