Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt!
t.a.v. Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)

Wij hebben 36 vacatures voor jou

 • Logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor een chemisch bedrijf in Terneuzen. Je komt te werken in een leuk team en krijgt interne scholing zodat je expert wordt in jouw vakgebied! De werkzaamheden van een verpakker bestaan uit: • Het verpakken van vloeibare en vaste broomhoudende producten in diverse verpakkingsmaterialen zoals zakken, vaten en multiboxen. • Neemt monsters volgens procedures • Controleren van apparatuur volgens instructies • Rapporteren van technische of procesproblemen aan leidinggevende • Indien nodig met behulp van een heftruck en diverse machines • zorgen voor een schone werkomgeving met speciale aandacht voor het voorkomen van stofuitstoot Het is belangrijk dat je flexibel bent en kan werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsprocedures. De werkzaamheden zullen normaliter uitgevoerd worden in dagdiensten, maar uitwijken naar ploegen kan voorkomen.

 • Medewerker kassa- en serviceafdeling (24 tot 28 uur per week)

  Heb jij ervaring als kassière en ben je graag de spil in het web? En ben je op zoek naar een parttime baan van 24 tot 28 uur per week? Als medewerker kassa- en serviceafdeling ben je naast de kassawerkzaamheden ook verantwoordelijk voor het aannemen en beantwoorden van diverse vragen die klanten aan je stellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verkopen van allerlei artikelen zoals tabak, loterijartikelen en snijbloemen. In drukke periodes of tijdens vakantie ben je ook flexibel genoeg om je collega’s te helpen aan de kassa.

  gisteren Horeca (Terneuzen)
 • Teamleider financiële administratie

  Heb jij ervaring in het aansturen van een financiële afdeling en sta jij open voor een nieuwe toffe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een bekende internationale speler in de regio zijn wij op zoek naar een teamleider financiële administratie. In deze rol geef jij leiding aan 7 medewerkers die werkzaam zijn op de crediteuren-, debiteuren- en algemene administratie. Onder de algemene administratie vallen o.a. alle administratieve handelingen t.b.v. betalingen, activa beheer, verzekeringen en schadedossiers. Naast het coachen van de 7 medewerkers ben jij verantwoordelijk voor de kwartaal- en jaarafsluitingen van de 5 bedrijven binnen deze group. Daarnaast draag je zorg voor financiële rapportages en ben je sparringpartner voor de financieel controller.

 • Constructie-bankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Onderhoudsmonteur

  Ben je graag op verschillende locaties aan het werk en heb je een werktuigbouwkundige achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor: - het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van diverse apparatuur en installaties op locatie van de klant - het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur - het schoonmaken en onderhouden van machines - het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Operator

  Werken in een fabriek eentonig? Zeker niet! Nergens zoveel afwisseling en keuze als in de procestechniek. Jij bent een belangrijke schakel in het productieproces. Als procesoperator ben je in staat om zelfstandig het productieproces te regelen, inclusief het opstarten en het stilleggen. Je zult beginnen op de afdeling nitraatlossen, bij goed functioneren wordt er gekeken naar mogelijkheden om meer stappen in het proces op te pakken! In deze functie werk je in ploegendienst.

  5 dagen geleden Overige (Sas van Gent)
 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Receptie/ontbijtmedewerker m/v

  Wil jij hotelgasten in de watten leggen? Zorgen dat zij fijn hun dag kunnen beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat aan de slag als ontbijt- en receptiemedewerker. De taken zijn het gereed maken van het ontbijt voor de hotelgasten en lichte schoonmaakwerkzaamheden die bij jou functie horen. Ook ben je werkzaam als medewerker receptie. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen van reserveringen, in- en uit checken van hotelgasten en lichte administratieve werkzaamheden. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van zwangerschapsverlof.

