Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Werkt! Middelburg
t.a.v. Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)

Wij hebben 18 vacatures voor jou

 • Heftruckchauffeur

  Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? En vind je het leuk om jouw heftruckskills te tonen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar Heftruckchauffeurs! Daarnaast zijn we ook op zoek naar chauffeurs die naast heftruck willen rijden ook nog orders willen picken. In deze combi functie ga je aan de slag in het halffabricaten magazijn van DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Hierbij vervoer jij onderdelen van keukens met de heftruck maar ben jij ook die duizendpoot die als een speer op de juiste manier kan orderpicken. Je verzamelt aan de hand van lijsten onderdelen voor de afdeling voormontage en assemblage. Het halffabricaten magazijn, waar jij komt te werken, is het hart van de fabriek. Met je handscanner loop je door het magazijn om de rompen en fronten van de kasten te verzamelen en te plaatsen op de karren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van halffabricaten. Het orderpicken is niet het enige wat je gaat doen, daarnaast controleer je ook de kwaliteit van de onderdelen. Met deze afwisselende werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde! Als orderpicker werk je in een enthousiast team, waarin iedereen elkaar helpt om het eindproduct compleet te maken. Je gaat fulltime aan de slag in dagdienst. Dit kan overgaan naar twee ploegen maar daar ontvang je natuurlijk toeslag over.

 • Orderpicker

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je flexibel beschikbaar in jouw tijd? No-nonsense, secuur en zelfstandig? Voor DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Jij gaat als orderpicker de gloednieuwe keukenonderdelen bij elkaar verzamelen zodat deze tot kast gemonteerd kan worden. Je verzamelt aan de hand van lijsten onderdelen voor de afdeling voormontage en assemblage. Het halffabricaten magazijn, waar jij komt te werken, is het hart van de fabriek. Met je handscanner loop je door het magazijn om de rompen en fronten van de kasten te verzamelen en te plaatsen op de karren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van halffabricaten. Het orderpicken is niet het enige wat je gaat doen, daarnaast controleer je ook de kwaliteit van de onderdelen. Met deze afwisselende werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde! Als orderpicker werk je in een enthousiast team, waarin iedereen elkaar helpt om het eindproduct compleet te maken. Het maken van een korte test bij DKG is onderdeel van de selectieprocedure voor de functie orderpicker. DKG de Keukenfabriek is de modernste keukenfabriek van Europa. Focus ligt op het produceren van kwalitatief goede keukens voor een betaalbare prijs. Wil je meer weten over de fabriek? Bekijk dan dit korte bedrijfsfilmpje.

  9 uur geleden Overige (Middelburg)
 • Productiemedewerker/ster

  Ben jij een échte aanpakker en werk je graag met je handen? Ben jij op zoek naar een baan die te combineren is met al jouw andere verplichtingen? Met deze verschillende part- en fulltime vacatures bij DKG kan dat allemaal! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder! Voor een van de grootste keukenproducenten in Europa zijn wij opzoek naar nieuwe productie toppers om aan ons gezellige team toe te voegen. Dit bedrijf is niet alleen een van de grootste in Europa, maar tevens ook een van de modernste! Dat is natuurlijk ook in de fabriek terug te zien aan de moderne apparaten en machines waarmee ze koploper zijn (en blijven) binnen hun branche. In deze fabriek worden de complete keukens van A tot Z gefabriceerd, gelakt, geassembleerd en gecontroleerd. Als productiemedewerker bij DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die ervoor zorgen dat in de fabriek alles op de spreekwoordelijke rolletjes loopt. Dus voel jij je geroepen om bij te dragen in het proces van A tot Z? Dan ben jij dé productie topper die wij zoeken! Zo kun je aan de slag op de afdeling lakkerij, de naam zegt het al: daar wordt alles geschuurd en gelakt. Maar ook op de afdeling assemblage zoeken we nog productie toppers. Daar ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van verschillende onderdelen. Nog steeds enthousiast? Dan ben je vast benieuwd wat we van jou vragen maar natuurlijk ook wat we jou gaan bieden! Wij hebben op het moment verschillende functies binnen dit bedrijf open staan. Zodoende kun jij afhankelijk van jouw voorkeur bij verschillende afdelingen starten. Denk hierbij aan de montage, assemblage, kwaliteitscontrole, lakkerij of laadplaats. Daarnaast zoeken we laders en lossers, houtbewerkers en rangeerders. Al met al een enorme variatie aan functies binnen een leuke organisatie! Wat zijn je werkdagen en werktijden? Aangezien bepaalde onderdelen van deze hypermoderne fabriek in twee ploegen werkt, zoeken wij ook nog leuke collega’s die graag wat later op de dag beginnen. De fabriek van DKG is geopend van maandag tot en met vrijdag, dus de weekenden ben je sowieso vrij.

