Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Werkt! Middelburg MIDDELBURG

Wij hebben 17 vacatures voor jou

 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Vlissingen. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

  een uur geleden Overige (Vlissingen)
 • Tolgaarder

  Ben jij op zoek naar afwisseling in je werk? Werk jij graag binnen maar ook buiten? Werk jij graag in onregelmatige diensten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de N.V. Westerscheldetunnel in Borssele zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde tolgaarders om het team te versterken. Het gaat om een functie waarbij je gemiddeld 20 uur per week werkt. De N.V. Westerscheldetunnel is een begrip op zowel Walcheren als Zeeuws-Vlaanderen. Dit is dé verbinding, die jij ongetwijfeld zelf ook al eens hebt genomen om doorheen te reizen. Het is een klantgerichte organisatie waarin de medewerkers een grote rol spelen. Wil jij een bijdrage leveren aan deze klantvriendelijke benadering? Je gaat aan de slag als tolgaarder voor een langere periode. In deze periode bieden wij je de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding/cursus naar keuze binnen het opleidingsbudget. Wij willen namelijk samen met jou verder kijken om je toekomstige kansen op de arbeidsmarkt te vergroten! Jouw werkzaamheden zijn zowel in het tolhuisje als op het tolplein. Jouw belangrijkste taken: • Het innen van tolgeld van passanten; • Je verstrekt informatie aan klanten; • Je assisteert op het tolplein; • Je geeft aanwijzingen aan bestuurders; • Je waarborgt de veiligheid op het tolplein. De N.V. Westerscheldetunnel is een vol continu bedrijf, waarbij de tolhuisjes 24 uur per dag open zijn. Wij verwachten dan ook dat je in de functie van tolgaarder flexibel inzetbaar bent voor het werken van onregelmatige diensten (ochtend, middag en nacht + weekenden). Je ontvangt minimaal een maand van tevoren het rooster. In verband met het werken van nachtdiensten is de minimum leeftijd 18 jaar.

  23 uur geleden Overige (Borssele)
 • Klantondersteuner

  Voor een gemeente op Walcheren zijn wij op zoek naar een Klantondersteuner WMO en Jeugd. Als klantondersteuner heb je direct contact met de klanten, ga je op huisbezoek, voer je de gesprekken en stel je samen met de klant en zijn of haar netwerk ondersteuningsplannen op. De huidige toegang tot zorg en ondersteuning in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Jeugdwet is op dit moment georganiseerd in Porthos, een samenwerking tussen de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere. Vanaf 1 januari 2020 wordt Porthos gesplitst en krijgt de gemeente Vlissingen haar eigen toegang voor Wmo en Jeugd. Het team organiseert samen met de klant, partners en zorgverleners passende ondersteuning voor de inwoners van de gemeente Middelburg. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Reageer dan snel op deze vacature.

  gisteren Overige (Vlissingen)
 • Magazijn medewerker

  Ben jij op zoek naar een baan met goede arbeidsvoorwaarden? Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en heb jij een collegiale instelling? Dan ben jij de magazijn topper die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor de ontvangst van de goederen. In dit magazijn zijn technische materialen opgeslagen voor onderhoud- en projectwerkzaamheden. Jouw belangrijkste werkzaamheden: • Het ontvangen van magazijnartikelen aan de hand van picklijsten; • Administratief verwerken van ontvangsten; • Het laden en lossen van voertuigen. Je gaat aan de slag voor de periode tot ten minste augustus 2020.

  3 dagen geleden Administratief (Nieuwdorp)
 • Onderhoudsmonteur

  Kan jij goed aan machines sleutelen en weet je alles goed draaiende te houden? Wil je werken in een nieuwe fabriek en het bedrijf helpen groeien? Wie weet dat deze vacature voor Onderhoudsmonteur wel wat voor jou. Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 2 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Zorgen dat het productieproces gaande blijft; - Onderhoud en reparaties aan machines plegen; - Planningen maken samen met de technisch manager; - Nieuwe collega’s inwerken; - Andere voorkomende werkzaamheden.

