Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Werkt! Middelburg MIDDELBURG

Wij hebben 22 vacatures voor jou

 • Sheq manager

  Heb jij ervaring met veiligheid, gezondheid en kwaliteit binnen een productieomgeving? Heb jij meerdere jaren werkervaring binnen de food en procesindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou als SHEQ-manager! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Als SHEQ-manager ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die het bedrijf aflevert. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen in een veilige en gezonde fabriek aan het werk is. Ook zoek je actief mee naar nieuwe medewerkers voor de SHEQ afdeling, zorg je ervoor dat het jaarplan wordt opgevolgd en dat indien nodig acties worden ondernomen. SHEQ-support werkt binnen de productieorganisatie en werkt zeer nauw samen met procesoperators, productiebegeleiders, productiemanager en lokale SHEQ-organisatie. Wat worden jouw taken? - Opstellen, bewaken en uitvoeren van het SHEQ-beleid; - Organiseren en uitvoeren van audits; - Verkrijgen, behouden en beheren van de ISO-certificeringen; - Analyseren van veiligheidskwesties en opstellen van verbeterplannen; - Adviseren van het managementteam; - Zorgen voor nieuw personeel voor productie en onderhoud.

  10 minuten geleden Horeca (Ritthem)
 • Bestuurssecretaresse

  Als secretaresse (0,75fte) voor het bestuur weet je precies waar en wanneer je nodig bent om ondersteuning te bieden. De taak om alles netjes voor het bestuur te regelen, pak je automatisch op. De secretaresse signaleert, plant vooruit en denkt mee. Je hoort en ziet veel en weet wanneer het daarbij moet blijven. Het ontzorgen van collega’s voor wie je werkt en het aanbrengen van structuur vind je een belangrijke zaak en is je passie. Je gaat zorgvuldig te werk en bent flexibel. Door je servicegerichte houding weten anderen dat jij je afspraken nakomt en probleemoplossend werkt. Van agendabeheer tot het organiseren en afhandelen van vergaderingen, alles komt voorbij. Geen dag is hetzelfde en jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bezoek en collega's met een afspraak ontvang je gastvrij en zoals het hoort. Daarnaast klopt de wethouder als eerste bij jou aan en rouleer je in de wekelijkse onderlinge vervanging van collega bestuurssecretaresses. Elke week verwerk je de uitnodigingenlijst, verzorg je de agenda's en melding piketwaarneming en houd je de reisdeclaraties bij. Voor vergaderingen ga je geordend te werk en verzamel en bewaak je alle benodigde stukken. Ook voor bestuurlijke representatieve aangelegenheden en evenementen ben je inzetbaar voor de voorbereiding en begeleiding.

  19 uur geleden Administratief (Vlissingen)
 • Interim coordinator jaarrekening

  Heb jij ervaring op het gebied van financiën, planning en control bij een gemeente? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een gemeente op Walcheren zijn wij op zoek naar een interim coördinator jaarrekening. We zoeken iemand die zich thuis voelt in een financiële omgeving en daarin de nodige werkervaring heeft. Bij voorkeur bij een gemeente met een artikel-12 status. Als coördinator stem je af met zowel de planeconoom, de stafmedewerker control en de collega’s van financieel advies en de financiële administratie. Je vervult een proactieve rol in het realiseren van de door de directie vastgestelde planning en signaleert vroegtijdig de mogelijke vraagstukken die zich daarin aandienen.

