Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Actief Werkt! Middelburg
t.a.v. Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)

Wij hebben 29 vacatures voor jou

 • Elektromonteur

  Ben jij elektromonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan is onze opdrachtgever misschien wel het bedrijf voor jou! Het bedrijf richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. Deze worden vervoerd via schepen, vrachtwagens en spoorwagons. Hiervoor zijn verschillende technische hulpmiddelen nodig waarvoor onderhoud nodig is. Hiervoor hebben we jou nodig! Wat ga jij doen? - Onderhouden en repareren van transportbanden, kranen en gebouwen; - Vervangen van apparatuur; - Begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen binnen de terminal; - Veiligheid waarborgen van de aanwezigen op de werkvloer.

  7 uur geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Werkvoorbereider

  Heb jij affiniteit met de bouw en wil je graag werken in een prettige werkomgeving? Onze opdrachtgever is een leverancier en montagebedrijf van plafonds, wanden en overige bouwwerkzaamheden. Ter versterking van het projectteam zijn ze op zoek naar een Calculator/ Werkvoorbereider. Wat ga je doen? - Ondersteunen van het projectteam met calculatoren, werkvoorbereider, projectleider en uitvoerders; - Onderhouden van contacten met aannemers, leveranciers, collega's en andere betrokkenen; - Rapporteren aan de projectleider.

  7 uur geleden Techniek (Vlissingen)
 • Allround onderhoudsmonteur

  Ben jij technisch aangelegd en sleutel je graag aan verschillende machines? Voor onze opdrachtgever in Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een Allround onderhoudsmonteur. Bij het bedrijf komen zeeschepen met loodconcentraat aan. Deze schepen moeten geladen en gelost worden en hiervoor worden verschillende technische hulpmiddelen gebruikt. Wat ga jij doen in dit proces? - De technische hulpmiddelen onderhouden en repareren; - Het onderhouden, repareren en aanpassen van transportbanden, infrastructuur en (preventieve) vervanging van apparatuur; - Begeleiden en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen; - De veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer waarborgen door het signaleren van technische gebreken en het onderhouden van de technische hulpmiddelen; - Het verrichte onderhoud administratief vastleggen. Het is een jong bedrijf dat net 2 jaar bestaat waarin wordt gewerkt met loodconcentraat. Dit is een gevaarlijke stof en daarom zijn er strenge veiligheidsmaatregelen. Zo draag je goede persoonlijke beschermingsmiddelen en wordt er maandelijks bloed geprikt. Dit is puur om je eigen gezondheid te waarborgen. Houd jij je netjes aan alle regels? Dan is er geen probleem! Heb jij lak aan alle veiligheidsmaatregelen? Dan is dit bedrijf niet geschikt voor jou. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet via andere onderhoudsprojecten binnen het moederbedrijf.

 • Beleidsmedewerker

  Maak jij je sterk voor de doelgroep die niet zelfstandig gebruik kan maken van eigen vervoer of het openbaar vervoer? En ben je daarnaast op zoek naar een flexibele baan waarbij jij je eigen werktijden kan indelen? Dan hebben wij de ideale opdracht bij de gemeente voor je! Als beleidsmedewerker richt jij je op het aanbesteden van doelgroepenvervoer en het leveren van de juiste hulpmiddelen. Het is niet voor iedereen mogelijk om zelfstandig gebruik te maken van vervoer. Juist voor deze mensen maak jij je sterk, zodat ook zij van a naar b kunnen met de nodige hulpmiddelen. Daarnaast wordt doelgroepenvervoer steeds duurder helaas. Aan jou de taak om te optimaliseren! Dit doe je door het contractmanagement, contractbeheer en relatiebeheer verder te ontwikkelen. Heb jij ruime ervaring in het sociaal domein? En heb jij ervaring met contractmanagement? Dan zoeken wij jou!

