Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt!
t.a.v. Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)

Wij hebben 42 vacatures voor jou

 • Allround monteur

  Ben jij een echte aanpakker? Werk je graag met je handen? En wil je aan de slag in de installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een organisatie in Terneuzen zijn wij op zoek naar een aankomend monteur die zich verder wil ontwikkelen in de technische sector en met verschillende installaties wilt leren werken. Je werkzaamheden o.a. bestaan uit: - Het uitvoeren van sloopwerk - Het aanleggen van vloerverwarming - Het installeren van zonnepanelen - Het installeren en onderhouden van CV installaties en ander klimaatapparatuur

  een uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Depotmedewerker

  Jij ondersteunt de depotbeheerder met het voorraadbeheer in de breedste zin, van het opnemen en bestellen tot aan het garanderen van kwaliteit en het schoonhouden. Daarnaast zorg jij voor het dagelijks beheer en (smeer)onderhoud aan de machines en installaties. Ook de volgende taken behoren tot jouw takenpakket: - Het bedienen van diverse machines voor de op- en overslag van grondstoffen; - Het laden van vrachtwagens en vullen van big bags met een wiellader; - Het bijschuiven van voorraden met een schranklader;

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Senior p&o functionaris

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior P&O functionaris voor 40 uur. Als Senior P&O functionaris ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid op een pro-actieve manier. Zo houdt je je bezig met o.a.: - Het ondersteunen en adviseren van de directies en management van de toegewezen bedrijven; - Het ondersteunen en coachen van zowel leidinggevenden als medewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden; - Het coördineren van werving en selectieactiviteiten en begeleiden van P&O gerelateerde projecten; - Je zal betrokken zijn bij de uitvoering van gezondheidsbeleid en voert overleg met de bedrijfsarts.

  6 dagen geleden Onderwijs en opvoeding (Terneuzen)
 • Calculator

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde Calculator voor de afdeling verkoop binnendienst. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het geven van technisch commercieel advies aan de klant. Je haalt de wensen op en denkt mee aan de uitvoering van het project. Met behulp van aangeleverde tekeningen en gegevens bereken je een prijsvoorstel om voor te leggen aan de klant, waarna je zorgt voor een correcte opvolging.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Hulst)
 • Technisch operator

  Ben jij een techneut in hart en nieren, heb je affiniteit met productie en machines en vind je het leuk om in een klein team direct betrokken te zijn bij de complete productie processen en mee te werken aan de continue verbetering van onze producten? Dan maken we graag kennis met jou! Als operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het goed laten draaien (output en rendement) van de installaties. Verder registreer, analyseer, controleer en rapporteer je de benodigde productiegegevens. In deze functie zorg je voor de uitvoering, je stemt dit af met de productie planner en je bereidt demo-runs voor die je vervolgens ook begeleidt. Wij vinden het belangrijk dat je een brede en kritische blik hebt op het gehele productieproces. Je denkt in oplossingen en dit weet je op een communicatief vaardige wijze op alle niveaus over te brengen. In deze rol ben je een cruciale schakel voor de totale onderneming, aangezien jouw producten in de wereld verkocht zullen worden. Tot slot, je bent positief ingesteld, sociaal vaardig, inventief en gaat geen uitdaging uit de weg. Taken: • Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. • Instellen en controleren van procesparameters en zorgen voor de beoordeling van de kwaliteit • Voorkomen van storingen, stoptijden en afval tijdens het productieproces; • Registreren algehele verloop van de machine, aantallen, kwaliteit, afwijkingen, storingen en de hierop genomen acties; • Verhelpen van kleine storingen en assisteren van de storingsmonteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen; • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het bereiken en waarborgen van een goed resultaat • Deelnemen in projectgroepen ten aanzien van verbeteracties; • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en werkplekvoorschriften; • Zorgen voor schoonmaak en onderhoud van de machines; • Het zorg dragen voor tijdige aanvoer / accurate voorraad van alle benodigde materialen t.b.v. het productieproces.

  6 dagen geleden Overige (Vogelwaarde)
 • Productiemedewerker

  Als productiemedewerker binnen de levensmiddelenzorg zorg jij ervoor dat alle producten op de juiste manier worden verpakt zodat ze goed in de schappen kunnen liggen van supermarktketens. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het inpakken van de producten, labels op de juiste dozen plakken en controleren van pakketten. Je bent kritisch en nauwkeurig! Zit er een scheur in de verpakking of is het product niet in de juiste staat dan komt het niet in de winkels te liggen. Hygiëne staat in het vaandel en draait het in deze functie om nauwkeurigheid, inzet en diversiteit.

  6 dagen geleden Overige (Eede)
 • Productiemedewerker

  Ben jij een harde werker, technisch aangelegd en per direct op zoek naar een fulltime baan? Voor onze opdrachtgever in Vogelwaarde zijn we per direct op zoek naar een allround technisch productiemedewerker. Je gaat aan het werk in de fabriek en voert verschillende werkzaamheden uit. Zo maak je gebruik van verschillende machines om de producten af te werken, verpak je de eindproducten voor verzending naar de klant en voer je waar nodig werkzaamheden uit in het magazijn. Dit alles doe je met oog op de planning en natuurlijk op de kwaliteit van het eindproduct.

