Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt! TERNEUZEN

Wij hebben 26 vacatures voor jou

 • Logistiek medewerker/ster

  Zin om de handen uit de mouwen te steken en ben je fysiek sterk? Voor een bedrijf in de chemische industrie zoeken wij jou. Jij komt te werken op de expeditieafdeling van dit bedrijf samen met 12 collega's. Jij hebt de volgende taken; - Het bedienen van de afzakinstallatie; - Het bedienen van kranen (laadportaal en laadbrug met rijdende kraan); - Laden en lossen van schepen met grondstoffen en eindproducten; - Schoonmaakwerkzaamheden. Tevens werk jij op deze afdeling in 2-ploegendienst. De ene week werk jij van half 6 's morgens tot half 2 in de middag en de andere week van half 2 in de middag tot half 10 in de avond. Natuurlijk ontvang jij hiervoor een extra toeslag op je loon.

  12 uur geleden Overige (Sas van Gent)
 • Schoonmaker

  Zorg jij er graag voor dat alles goed schoongemaakt wordt? Iemand die zelfstandig kan werken en doorpakkend is? Dat is dit werk als schoonmaker wellicht iets voor jou! Het betreft schoonmaakwerkzaamheden van verschillende kantoor/bedrijfspanden en hallen van flatgebouwen in de omgeving Hulst, Terneuzen of Oostburg. De functie is voor minimaal 16 uur per week en je bent beschikbaar op de volgende tijden; - 06.00-10.00 uur - 06.00-13.00 uur - 16.30-19.00 uur

  13 uur geleden Schoonmaak (Hulst)
 • Fire & security chief

  Wil jij leiding geven aan een team? En ben jij Brandweer Officier of gelijk aan dit niveau? Dan zoeken wij jou voor de bedrijfsbrandweer op een chemische plant. Jij als Fire & Security Chief bent verantwoordelijk voor het aansturen van de beveiligingsbeambten en de Fire Captain. En zorg jij dat de bedrijfsbrandweer en beveiliging goed functioneert als onderdeel van de noodorganisatie. Je ondersteunt op bedrijfsniveau om alle doelen en afspraken m.b.t. Security & Emergency gerealiseerd te krijgen. Jouw taken zijn o.a.; - Actief participeren in het uitwerken en implementeren van nieuwe strategiëen op het gebied van veiligheid; - Relevante wet- & regelgeving intern implementeren; - Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van faciliteiten m.b.t. veiligheid en brandbeveiliging; - Technisch operationele kennis overbrengen en stimuleren door middel van training om adequaat veilig te kunnen handelen tijdens noodsituaties; - Door middel van het evalueren van processen verbeteringstrajecten voorstellen; - Coachen en begeleiden van de bedrijfsbrandweer en het team altijd optimaal paraat hebben; - Aanspreekpunt voor contacten met de relevante overheden en het netwerken met leveranciers en bedrijven in de regio.

  3 dagen geleden Overige (Sluiskil)
 • Chauffeurs opleiding

  Is het jouw droom om chauffeur te worden? Heb je nog geen rijbewijs C of CE? Actief Werk! biedt jou een opleiding aan met baangarantie! Wij investeren graag in jouw droom om chauffeur te worden. Heb je de verkeerde baan gekozen? Gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wordt dit misschien je eerste baan? Actief Werkt! biedt alle gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot chauffeur. Na een korte proefperiode ga je van start met je opleiding. Ondertussen ben je aan de slag in alle voorkomende werkzaamheden zoals productiewerk, magazijnwerk en schoonmaakwerk. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. En het mooie hiervan is dat je geen eigen geld hoeft in te brengen!

