Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt! TERNEUZEN

Wij hebben 35 vacatures voor jou

 • Schoonmaker (ster)

  Ben jij een nauwkeurige schoonmaker die van aanpakken weet? Voor onze klant in de omgeving Hulst zijn we op zoek naar een schoonmaker voor kantoorpanden en de fabrieksvloer. Het betreft regulier part-time schoonmaakwerk voor langere periode van maandag t/m vrijdag., uren in overleg tussen de 16 en 30 uur per week.

  2 dagen geleden Schoonmaak (Hulst)
 • Basis operator

  Heb jij ervaring in logistieke verlading? En zet jij je graag fysiek in voor je werk? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Als basis operator ben je verantwoordelijk samen met je collega's voor het verladingsproces. De bulkproducten worden verladen via o.a. vrachtauto's, treinwagons en schepen. Jij doet binnen de gestelde normen van de voorschriften met betrekking tot veiligheid en kwaliteit. Jou werkzaamheden zijn o.a. als volgt; - Producten verladen met wielladers en krassers; - Het laden van schepen, auto's en wagons; - Afvoeren van producten via wiellader en/of tractor; - Controleren van diverse informatie o.a. voorraad, installaties en technische staat van rijdend materieel; - Good house keeping behoort ook tot jou taken.

  3 dagen geleden Techniek (Sluiskil)
 • Operator

  Ben jij als operator op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb jij ambitie om een BBL-opleiding te gaan volgen? Dan ben ik op zoek naar jou. Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij onze opdrachtgever tot de topprioriteiten behoren. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten. Jij bent een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden: het realiseren van een verantwoorde voedselketen door middel van kunstmest. Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in 4-ploegen dienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Je werkzaamheden bestaan uit; - Laden van schepen en vrachtauto;s met vloeibare en vaste eindproducten; - Eindproducten in silo's of tanks op de juiste wijze verwerken naar de diverse laadpunten; - Voorbereiden, bewaken en besturen van verladingsprocessen; - Controleren en in conditie houden van verladingsinstallaties en apparatuur.

  4 dagen geleden Techniek (Sluiskil)
 • Schoonmaker eede

  Krijg jij een voldaan gevoel wanneer je met een dweil in je handen staat en kijkt naar een stralende vloer? Of krijg jij die stralende lach bij het zien van een brandschone keuken? Dan ben jij de topper die wij zoeken! Wij zoeken een schoonmaker (m/v) voor het schoonmaken een kantoor bij een fabriek. Het gaat om de kantine, toiletten, kantoor, ingang en andere ruimtes. De uren worden verdeeld over 2 dagen. Per dag ga je 2 uur aan de slag om dit schoon te maken. De werktijden (uren zijn ook in de avond mogelijk) en dagen zijn bespreekbaar.

  5 dagen geleden Schoonmaak (Eede)
 • Logistiek medewerker

  Heb jij certificaten voor rijdend materieel? En kun jij dit combineren met fysiek werk? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als logistiek medewerker bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Het vullen bij de afzaklijn, assisteren bij onderhoud, reinigen van installaties en het uitvoeren van ladingen en lossingen met divers rijdend materieel wanneer jij in het bezit bent van het geldende certificaat. Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan!

  5 dagen geleden Overige (Terneuzen)
 • Operator betonmortel

  Als Operator Betonmortel ben je meestal als eerste aanwezig bij de betoncentrale. Aan de hand van de dagplanning die door de transportplanner wordt samengesteld, stuur je de betonmortelcentrale aan. Je zorgt ervoor dat de productie en het eindproduct voldoen aan de kwaliteitsnormen en de vraag van de klant. Je taken bestaan onder andere uit: - Het produceren van de betonmortel; - Het afstellen van de betonmortel naar wens van de klant; - Het afstemmen van de levering in overleg met de planner; - Het contact onderhouden met de betonmixerchauffeurs, de bedrijfsleider, de laborant en de klanten; - Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden aan de betonmenger. Je werkt samen in een ervaren team van een tiental medewerkers, waarvan de meesten betonmixerchauffeurs zijn.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Hr adviseur

  Wil jij aan de slag in alle facetten van het HR-vak? Je bezighouden met werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een groot familiebedrijf in Terneuzen, zoek ik een HR adviseur. In deze functie ben je actief in de volle breedte van het P&O-gebied: enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern inzake HR, anderzijds ondersteun en faciliteer je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk kunnen omgaan met hun medewerkers. Jij zoekt graag de balans tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Je voert adviesgesprekken op alle niveaus. Ook houd je je bezig met projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. Je werkt samen op de afdeling die bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met management en directies van de dochterondernemingen in Nederland en België. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.

  5 dagen geleden Onderwijs en opvoeding (Terneuzen)
 • Servicemonteur

  Wil jij graag veel van de wereld zien? En jouw technische kennis inzetten? Dan zou dit jouw droombaan kunnen zijn! Als servicemonteur vlieg je de hele wereld over om klanten te kunnen bedienen. Jij verhelpt storingen en verricht service werkzaamheden aan de machines die door jullie geproduceerd zijn in Terneuzen. Dit zijn machines voor de productie industrie die het proces makkelijker en sneller maken. Ook het plaatsen, in bedrijf stellen en opleveren bij klanten behoort tot jouw taken. Jij doet dit alles met veel passie en kennis van het vak. Natuurlijk ben je zelfstandig ingesteld en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel aangezien jij alleen of samen met een collega bij de klant de storing verhelpt of de nieuwe machine in bedrijf stelt. De klanten zitten o.a. in Amerika, Portugal, Frankrijk, Zweden en Portugal. Je bent per keer max. 3 weken op reis waarvan max. 2 weekenden maar dit kan natuurlijk ook bijv. 4 dagen zijn. En wanneer jij klaar bent na je werkdag kun jij genieten in je vrije tijd van de omgeving waar je op dat moment bent: wat een vrijheid!