 • Schilder

  Wil jij graag zelfstandig zowel binnen als buiten schilderen? Wil je graag met verschillende unieke objecten aan de slag en vind je het daarnaast niet erg om ook andere werkzaamheden op te pakken wanneer dat nodig is? Dan ben jij de Schilder (m/v) waar wij naar op zoek zijn! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Je gaat dagelijks op pad, alleen of met collega’s, om te werken aan verschillende projecten. Daarom is het belangrijk dat jij een eigen rijbewijs B hebt. Je werkt in een klein team, waarbij het belangrijk is dat je multi-inzetbaar bent. Bij de functie hoort ook een stukje glas zetten en wanneer er geen schilder werk is om te doen wordt er van je verwacht dat je jouw andere collega’s ondersteunt in hun werkzaamheden. Wat ga je precies doen? - Verschillende projecten uitvoeren en de nazorg hiervan verzorgen; - Inkopen van materialen voor je projecten; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Aanleveren van werk- en pakbonnen aan de projectadministratie; - Het uitvoeren van verschillende overige werkzaamheden om jouw collega’s te ondersteunen. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

 • Loodgieter

  Ben jij handig met verschillende montage werkzaamheden? Heb je wel eens een keuken, een badkamer óf zelfs allebei in elkaar gezet? Vind je het daarnaast ook niet erg om andere werkzaamheden uit te voeren? Dan ben jij de Badkamer/keukenmonteur (m/v) waar wij naar op zoek zijn! Wij zoeken een Badkamer/ keukenmonteur (m/v) die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Wat ga jij precies doen? - Bestaande badkamers aanpassen; - Volledig nieuwe badkamers plaatsen; - Bestaande keukens aanpassen; - Volledig nieuwe keukens plaatsen; - Sloopwerkzaamheden; - Loodgieter werkzaamheden; - Elektra werkzaamheden (beperkt); - Montage werkzaamheden; - Timmer werkzaamheden; - Tegel werkzaamheden; - Afwerking. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

  gisteren Techniek (Koudekerke)
 • Heftruckchauffeur

  Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Ben je per direct beschikbaar en heb je ervaring op de heftruck? Helemaal top! Wij zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur voor een klant in Goes. Je start in dagdienst, maar je gaat in twee ploegen werken. Je zit voornamelijk op de heftruck om goederen van A naar B te rijden!

 • Timmerman

  Kan jij zelfstandig timmerwerkzaamheden uitvoeren? Ben je breed inzetbaar en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround timmerman/vrouw! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Wij zoeken een Timmerman of vrouw die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen! Wat ga je doen? - Verrichten van diverse werkzaamheden in de werkplaats en op locatie bij de klanten; - Maken van onder andere deuren, kozijnen, aftimmeringen, maatwerk meubelen e.d.; - Realiseren van dakkapellen, aan-, op- en uitbouwen; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Opleveren van projecten in combinatie met de nazorg ervan; - Aanleveren van werk- en pakbonnen voor de projectadministratie; - Het uitvoeren van diverse projecten.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Koudekerke)
 • Machine bediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Vind je het ook geen probleem om in ploegen te werken? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen verhelpen en/of melden; • Collega inpakkers instructies geven.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Heftruck monteur

  Wil jij in plaats van aan auto’s, juist aan motoren van machines sleutelen? Heb jij motorische kennis en gouden handjes? Ben je daarnaast ook nog eens een teamspeler? Misschien is deze vacature van Heftruckmonteur wel iets voor jou! Als heftruckmonteur werk je niet alleen aan heftrucks, maar ook aan andere machines. Je maakt deze klaar voor levering, voert het onderhoud uit en lost storingen op. Het team heeft de thuisbasis in Borssele, maar je moet ook op andere locaties werken. Daarom is het hebben van een rijbewijs een must. De eerste tijd werk je voornamelijk op het terrein van het bedrijf zelf, pas daarna word je er op uit gestuurd. Doordat je in teamverband werkt, maar ook zelfstandig op locatie moet werken, moet beide goed bij je passen. Het bedrijf is op zoek naar een collega die in het huidige team van monteurs past.

