Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Werkt! Middelburg MIDDELBURG

Wij hebben 23 vacatures voor jou

 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Middelburg. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

  gisteren Overige (Middelburg)
 • Monteur

  Hey monteur, ja jij ja! Wij hebben jou nodig! Voor de Reiniging van de Gemeente Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een ervaren monteur. Deze monteur moet ervoor zorgen dat de chauffeurs altijd in een vrachtwagen in topconditie rijden. Hiervoor dienen diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd te worden. Maar naar wat voor soort monteur zijn wij op zoek? Wij zoeken een monteur die: - op een efficiënte manier de storingen weet te lokaliseren - advies geeft over de oplossingen - reparatiewerkzaamheden kan uitvoeren - een chassis kan modificeren, ombouwen, aanpassen, vervangen en repareren - voorzieningen voor ondergrondse afvalopslag kan repareren en onderhouden Daarnaast houd deze monteur de voorraad van onderdelen en smeermiddelen goed bij en zorgt hij/zij ervoor dat alle wagens op tijd aan de beurt komen voor een periodiek onderhoud. Hier komen ook het opstellen van schade-, expertise- en garantierapporten bij kijken.

  gisteren Overige (Middelburg)
 • Projectleider

  Ben jij een ervaren projectleider met ruime ervaring binnen gemeentelijke organisaties? Dan zoeken wij jou! Voor meerdere organisaties in Zeeland zijn wij regelmatig op zoek naar Projectleiders binnen verschillende domeinen. In deze functie houd je je onder andere bezig met het begeleiden van een project, bijwonen van besprekingen, maar ook het aansturen van het projectteam. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider? Neem dan snel contact met ons op.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Chauffeur

  Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer nu en ga zo snel mogelijk aan de slag als chauffeur bij C.RO Ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden! Op dit moment worden onderstaande diensten dagelijks uitgevraagd: • 07.00 – 15.00 • 15.00 – 23.00 (Een dienst van 09.00 – 17.00 uur komt ook wel eens voor.)

  2 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Hoofd bouwshop

  Heb je ervaring met het geven van leiding, ben je bekend in de bouwmarkt en ben je commercieel ingesteld? Lees dan snel verder, want dan zou deze vacature wel eens de baan kunnen zijn voor jou! Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in bouwartikelen zoeken wij een Hoofd Bouwshop. Als Hoofd Bouwshop ga je leidinggeven aan een team van 8 ervaren verkopers en heb je nauw contact met de collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Wat ga je nog meer doen? • Zorgen voor een hecht en klantgericht team • Samenwerking stimuleren • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop • Actief verkopen samen met jouw team • Klantencontact onderhouden • Je bent onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider

  een week geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Heftruck monteur

  Wil jij in plaats van aan auto’s, juist aan motoren van machines sleutelen? Heb jij motorische kennis en gouden handjes? Ben je daarnaast ook nog eens een teamspeler? Misschien is deze vacature van Heftruckmonteur wel iets voor jou! Als heftruckmonteur werk je niet alleen aan heftrucks, maar ook aan andere machines. Je maakt deze klaar voor levering, voert het onderhoud uit en lost storingen op. Het team heeft de thuisbasis in Borssele, maar je moet ook op andere locaties werken. Daarom is het hebben van een rijbewijs een must. De eerste tijd werk je voornamelijk op het terrein van het bedrijf zelf, pas daarna word je er op uit gestuurd. Doordat je in teamverband werkt, maar ook zelfstandig op locatie moet werken, moet beide goed bij je passen. Het bedrijf is op zoek naar een collega die in het huidige team van monteurs past.

