Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Actief Werkt! Middelburg
t.a.v. Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)

Wij hebben 23 vacatures voor jou

 • Allround productiemedewerker/ster

  Wil jij graag op oproep in 3-ploegen werken? Dan zijn wij nu op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Je komt te werken in een fabriek in Vlissingen Oost dat petflessen maakt van kleine stukjes plastic. Als productiemedewerker ondersteun jij het proces waarbij de verkeerd geproduceerde flessen van de band worden gehaald. Het betreft een 3-ploegensysteem, waardoor je de weekenden vrij bent. Ochtend: 06.00 - 14.00 uur Middag: 14.00 - 22.00 uur Nacht: 22.00 - 06.00 uur Het is in eerste instantie een functie voor op oproep basis. Dus bij drukte of ziekte binnen het bedrijf word je ingezet. Bij goed functioneren maak je kans op een vaste aanstelling binnen het team.

  10 uur geleden Overige (Ritthem)
 • Commercieel manager

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je ondernemerschap en je commerciële competenties optimaal kan benutten? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een commercieel manager met ambitie. Je komt te werken in een internationaal transport bedrijf waarbij verpakte ladingen vervoert worden. Optimalisatie van de vervoersstromen staan voorop. Wat ga je doen? - Nieuwe klanten aantrekken; - Uitbreiden van de dienstverlening aan bestaande relaties; - Opstellen van offertes; - Opstellen van contracten en de implementatie en het beheer hiervan.

 • Hse medewerker

  Ben jij iemand die zorgt voor veilige situaties op de werkvloer? Misschien dat deze vacature jou dan wel aanspreekt! Voor onze opdracht gever in Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een Hogere veiligheidskundige. Bij het bedrijf komen zeeschepen met loodconcentraat aan. Deze schepen moeten geladen en gelost worden en hiervoor zijn logistiek personeel en verschillende hulpmiddelen nodig. Dit brengt verschillende Arbo en veiligheidsaspecten met zich mee. Hiervoor zijn wij op zoek naar jou! Wat ga jij doen? - Voorkomen van onveilige situaties, ongevallen en verzuim; - Terugdringen van de blootstelling aan lood; - Signaleren van onveilige werksituaties en het evalueren van ongevallen; - Verbeteren van een veilige werkomgeving; - Bespreken van bevindingen met leidinggevende. Het is een jong bedrijf dat net 2 jaar bestaat waarin wordt gewerkt met loodconcentraat. Dit is een gevaarlijke stof en daarom zijn er strenge veiligheidsmaatregelen. Zo draag je goede persoonlijke beschermingsmiddelen en wordt er maandelijks bloed geprikt. Dit is puur om je eigen gezondheid te waarborgen. Houd jij je netjes aan alle regels? Dan is er geen probleem! Heb jij lak aan alle veiligheidsmaatregelen? Dan is dit bedrijf niet geschikt voor jou.

 • Tolgaarder

  Voor de Westerscheldetunnel in Borssele zijn we per direct op zoek naar gemotiveerde Tolgaarders die het team van de Westerscheldetunnel versterken. De NV Westerscheldetunnel is verantwoordelijk voor de succesvolle exploitatie van de Westerscheldetunnel. De Westerscheldetunnel is een klantgerichte organisatie waarin de medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen. Openheid en teamspirit zijn belangrijke eigenschappen om op een plezierige en efficiënte wijze te kunnen werken. Het betreft een functie van de duur van maximaal 2 jaar. In deze periode is er een mogelijkheid om een opleidingen naar keuze te volgen. We willen samen je kansen vergroten om na deze periode van werk naar werk door te stromen. Werkzaamheden: Je werkt zowel in het tolhuisje als op het tolplein en de belangrijkste taken zijn: • Het innen van tolgelden • Het verstrekken van informatie aan klanten • Assisteren op het tolplein • Aanwijzingen geven aan bestuurders • De veiligheid op het tolplein waarborgen Omdat de Westerscheldetunnel 24/7 open is, verwachten we dat je flexibel en volledig inzetbaar bent. Je moet bereid zijn om op onverwachte tijden onregelmatig te werken. Je krijgt minimaal een maand van tevoren je rooster en je krijgt per week 2 of 4 flexibele roostervrije dagen ingepland, afhankelijk van je parttime of fulltime inzetbaarheid. Voor deze functie geldt geen urengarantie. Het betreft een flexibel inzetbare functie waarbij je tussen de 18-36 uur per week kan worden ingepland. In verband met het werken van nachtdiensten is de minimum leeftijd 18 jaar. Het is voor ons belangrijk dat je geen vakanties plant in juli en augustus 2019.

