Actief Werkt! in Middelburg

t.a.v. Actief Werkt! Middelburg
t.a.v. Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)

Wij hebben 17 vacatures voor jou

 • Magazijnmedewerker/ster

  Wil jij tijdelijk aan de slag en ben je per direct beschikbaar? Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker/ster. Het gaat in de eerste instantie tot eind augustus. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Orders picken; • Spullen versjouwen; • Heftruck rijden (als je een certificaat hebt); • Orders invoeren; • Orders verwerken; We zoeken iemand voor dagdienst (07.45 - 16.35 uur).

 • Kam coördinator

  Ben jij de KAM-Coördinator met hands-on mentaliteit, doorzettingsvermogen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor het structureel verbeteren van bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit, milieu en arbeid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je verricht werkzaamheden binnen afdeling Quality, Environment, Safety & Health in Goes. Je doet dit samen met een collega coördinator. De taken en verantwoordelijkheden van de KAM- coördinator zijn het beheren van het managementsysteem met nadruk op milieu en veiligheid. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste implementatie op de van toepassing zijnde regels omtrent arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Je rapporteert hierbij aan de Manager QESH. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Ontwikkelen en beheren van het KAM-zorgsysteem en alle bijbehorende documentatie; - Op orde brengen en houden van kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten; - Ontwikkelen van programma’s voor het beperken van bijvoorbeeld chemische en fysische risico’s; - Uitvoeren van risico-inventarisaties en interne audits; - Aansturen en coördineren van externe audits; - Bijhouden van ontwikkelingen in de Arbo- en milieuwetgeving; - Organiseren van bedrijfshulpverlening; - Vastleggen en monitoren van activiteiten op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Manager manufacturing

  Jij bent een kei in leiding geven en projecten managen. Jij hebt kennis van en ervaring met de machinaal bewerkte industrie, technieken en machines. Jij beheerst de Engelse taal tot in de puntjes en voelt bijna aan als je tweede moedertaal. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder. Voor een bedrijf in Vlissingen zijn wij op zoek naar een Manager Manufacturing. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de productie strategie binnen het bedrijf. Dit doe je door duidelijke doelstellingen neer te zetten en streef je naar een zo'n duurzaam mogelijk productieproces. Dagelijks breng je continu verbetering aan op het gebied van veiligheid, kwaliteit, levertijden en productiviteit. Je maakt gebruik van productie technieken en LEAN basisbeginselen. Je gaat leiding geven aan een groep professionals die aan de slag gaan in de CNC wereld, een enthousiaste groep planners en de Quality inspecteurs die controles uitvoeren. Je stapt binnen in dit Masterplan en kan met jouw skills het proces van begin tot eind vormgeven binnen het gehele manufacturing speelveld. Dit doe je zowel op nationaal als internationaal niveau.

  6 dagen geleden Overige (Vlissingen)
 • Belader

  Ben jij iemand die zorg wil dragen aan een schone leefomgeving en hier energie van krijgt? Houd jij ervan om in de buitenlucht te werken? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor de Gemeente Middelburg zoeken wij enthousiaste en proactieve beladers. De functie van belader is een erg afwisselende baan waarbij je dag in dag uit zorg draagt voor een schone leefomgeving van de burgers binnen de gemeente. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de burgers binnen de gemeente Middelburg. Met een team ga jij elke dag op route om het vuil binnen de wijken op te halen en hiervoor zorg te dragen. De werkzaamheden zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07:30 uur t/m 16:00 uur.

  een week geleden Overige (Middelburg)
 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Vlissingen. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Vakantiekracht huisvuilbelader

  Op zoek naar een toffe vakantiejob? Heb je net je examens afgerond en wil je flink bijverdienen? Ga deze zomer aan de slag als huisvuilbelader bij de gemeente Vlissingen of Middelburg! Jij zit vol energie en jij bent graag lekker actief bezig. De sportschool sla jij over, want achter de vuilniswagen werk jij al voldoende aan je summer body! Jouw werk bestaat met name uit het ophalen van de huisvuilcontainers binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen. Als huisvuilbelader zorg je ervoor dat de leefomgeving binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen schoon blijft. Je houdt er van om in de buitenlucht te werken en actief bezig te zijn! Zit jouw werkdag erop? Dan mogen de voetjes lekker omhoog en mag jij van je welverdiende centen gaan genieten!

  een week geleden Overige (Vlissingen)
 • Vakantiekracht huisvuilbelader

  Op zoek naar een toffe vakantiejob? Heb je net je examens afgerond en wil je flink bijverdienen? Ga deze zomer aan de slag als huisvuilbelader bij de gemeente Vlissingen of Middelburg! Jij zit vol energie en jij bent graag lekker actief bezig. De sportschool sla jij over, want achter de vuilniswagen werk jij al voldoende aan je summer body! Jouw werk bestaat met name uit het ophalen van de huisvuilcontainers binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen. Als huisvuilbelader zorg je ervoor dat de leefomgeving binnen de gemeente Middelburg en Vlissingen schoon blijft. Je houdt er van om in de buitenlucht te werken en actief bezig te zijn! Zit jouw werkdag erop? Dan mogen de voetjes lekker omhoog en mag jij van je welverdiende centen gaan genieten!

  een week geleden Overige (Middelburg)
 • Bijbaan autorijder

  Ben jij op zoek naar een bijbaan? En heb jij altijd al willen rijden in een Jaguar? Dan ben jij de autorijder die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Werken in de nacht als autorijder!