  10 uur geleden Overige (Middelburg)
 • Havenwerker

  Werk jij graag de hele dag in de open lucht? Weet jij van aanpakken en is stil zitten niks voor jou? Denk je daarbij ook goed aan de veiligheid van jezelf en je collega's? Misschien dat de functie van havenwerker dan wel wat voor jou is! Als Havenwerker weet jij van aanpakken en ga je aan de slag in een interessante werkomgeving. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Het werk is erg divers en verrassend leuk! Hierbij is precisie en veiligheid in het werk jouw verantwoordelijkheid, samen met jouw collega's. Je gaat werken in 2 ploegen, de ene week in de ochtend ploeg (07.30 - 15.30) en de andere week in de avond (15.30 - 23.30). De definitieve datum voor een nieuwe havenklas is nog niet bekend. Verwacht wordt dat deze begin november weer van start gaat. Je gaat dan 3 dagen naar school, deze dagen zijn voor eigen rekening. Daarna ga je samen met een mentor aan de slag in de haven en wordt je opgeleid tot een volledige havenwerker.

  16 uur geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Financieel administratief medewerker

  Ben jij op zoek naar een fulltime functie? Heb jij ervaring in een financiële functie? Voor onze opdrachtgever in Goes zijn we per direct op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker fulltime. In deze functie houd je je bezig met de crediteuren- en debiteuren administratie. De taken die bij je functie horen zijn: • Toezien op het (correct) coderen van kostenfacturen door de budgethouder • Boeken en controleren van de geaccordeerde kostenfacturen • Beheer van het crediteuren stambestand en het openstaande postenbestand crediteuren • Wekelijks gereedmaken van diverse betalingsruns • Verzenden van de geautoriseerde betalingen • Afstemmen van het crediteurensaldo met het grootboek • Doorbelasting van facturen aan de dochterondernemingen • Overige administratieve taken (o.a. archivering en vervanging bij ziekte en verlof) • De distributie van de binnengekomen post Het gaat om een fulltime functie tot in ieder geval maart 2020.

  2 dagen geleden Administratief (Goes)
 • Chauffeur

  Ben jij op zoek naar een leuke baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk fulltime aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook? Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  3 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Chauffeur - bijbaan

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk parttime als bijbaan aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook? Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Chauffeur - nachtdienst

  Verdien jij je geld het liefst in de nacht als iedereen ligt te slapen? Heb jij je autorijbewijs al meer dan één jaar? Ben jij positief ingesteld en wil je snel aan de slag? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk parttime of fulltime in de nachtdienst aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook? Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Bag medewerker

  Heb jij ervaring met BAG werkzaamheden en kennis van de wet BAG 2.0? Voor een gemeente op Walcheren zijn wij per direct op zoek naar een BAG medewerker. Je gaat je onder andere bezig houden met: - Verwerken van vergunningen en statuswijzigingen; - Bepalen van de gebruiksoppervlakte op basis van Meetinstructie; - Verwerken van definitieve geometrie; - Oplossen van foutieve postcodes en verblijfsobjectpandkoppelingen; - Handmatig koppelen van BAG- en WOZ-gegevens.

  3 dagen geleden Administratief (Vlissingen)
 • Projectleider kenniswerf

  Ben jij op zoek naar een baan als projectleider en lijkt het je geweldig om ruimtelijke projecten te leiden? Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een Projectleider Kenniswerf. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je leidt de regie over verschillende projecten; - Je coördineert de werkzaamheden van voorbereiding tot uitvoering; - Je hebt veel contact met diverse overheidsinstellingen, bedrijven en burgers.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Medewerker klantcontact

  Zijn callcenterwerkzaamheden helemaal jouw ding? En ben jij klantgericht? Dan hebben wij een ideale vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker KCC voor het team klantcontact en communicatie voor een gemeente op Walcheren. Je gaat (voorlopig) tot 1 februari 2020 aan de slag voor 24 uur. Jouw werkzaamheden: • Al het algemeen telefoonverkeer beheren; • Bewoners telefonisch te woord staan en hun vragen beantwoorden; • Bezoekers ontvangen en doorverwijzen, eerste aanspreekpunt voor alle klanten (burgers, instanties, bedrijven); • Het ontvangen en te woord staan van klanten aan de receptie en aan de telefoon; • Door gerichte vragen te stellen (de vraag achter de vraag) en de klant te benaderen vanuit de gedachten “Hoe zou ik zelf benaderd willen worden?” op zoek gaan naar de juiste oplossingen; • Producten en diensten leveren (1e lijns dienstverlening) aan burgers, instanties en bedrijven.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Administratief medewerker