 • Allround onderhoudsmonteur

  Ben jij technisch aangelegd en sleutel je graag aan verschillende machines? Voor onze opdrachtgever in Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een Allround onderhoudsmonteur. Bij het bedrijf komen zeeschepen met loodconcentraat aan. Deze schepen moeten geladen en gelost worden en hiervoor worden verschillende technische hulpmiddelen gebruikt. Wat ga jij doen in dit proces? - De technische hulpmiddelen onderhouden en repareren; - Het onderhouden, repareren en aanpassen van transportbanden, infrastructuur en (preventieve) vervanging van apparatuur; - Begeleiden en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen; - De veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer waarborgen door het signaleren van technische gebreken en het onderhouden van de technische hulpmiddelen; - Het verrichte onderhoud administratief vastleggen. Het is een jong bedrijf dat net 2 jaar bestaat waarin wordt gewerkt met loodconcentraat. Dit is een gevaarlijke stof en daarom zijn er strenge veiligheidsmaatregelen. Zo draag je goede persoonlijke beschermingsmiddelen en wordt er maandelijks bloed geprikt. Dit is puur om je eigen gezondheid te waarborgen. Houd jij je netjes aan alle regels? Dan is er geen probleem! Heb jij lak aan alle veiligheidsmaatregelen? Dan is dit bedrijf niet geschikt voor jou. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet via andere onderhoudsprojecten binnen het moederbedrijf.

 • Horeca medewerker

  Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar horeca personeel voor zowel in de bediening als in de keuken! In de bediening is het belangrijk dat je elke dag met een stralende lach op je gezicht de gasten bediend. Ervaring is niet vereist, maar je moet hard kunnen werken! Het kan vaak even heel druk zijn, waardoor je flink door moet lopen. Dit is natuurlijk precies hetzelfde in de keuken. Je moet je hoofd er bij kunnen houden tijdens de spits. Hier vragen we wel wat ervaring, of affiniteit met koken. Als je thuis een keukenprins bent, dan geven we je ook een kans! Ondanks dat de horeca hard werken is, is het ook zeker heel gezellig. Samen hard werken en samen de werkdag afsluiten. Op basis van jouw wensen plaatsen wij jou bij een gepast horecabedrijf. Het maakt niet uit of je nog naar school gaat, studeert of juist op zoek bent naar een vaste baan. Samen komen we er wel uit!

  gisteren Horeca (Vlissingen)
 • Bouwkundig tekenaar

  Heb jij een bouwkundige opleiding gevolgd en heb je ervaring met Tekla? Dan zijn wij op zoek naar jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van staalconstructie- en werkplaatstekeningen van bouwkundige en civieltechnische contructies met behulp van Tekla Structures. Je voert de werkzaamheden uit in overeenstemming met de directie, constructeur of de klant. Een goede communicatie m.b.t. de planning, uitvoering, details en prioriteiten van een project zijn daarbij van belang.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Allround productiemedewerker

  Heb jij de ambitie om door te groeien in de metaalsector en wil je graag aan de slag bij een kleine dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de functie van allround productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: - Het uitvoeren van slijpwerkzaamheden - Het voorbewerken van de producten - Het controleren van inkomende en uitgaande goederen en de materialen - Het stralen van de producten - Het schoon houden van de werkplaats

  4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Functionaris gegevensbescherming

  Ben jij iemand die het uitdagend vindt om de bescherming van persoonsgegevens binnen jouw gemeente te beheren? En ben jij 120 uur per jaar beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Als Functionaris Gegevensbescherming werk je nauw samen met het college van B&W. Het college van B&W is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de bescherming van persoonsgegevens binnen de gemeente, jij als Functionaris Gegevensbescherming ziet hier op toe. Daarnaast is het van belang dat je het college van B&W adviseert en stuurt met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Als Functionaris Gegevensbescherming is het van belang dat je er op toeziet dat de AVG en andere EU wet – en regelgeving en nationale bepalingen omtrent gegevensbescherming, wordt nageleefd. Het toezien op naleving van het gemeentelijke beleid, of de verwerking met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens, begeleidt je hierin. Je werkt nauw samen met de specialist informatiebeveiliging. Met jouw inzet en enthousiasme heb je alles snel op een rijtje.