  9 uur geleden Overige (Vlissingen)
 • Medewerker personeelszaken m/v

  Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de HR? Heb jij ervaring met personeelsadministratie? En ben jij een ster in plannen en organiseren? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in Borssele zijn we op zoek naar een ervaren Medewerker Personeelszaken m/v voor 18 - 22 uur per week. Jij zorgt voor een volledige en actuele personeelsadministratie en het ondersteunen, informeren en adviseren bij de ontwikkeling en uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid.

  gisteren Overige (Borssele)
 • Adviseur subsidie

  Heb jij affiniteit met het toepassen van de wet- en regelgeving? En zoek jij een baan bij de overheid? Stop dan met zoeken! Wij zijn op zoek naar een adviseur die per direct als subsidieadviseur aan de slag kan bij de gemeente Vlissingen. Je gaat samen met andere subsidieadviseurs aan de slag met de binnenkomende subsidieaanvragen van diverse organisaties. Komt er een aanvraag binnen? Dan check jij of deze aanvraag compleet is en of er subsidie verleend kan worden. Zo ja, dan leg jij dit definitief vast. Zo niet, dan is het aan jou de taak om de gemeente te vertegenwoordigen tijdens zittingen. De vaardigheden informeren, adviseren en ondersteunen zijn binnen deze functie van cruciaal belang. Je start zo snel mogelijk voor een periode van maximaal een half jaar.

  gisteren Overige (Vlissingen)
 • Parkeerwachter

  Vind jij het leuk om de controle van de parkeerregels te beheren? En ben jij in de periode van 1 juni tot 1 september beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Middelburg zoeken wij een fitte en proactieve parkeerbeheerder. Tijdens een werkdag loop jij samen met jouw collega door heel Middelburg en controleer je of mensen in een betaalde parkeerzone echt betaald hebben. Samen met jouw collega's draag jij zorg voor controle van en toezicht op de gemeentelijke parkeerverordening en parkeerovertredingen. Één ding is zeker: jouw stratenkennis in Middelburg wordt vergroot! De dagen waarop jij werkt zijn maandag t/m zaterdag en je werkt met de volgende shiften: 8.00-16.30, 10.00-18.30 en 12.00-20.30 uur. Eén keer in de vier weken wordt er een planning gemaakt waarop jouw vaste werkdagen staan. Daarnaast kan je elke ochtend opgeroepen worden. Het aantal werkuren kan daarom oplopen van 16 tot 40 uur per week. Aangezien je zes dagen per week beschikbaar moet zijn, is het niet mogelijk om deze functie met een andere functie te combineren.

  5 dagen geleden Overige (Middelburg)
 • Huisvuilbelader

  Ben jij iemand die zorg wil dragen aan een schone leefomgeving en hier energie van krijgt, en houd jij ervan om in de buitenlucht te werken, dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor de Gemeente Middelburg en Vlissingen zoeken wij een enthousiaste en proactieve belader. De functie van belader is een erg afwisselende baan waarbij je dag in dag uit zorg draagt voor een schone leefomgeving van de burgers binnen de gemeente. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de burgers binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen. Met een team ga jij elke dag op route om het vuil binnen de wijken op te halen en hiervoor zorg te dragen. De werkzaamheden zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07:30 uur t/m 16:00 uur.

  5 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Huisvuilbelader

  Ben jij iemand die zorg wil dragen aan een schone leefomgeving en hier energie van krijgt, en houd jij ervan om in de buitenlucht te werken, dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor de Gemeente Middelburg en Vlissingen zoeken wij een enthousiaste en proactieve belader. De functie van belader is een erg afwisselende baan waarbij je dag in dag uit zorg draagt voor een schone leefomgeving van de burgers binnen de gemeente. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de burgers binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen. Met een team ga jij elke dag op route om het vuil binnen de wijken op te halen en hiervoor zorg te dragen. De werkzaamheden zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07:30 uur t/m 16:00 uur.

  5 dagen geleden Overige (Middelburg)
 • Verkoper showroom keukens (m/v)

  Zoek jij een functie met veel afwisseling? Ben je een echte verkoper en heb je affiniteit met bouwmaterialen? Dan is dit de functie voor jou! Voor onze klant zoeken wij een enthousiaste en gedreven Verkoper voor in de showroom. In deze functie verkoop je het assortiment keukens vanuit de lifestyle showroom. Je inspireert niet alleen klanten met creatieve ontwerpen, maar jij maakt ze zó enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg.

