Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt!
t.a.v. Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)

Wij hebben 36 vacatures voor jou

 • Logistiek medewerker/ster

  Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Je zult voornamelijk bezig zijn met het laden en lossen van zeeschepen en verder assisteer je bij alle andere voorkomende werkzaamheden. De kern van jouw werkzaamheden is het behandelen van de lading op een effectieve, klantgerichte en veilige manier. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, shovel of bobcat gebeuren. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens.

 • Vakantiekracht

  Ben jij al aan het sparen voor de zomer? Of voor een te gekke gadget? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij zoeken jou! En een echte zomerknaller; jij maakt iedere week kans op een dubbel salaris! We hebben voor iedereen wel wat. Of je nou houdt van: Binnen of buiten werken, staand of zittend werk, vroeg of laat beginnen, alleen of in een team werken We hebben bijvoorbeeld de volgende vacatures voor je: Schoonmaker Inpakmedewerker Productiemedewerker Horecamedewerker Magazijnmedewerker Ik snap dat alle functies je laten duizelen. No worries! Wanneer je op deze vacature reageert, dan nemen wij contact met je op. We zullen je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging. Dan bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we welke vacature het best passend is voor jou.

  5 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Assistent hovenier

  Hou jij van werken in de buitenlucht? En gek op groen? Dan zoeken wij jou! Jij bent gedreven, leergierig en weet van aanpakken. Misschien heb je al enige ervaring in het groen en wil jij jezelf verder ontwikkelen. Of heb je geen kennis maar wel 'groene vingers' maar je bent bereid om alles te leren daar worden wij ook blij van. In samenwerking met je collega's voer je alle werkzaamheden uit. Dit betreft onderhoudswerkzaamheden in zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Jij bent het extra paar handen die de hovenier nodig heeft. Je gaat o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren; - knippen van hagen - maaien - snijden van graskanten - snoeien van beplanting

  5 dagen geleden Overige (Waterlandkerkje)
 • Operator a/b/c

  Werken in een fabriek eentonig? Zeker niet! Nergens zoveel afwisseling en keuze als in de procestechniek. Jij bent een belangrijke schakel in het productieproces. Als procesoperator ben je in staat om zelfstandig het productieproces te regelen, inclusief het opstarten en het stilleggen. Je zult beginnen op de afdeling nitraatlossen, bij goed functioneren wordt er gekeken naar mogelijkheden om meer stappen in het proces op te pakken! In deze functie werk je in ploegendienst.

  5 dagen geleden Overige (Sas van Gent)
 • Helpdeskmedewerker

  Collega’s helpen met het vinden van systeembeheer-oplossingen en je “vastbijten” in een ICT-probleem. Als jij hier blij van wordt, lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer een enthousiaste helpdeskmedewerker. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de nauwkeurige registratie en afhandeling van meldingen (incidentbeheer) en standaard wijzigingen (wijzigingsbeheer). Verder ben jij als helpdeskmedewerker het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op ICT gebied.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Glazenwasser

  Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een glazenwasser voor in de omgeving van Terneuzen. Je gaat aan het werk in teams van 2 of 3 mensen en wordt ingezet bij particulieren en bedrijven. Je werkzaamheden bestaan uit het wassen van panden gecombineerd met industriële reiniging. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke en intensieve fulltime job? Dan horen we graag van je!

  5 dagen geleden Schoonmaak (Terneuzen)
 • Monteur zonwering

  Ben jij op zoek naar vrijheid in je werk? En ben jij graag op pad om klanten te bedienen? Dan is deze functie perfect voor jou! Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het monteren van diverse zonweringsproducten bij klanten aan huis. Dit geeft veel vrijheid aangezien jij de hele dag onderweg bent van klant naar klant. Jij bent de gedreven persoon die graag een stapje extra zet voor de klant. Je levert kwaliteit en service. En zet af en toe een stapje extra wanneer dit nodig is om de klanten optimaal te bedienen. Jou verantwoordelijkheden zijn: - Het correct inmeten van diverse zonweringsproducten; - Monteren van zonweringsproducten, garagedeuren en terrasoverkappingen; - Oplossen van storingen en klachten