  5 dagen geleden Horeca (Sluiskil)
 • Schoonmaker eede

  Krijg jij een voldaan gevoel wanneer je met een dweil in je handen staat en kijkt naar een stralende vloer? Of krijg jij die stralende lach bij het zien van een brandschone keuken? Dan ben jij de topper die wij zoeken! Wij zoeken een schoonmaker (m/v) voor het schoonmaken een kantoor bij een fabriek. Het gaat om de kantine, toiletten, kantoor, ingang en andere ruimtes. De uren worden verdeeld over 2 dagen. Per dag ga je 2 uur aan de slag om dit schoon te maken. De werktijden (uren zijn ook in de avond mogelijk) en dagen zijn bespreekbaar.

  5 dagen geleden Schoonmaak (Eede)
 • Schoonmaakmedewerker

  Als schoonmaker ben jij een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Jij zorgt er voor dat iedereen in een schone en fijne omgeving kan werken. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor 20 tot 24 uur per week. In deze functie werk je 4 tot 6 uur per dag. Het begin van je werkdag kun je zelf bepalen. Op deze manier houd je dus iedere dag veel tijd over!

  5 dagen geleden Schoonmaak (Hoek)
 • Commercieel manager

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je ondernemerschap en je commerciële competenties optimaal kan benutten? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een commercieel manager met ambitie. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en het creëren van nieuwe relaties. Deze relaties hebben een nationaal en/of internationaal karakter. Daarnaast stel jij contracten en offertes op.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Constructie-bankwerker

  Voor onze opdrachtgever in Hulst zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker die graag als bankwerker aan de slag wil. Je gaat werken met de materialen aluminium en staal, deze worden met behulp van CNC machines gebogen en gewalst voor het gebruik in sectoren zoals de bouw- en gevelindustrie, machinebouw, scheepvaartindustrie en interieurbouw. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk het zagen en buigen van de materialen zijn. Uiteraard is het een pre als je ook kan tig-lassen maar dat is geen vereiste.

  5 dagen geleden Overige (Hulst)
 • Vakantiekracht

  Ben jij al aan het sparen voor de zomer? Of voor een te gekke gadget? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij zoeken jou! En een echte zomerknaller; jij maakt iedere week kans op een dubbel salaris! We hebben voor iedereen wel wat. Of je nou houdt van: Binnen of buiten werken, staand of zittend werk, vroeg of laat beginnen, alleen of in een team werken We hebben bijvoorbeeld de volgende vacatures voor je: Schoonmaker Inpakmedewerker Productiemedewerker Horecamedewerker Magazijnmedewerker Ik snap dat alle functies je laten duizelen. No worries! Wanneer je op deze vacature reageert, dan nemen wij contact met je op. We zullen je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging. Dan bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we welke vacature het best passend is voor jou.

  5 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Electromonteur

  Wil jij werken in een leuk team met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? En mogelijkheden je verder te ontwikkelen? Deze werkgever biedt het allemaal! Het bedrijf vervoert vrachten via zeeschepen, vrachtwagen etc. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere transportbanden en kranen. Om dit proces optimaal te laten verlopen hebben wij jou nodig! Als elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden - Onderhouden en repareren van kranen en gebouwen; - Defect apparatuur vervangen; - Adequaat handelen bij technische gebreken; Naast jouw eigen takenpakket wordt jouw kennis ingezet voor het begeleiden van onderaannemers en andere collega's op de werkvloer.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Cateringmedewerker

  Op zoek naar tijdelijk werk? Voor een evenement in Sluiskil zijn wij voor de periode van 21 mei t/m 24 mei op zoek naar cateringmedewerkers die hapjes en drankjes serveren aan gasten. Je werkdag begint meestal ’s middags en duurt ongeveer 6 uur. Je serveert hapjes en drankjes aan de aanwezige gasten en je ruimt gebruikt servies op. De werktijden zijn: dinsdag 21 mei van 15.30 uur tot 21.00 uur woensdag 22 mei van 14.00 uur tot 20.00 uur donderdag 23 mei van 12.00 uur tot 18.00 uur vrijdag 24 mei van 18.00 uur tot 01.00 uur

  5 dagen geleden Horeca (Sluiskil)
Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)