  3 dagen geleden Techniek (Ritthem)
 • Process operator

  Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 2 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

  4 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Customer service medewerker

  Onderhoud jij graag het contact met klanten? Ben jij in staat om de klanten snel en netjes te woord te staan? Lees dan snel verder voor deze leuke baan als Customer Service Medewerker m/v waarin veel doorgroeimogelijkheden zitten! Onze opdrachtgever is een internationaal logistiek familiebedrijf dat verschillende soorten voedsel importeert en exporteert in Europa. Met meer dan 700 medewerkers in onder andere Europa, Canada en Zuid-Afrika zorgen zij er elke dag voor dat de klanten goed worden geholpen. Jij komt te werken op de vestiging in Vlissingen-Oost, waar je alle klanten netjes te woord staat. Naast het te woord staan van klanten, maak je ook laad- en losopdrachten compleet en controleer je douanedocumenten. Een leuke en afwisselende baan! Je gaat in de volgende ploegen aan de slag: 06.00 14.45 uur 07.00 15.45 uur 08.00 16.45 uur 09.00 17.45 uur 15.45 23.30 uur Daarnaast ga je ook wel eens op zaterdag aan het werk. Je krijgt elke 18 weken een rooster. Er zit niet altijd structuur in het rooster, dus je moet wel flexibel zijn!

  6 dagen geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Customer service medewerker/ster

  Ben jij op zoek naar stabiliteit? Naar een baan voor langere tijd? Vind jij tevredenheid van de klant ook zo belangrijk? En heb je ervaring in de Customer Service? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Customer Service medewerker m/v voor onze opdrachtgever in Goes. In deze functie ben jij een direct contactpersoon voor klanten in de Benelux. Het is dus belangrijk dat je deze talen goed kan spreken en schrijven. Jouw klanten kunnen zijn in de doe-het-zelf wereld maar ook in de professionele wereld. Klanttevredenheid staat bij jou bovenaan! Het is dan ook jouw uitdaging om het orderproces op een zo efficint mogelijke manier te laten lopen en beheersen. Jouw taken zijn: Het verwerken en opvolgen van klantbestellingen met bijbehorende terugkoppeling naar klanten Het beantwoorden van (logistieke) vragen van klanten Het praktisch oplossen van logistieke vraagstukken Overleg met collegas van de commercile en logistieke afdelingen Het uitvoeren van alle voor de functie benodigde administratieve registraties/archivering Je rapporteert aan de Teamleider Customer Service.

  6 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Allround monteur branddetectie

  Toch mooi als jij zorgt voor de brandveiligheid in een gebouw?! Sta jij er als allround monteur branddetectie iedere dag weer bij stil dat jij de brandveiligheid in een bepaald pand waarborgt? Kortom ben jij betrokken en goed in je werk? Dan willen wij graag met jou in zee. Als allround monteur branddetectie kom je op zeer uiteenlopende locaties om werkzaamheden te verrichten. Hou jij er van om je handen uit de mouwen te steken? Dat is mooi, want ook wij houden van aanpakken. Allround monteur branddetectie is een gevarieerde en uitdagende job waarbij je klussen verricht zoals het afmonteren van rookmelders, slow-whoops, nevenindicatoren en luidsprekers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Je voert de door de projectleider opgedragen werkzaamheden correct uit Je zorgt voor het aanleggen van brandmeldinstallaties Je programmeert en stelt de brandmeldinstallaties in bedrijf Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan brandmeldinstallaties Je lost storingen aan brandmeldinstallaties op Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in Je werkt op een veilige en verantwoorde manier, volgens arbo-, VCA-richtlijnen, wettelijke en evt. klantspecifieke regels) Je signaleert, registreert, meldt en helpt bij het oplossen van risicovolle situaties

  6 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Productiemedewerker voor lange tijd

  Ben jij een doener, steek je graag je handen uit je mouwen en houd je van afwisseling? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! direct in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten zorg jij er samen met je collegas voor dat de productieafdeling goed draait. Je krijgt een vaste plek binnen het team en je wordt ingedeeld in een ochtend- of middag ploeg. Je bent bezig met het voorbereiden van het mengproces door het verzamelen en samenvoegen van diverse grondstoffen en hulpstoffen. Je bedient de menginstallatie en zorgt ervoor dat het product klaar staat voor de verdere verwerking. Aan het eind van het proces controleer je de kwaliteit volgens de opgestelde specificaties met meetinstrumenten, je noteert de productgegevens en je signaleert afwijkingen en geeft deze door aan je leidinggevende. In deze functie bereid je zowel eindproducten als halffabricaten. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om secuur en volgens de richtlijnen te werken. Als productiemedewerker ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Mengen van grondstoffen Productiemiddelen verzamelen; Grondstoffen afwegen; Producten uit de menger controleren Reinigen van lijmbakken; Apparatuur schoonmaken; Onderdelen monteren en reinigen; Afval afvoeren; Machines instellen;

