Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt!

t.a.v. Actief Werkt! TERNEUZEN

Wij hebben 25 vacatures voor jou

 • Machine operator

  Ben jij een harde werker, technisch aangelegd en op zoek naar een leuke baan? Voor onze opdrachtgever in de buurt van Hulst zijn we per direct op zoek naar operators voor diverse machines. Jouw taak is het productieproces te begeleiden met behulp van de machine. Jij stelt deze zo in dat de producten perfect worden afgewerkt. Hierbij is de kwaliteit van het eindproduct jouw belangrijkste focus. Jouw taken zijn: • Het afstellen of instellen van de machines en deze machines bedienen; • Instellen en controleren van procesparameters en zorgen voor de beoordeling van de kwaliteit; • Voorkomen en minimaliseren van storingen, stoptijden en afval tijdens het productieproces; • Registreren algehele verloop van de machine, aantallen, kwaliteit, afwijkingen, storingen en de hierop genomen acties; • Verhelpen van kleine storingen en assisteren van de storingsmonteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen; • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het bereiken en waarborgen van een goed resultaat; • Deelnemen in projectgroepen ten aanzien van verbeteracties; • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en werkplekvoorschriften; • Zorgen voor schoonmaak en onderhoud van de machines; • Het zorg dragen voor tijdige aanvoer / accurate voorraad van alle benodigde materialen t.b.v. het productieproces.

  3 dagen geleden Techniek (Hulst)
 • Medewerker intern transport

  Voor een van onze opdrachtgevers, een bedrijf dat betonproducten produceert, ben ik op zoek naar een medewerker intern transport. Je bent als interne transportmedewerker verantwoordelijk voor de logistieke stromen op het productieterrein. Jij zorgt ervoor dat de producten veilig manier naar de juiste plek worden gebracht en je helpt ook mee aan het samenstellen van de producten (bv. laswerkzaamheden). Daarnaast ben je allround inzetbaar binnen het bedrijf. Jouw taken kunnen verder o.a. zijn: het bedienen en onderhouden van interne transportmiddelen en het laden van vrachtauto's voor extern transport.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Toezichthouder coronamaatregelen (vca)

  Ben jij in het bezig van je VCA en ben je niet bang om mensen aan te spreken? Lees dan snel verder! Tijdens de stop bij 2 van onze klanten zijn wij op zoek naar mensen die tijdens de werkzaamheden toezicht willen houden op de coronamaatregelen. Als toezichthouder loop je rond op het terrein van het bedrijf terwijl er druk wordt gewerkt, jij kijkt of de coronamaatregelen goed worden nageleefd tijdens het werk. Mocht dit niet zo zijn spreek je diegene aan en herinnert hem of haar aan de regels. Hierbij is het belangrijk dat je minstens in het bezit bent van een geldig VCA. Ook Heetwerkwachten (evt. met verlopen papieren) worden uitgenodigd om te solliciteren. De functie kan fulltime of parttime ingevuld worden. Indien gewenst is er de mogelijkheid tot het maken van overuren.

  3 dagen geleden Overige (Terneuzen)
 • Operator

  Heb je technisch inzicht en ben je een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde, collegiale en hardwerkende machine-operator. Een greep uit je werkzaamheden: Je werkt in 3 ploegen dus je begint de dag met de ploegwissel, collega's uit de vorige ploeg zijn klaar en dragen over waarmee ze bezig zijn geweest. Jouw ploegbaas deelt de instructies uit en verdeelt de lopende orders onder in jouw team. Jouw taak is het productieproces te begeleiden met behulp van de verschillende machines. Jij stelt deze zo in dat de producten perfect worden afgewerkt. Verder help je je collega's bij het oplossen van storingen, aanvoeren van panelen of wat opruimwerk. Wil je meer weten of eens komen kijken? Dat kan! Neem contact met ons op en we nemen je mee voor een rondleiding.

  3 dagen geleden Techniek (Koewacht)
 • Werkvoorbereider

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Bij een gerenommeerd bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen? Pak dan deze kans! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, aanpassing en/of nieuwbouw. Jouw werkzaamheden zijn o.a.; - Verwerken en voorbereiden van opdrachten van de productieafdelingen in SAP; - Oplossen van technische problemen samen met de engineers, coördinatoren, productie, Supply Management en leveranciers; - tools gebruiken zoals partnersite, werkpakketten en kitting om efficiënt je werkzaamheden uit te voeren; - Je vertaalt de klantvraag naar uitvoerbare werkinstructies en werkt gelijktijdig aan de voorbereiding van diverse onderhoudsopdrachten; - Je bent nauw betrokken bij het gehele werkproces vanaf de aanvraag tot administratieve afwerking na einde werk; - Pro-actief zijn om het werkproces en de methodes te verbeteren.