  4 dagen geleden Overige (Terneuzen)
 • Calculator

  Houd jij van een uitdaging, kun je goed samenwerken en heb je ervaring in het maken van productietekeningen in AutoCAD? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zoek ik een tekenaar / calculator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het interpreteren en omzetten van technische tekeningen in productietekeningen zodat de afdeling Productie er mee aan de slag kan. Ook maak jij als calculator bestellingen van benodigde producten. Ook een stukje planning hoort bij jouw werkzaamheden. Het regelen van transport kan ook door jou geregeld worden. Uiteraard zorg jij ervoor dat alles binnen de afgesproken termijnen wordt uitgevoerd. Je gaat samenwerken in een klein professioneel team dat de werkvoorbereiding verzorgt. Vanuit de werkvoorbereiding vindt de aansturing van de productafdeling plaats. Het betreft een functie als tekenaar / calculator in dagdienst: jouw werkdagen zijn van 8 tot 16.45 uur.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Rayonmanager

  Ben jij commercieel en gedreven in relatiebeheer? Wil jij actief meebouwen aan het succes van onze opdrachtgever? Voor onze opdrachtgever in regio Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar een rayonmanager. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten en bent ook actief in het werven van nieuwe relaties. Je opereert zelfstandig in een toegewezen deel van de markt. Je onderhandelt in contracten en analyseert de markt naar mogelijkheden om de verkoop te optimaliseren. Daarnaast ben je als rayonmanager regelmatig aanwezig bij relevante beurzen zodat je op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen. Verder zijn jouw taken als rayonmanager: • Uitbreiden en onderhouden van het commerciële netwerk bij diverse stakeholders; • Afsluiten van orders en jaarcontracten bij klanten; • Jaarlijks opstellen van een analyse inzake acquisitie, verkoop, omzet en marge als onderdeel van het strategische verkoopplan; • Opstellen van rapporten over klant- en beursbezoeken; • Je houdt je actief op de hoogte van ontwikkelingen op de markt.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Chauffeur betonindustrie

  Zijn voor jou je werktijden niet in beton gegoten? Hou jij ervan om zelfstandig te werken met veel verantwoordelijkheid? Heb jij je chauffeursdiploma C incl code 95? Dan is deze job misschien voor jou! Voor een bekende werkgever in de bouwsector zoek ik een pompmixerchauffeur betonmortel. Wat houdt dat in? Bij de betoncentrale zorg jij ervoor dat je wagen correct beladen is. Daarna ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van de betonmortel naar de klant. Ter plaatse manoeuvreer jij de wagen, stel je de wagen veilig op en bedien jij de pomp en zorg je ervoor dat de betonmortel op de juiste plaats gestort wordt. Uiteraard doe jij dit veilig! Verder zorg jij als pompmixerchauffeur ervoor dat de transport- en klantdocumentatie op orde is. Ook het onderhoud van de pompmixer valt onder jouw verantwoordelijkheid.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Onderhoudsmonteur

  Ben je graag op verschillende locaties aan het werk en heb je een werktuigbouwkundige achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor: - het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van diverse apparatuur en installaties op locatie van de klant - het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur - het schoonmaken en onderhouden van machines - het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Magazijnmedewerker

  Voor een innovatief bedrijf gevestigd in Hulst zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Ben je al in het bezit van een reachtruckcertificaat of bereid om dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als magazijnmedewerker ga je 40 uur per week aan de slag in dit bedrijf. Je houdt van aanpakken en houd je bezig met orderpicken, laden/lossen, sorteren en aanvullen met de reachtruck. Fysiek ben je in staat om tot 25 kg te tillen, dit kan jij als geen ander.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Constructie-bankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider

  Heb jij bouwkundige kennis en ervaring? Kun jij goed plannen en houd jij altijd het overzicht? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Voor een grote opdrachtgever in de bouw ben ik op zoek naar een werkvoorbereider die ook kwaliteitscontroleur is. In deze job zorg jij voor de juiste juiste productie- en transportplanning. Doordat jij alle benodigde zaken voor en tijdens de productie organiseert, faciliteer jij de voortgang van de productie. Kwaliteit is heel belangrijk. Als kwaliteitscontroleur ben jij dagelijks bezig met de controle van de verschillende productfasen en ook leg je de gegevens vast in een kwaliteitssysteem. De kwaliteitscontrole van (deel)producten is een belangrijk onderdeel van deze functie. Door jouw bouwkundige kennis ben je zelf in staat om eventuele gebreken van het eindproduct te signaleren, te laten herstellen of repareren. Ook de volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: • Opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem KOMO/KIWA • Controle en vastlegging op het gebied van kwaliteit binnen het productieproces • Controle en vastlegging van productieartikelen • Verzorgen van bestellingen en voorraadbeheer • Inkoopbonnen opstellen • Vrachtdocumenten controleren en opstellen • Bezoeken van bouwplaatsen • Het controleren van inkomende facturen Als werkvoorbereider en kwaliteitscontroleur werk je nauw samen met de productieleider. Verder heb je dagelijks contact met productiepersoneel, klanten en toeleveranciers.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Procesoperator