  6 dagen geleden Overige (Goes)
 • Medewerker backoffice

  Als fulltime medewerker burgerzaken backoffice bij een gemeente ga je aan de slag met de Basisregistratie Personen. Als veelzijdig medewerker houd je je bezig met o.a. complexe en uiteenlopende vraagstukken. Om deze functie optimaal te kunnen uitvoeren beschik jij over actuele en ruime kennis van wet- en regelgeving. Je bent een vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van BRP. Wat ga je doen op de backoffice? • Uitvoeren van taken op het gebied van de burgerlijke stand (bijvoorbeeld huwelijks- en geboorteaangiftes, opmaken van aktes etc.) • Uitvoeren van mutaties in de BRP • Baliediensten burgerlijke stand • Verwerken van eerste inschrijvingen en beoordelen van brondocumenten • Behandelen van aanvragen naturalisatieverzoeken

  6 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Winkelmedewerker/ster

  Heb jij een passie voor woon inrichting? Ben jij klantvriendelijk en verkoopgericht? Dan zoeken wij jou! Voor een leuk bedrijf in Vlissingen zijn wij opzoek naar een vaste verkoopmedewerker voor in de winkel voor 32 uur per week. Je bent bezig met het geven van advies, verstrekken van informatie en met het verkopen van alles wat te maken heeft met wooninrichting. Wie weet sta jij binnenkort advies te geven over passende verfkleuren, de juiste zonnewering, of de beste vloerkeuze! Jouw werkzaamheden: - enthousiast en professioneel te woord staan van klanten en leveranciers; - het adviseren van de bezoekers; - het maken van offertes en bestellingen; - het (administratief) afhandelen van aankopen;

  een week geleden Marketing en sales (Vlissingen)
 • Leidinggevende horeca

  Werk jij graag dicht aan het strand, tussen de vakantiegangers en in de horeca? Lees dan snel verder voor deze vacature! Onze opdrachtgever is een grote camping in Valkenisse, tussen Biggekerke, Dishoek en Zoutelande. De camping is geopend tussen 15 maart en 1 november en trekt elk jaar veel toeristen uit binnen en buitenland. Op de camping staat een brasserie met daarnaast een frituur. Voor de frituur zijn we op zoek naar een leidinggevende medewerker! Je staat natuurlijk elke dag klaar om de gasten in de frituur te helpen. Daarnaast houd jij je ook bezig met het beheer van de voorraden, het naleven van de HACCP-regelgeving, het inwerken en aansturen van je medewerkers en het leveren van kwaliteit aan de gasten. Mocht alles goed gaan, dan mag je ook zelf de gehele planning van de medewerkers gaan verzorgen. Ook de campinggasten die laat inchecken komen naar jouw frituur toe om in te checken, deze moet je dus ook te woord kunnen staan! Kortom een leuke en afwisselende baan. Je krijgt een jaarcontract, maar de meeste uren worden gewerkt tussen maart en november. In de winter kan je helpen met het onderhouden van het terrein. Wil je alleen de zomermaanden aan de slag? Geen probleem, ook dan kan je hier terecht! Je komt te werken in een team met vaste, trouwe en enthousiaste medewerkers. De meeste werken er al jaren en kennen elkaar heel goed.

  een week geleden Horeca (Biggekerke)
 • Salaris administrateur/trice

  Ben jij nauwkeurig en cijfermatig ingesteld? Heb jij goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift? Ben je daarnaast op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een salarisadministrateur/trice! Wat ga je precies doen? - Informatie verstrekken over salaris gerelateerde vragen van medewerkers; - Administreren, verwerken en verlonen van de salarissen; - Opstellen van rapportages; - Ondersteuning bieden aan de afdeling Personeelszaken en projectadministratie; - Uitvoering geven aan het personeelsbeleid en aan de procedures - Zorgen voor actuele kennis omtrent arbeidsontwikkelingen op het gebied van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, loon en vakantiegeld, contractvormen en ontslagrecht. Kortom, een veelzijdige functie die meer inhoudt dan enkel de salarisadministratie. Het familiebedrijf waarin je komt te werken is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot bedrijf dat nationaal meerdere vestigingen heeft. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's Heerenhoek en hier kom jij te werken. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu en recycling.

  een week geleden Administratief (Middelburg)
 • Machine bediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verpakkingen klaarzetten in de machine; De machine instellen voor het vullen en verpakken; Het gevulde product controleren; Stickers maken voor op de verpakkingen; Machines schoonmaken; Machines (de-)monteren; Storingen verhelpen en/of melden; Collega inpakkers instructies geven.

  een week geleden Overige (Goes)