Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Actief Werkt! Middelburg
t.a.v. Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)

Wij hebben 25 vacatures voor jou

 • Havenwerker

  Werk jij graag de hele dag in de open lucht? Weet jij van aanpakken en is stil zitten niks voor jou? Denk je daarbij ook goed aan de veiligheid van jezelf en je collega's? Misschien dat de functie van havenwerker dan wel wat voor jou is! Als Havenwerker weet jij van aanpakken en ga je aan de slag in een interessante werkomgeving. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Het werk is erg divers en verrassend leuk! Hierbij is precisie en veiligheid in het werk jouw verantwoordelijkheid, samen met jouw collega's. Je gaat werken in 2 ploegen, de ene week in de ochtend ploeg (07.30 - 15.30) en de andere week in de avond (15.30 - 23.30). Op 23 september begint de nieuwe havenklas. Je gaat dan 3 dagen naar school, deze dagen zijn voor eigen rekening. Daarna ga je samen met een mentor aan de slag in de haven en wordt je opgeleid tot een volledige havenwerker.

  23 uur geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Hr medewerker

  Ben jij op korte termijn beschikbaar? Ben jij op zoek naar een parttime baan in de personeelsadministratie? Ben jij administratief sterk en nauwkeurig? Wij zijn op zoek naar een medewerker Personeelsadministratie (m/v) voor 20 tot 24 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof tot en met januari 2020. Je stroomt in een "nieuw" team in en gaat aan de slag op een kleine afdeling. Daarom is het belangrijk dat jij kennis van zaken hebt, snel ingewerkt bent en jouw taken gemakkelijk oppakt. Jouw takenpakket: - Het aannemen van ziek- en betermeldingen - Het beantwoorden van vragen van medewerkers, zowel telefonisch als via de mail - Het bezorgen van correspondentie richting medewerkers en externe bureau's - Het digitaal archiveren van de personeelsgegevens - Het aanleveren van gegevens voor de verloning - Beheren van de opleidingsadministratie - Het ondersteunen bij de werving & selectie - Het behouden van social media kanalen samen met je team - Diverse administratieve taken (verjaardagskaarten schrijven, administratie bij overnames etc.)

 • Verkoopmedewerker

  Wil jij graag in een winkel werken waar de beste stoelen worden verkocht? Wie weet is deze winkel wel de ideale werkplek voor jou! Het is niet de bedoeling dat je heel de dag onderuitgezakt in één van deze heerlijke stoelen gaat zitten. Nee, jij staat vrolijk te wachten tot de klanten de winkel binnen komen. Je ontvangt hen hartelijk en adviseert hen indien nodig. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat de klanten de winkel tevreden verlaten, het liefst met een stoel natuurlijk! Daarom zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een verkoopmedewerker/ ster met een commerciële instelling. Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met vrijdag werk je van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Het betreft een tijdelijke functie tot eind oktober. Daarom is het belangrijk dat je per direct beschikbaar bent.

  2 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Reachtruck behalen?

  Reachtruck behalen? Heb jij enige ervaring op een heftruck of reachtruck maar is je certificaat verlopen of wil je deze behalen? Dan kan dat via ons! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers die als orderpicker willen werken waarbij er ook werkzaamheden op de reachtruck moeten worden uitgevoerd. Het is niet erg dat je geen certificaat hebt, maar enige affiniteit of ervaring met een hef of reachtruck wel handig. Ben jij de gemotiveerde werknemer die wij zoeken en ben je per direct beschikbaar? Voor 5 dagen in de week? Uitzicht op een baan voor lange tijd! Het bedrijf is aan het uitbreiden en zijn met een grote verhuizing bezig. Jij als orderpicker gaat ervoor zorgen dat je samen met je collega’s de verhuizing in goede banen gaat leiden. Denk aan orders voor klanten verzorgen, in en uitgaande goederen verwerken, de juiste producten uit het magazijn halen voor bestellingen, ervoor zorgen dat de producten naar het nieuwe magazijn worden verhuisd en ga zo maar door. Dit alles doe je aan de hand van pompwagens, orderpick karretjes, scanners en de reachtruck. Lekker gevarieerd dus! Heb jij nog geen of weinig ervaring als orderpicker of in een magazijn? Geen probleem! Wij vinden jouw inzet en inzicht veel belangrijker. Mensen die het initiatief nemen en vragen ‘hoe moet dit en dat’, dat is wat wij zoeken! Je mag van alles vragen en leren en meedraaien met het team. De verhuizing is al in volle gang en we hopen de verhuizing samen met jou rond oktober / november af te ronden. Ben jij na de verhuizing nog steeds beschikbaar en vind je het leuk om in dit bedrijf te blijven werken en door te groeien? Dan ben jij van harte welkom! Pluspunt van deze functie: je word ingezet in je kracht!