  een week geleden Techniek (Borssele)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Heb jij een commerciële instelling en ben jij niet bang om de telefoon op te pakken om zo in contact te komen met interessante mogelijke klanten. Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar uitbreiding van het sales team. In jouw rol van commercieel medewerker binnendienst ga ja actief klanten en bedrijven benaderen. Je dagelijkse doel is om mogelijke klanten aan je te binden en bestaande klanten te behouden. Dit doe je door in te spelen op de behoeftes van de klant. Je hebt als hoofdtaak het ondersteunen van de commerciële buitendienst waar bij het voorkomt dat je hand en spandiensten verricht in het magazijn. Daarnaast zal je nauw betrokken worden bij het actualiseren van de website en PR stukken. Onze opdrachtgever is een producent op het gebied van zonnepanelen en zonnecollectoren. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: - Offertes opstellen - Locaties bezoeken - Nabellen offertes - Onderhouden van telefonische contacten met (toekomstige) klanten - Behandelen van klachten - Assisteren in het magazijn - Registratie in CRM systeem - Deelnemen aan werkoverleg - Up to date houden van de website en PR stukken

  een week geleden Marketing en sales (Colijnsplaat)
 • Allround monteur branddetectie

  Toch mooi als jij zorgt voor de brandveiligheid in een gebouw?! Sta jij er als allround monteur branddetectie iedere dag weer bij stil dat jij de brandveiligheid in een bepaald pand waarborgt? Kortom ben jij betrokken en goed in je werk? Dan willen wij graag met jou in zee. Als allround monteur branddetectie kom je op zeer uiteenlopende locaties om werkzaamheden te verrichten. Hou jij er van om je handen uit de mouwen te steken? Dat is mooi, want ook wij houden van aanpakken. Allround monteur branddetectie is een gevarieerde en uitdagende job waarbij je klussen verricht zoals het afmonteren van rookmelders, slow-whoops, nevenindicatoren en luidsprekers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. • Je voert de door de projectleider opgedragen werkzaamheden correct uit • Je zorgt voor het aanleggen van brandmeldinstallaties • Je programmeert en stelt de brandmeldinstallaties in bedrijf • Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan brandmeldinstallaties • Je lost storingen aan brandmeldinstallaties op • Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in • Je werkt op een veilige en verantwoorde manier, volgens arbo-, VCA-richtlijnen, wettelijke en evt. klantspecifieke regels) • Je signaleert, registreert, meldt en helpt bij het oplossen van risicovolle situaties

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Operator

  Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 3 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Monteur

  Kan jij goed aan machines sleutelen en weet je alles goed draaiende te houden? Wil je werken in een nieuwe fabriek en het bedrijf helpen groeien? Wie weet dat deze vacature voor Onderhoudsmonteur wel wat voor jou. Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. De onderhoudsmonteur werkt hier in dagdienst. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Zorgen dat het productieproces gaande blijft; - Onderhoud en reparaties aan machines plegen; - Planningen maken samen met de technisch manager; - Nieuwe collega’s inwerken; - Andere voorkomende werkzaamheden.

  een week geleden Techniek (Ritthem)
 • Productiemedewerker

  Ben jij een doener, steek je graag je handen uit je mouwen en houd je van afwisseling? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! direct in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is de functie productiemedewerker/ster perfect voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten zorg jij er samen met je collega’s voor dat de productieafdeling goed draait. Je krijgt een vaste plek binnen het team en je wordt ingedeeld in een ochtend- of middag ploeg. Je bent bezig met het voorbereiden van het mengproces door het verzamelen en samenvoegen van diverse grondstoffen en hulpstoffen. Je bedient de menginstallatie en zorgt ervoor dat het product klaar staat voor de verdere verwerking. Aan het eind van het proces controleer je de kwaliteit volgens de opgestelde specificaties met meetinstrumenten, je noteert de productgegevens en je signaleert afwijkingen en geeft deze door aan je leidinggevende. In deze functie bereid je zowel eindproducten als halffabricaten. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om secuur en volgens de richtlijnen te werken. Als productiemedewerker ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Mengen van grondstoffen • Productiemiddelen verzamelen; • Grondstoffen afwegen; • Producten uit de menger controleren • Reinigen van lijmbakken; • Apparatuur schoonmaken; • Onderdelen monteren en reinigen; • Afval afvoeren; • Machines instellen. We zijn op zoek naar een kandidaat die voor langere tijd inzetbaar is!