  Assisteer jij graag een project? En spreek je goed Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever zoeken wij een pro-actieve administratief assistent die flexibel is en vlot kan schakelen. Omdat de communicatie met de klanten in het Engels zal zijn, is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft. Als administratief assistent houd jij van aanpakken en neem je het initiatief. Je voert diverse werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het regelen van activiteiten voor de bemanning en het opzetten van vergaderingen. Daarnaast heb je ook veel contact met de klanten en leveranciers! Ben jij per eind oktober beschikbaar voor 6 maanden en heb je ervaring als administratief of project assistent? Dan horen wij graag van jou!

  een week geleden Administratief (Ritthem)
 • Medewerker bediening

  Ben jij gastvrij en vind je het leuk om gasten op het terras of in het restaurant te bedienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een restaurant in Oostkapelle zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er bediening. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het: - Toezicht houden over het bedienend personeel; - Toezicht houden op de bediening snelheid, vriendelijkheid en beroepsmatigheid; - Toezicht houden over het correcte afrekening met klanten; - Barkeeping diensten en het voorbereiden van dranken en cocktails; - Het creëren en houden van een gezellige sfeer voor klanten; - Het schoonmaken en schoonhouden van de bar; - Het bijhouden van informatie en rapporten volgens de HACCP wetgeving; - Het zorgen voor een correcte dagelijkse afsluiting van het bedrijf, het op slot zetten van het terras, bijvullen van voorraad etc. De werktijden zijn flexibel. Je zal werken van 9.00 en 17.00 uur of van 17.00 tot ongeveer 24.00 a 01.00 uur. Je kan vanaf 1 november beginnen met werken. In de wintermaanden is het restaurant van donderdag tot en met zondag geopend. In de zomer zijn ze 7 dagen per week geopend. Er wordt ook zeker rekening gehouden met persoonlijke wensen. Moet jij bijvoorbeeld trainen op woensdag avond? Dan kan je die gewoon vrij krijgen! Het is een gezellig bedrijf, waar alles besproken kan worden en waar met iedereens wensen rekening wordt gehouden.

  een week geleden Horeca (Oostkapelle)
 • Logistiek medewerker/ster

  Werk jij graag in de haven? Wil je graag werken in een klein team met wisselende werkzaamheden? Wil je daarnaast ook de mogelijkheden hebben tot het behalen van verschillende certificaten zodat je door kan groeien binnen een bedrijf? Helemaal top! Want wij zijn op zoek naar logistiek medewerkers voor een groot bedrijf in Vlissingen Oost. Je werkt hier met loodconcentraat, een gevaarlijke stof, en daarom is het belangrijk dat jij je aan de verschillende veiligheidsregels houdt. Bang voor naalden? Dan kan je hier beter niet gaan werken, want je bloed wordt elke maand geprikt. Waar ga je je mee bezig houden? - Laden en lossen van grondstoffen met loodconcentraat m.b.v. een wiellader/shovel; - Monsters nemen; - Het opensnijden van big bags; - Het wassen van vrachtwagens en shovels in de eigen wasstraat; - Overige corvee- / schoonmaak taken. Dit is nog maar een klein deel van jouw taken! Hoe meer certificaten jij haalt, hoe breder jouw werkzaamheden worden en hoe leuker het werk wordt!

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Financieel administratief medewerker

  Ben jij per direct beschikbaar en een ster in de financiële administratie? Wil jij in een internationaal bedrijf werken met een prettige werksfeer? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker in Vlissingen-Oost. Hier ga je aan de slag in een dynamische, logistieke wereld. Je voert samen met een klein team alle administratieve werkzaamheden uit voor verschillende vestigingen. Je draagt samen zorg voor een correcte, volledige en tijdige vastlegging van de financiële administratie. Jouw takenpakket: • Inboeken en verwerken van de inkomende facturen van diverse vestigingen; • Verantwoordelijk zijn voor het debiteurenbeheer; • Verantwoordelijk zijn voor het crediteurenbeheer; • Het maken van memoriaal- en de kas- en bank-boekingen in het boekhoudpakket; • Voorstellen doen voor optimalisatie van jouw werkzaamheden en deze implementeren; • Ondersteunen in de voorbereiding van financiële rapportages; • Het voorbereiden en klaarzetten van betalingen.

  een week geleden Administratief (Nieuwdorp)
Actief Werkt! in Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)