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Schoonmaker (ster)

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en woon je in de omgeving van Clinge/Terneuzen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Hulst en/of Terneuzen. Het gaat om schoonmaakwerk op scholen. De werktijden zijn voornamelijk na 15:15 uur. De locaties zijn oa in Clinge en Terneuzen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

  5 dagen geleden Schoonmaak (Terneuzen)
 • Machine operator

  Ben jij een harde werker, technisch aangelegd en per direct op zoek naar een baan? Voor onze opdrachtgever in de buurt van Hulst zijn we per direct op zoek naar operators voor diverse machines. Jouw taak is het productieproces te begeleiden met behulp van de machine. Jij stelt deze zo in dat de producten perfect worden afgewerkt. Hierbij is de kwaliteit van het eindproduct jouw belangrijkste focus. Jouw taken zijn: • Het afstellen of instellen van de machines en deze machines bedienen; • Instellen en controleren van procesparameters en zorgen voor de beoordeling van de kwaliteit; • Voorkomen en minimaliseren van storingen, stoptijden en afval tijdens het productieproces; • Registreren algehele verloop van de machine, aantallen, kwaliteit, afwijkingen, storingen en de hierop genomen acties; • Verhelpen van kleine storingen en assisteren van de storingsmonteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen; • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het bereiken en waarborgen van een goed resultaat; • Deelnemen in projectgroepen ten aanzien van verbeteracties; • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en werkplekvoorschriften; • Zorgen voor schoonmaak en onderhoud van de machines; • Het zorg dragen voor tijdige aanvoer / accurate voorraad van alle benodigde materialen t.b.v. het productieproces.

  5 dagen geleden Techniek (Hulst)
 • Logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor ICL-IP, een chemisch bedrijf in Terneuzen. Je komt te werken in een leuk team en krijgt interne scholing zodat je expert wordt in jouw vakgebied! De werkzaamheden van een logistiek medewerker/verpakker bestaan uit: • Het verpakken van vloeibare en vaste broomhoudende producten in diverse verpakkingsmaterialen zoals zakken, vaten en multiboxen; • Neemt monsters volgens procedures; • Controleren van apparatuur volgens instructies; • Rapporteren van technische of procesproblemen aan leidinggevende; • Indien nodig met behulp van een heftruck en diverse machines; • zorgen voor een schone werkomgeving met speciale aandacht voor het voorkomen van stofuitstoot. Het is belangrijk dat je flexibel bent en kan werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsprocedures. De werkzaamheden zullen normaliter uitgevoerd worden in dagdiensten, maar uitwijken naar ploegen kan voorkomen.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Productiemedewerker

  Als productiemedewerker binnen de levensmiddelenzorg zorg jij ervoor dat alle producten op de juiste manier worden verpakt zodat ze goed in de schappen kunnen liggen van supermarktketens. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het inpakken van de producten, labels op de juiste dozen plakken en controleren van pakketten. Je bent kritisch en nauwkeurig! Zit er een scheur in de verpakking of is het product niet in de juiste staat dan komt het niet in de winkels te liggen. Hygiëne staat in het vaandel en draait het in deze functie om nauwkeurigheid, inzet en diversiteit.

  5 dagen geleden Overige (Oostburg)
 • Medewerker commerciële binnendienst

  Ben jij een kei in het onderhouden en het werven van (potentiële) klanten en heb je affiniteit met de bouw? Lees dan verder, want wellicht hebben wij de perfecte baan voor jou! Je hebt dagelijks overleg met je collega’s, maar bent ook hét aanspreekpunt voor klanten. Je onderhandelt telefonisch over prijzen, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Vervolgens breng je een passende offerte uit en volgt deze actief op. Je ondersteunt de rayonmanager, zowel commercieel als administratief. Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: • Je geeft telefonisch advies over producten en adviseert omtrent technische productspecificaties en leveringsmogelijkheden; • Je stelt in overleg planningen op; • Je benadert potentiële afnemers proactief; • Je bent het aanspreekpunt voor klachten van klanten en verwerkt deze in het klachtenregistratiesysteem;

  5 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Montagemedewerker

  Ben jij technisch? En werk jij graag in een schone omgeving in een dynamisch team? Wij hebben een baan voor jou bij een mooie werkgever in Zeeuws-Vlaanderen. Zij bouwen en monteren complete lijnen voor de productie industrie. Jij als montagemedewerker werkt in een goed en modern uitgeruste montagehal waar het monteren van machines jouw dagelijkse bezigheid is. Jij bekabelt machines, sluit de juiste motoren en sensors aan en sluit besturingskasten aan zodat de machine bij de klant naar behoren kan gaan werken. Natuurlijk hoort ook het afstellen en testen van de onderdelen- of complete machine tot jouw takenpakket zodat deze opgeleverd kan worden aan de klant die vanuit Terneuzen wereldwijd bediend wordt.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Commercieel medewerker/ster

  Word jij enthousiast van het binnenhalen van nieuwe klanten? Heb jij een commerciële en resultaatgerichte instelling? En ervaring met (koude) telefonische acquisitie? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever, een internationaal familiebedrijf in de buurt van Hulst, ben ik op zoek naar een gedreven commercieel medewerker voor het voeren van commerciële telefoongesprekken met bestaande en potentiële klanten in verschillende landen. Jouw taak is om het klantenbestand te actualiseren en te vergroten door zoveel mogelijk nieuwe leads te genereren voor de salesafdeling. Je volgt mailings op en bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen. Verder zorg je voor een correcte vastlegging en opvolging in CRM.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Hulst)