  Geniet jij overdag van je vrije tijd en werk jij graag in de nacht? Dan ben jij de "(k)night Rider" die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Autorijder

  Ben jij fulltime beschikbaar? En heb jij altijd al willen rijden in een Jaguar? Dan ben jij de autorijder die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

  een week geleden Overige (Ritthem)
 • Chauffeur c / belader

  Word jij er vrolijk van om elke dag onderweg te zijn en op verschillende wagens te rijden? Dan is chauffeur C zeker iets voor jou! Als chauffeur Afval & Reiniging ben je verantwoordelijk voor het ophalen en een vlotte afhandeling van het huishoudelijk afval binnen de gemeente Middelburg. Daarnaast kan je ook ingezet worden als huisvuilbelader of in de winter periode op de strooiwagen, je deinst er dus niet voor terug om ook andere taken op je te nemen. Daarnaast ben je in staat om samen te werken maar ook zelfstandig te werken, en je hebt ervaring met diverse manieren van afval inzameling. Denk hierbij aan het lossen van ondergrondse afvalcontainers en het werken met zowel een achter als zijbelading voertuig. De gemeente vindt het belangrijk dat je jezelf ontwikkeld. Daarom ben je verplicht tot deelname aan nascholingscursussen, zoals bijvoorbeeld je Code 95.

  3 weken geleden Overige (Middelburg)
 • Chauffeur c / belader

  Vind jij het heerlijk om elke dag onderweg te zijn en op verschillende wagens te rijden? Dan is deze vacature van Chauffeur C zeker iets voor jou! Als Chauffeur Afval & Reiniging binnen de gemeente Vlissingen is het de bedoeling dat je breed ingezet kan worden op verschillende wagens. Meestal rijd je op de vuilniswagen, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ophalen van het (huishoudelijk) afval in de gemeente Vlissingen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook ingezet worden op onder andere de strooiwagen in de winterperiode of als huisvuilbelader.Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig, maar ook samen, en efficiënt kan werken. Jij bent het gezicht van de gemeente Vlissingen, daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent. Daarnaast vindt de gemeente het belangrijk dat je jezelf ontwikkeld. Daarom ben je verplicht tot deelname aan nascholingscursussen, zoals bijvoorbeeld je Code 95.

  3 weken geleden Overige (Vlissingen)
 • Vestigingsmanager

  Wij zijn actief op zoek naar dé enthousiaste, gedreven ondernemer met een gezonde dosis lef, humor en daadkracht. Wil jij samen met dit leuke en gedreven team. Bestaande uit: Hilde, Beau, Lindsay, Emiel en Kelly de vestiging Middelburg naar een nog hoger level tillen. Wij werken hier vanaf een prachtige locatie aan het water in de binnenstad van Middelburg. Ben jij vanuit jouw ondernemersgeest in het verleden zeer succesvol gebleken in het acquireren van prospects en het beheren van klanten. Ben jij die echte netwerker en weet jij op een prettige en duidelijke manier op anderen over te brengen. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Samen met de salesmanager zorg jij voor een salesplan en realiseer jij een verdere groei in de regio. Jij maakt het verschil en bent dé aangewezen coach om het team te motiveren, enthousiasmeren en inspireren.

 • Medewerker keuken

  Sta jij graag in de keuken om de lekkerste gerechten klaar te maken? Vind je het niet erg om in de avonden en weekenden te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een restaurant in Oostkapelle zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het bereiden van vooral eenvoudige gerechten volgens recept; - Toezicht houden over de koude keuken en personeel; - Het draaien van een volledige mise en place; - De inkoop van groenten; - Het bijhouden van informatie en rapporten volgens het HACCP wetgeving; - Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines; - Het zorgen voor een correcte dagelijkse afsluiting van de keuken. De werktijden zijn flexibel. Je zal werken van 9.00 en 17.00 uur of van 17.00 tot ongeveer 24.00 of 01.00 uur.

  3 weken geleden Horeca (Oostkapelle)
 • Voorman

  Voor onze opdrachtgever in Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een Voorman. Als Voorman wordt je gekoppeld aan een operator en samen sturen jullie een team van loodsmedewerkers aan. Je houdt toezicht op alle medewerkers en zorgt voor veilige werkomstandigheden. Het betreft een hele brede functie. Je houd je eigenlijk bezig met alles wat gedaan moet worden. Zo verricht je hand en spandiensten voor een veilige, efficiënte, effectieve en klantgerichte wijze van het laden, lossen en opslaan van producten. De werkzaamheden vinden plaats in het ruim van het schip, op de wal, in en rondom loodsen, spoorwagons, vrachtwagens en binnenvaarschepen. Je maakt hierbij gebruik van een Loader of Bobcat. - Samen met de operator zorg je voor een effectief en veilig productieproces; - Je rapporteert met betrekking tot het proces, incidenten en veranderingen binnen de gemaakte afspraken; - Je zorgt voor je eigen veiligheid en die van de overige loodsmedewerkers; - Je ziet toe op de juiste afronding van de werkzaamheden. Op dit moment wordt er gewerkt in 2 ploegen. Omdat er veel wordt overgewerkt in verband met drukte, wilt het bedrijf een derde ploeg oprichten. Hiervoor worden dus een Voorman, operator en loodsmedewerkers gezocht. Daarom wordt er van je verwacht dat je ook in de nachten wilt werken. Je begint de ene week in de ochtend, dan een week in de middag en dan een week in de nacht. In het bedrijf wordt gewerkt met loodconcentraat. Dit is een gevaarlijke stof en daarom wordt er gebruik gemaakt van gepaste PBM’s en mag er niet gerookt worden tijdens je werkdag.

  3 weken geleden Overige (Nieuwdorp)
Actief Werkt! in Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD MIDDELBURG
0118-629658 (thuis), 0118-629658 (werk)