Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Werkt! Middelburg MIDDELBURG

Wij hebben 23 vacatures voor jou

 • Accountant

  Ben jij de accountant die wij zoeken? Voor onze opdrachtgever in Vlissingen-Oost zijn wij per direct opzoek naar een accountant. Het betreft een tijdelijke functie tot en met eind december 2020 voor 3 dagen per week (24 uur). Jouw werkzaamheden: - Het ontvangen, invoeren, coderen en controleren van ontvangen facturen in SAP; - Het zorg dragen voor tijdige en correcte informatie met de betrokken interne en externe afdelingen; - Het onderhouden van het archief.

  5 dagen geleden Administratief (Nieuwdorp)
 • Process operator

  Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 3 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Corveeer

  Voor de stop van een fabriek zijn wij op zoek naar corveeërs (m/v) die voor de duur van 4 tot 6 weken fulltime willen werken! Je hoeft geen ervaring te hebben, want inzet en motivatie is belangrijker! Wat ga je doen? - Ontsmettingswerkzaamheden; - Opruim werkzaamheden bij lekkages; - Verzorgen van interne nucleaire transporten; - Plaatsen en verwijderen van afschermingen; - Diverse werkzaamheden bij het transport van nucleaire stoffen; - Reinigen van onder andere vloeren, wanden, installatiedelen, filterstraten en koelers. Dit is waar jij je voornamelijk mee bezig gaat houden, maar er wordt van je verwacht dat je je inzet bij meerdere voorkomende hand en span diensten. Deze corveeër functie houdt dus veel meer in dan alleen het schoonmaken van ruimtes. Er komt een stukje veiligheid bij kijken, omdat je met nucleair materiaal aan de slag gaat. Om in het nucleaire gedeelte aan de slag te gaan, moet je ook een lichamelijke/ medische keuring ondergaan. Dit moet geregeld zijn voor 14 mei! De werkzaamheden zullen tot minimaal 14 juni duren. In verband met onvoorziene zaken kan het zijn dat de opdracht iets uit loopt, maar dit zal niet langer zijn dan een aantal weken. Het is dus maar een tijdelijke opdracht! Mocht je dit werk hierna graag blijven doen, dan kunnen we kijken of de optie er bestaat om jou langer bij het bedrijf te laten werken.

  een week geleden Schoonmaak (Borssele)
 • Machine bediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen verhelpen en/of melden; • Collega inpakkers instructies geven.

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Monteur

  Voor onze opdrachtgever in Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een monteur / keurmeester (m/v). Jouw werkzaamheden zijn inspecteren, keuren, onderhouden en repareren van hef- en hijsmiddelen en valbeveiliging. Verder zorg je ervoor dat gekeurde items gecertificeerd worden. Maar ook digitaal bijwerken van certificaten en rapportages behoren tot jouw werkzaamheden. Dit voer je uit samen met twee collega’s.

  een week geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Meewerkend voorman

  Heb jij ervaring als uitvoerder of meewerkend voorman in de industriële reiniging? Kan jij goed taken verdelen, een team aansturen en weet jij problemen goed op te lossen? Dan is de functie als Uitvoerder / Meewerkend Voorman in de industriële reiniging zeker wat voor jou. Je bent het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgever en jouw team van corveeërs. In jouw werkgebied ben je verantwoordelijk voor tenminste 3 locaties waar je jouw teams dagelijks bezoekt en aanstuurt. Daarnaast heb je zeker een 'hands- on' mentaliteit en spring je bij waar het nodig is; je bent niet bang om je handen vuil te maken. Het werk is afwisselend, binnen én buiten. Je luistert naar de behoefte van de opdrachtgever en weet daar op in te springen. Wat ga je doen? - Aansturen van teams van corveeërs - Werkzaamheden op diverse industriële locaties - Aanspreekpunt voor opdrachtgevers - Ontsmettingswerkzaamheden; - Opruim werkzaamheden bij lekkages; - mede coördineren van interne nucleaire transporten; - Plaatsen en verwijderen van afschermingen; - Diverse werkzaamheden bij het transport van nucleaire stoffen; - Reinigen van onder andere vloeren, wanden, installatiedelen, filterstraten en koelers. Dit is waar jij je voornamelijk mee bezig gaat houden, maar er wordt van je verwacht dat je je inzet bij meerdere voorkomende hand en span diensten. Veiligheid is belangrijk; je houdt dan ook toezicht op het veilig werken van jouw teams van Corveeërs.

  een week geleden Overige (Borssele)
 • Technisch administratief medewerker

  Ben jij beschikbaar van mei tot juni 2020? Heb jij technische administratieve ervaring en beheers je de Engelse taal goed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Vlissingen-Oost zoeken wij een ervaren administratief medewerker voor de inspectie afdeling. Jouw werkzaamheden: • Je bent verantwoordelijk voor de technisch administratieve ondersteuning van de inspectie sectie. • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de inspectie rapportages in de daarvoor beschikbare software (CREDO). • Je bent verantwoordelijk voor de digitale import van meetdata (NDO) in CREDO. • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie over jouw werkzaamheden met de coördinator. • Je volgt continue de planning en uitvoering op en hebt een proactieve houding voor het helpen bewaken van de voortgang en kwaliteit. Voor de start van deze tijdelijke functie dien je je te bekwamen in de relevante werkmethodieken, computersystemen en scope van de Turnaround.

  2 weken geleden Administratief (Nieuwdorp)
 • Waterklerk

  Vorm je graag de verbinding tussen wal en schip? Heb je affiniteit met scheepvaart? Spreek jij goed Engels? Dan is deze baan als Waterklerk (m/v) misschien wel wat voor jou! Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een extra medewerker. Het is belangrijk dat jij snel kan schakelen en een echte teamspeler bent. Wat ga je doen? - Behandelen en bezoeken van binnenkomende en vertrekkende schepen; - Alles regelen omtrent het afhandelen van schip, lading en bemanning; - Onderhouden van contact met de diverse belanghebbenden omtrent schip en lading.

  3 weken geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)