  6 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Beleidsadviseur

  Zet jij je graag in voor anderen uit de maatschappij? En wil jij werken bij een overheidsinstantie met flexibele werktijden? Dan hebben wij de ideale opdracht bij de gemeente Vlissingen voor jou! Als beleidsadviseur ben jij in de weer met Gemeenschappelijke Regeling Orionis Walcheren. Deze organisatie regelt voor de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere de uitvoering van het minimabeleid, participatiewet en de schuldhulpverlening. Aan jou de taak om de gemeente Vlissingen en Orionis Walcheren met elkaar te verbinden. Dit doe je o.a. door aanwezig te zijn bij verschillende overlegverbanden, werk- en projectgroepen die gericht zijn op de beleidsvoorbereiding en -uitvoering. Daarnaast adviseer jij de portefeuillehouder en het bestuur over de uit te voeren taken. Heb jij ruime ervaring in het sociaal domein? En zit adviseren in jouw bloed? Dan zoeken wij jou!

  6 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Medewerker publiekszaken

  Weet jij alle ins en outs rondom de basisregistratie personen? En heb jij ervaring als ambtenaar burgerlijke stand? Solliciteer dan gelijk! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een backoffice medewerker voor op de afdeling publiekszaken in Vlissingen. Tijdens jouw werkdag maak jij aktes op, beantwoord je telefoons en houd jij je bezig met andere backoffice gerelateerde taken. Aangezien jij veel ervaring hebt met de burgerlijke stand en BRP, kan jij de burgers voorzien van informatie hierover. Daarnaast maak je persoonslijsten en zorg jij ervoor dat de basisregistratie van personen op orde is.

  6 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Toezichthouder

  Ben jij iemand die samen met de projectleider zorg wilt dragen voor de uitvoering van (grotere) civiele projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als toezichthouder civiele techniek zorg je voor de aansturing van de aannemers en je controleert/beoordeelt op locatie de werkzaamheden. Natuurlijk aan de hand van bestekken, tekeningen en werkomschrijvingen. Je bent immers het eerste aanspreekpunt voor aannemers, omwonenden en nutsbedrijven. Je bent iemand die niet terug deinst als er onverwachtse zaken zich voordoen, maar je komt met de juiste oplossingen! Daarnaast ben je de rechterhand van de projectleider en daarom ben jij als toezichthouder civiele techniek onmisbaar! Het is belangrijk dat je de voortgang van het werk goed bijhoudt, zowel financieel als communicatief. Je rapporteert aan de projectleider. Als de werkzaamheden zijn afgerond dan zorg jij ervoor dat de rioleringsdetails netjes in een geautomatiseerd gegevensbestand terecht komen.

  6 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Allround medewerker technische installaties

  Heb jij een passie voor techniek en houdt jij graag zelfstandig alle installaties draaiende? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groeiende organisatie in Vlissingen-Oost zijn we op zoek naar een allround monteur. In deze functie zorg je dat de technische installaties in perfecte staat blijven en dat eventuele storingen snel en vakkundig opgelost worden. Tevens voer je preventief onderhoud uit en houdt je de gegevens bij in het onderhoudsprogramma.

  een week geleden Horeca (Nieuwdorp)
 • Kam coordinator

  Ben jij de KAM-Coördinator met hands-on mentaliteit, doorzettingsvermogen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor het structureel verbeteren van bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit, milieu en arbeid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je verricht werkzaamheden binnen afdeling Quality, Environment, Safety & Health in Goes. Je doet dit samen met een collega coördinator. De taken en verantwoordelijkheden van de KAM- coördinator zijn het beheren van het managementsysteem met nadruk op milieu en veiligheid. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste implementatie op de van toepassing zijnde regels omtrent arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Je rapporteert hierbij aan de Manager QESH. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Ontwikkelen en beheren van het KAM-zorgsysteem en alle bijbehorende documentatie; - Op orde brengen en houden van kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten; - Ontwikkelen van programma’s voor het beperken van bijvoorbeeld chemische en fysische risico’s; - Uitvoeren van risico-inventarisaties en interne audits; - Aansturen en coördineren van externe audits; - Bijhouden van ontwikkelingen in de Arbo- en milieuwetgeving; - Organiseren van bedrijfshulpverlening; - Vastleggen en monitoren van activiteiten op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

  een week geleden Techniek (Goes)
Actief Werkt! in Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)