  6 dagen geleden Overige (Vogelwaarde)
 • Elektromonteur

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Westdorpe zijn we op zoek naar meerdere elektromonteurs. Als elektromonteur houd jij je dagelijks bezig met de volgende taken: - Het optimaliseren en onderhouden van de volledige technische installatie, in samenwerking met de Office Manager en Logistiek Supervisor; - Het organiseren en implementeren van keuringen en controles; - Zorgdragen voor het ter beschikking gestelde materiaal; - Je houdt de geldende normering op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu in stand.

  6 dagen geleden Techniek (Westdorpe)
 • Schoonmakers omgeving hulst gezocht!

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en woon je in de omgeving van Hulst? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Hulst. Het gaat om schoonmaakwerk op locaties in de gehandicaptenzorg. Dit kunnen woningen en dagbestedingen zijn. De werktijden op de woningen liggen tussen 10.00-16.00 uur en de dagbestedingen worden voor 10.00 uur schoongemaakt. De locaties zijn oa in Clinge, Hulst, Sint Jansteen en Terneuzen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Clinge)
 • Medewerker technische dienst

  Word jij blij als het je lukt een storing op te heffen en hebben machines en technische installaties geen geheimen voor je? Ben jij in het bezit van minimaal een MBO diploma niveau 3 richting elektronica of mechatronica? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever, een internationaal familiebedrijf in de omgeving van Vogelwaarde, zoeken wij per direct een enthousiaste en gemotiveerde medewerker technische dienst. Jouw taken: In jouw rol als medewerker technische dienst werk je mee aan projecten in de fabriek op het gebied van elektrotechniek en mechatronica. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van storingen. Je voert inspecties uit, reviseert en stelt machines af. Je moet in staat zijn projectmatig te kunnen samenwerken en jouw kennis en ervaring op technisch gebied te delen met je collega’s. Het geeft jou energie om mee te denken en te werken aan verbetervoorstellen om de installaties efficiënter te laten draaien.

  6 dagen geleden Techniek (Vogelwaarde)
 • Systeem-/netwerkbeheerder

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een systeem-/netwerkbeheerder. In deze functie draag je zorg voor het onderhoud en beheer van ICT-systemen en netwerken, teneinde de continuïteit, toegankelijkheid en veiligheid van deze ICT-middelen te waarborgen. Een greep uit jouw takenpakket: • Het beheren en operationeel houden van de verschillende systemen en het netwerk (binnen het team van systeembeheerders); • Het gestructureerd en proactief aanpakken van het beheer; • Het doelgericht en adequaat oplossen van acute problemen; • Het bieden van ondersteuning bij het oplossen van incidenten (voortvloeiend uit de helpdesk functie van de afdeling ICT); • Het zelfstandig opzetten, beschrijven en onderhouden van procedures; • Het onderhouden van documentatie; • Het doen van administratieve taken van de afdeling ICT, o.a. registreren inkopen, verwerken inkoopfacturen en beheren telecomadministratie (optioneel).

  6 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Montagemedewerker

  Heb jij twee rechterhanden en kan je nauwkeurig werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren en leveren van diverse prefab-elementen. Je kan hierbij denken aan prefab daken, dakkapellen maar ook gevels. Door hun KOMO- en FSC certificering, kwaliteit en de jarenlange ervaring behoren ze tot een van de grotere spelers in hun sector. Wat ga jij doen bij dit bedrijf? - Je leest de, op maat gemaakte, bouwtekening samen met jouw team aandachtig; - Aan de hand van de tekening inventariseer je de benodigde materialen; - Daarna ga je, samen met jouw team, de tekening omzetten in het prefab-element; - Als het element volledig is afgewerkt, wordt het klaargezet voor transport naar de klant.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Productiemedewerker

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en hard werkende productiemedewerkers! Als productiemedewerker ben jij bezig met het productieproces op het gebied van beton. Je leert de werkzaamheden op locatie en wordt aangestuurd door een meewerkend voorman. Je zorgt voor een schone werkomgeving en veiligheid heb je hoog in het vaandel staan. Het werk is fysiek zwaar dus je bent een echte aanpakker.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Operator

  Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij onze opdrachtgever tot de topprioriteiten behoren. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten. Jij bent een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden: het realiseren van een verantwoorde voedselketen door middel van kunstmest. Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in volcontinudienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Naast het dragen van veel verantwoordelijkheid ga je - Controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de installaties en apparatuur in de plant - Controleren en bedienen van de compressoren, pompen en ventilatoren - Gevonden procesvariabelen registreren - Controleren van diverse temperaturen, drukken en niveaus - Storingen en lekkages signaleren en afwijkingen melden - De Hoofdoperator assisteren

  6 dagen geleden Techniek (Sluiskil)
Actief Werkt!

Axelsestraat 27a
4537 AB TERNEUZEN
0115-695538 (thuis), 0115-695538 (werk)