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider

  Hebben bouwtekeningen geen geheimen voor jou? Ben je een ster in wiskundig calculeren en verkopen? Heb je een achtergrond in bouwkunde of commerciële richting? Dan kom ik graag in contact met jou! Als bouwkundig werkvoorbereider fungeer jij als ondersteunende factor op de werkvloer; zo help je de commerciële afdeling van onze opdrachtgever met technische ondersteuning tijdens verkoopgesprekken. Verder bestaan jouw taken uit: • het zorgvuldig inplannen van alle benodigde activiteiten en planningsbewaking • het onderhouden van contacten met zowel de interne (afdeling Verkoop) als externe partijen (opdrachtgevers en aannemers). • het voorbereiden van facturaties • waar nodig verricht je overige administratieve werkzaamheden op de binnendienst.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Productiemedewerker/ster

  Ben jij een echte aanpakker, werk je graag met je handen en wil je aan de slag in de productie? Voor onze opdrachtgever in Westdorpe zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker. Je gaat aan het werk in de betonproductie. Na de dagstart met je collega’s ga je in de loods aan de slag: het storten van beton in een mal en verplaatsen van betonproducten met de heftruck zijn een paar van jouw taken.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Westdorpe)
 • Technisch operator

  Ben jij een techneut in hart en nieren, heb je affiniteit met productie en machines en vind je het leuk om in een klein team direct betrokken te zijn bij de complete productie processen en mee te werken aan de continue verbetering van onze producten? Dan maken we graag kennis met jou! Als operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het goed laten draaien (output en rendement) van de installaties. Verder registreer, analyseer, controleer en rapporteer je de benodigde productiegegevens. In deze functie zorg je voor de uitvoering, je stemt dit af met de productie planner en je bereidt demo-runs voor die je vervolgens ook begeleidt. Wij vinden het belangrijk dat je een brede en kritische blik hebt op het gehele productieproces. Je denkt in oplossingen en dit weet je op een communicatief vaardige wijze op alle niveaus over te brengen. In deze rol ben je een cruciale schakel voor de totale onderneming, aangezien jouw producten in de wereld verkocht zullen worden. Tot slot, je bent positief ingesteld, sociaal vaardig, inventief en gaat geen uitdaging uit de weg. Taken: • Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. • Instellen en controleren van procesparameters en zorgen voor de beoordeling van de kwaliteit • Voorkomen van storingen, stoptijden en afval tijdens het productieproces; • Registreren algehele verloop van de machine, aantallen, kwaliteit, afwijkingen, storingen en de hierop genomen acties; • Verhelpen van kleine storingen en assisteren van de storingsmonteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen; • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het bereiken en waarborgen van een goed resultaat • Deelnemen in projectgroepen ten aanzien van verbeteracties; • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en werkplekvoorschriften; • Zorgen voor schoonmaak en onderhoud van de machines; • Het zorg dragen voor tijdige aanvoer / accurate voorraad van alle benodigde materialen t.b.v. het productieproces.

  5 dagen geleden Overige (Vogelwaarde)
 • Chauffeur (m/v)

  Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu en ga dan zo snel mogelijk fulltime aan de slag als chauffeur bij C.RO ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook? Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Verkoper

  Ben jij gedreven, creatief en een goede adviseur? Dan ben jij wellicht de sanitair- en keukenverkoper die wij zoeken! In deze functie is het jouw taak om de verkoop van het bijzondere sanitair assortiment van onze klant te verzorgen. Vanuit de lifestyle showroom inspireer jij de klanten met jouw kennis en voorkeuren. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering tot aan het maken van offertes en het sluiten van de verkoop. Daarnaast sta je klaar voor eventuele nazorg.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Verkoopmedewerker/ster binnendienst

  Heb jij kennis van gereedschap en ben jij servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker. Je zal samen met collega's voornamelijk bezig zijn met klanten te woord staan. Daarnaast zal je ook diverse taken uitvoeren zoals het verwerken van bestellingen, betalingen en zorgen dat de winkel er netjes uitziet!

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Medewerker commerciele binnendienst

  Ben jij een kei in het onderhouden en het werven van (potentiële) klanten en heb je affiniteit met de bouw? Lees dan verder, want wellicht hebben wij de perfecte baan voor jou! Je hebt dagelijks overleg met je collega’s, maar bent ook hét aanspreekpunt voor klanten. Je onderhandelt telefonisch over prijzen, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Vervolgens breng je een passende offerte uit en volgt deze actief op. Je ondersteunt de rayonmanager, zowel commercieel als administratief. Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: • Je geeft telefonisch advies over producten en adviseert omtrent technische productspecificaties en leveringsmogelijkheden; • Je stelt in overleg planningen op; • Je benadert potentiële afnemers proactief; • Je bent het aanspreekpunt voor klachten van klanten en verwerkt deze in het klachtenregistratiesysteem;

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)