  4 dagen geleden Techniek (Sluiskil)
 • Onderhoudsmedewerker

  Oplossingsgericht denken en werken zit in jouw aard en ben jij op de hoogte van regelgeving op het gebied van elektrisch gereedschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een mooi bedrijf in het oosten van Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor 36 uur per week. Wat houd deze functie in: • Planning, uitvoering en registratie van intern preventief onderhoud aan machines, apparatuur en gereedschappen; • Uitvoeren van onderhoud volgens bovengenoemde planning; • Oplossen van storingen aan machines, apparatuur, installaties en gereedschappen ; • Uitvoeren van onderhoud, reparaties en verbeteringen van diverse aard in opdracht van Operationeel manager of Facilitair manager; • Planning, uitvoering en registratie van het keuren van elektrische gereedschappen; • Toezicht houden op en assisteren bij onderhoud en reparaties door derden; • Adviseren Operationeel manager over uit te voeren werkzaamheden, uitbestedingen en vervangingen; • Doen van verbetervoorstellen m.b.t. de werkzaamheden en werkwijzen

  4 dagen geleden Techniek (Hulst)
 • Communicatiemedewerker/ster

  Ben jij een communicatietalent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien de job voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers uit Terneuzen zoek ik een communicatiemedewerker (32-40 uur). In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen van dit bedrijf, een groot familiebedrijf. Je schrijft jaarlijks een communicatieplan en daarna voer je de activiteiten uit die in dit communicatieplan zijn vastgelegd. Andere werkzaamheden van jou zijn: het verzorgen van productintroducties bij de klanten, het schrijven van teksten voor de website. Ook verzorg je de content op social media en organiseer je diverse beurzen en evenementen. Je werkt als communicatiemedewerker nauw samen met afdeling Verkoop die jou kan voorzien van de juiste product- en projectinformatie. Daarnaast schrijf je content voor nieuwsbrieven, blogs en artikelen in vakbladen; geef je invulling aan marketinguitingen van klanten; realiseer je promovideo’s voor narrowcasting en social media; verzorg je give-aways / relatiegeschenken.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Meewerkend voorman

  Heb jij leidinggevende kwaliteiten en zoek jij een nieuwe uitdaging in de haven? Ben jij niet vies van fysiek werk in loodsen en in de buitenlucht en kun je prima functioneren in een stoffige omgeving? Zoek jij naar verbeteringen en efficiency in de werkzaamheden? Heb jij oog voor veiligheid? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers zoek ik een meewerkend voorman (m/v). In deze functie ben je vervangend objectleider. Je assisteert de objectleider of ploegleider. Je gaat leren hoe men operationele medewerkers en materieel veilig en optimaal inzet bij water- of expeditiegebonden werkzaamheden. Je leert zelfstandig te worden in het operationele proces, waarbij het streven is om je zo spoedig mogelijk als uitbreiding of vervanging in te zetten als objectleider. Jouw werkzaamheden als meewerkend voorman: - Je assisteert bij het bewaken van de operationele werkzaamheden, zodat deze veilig en milieubewust verlopen. Dit volgens de voorgeschreven bedrijfs- en regelgeving. - Je werkt hoofdzakelijk mee als een operationeel medewerker. Daarnaast word je opgeleid als volwaardig objectleider en, waar nodig, leid je te zijner tijd eigen objecten. - Je bereidt de werkzaamheden voor. Dit doe je op basis van informatie die door de objectleider, ploegleider, planning of operationsleader is verstrekt. - Je assisteert bij alle voorkomende operationele werkzaamheden. - Je assisteert bij het tijdig aanvangen van de werkzaamheden, je bewaakt de rust- en werktijden, het overwerk en de taakverdeling. - Je assisteert bij het informeren van de operationele medewerkers over bijvoorbeeld het schip, de lading soort of andere bijzonderheden. - Je assisteert bij de briefing over de werkzaamheden tussen de leiding (ploeg- en objectleiders) en de operationele ploegen. - Je hebt diverse administratieve werkzaamheden. - Je valt in bij afwezigheid van de objectleider.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Schoonmaker omgeving hulst