 • Orderpicker

  Ben jij de gemotiveerde orderpicker die wij zoeken en ben je per direct beschikbaar? Voor 5 dagen in de week? Uitzicht op een baan voor lange tijd! Of zoek je een baan in je tussenjaar? Ja? Zit je al startklaar om ons te bellen? Want jij, als echte aanpakker, wacht natuurlijk niet af! Nee, jij neemt het initiatief en wilt graag aan de slag. Komt dat even mooi uit, want wij zijn op zoek naar een orderpicker voor een logistiek bedrijf in Middelburg. Het bedrijf is aan het uitbreiden en zijn met een grote verhuizing bezig. Jij als orderpicker gaat ervoor zorgen dat je samen met je collega’s de verhuizing in goede banen gaat leiden. Denk aan orders voor klanten verzorgen, in en uitgaande goederen verwerken, de juiste producten uit het magazijn halen voor bestellingen, ervoor zorgen dat de producten naar het nieuwe magazijn worden verhuisd en ga zo maar door. Dit alles doe je aan de hand van pompwagens, orderpick karretjes, scanners en indien je een reachtruckcertificaat hebt, met de reachtruck. Lekker gevarieerd dus! Heb jij nog geen of weinig ervaring als orderpicker of in een magazijn? Geen probleem! Wij vinden jouw inzet en inzicht veel belangrijker. Mensen die het initiatief nemen en vragen ‘hoe moet dit en dat’, dat is wat wij zoeken! Je mag van alles vragen en leren en meedraaien met het team. De verhuizing is al in volle gang en we hopen de verhuizing samen met jou rond oktober / november af te ronden. Ben jij na de verhuizing nog steeds beschikbaar en vind je het leuk om in dit bedrijf te blijven werken en door te groeien? Dan ben jij van harte welkom! Pluspunt van deze functie: je word ingezet in je kracht!

 • Projectleider

  Zet jij je graag in voor de maatschappij? En wil je als projectleider binnen het sociaal domein aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een projectleider die ervaring heeft binnen het sociaal domein. Voor een projectleider is geen enkele dag hetzelfde. Zo is jouw werkdag gevuld met diverse verantwoordelijkheden en uitdagingen op het gebied van WMO, jeugdzorg, participatiewet, beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Dit maakt dat de aandachtsgebieden erg divers zijn. Team Sociaal Domein is daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het gemeentelijkbeleid. Uiteraard met als doel de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Vlissingen zo veel mogelijk te stimuleren.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Beleidsmedewerker

  Wil jij graag binnen het sociaal domein werken? En wil je als beleidsmedewerker voor een gemeente aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een beleidsmedewerker die ervaring heeft binnen het sociaal domein. Samen met jouw collega’s zet jij je in voor de maatschappij. Geen enkele werkdag is hetzelfde, maar wel gevuld met diverse verantwoordelijkheden en uitdagingen op het gebied van WMO, jeugdzorg, participatiewet, beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Dit maakt dat de aandachtsgebieden erg divers zijn. Team Sociaal Domein is daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het gemeentelijkbeleid. Uiteraard met als doel de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Vlissingen zo veel mogelijk te stimuleren.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Chauffeur - nachtdienst (m/v)

  Verdien jij je geld het liefst in de nacht als iedereen ligt te slapen? Heb jij je autorijbewijs al meer dan één jaar? Ben jij positief ingesteld en wil je snel aan de slag? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk parttime of fulltime in de nachtdienst aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook?Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Chauffeur (m/v)

  Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk fulltime aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook?Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  een week geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Productiemedewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar productiemedewerkers. Onze opdrachtgever verwerkt verschillende soorten vruchtensappen in moderne blendstations. Deze vruchtensappen worden geproduceerd voor internationale klanten. Jaarlijks wordt er zo'n 350.000 ton aan sap geproduceerd. Je gaat dus aan de slag in een foodomgeving. Jouw werkzaamheden: - Openen van vaten- Sorteren van vaten- Schoonmaken van lege vaten- Plastic scheiden tijdens dit proces- Je volgt de instructies op van een leidinggevende

  een week geleden Horeca (Vlissingen)
 • Hr-medewerker

  Altijd al als HR-medewerker bij een gemeente willen werken? Met flexibele werkdagen en -tijden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor een gemeente op Walcheren zoeken wij een HR-ondersteuner die ervaring heeft binnen de overheid. Het gaat om een tijdelijke functie voor zo’n vier maanden, tot eind 2019. Maar wat doet zo'n HR-medewerker nou eigenlijk bij een gemeente? Nou je ondersteunt voornamelijk de HR-adviseurs als de teamleiders op operationeel gebied. Denk hierbij aan de werving en selectie, inhuur van personeel, opleiding en training. Daarnaast heb je veel contact met diverse teamleiders en andere HR-medewerkers. Kortom, een leuke uitdaging voor (beginnende) HR professionals!

