Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt!
t.a.v. Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)

Wij hebben 42 vacatures voor jou

 • Schoonmaker oostburg

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en woon je in de omgeving van Oostburg? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Oostburg. Het gaat om schoonmaakwerk op verschillende locaties in Oostburg voor ongeveer 23 uur per week.

  2 dagen geleden Schoonmaak (Oostburg)
 • Productiemedewerker

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en hard werkende productiemedewerkers! Jij bent een echte doorzetter die graag met beton aan de slag gaat. Je houd je bezig met betonstorten en alles wat daarbij komt kijken. Je leert de werkzaamheden op locatie en wordt aangestuurd door een meewerkend voorman. Je zorgt voor een schone werkomgeving en veiligheid heb je hoog in het vaandel staan.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Receptie/ontbijtmedewerker m/v

  Wil jij hotelgasten in de watten leggen? Zorgen dat zij fijn hun dag kunnen beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat aan de slag als ontbijt- en receptiemedewerker. De taken zijn het gereed maken van het ontbijt voor de hotelgasten en lichte schoonmaakwerkzaamheden die bij jou functie horen. Ook ben je werkzaam als medewerker receptie. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen van reserveringen, in- en uit checken van hotelgasten en lichte administratieve werkzaamheden. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van zwangerschapsverlof.

  2 dagen geleden Horeca (Sluiskil)
 • Verkoper showroom

  Ben jij gedreven, creatief en een goede adviseur? Dan ben jij wellicht de sanitair- en keukenverkoper die wij zoeken! In deze functie is het jouw taak om de verkoop van het bijzondere sanitair assortiment van onze klant te verzorgen. Vanuit de lifestyle showroom inspireer jij de klanten met jouw kennis en voorkeuren. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering tot aan het maken van offertes en het sluiten van de verkoop. Daarnaast sta je klaar voor eventuele nazorg.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Medewerker kassa- en serviceafdeling (20 uur per week)

  Heb jij ervaring als kassière en ben je graag de spil in het web? En ben je op zoek naar een parttime baan voor 20 uur per week? Als medewerker kassa- en serviceafdeling ben je naast de kassawerkzaamheden ook verantwoordelijk voor het aannemen en beantwoorden van diverse vragen die klanten aan je stellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verkopen van allerlei artikelen zoals tabak, loterijartikelen en snijbloemen. In drukke periodes of tijdens vakantie ben je ook flexibel genoeg om je collega’s te helpen aan de kassa.

  2 dagen geleden Horeca (Terneuzen)
 • Electromonteur

  Wil jij werken in een leuk team met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? En mogelijkheden je verder te ontwikkelen? Deze werkgever biedt het allemaal! Het bedrijf vervoert vrachten via zeeschepen, vrachtwagen etc. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere transportbanden en kranen. Om dit proces optimaal te laten verlopen hebben wij jou nodig! Als elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden - Onderhouden en repareren van kranen en gebouwen; - Defect apparatuur vervangen; - Adequaat handelen bij technische gebreken; Naast jouw eigen takenpakket wordt jouw kennis ingezet voor het begeleiden van onderaannemers en andere collega's op de werkvloer.

  2 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Teamleider kruidenierswaren

  Heb jij ervaring met het verkopen van kruidenierswaren en heb je het in je om leiding te geven aan een team? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken! Als teamleider voor de afdeling Kruidenierswaren is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een van de nieuwste winkels waar de medewerkers trots zijn op de producten die zij verkopen, de service die ze verlenen en de prestaties die ze leveren. Als teamleider zijn je dagelijkse werkzaamheden: • Het aansturen en motiveren van jouw team • Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de juiste manier op het juiste moment worden uitgevoerd • Samen met de andere teams zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. • Door extra aandacht te besteden aan de collegiale sfeer stimuleer je de samenwerking, zodat de beste resultaten worden behaald. Dit geldt zowel voor de afdeling als voor de klant.

  2 dagen geleden Horeca (Terneuzen)
 • Schoonmaker eede

  Krijg jij een voldaan gevoel wanneer je met een dweil in je handen staat en kijkt naar een stralende vloer? Of krijg jij die stralende lach bij het zien van een brandschone keuken? Dan ben jij de topper die wij zoeken! Wij zoeken een schoonmaker (m/v) voor het schoonmaken een kantoor bij een fabriek. Het gaat om de kantine, toiletten, kantoor, ingang en andere ruimtes. De uren worden verdeeld over 2 dagen. Per dag ga je 2 uur aan de slag om dit schoon te maken. De werktijden (uren zijn ook in de avond mogelijk) en dagen zijn bespreekbaar.