  2 dagen geleden Techniek (Borssele)
 • Hulpkracht

  Ben jij actief en bereid om de handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn voor een bouwcenter in Vlissingen op zoek naar enthousiaste zaterdag-/vakantiekrachten. In eerste instantie zal je ingezet worden in het magazijn en op het buitenterrein. Als het nodig is zal je ook ingezet worden in de showroom en de bouwshop Werktijden op zaterdag zijn van 08.00 - 16.00 uur. Indien je doordeweeks ook één of meerdere dagdelen beschikbaar bent, dan is dat ook bespreekbaar.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Servicemonteur

  Ben jij de technicus die wij zoeken? En vindt jij het leuk om veel variatie te hebben in jouw werk plek? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Als servicemonteur in de buitendienst verhelp jij storingen aan groot keukenapparatuur en voer je onderhoud uit om de levensduur van het apparatuur te verlengen. Je krijgt een eigen service bus waarmee je naar onze klanten rijdt. Jouw werkdag begint tussen 07.00 en 08.00 en vanuit jouw eigen woonplaats ga je op weg naar de eerste klant. Wat ga je precies doen: • Goed contact maken met de klant tijdens het servicebezoek; • Het zelfstandig oplossen en testen van elektrotechnische of mechanische storingen • Het aansluiten van groot keukenapparatuur; • Het uitvoeren van preventief onderhoud en het vervangen van slijtage gevoelige onderdelen.

  2 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Keukenmonteur

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie en word je enthousiast van technische uitdagingen? Ben jij iemand die graag variatie heeft in zijn werk en goed kan samenwerken? Dan zoek wij jou! Jouw werkdag begint zodra je vanuit de vestiging in Vlissingen in de bedrijf bus stapt op weg naar de eerste installatieklus. In teamverband plaats je horeca- en grootkeukens en sluit je alle apparatuur aan. Nadat de grootkeuken is geplaatst en alle apparatuur is aangesloten, geef je de klant uitleg over de nieuwe apparatuur en het onderhoud hiervan Wil jij aan de slag gaan met het installeren van horeca- en grootkeukens op diverse locaties? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

  2 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Operator vapro b

  Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 3 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij net als de Nederlandse taal, ook comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

  2 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Productiemedewerker

  Ben jij een doener, steek je graag je handen uit je mouwen en houd je van afwisseling? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! direct in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten zorg jij er samen met je collega’s voor dat de productieafdeling goed draait. Je krijgt een vaste plek binnen het team en je wordt ingedeeld in een ochtend- of middag ploeg. Je bent bezig met het voorbereiden van het mengproces door het verzamelen en samenvoegen van diverse grondstoffen en hulpstoffen. Je bedient de menginstallatie en zorgt ervoor dat het product klaar staat voor de verdere verwerking. Aan het eind van het proces controleer je de kwaliteit volgens de opgestelde specificaties met meetinstrumenten, je noteert de productgegevens en je signaleert afwijkingen en geeft deze door aan je leidinggevende. In deze functie bereid je zowel eindproducten als halffabricaten. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om secuur en volgens de richtlijnen te werken. Als productiemedewerker ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Mengen van grondstoffen • Productiemiddelen verzamelen; • Grondstoffen afwegen; • Producten uit de menger controleren • Reinigen van lijmbakken; • Apparatuur schoonmaken; • Onderdelen monteren en reinigen; • Afval afvoeren; • Machines instellen.

  2 dagen geleden Overige (Goes)
 • Corveeer

  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en zoek jij afwisseling in je werk? Ben je graag heel de dag bezig, zowel binnen als buiten? Ben jij niet vies van nucleair materiaal? Dan is deze baan als corveeër (m/v) zeker wat voor jou! Het is een hele veelzijdige functie en daarom heb jij lekker veel afwisseling in je werk. Het gaat om een baan voor lange tijd met de mogelijkheid om in vaste dienst te treden. Wat ga je doen? - Ontsmettingswerkzaamheden; - Opruim werkzaamheden bij lekkages; - Verzorgen van interne nucleaire transporten; - Plaatsen en verwijderen van afschermingen; - Diverse werkzaamheden bij het transport van nucleaire stoffen; - Reinigen van onder andere vloeren, wanden, installatiedelen, filterstraten en koelers. Dit is waar jij je voornamelijk mee bezig gaat houden, maar er wordt van je verwacht dat je je inzet bij meerdere voorkomende hand en span diensten.

  2 dagen geleden Overige (Borssele)