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Vlissingen)
 • Intercedent

  Onze collega’s Lindsay, Hilde, Emiel, Kelly en Beau zijn op zoek naar een enthousiaste, gezellige, leergierige en ondernemende Intercedent. Als Intercedent bij Actief Werkt! ga jij aan de slag in een ambitieus en dynamisch team waarin je samen met jouw nieuwe collega’s de regio van Middelburg gaat veroveren en successen gaat vieren. Zit jij binnenkort met ons aan de vrijdagmiddagborrel? Jij hebt een veelzijdige functie als Intercedent waarbij sales, recruitment en administratie centraal staan. Een dynamischere functie dan deze bestaat er niet. Jouw werkdag is nooit hetzelfde! Jij gaat aan de slag met inschrijvingen van werkzoekenden en houdt de administratie op orde. Jij gaat aan de slag met het schrijven van de ultieme vacaturetekst waarbij direct duidelijk is wat de functie inhoudt en de interesse gewerkt is. Je gaat actief op zoek naar nieuwe flexcollega’s die je vervolgens gaat plaatsen bij één van je klanten. Door regelmatig je klanten te bezoeken en te luisteren naar je flexcollega’s bouw je een band met ze op en weet je precies wat ze willen en waar zij naar op zoek zijn.

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Middelburg)
 • Operator

  Werk jij graag met een kleine groep collega's de hele dag in de buitenlucht? Vind je het niet erg om met gevaarlijke stoffen te werken, omdat je altijd goed rekening houdt met de veiligheid van jezelf en je collega's?Onze opdrachtgever in Vlissingen oost slaat LPG in vloeibare vorm op en vervoert dit via schepen en treinen. Er kunnen per dag zo'n 60 wagons op het terrein aankomen. Je bent heel de dag bezig met rangeren, controleren en sleutelen. De wagons moeten op elkaar kunnen passen en daarom ben je veel bezig met de juiste opzetstukjes bij elkaar te zoeken en de wagons aan elkaar te zetten.Het is een fysieke baan, omdat je heel de dag bezig bent. Je werkt de hele dag in de buitenlucht, dus in de zomer lekker in het zonnetje, maar in de winter ook in de kou. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken. Zie jij een lampje branden? Dan neem je meteen actie en ga je niet eerst toestemming vragen om actie te nemen.LPG is een gevaarlijke stof en daarom moet veiligheid op nummer 1 staan!Je wordt intern en extern opgeleid, dus het is de ideale manier om door te groeien binnen een groot bedrijf . Er wordt in 5 ploegen gewerkt, dus je werkt 2 ochtenden, 2 middagen, 2 nachten en daarna ben je 4 dagen vrij.

  een week geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Chauffeur - bijbaan (m/v)

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk parttime als bijbaan aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook?Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  2 weken geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Chauffeur m/v

  Wil jij Zeeland ontdekken terwijl je aan het werk bent? En vind je het heerlijk om achter het stuur te zitten? Ben je op zoek naar een flexibele baan als chauffeur? Dan is dit de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur die graag als oproepkracht aan de slag wilt. Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het besturen van de bus, het uitlenen, innemen en opruimen van teruggebrachte materialen en diverse voorkomende administratieve werkzaamheden. Jouw werkzaamheden: â?¢ Besturen van de bus (truck-oplegger);â?¢ Technisch onderhoud en schoonmaken van de bus;â?¢ Geautomatiseerd innemen van boeken en andere materialen;â?¢ Sorteren en terugplaatsen van informatiedragers;â?¢ Assisteren van klanten;â?¢ Diverse administratieve werkzaamhedenJe bent iemand met een flexibele, hands-on mentaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid en je werkt zelfstandig. Je bent een teamspeler met een gastvrije en enthousiaste uitstraling en -instelling. Je bent representatief en accuraat met oog voor detail en je bent klantgericht. Gezien de complexiteit aan technische voorzieningen op de bus is het van belang dat je aantoonbaar technisch inzicht hebt.Het aantal werkuren per week is variabel.

  2 weken geleden Overige (Middelburg)
Actief Werkt! in Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)