  een week geleden Overige (Goes)
 • Planeconoom

  Ben jij een ervaren planeconoom met ervaring binnen gemeentelijke organisaties? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor de Gemeente Vlissingen zijn wij voor de periode van 1 juli 2020 t/m 1 juli 2022 op zoek naar een planeconoom die minimaal 10 jaar ervaring binnen gemeentelijke organisaties heeft. Tijdens deze functie houd jij je vooral bezig met het adviseren van projectleiders bij onderhandelingen over bouwprojecten en grondafname. Daarnaast ondersteun je de andere planeconoom bij de herziening van de grondexploitatie en adviseer je de projectleider t.a.v. specifieke opgaven. Hierbij komt ook het toetsen van ontwerpen van de openbare ruimte aan de grondexploitatie kijken. Tot slot neem je deel aan diverse overleggen en stem je met gemeentelijke medewerkers af over alle financiële zaken die relevant zijn voor het Scheldekwartier.

 • Supply chain planner

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een Supply chain planner! In deze functie sta jij tussen de producent en de klant in. Jij zorgt ervoor dat je de markt goed analyseert en inspringt op veranderingen. Hierdoor is de productiecapaciteit altijd optimaal en kun je op het juiste moment het product aan de klanten leveren. Dit internationale bedrijf verkoopt in meer dan 125 landen. De producten zijn te koop in onder andere supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten. Wat ga je doen? - Productieplanningen opstellen; - Omsteltijden reduceren; - Capaciteitsissues signaleren; - Afroepen bij leveranciers; - Stamdata beheren in ERP; - Planningen maken voor subcontractors.

  2 weken geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Medewerker customer service

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn we per direct op zoek naar een fulltime Customer Service Medewerker. Je bent de directe (logistieke) contactpersoon voor klanten in zowel het doe-het-zelf als het professionele kanaal, waarbij de nadruk ligt op de Benelux. Je hebt als uitdaging om het proces van order entry en fysieke uitlevering van de orders zodanig te beheersen, dat er een efficiënte materiaal- en informatiestroom ontstaat die leidt tot klanttevredenheid. Dit alles doe je met inachtneming van de bedrijfs-, veiligheids-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften. Specifieke taken • Het verwerken en opvolgen van klantbestellingen met bijbehorende terugkoppeling naar klanten. • Het beantwoorden van (logistieke) vragen van klanten. • Het praktisch oplossen van logistieke vraagstukken. Dit om een uitstekende delivery performance te garanderen richting onze klanten. • Overleg met collega’s van de commerciële en logistieke afdelingen. • Het uitvoeren van alle voor de functie benodigde administratieve registraties/archivering. Je rapporteert aan de Teamleider Customer Service.

  2 weken geleden Marketing en sales (Goes)
 • Kraanmachinist

  Heb jij ervaring met het besturen van een kraantrechter? Dan zoeken wij jou! Voor de Gemeente Middelburg zijn wij voor de periode van 29 juni t/m 23 augustus op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft met een kraantrechter. Uiteraard is hiervoor een vrachtwagenrijbewijs C met een geldige code 95 een vereiste. Voldoe jij hieraan? Dan heb je nu de kans om dagelijks door onze mooie stad te rijden en Middelburg schoon te houden. Belangrijk werk, want jij houd Middelburg leefbaar. Bovendien ben je het visitekaartje van de stad, want tijdens je werk komen wijkbewoners regelmatig naar je toe. Als chauffeur kraanwagen rijd je dagelijks verschillende routes om ondergrondse afvalcontainers te legen door middel van een kraanarm.

  2 weken geleden Overige (Middelburg)