  4 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Supply chain medewerker

  Ben jij graag de spin in het web? Kun je tegen stress en schakel je snel? Dan is deze baan op jouw lijf geschreven! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Supply Chain Medewerker. In deze functie sta jij tussen de klant en het bedrijf in. Je onderhoud het dagelijkse contact met de (internationale) klanten. Het is een diverse functie waarin je tegen stress moet kunnen. Wat ga je doen? - Verwerken van de werkzaamheden van de supply chain, in het bijzonder sales service en productie; - Verwerken van orders in het geautomatiseerde systeem en verzorgen van de benodigde documenten t.b.v. het transport; - Regelen van transport met vaste transporteurs; - Zorgen voor een juiste orderaflevering en toekennen van charges; - Behandelen van klachten en zorgen voor de opvolging van klachten door diverse afdelingen; - Verrichten van diverse andere werkzaamheden.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Financieel administratief medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Financieel administratief medewerker met ambities. Het gaat om een functie tussen de 24 en 36 uur per week. Het is een functie voor langere tijd met de kans op een vast dienstverband. Onze opdrachtgever is een jong en ondernemend bedrijf wat nu gevestigd is in Colijnsplaat en voor de zomervakantie van dit jaar zal verhuizen naar Goes. Er zijn volop kansen in de markt en zij hebben een groei voor ogen. Het product voor hun klanten zijn met name de afzet van zonnepanelen die worden geïmporteerd uit China en Europa. Het uitdagende in een opstartfase is om met een klein team de handen samen ineen te slaan. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol en altijd met de klant als uitgangspunt. Klanten zijn groothandels en installateurs. In de eerste instantie zullen je taken met name op de financiële werkzaamheden gericht zijn, zoals boekhouding en facturatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraad van producten en de bijbehorende taken. De taken zullen mogelijk in de loop van de tijd worden aangevuld. Afhankelijk van je talent, inzet en initiatief. Daar tegenover wordt een goede inwerkperiode gezet en de ruimte om door te ontwikkelen, zowel in taken als in uren. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Volledige boekhouding; • Inkomende facturen (boeken, toevoegen pakbonnen, voorleggen ter accordering, klaarzetten t.b.v. betaling bank, archiveren); • Uitgaande facturen (opstellen, voorleggen ter accordering, versturen per e-mail/post); • Verwerken bankafschriften; • Telefonische opvolging openstaande facturen; • Afhandelen inkomende en uitgaande post; • Beantwoorden/afhandelen binnenkomende telefoontjes; • In ontvangst nemen/controleren binnenkomende materialen; • Archivering; • Coördineren binnen- en buitenlandse wegtransporten; • Voorbereiden en controleren ‘orderpicking’ materialen; coördineren inzet magazijnmedewerkers; • Voorraadadministratie en –beheer; • Telefonische/schriftelijke bestelling materialen (inkoop); • Voorraadbeheer kantoorartikelen en kantinebenodigdheden.

  6 dagen geleden Administratief (Colijnsplaat)
 • Secretaris bezwaarschriftencommissie

  Zie jij jezelf werken als secretaris bezwaarschriften commissie? En kan jij de gemeente vertegenwoordigen bij de commissie en/of de rechtbank? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een secretaris bezwaarschriften commissie. Als secretaris bezwaarschriften commissie is de voornaamste taak om de afhandeling van de bezwaarschriften in goede banen te leiden. Je taken bestaan uit het ondersteunen met het beoordelen van ingediende bezwaarschriften, dit op het gebied van bezwaren die zijn ingediend tegen genomen besluiten volgens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de Algemene Plaatselijke Verordening. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van het secretariaat uit procesbewaking, agendering, verslaglegging en correspondentie. Je neemt deel aan hoorzittingen en vergaderingen van de commissie.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Werken in de nacht als autorijder!

  Geniet jij overdag van je vrije tijd en werk jij graag in de nacht? Dan ben jij de "(k)night Rider" die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Autorijder

  Ben jij fulltime beschikbaar? En heb jij altijd al willen rijden in een Jaguar? Dan ben jij de autorijder die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Bijbaan autorijder

  Ben jij op zoek naar een bijbaan? En heb jij altijd al willen rijden in een Jaguar? Dan ben jij de autorijder die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
Actief Werkt! in Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)