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en woon je in de omgeving van Hulst? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Hulst. Het gaat om schoonmaakwerk op locaties in de gehandicaptenzorg. Dit kunnen woningen en dagbestedingen zijn. De werktijden op de woningen liggen tussen 10.00-16.00 uur en de dagbestedingen worden voor 10.00 uur schoongemaakt. De locaties zijn oa in Clinge, Hulst, Sint Jansteen en Terneuzen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Hulst)
 • Productiemedewerker

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En is fysiek werk geen enkel probleem voor jou? Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers (assemblage) met technisch inzicht en ervaring in houtbewerking. Onze opdrachtgever produceert producten ten behoeve van de bouw en dat allemaal van hout. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; - In elkaar zetten van constructieve onderdelen; - Folie en isolatie aanbrengen; - Produceren van knieschotten en dakkapellen.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Hulst)
 • Logistiek medewerker

  Ben jij de werknemer die breed inzetbaar is? Die er van houdt om niet altijd het zelfde werk te doen? Zorg dan dat je deze vacature snel doorleest¿! Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker. Je start als algemeen logistiek medewerker en vervolgens zul je verschillende operationele werkzaamheden gaan aanleren en uitoefenen. In dit bedrijf kan jij jouw eigen kansen creëren en laten zien wat jij in huis hebt. Je begint met diverse werkzaamheden, zoals: • Verpakken en eventueel her-verpakken van producten; • Laden en lossen van vrachtwagens (uit silo en/of magazijn); • Sorteren en (her)stickeren van goederen; • Correct behandelen en stockeren van magazijnvoorraad; • Verzendklaar maken van orders; • Je controleert de producten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking, product- en lotnummer; • Het verwerken en verzendklaar maken van orders en goederen; • Housekeeping; • Signaleren van fouten en melding maken van onveilige situaties.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Hoek)
 • Productiemedewerker/ster

  Snelheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel! Als je bezit over twee rechterhanden en een grote dosis motivatie en leergierigheid, dan laten we jou graag kennismaken met één van de beste werkgevers in Hulst! Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling: meubilair. Daar werk je in een team van circa 6 andere productiemedewerkers. Samen gaan jullie elke dag voor de beste resultaten en maken jullie meubels voor diverse opdrachtgevers. Wat ga je concreet doen: • Het laden en lossen van inkomende meubels • Het schoonmaken en repareren van meubels • Het transporteren van meubels naar opdrachtgevers in de regio

  4 dagen geleden Overige (Hulst)
 • Teamleider verkoop binnendienst

  Heb jij minimaal vijf jaar werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie, ben jij proactief en heb jij leidinggevende ambities? Dan ben jij misschien wel de teamleider verkoop binnendienst die ik zoek! Voor een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw zoek ik een teamleider verkoop binnendienst. Jouw taken zijn het maken van je complexe offertes, het controleren van de administratieve processen, het voeren van werkoverleg en het informeren en faciliteren van de buitendienst. Na een succesvolle inwerkperiode kun je ook fungeren als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst. Je geeft dan leiding aan de verkopers op de binnendienst, een team van ongeveer 15 personen. Er heerst een informele werksfeer. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes. Jij stuurt de teams aan en zorgt voor een prettige werkomgeving. Als teamleider verkoop binnendienst organiseer je vergaderingen en fungeer je als voorzitter. Daarnaast ben jij contactpersoon voor de communicatie tussen de diverse afdelingen binnen het bedrijf.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)
 • Chauffeur

  Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer nu en ga zo snel mogelijk aan de slag als chauffeur bij C.RO Ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden! Op dit moment worden onderstaande diensten dagelijks uitgevraagd: • 07.00 – 15.00 • 15.00 – 23.00 (Een dienst van 09.00 – 17.00 uur komt ook wel eens voor.)

  4 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Verkoper sanitair badkamers

  Heb jij ervaring in de sanitairbranche en een passie voor verkopen? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zoek ik een gedreven fulltime verkoper badkamers en sanitair. In deze functie is het jouw taak om de verkoop van het bijzondere sanitair assortiment van onze klant te verzorgen. Vanuit hun lifestyle showroom inspireer jij de klanten. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering tot aan het maken van offertes en het sluiten van de verkoop. Daarnaast sta je klaar voor eventuele nazorg. Je adviseert klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een badkamer of sanitair. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp op maat en in een concrete order. Vanzelfsprekend heb je een passie voor sanitair en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant. Ervaring in de sanitairbranche is vereist, ook beschik jij over de juiste drive, commerciële ervaring en motivatie. Bij deze opdrachtgever wordt op zondag niet gewerkt! Werken op zaterdag vind je geen probleem.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Terneuzen)