  2 dagen geleden Schoonmaak (Eede)
 • Schoonmaakmedewerker

  Als schoonmaker ben jij een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Jij zorgt er voor dat iedereen in een schone en fijne omgeving kan werken. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor 20 tot 24 uur per week. In deze functie werk je 4 tot 6 uur per dag. Het begin van je werkdag kun je zelf bepalen. Op deze manier houd je dus iedere dag veel tijd over!

  2 dagen geleden Schoonmaak (Hoek)
 • Logistiek planner

  Ben jij klantgericht, houd jij het overzicht en ben je op zoek naar een leuke baan bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van het gehele transport proces. Jij bent de spil tussen de chauffeur, de klant en het bedrijf. Je kan hierbij denken aan het maken van afspraken met klanten, het inplannen van routes en het verwerken deze gegevens in geautomatiseerde systemen. Het betreft een zelfstandige functie binnen een klein team.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Vakantiekracht

  Ben jij al aan het sparen voor de zomer? Of voor een te gekke gadget? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij zoeken jou! En een echte zomerknaller; jij maakt iedere week kans op een dubbel salaris! We hebben voor iedereen wel wat. Of je nou houdt van: Binnen of buiten werken, staand of zittend werk, vroeg of laat beginnen, alleen of in een team werken We hebben bijvoorbeeld de volgende vacatures voor je: Schoonmaker Inpakmedewerker Productiemedewerker Horecamedewerker Magazijnmedewerker Ik snap dat alle functies je laten duizelen. No worries! Wanneer je op deze vacature reageert, dan nemen wij contact met je op. We zullen je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging. Dan bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we welke vacature het best passend is voor jou.

  2 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Auditor intern

  Vind jij het een uitdaging om in je werk kritisch door te vragen, data en bedrijfsprocessen te analyseren en je vast te bijten in belangrijke zaken? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Terneuzen zijn wij op zoek naar een zelfstandige, integere en nieuwsgierige interne auditor. In deze functie voer je audits en onderzoeken uit op de volgende onderwerpen: • Compliance aan wet- en regelgeving; • Operationele audits om bedrijfsprocessen te verbeteren; • Bestaan en werking van de Administratieve Organisatie en Interne Controle; • Continuïteit en risico’s met betrekking tot de ICT-omgeving; • Naleving en optimalisering van de accounting manual. Als intern auditor ga je aan de slag in een dynamische functie: het ene moment richt je je op het verbeteren van bedrijfsprocessen en even later ben je bezig met compliance aan wet- en regelgeving zoals de privacywetgeving. De aanbevelingen die je zelfstandig opstelt naar aanleiding van jouw audits breng je over aan directies en controllers en je werkt ze samen uit tot concrete acties. Als auditor moet je dus beschikken over goede communicatieve vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en de nodige durf. Daarnaast kun jij je probleemloos aanpassen aan je gesprekspartner omdat je binnen alle lagen van de organisatie werkt. Als auditor: • fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van risicobeheersing op elk niveau van de organisatie • vraag je de nodige aandacht voor risicobeheersing door presentaties te geven op groepsbijeenkomsten Als intern auditor ben je zowel werkzaam op het hoofdkantoor van onze opdrachtgever in Terneuzen als op de vestigingen van de dochterondernemingen in Nederland en België.

  2 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  2 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Calculator

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde Calculator voor de afdeling verkoop binnendienst. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het geven van technisch commercieel advies aan de klant. Je haalt de wensen op en denkt mee aan de uitvoering van het project. Met behulp van aangeleverde tekeningen en gegevens bereken je een prijsvoorstel om voor te leggen aan de klant, waarna je zorgt voor een correcte opvolging.

  2 dagen geleden Administratief (Hulst)
 • Cad tekenaar

  Heb jij ervaring met AutoCAD en wil je graag aan de slag in de bouwsector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren en leveren van diverse prefab-elementen. Je kan hierbij denken aan prefab daken, dakkapellen maar ook gevels. Door hun KOMO- en FSC certificering, kwaliteit en de jarenlange ervaring behoren ze tot een van de grotere spelers in hun sector. Wat ga jij doen bij dit bedrijf? - Ontwerpen van dakconstructies m.b.v. AutoCAD 2016 - Uitwerken van werktekeningen - Begeleiden van projecten - Onderhouden van contacten met leveranciers en klanten

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)