  Ben jij als operator C op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag doorgroeien naar de functie van hoofdoperator? Dan ben ik op zoek naar jou. Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij onze opdrachtgever tot de topprioriteiten behoren. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten. Jij bent een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden: het realiseren van een verantwoorde voedselketen door middel van kunstmest. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in 5-ploegen dienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; - Het uitvoeren van controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties en apparatuur; - Controleren en bedienen van compressoren, pompen, ventilatoren en apparatuur; - Signaleren van storingen en lekkages; - Het noteren van gevonden procesvariabelen; - Het assisteren bij algehele start en stop van de procesinstallaties.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Teamleader

  Do you have at least 5 years accounting experience (eg. registeraccountant) and are you looking for an opportunity to build your career in a fast changing multi-cultural environment? For one of our large international clients, we are looking for a Teamlead in finance and accounting. In this function you will be part of a group of 5 teamleads that report to the Manager Europe. You are located near Terneuzen. Your function and responsibilities are: • Change and People Management; • Continuously drive improvement in close cooperation with clients and process experts; • Build compete for the future; • Ensure compliant financial reporting; • Actively participate in the daily operations of the applicable entities; • Be a focal point for external auditors; • Operate as Finance Manager of some of the units; • Ensure updated documentation including desk top procedures and Service Level Agreements; • Ensure adherence to companies’ ICFR framework.

 • Werkvoorbereider

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Bij een gerenommeerd bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen? Pak dan deze kans! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, aanpassing en/of nieuwbouw. Jouw werkzaamheden zijn o.a.; - Verwerken en voorbereiden van opdrachten van de productieafdelingen in SAP; - Oplossen van technische problemen samen met de engineers, coördinatoren, productie, Supply Management en leveranciers; - tools gebruiken zoals partnersite, werkpakketten en kitting om efficiënt je werkzaamheden uit te voeren; - Je vertaalt de klantvraag naar uitvoerbare werkinstructies en werkt gelijktijdig aan de voorbereiding van diverse onderhoudsopdrachten; - Je bent nauw betrokken bij het gehele werkproces vanaf de aanvraag tot administratieve afwerking na einde werk; - Pro-actief zijn om het werkproces en de methodes te verbeteren.

  een week geleden Techniek (Sluiskil)
 • Maintenance engineer

  Ben jij als Maintenance Engineer WTB of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou! Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de technische problemen, het op technisch vlak voorbereiden en bewaken van de onderhoudswerkzaamheden in jouw afdeling en het verder ontwikkelen van de onderhoudsstrategie. - Advisering en procesbewaking bij projecten, modificaties, reparaties en bijzonder onderhoud (revisiestops); - Uitwerken van oplossingen/aanpassingen voor technische problemen; - Optimaliseren van betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de systemen in de plants, o.a. door ontwikkeling en implementatie van preventief, predicatief en condition based onderhoud met veiligheid als basis (Safe by Choice); - Beheren van tekeningen en maken van technische specificaties (o.a. warmtewisselaars, leidingsystemen, vaten, reactoren, pompen, turbines, compressoren en transportsystemen); - Volledig inzetten voor het gebruik en het doorontwikkelen van de Productivity tools zoals: Standard Operational Procedure (SOP), verbeterborden en het promoten van de continue verbetercyclus.

  een week geleden Techniek (Sluiskil)