AB Werkt Zuid Nederland

Bezoek voor meer informatie onze website: www.ab-werkt.nl

Livingstoneweg 42
4462 GL GOES
0113-233666 (thuis), 0113-233666 (werk)

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Accountbeheerder personeelsbemiddeling

  Coördinerende baan voor hbo'er met mensenkennis die altijd een antwoord vindt en sterk is in organiseren. Heb jij het in je? AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! Voor ons regiokantoor in Goes, provincie Zeeland, hebben wij een vacature voor een fulltime Accountbeheerder personeelsbemiddeling Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille hoofdzakelijk in de sectoren akkerbouw en tuinbouw. Dagelijks bespreek je de inzet van onze medewerkers met klanten en collega's. Je stemt af, organiseert en coördineert waardoor projecten soepel verlopen. Tevens heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder. Ook bezoek je samen met de accountmanager klanten, zo leer je ze het beste kennen. Als accountbeheerder heb je een centrale positie in het team waarbij je als het ware de 'linking pin' bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en werkt nauw samen met andere afdelingen. Dat alles met het belang van klant en medewerker voorop. Je werkt in een omgeving waar steeds iets gebeurt, de ontwikkelingen bij onze klanten gaan erg snel. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Allround horeca toppers gezocht!

  Tok tok… Hebben wij je aandacht? Voor de nieuw te openen KFC in Goes zoeken wij echte goudhaantjes die een passie hebben voor gastbeleving. Als KFC team member is geen enkele werkdag hetzelfde. De ene keer scharrel je rond in de keuken en ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de diverse producten, terwijl je het andere moment ervoor zorgt dat het restaurant er piekfijn uitziet, werkzaam bent in de lobby of klanten helpt aan de kassa. Hoe dan ook, samen met je collega’s is het jouw doel om gasten de ultieme KFC beleving te geven.

  een week geleden Horeca (Goes)
 • Allround medewerker horeca ( parttime)

  Vind jij het leuk om mensen te bedienen in een sfeervol ontvangstcentrum? Voor een klant zijn wij op zoek naar een representatieve allround horeca medewerker ( parttime). In dit familiebedrijf ben je verantwoordelijk om samen met collega's groepen te ontvangen die na reservering kunnen genieten van streekgerechten ( b.v. lunch) of een drankje en een hapje. Je dekt de tafels, zet alles klaar, en bedient de gasten tijdens hun aanwezigheid. Ook behoren tot je taken dat je na afloop de afwas en schoonmaak voor je rekening neemt.

  een week geleden Horeca (Hulst)
 • Gezocht melker voor circa 4 melkbeurten!

  Voor een opdrachtgever in de regio Middelburg is AB Werkt op zoek naar een melker. Op dit grote melkveebedrijf, dat tevens een zorgtak heeft, ben je samen met een ervaren melker verantwoordelijk voor het melken van de koeien. Het melken gebeurt hier in een caroussel buitenmelker.

  een week geleden Agrarisch (Middelburg)
 • Medewerker melkveehouderij/kaasmakerij

  Werk je graag met koeien en lijkt het je daarnaast ook leuk om te werken in de bijbehorende kaasmakerij? Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Dirksland zoeken wij een medewerker melkveehouderij/kaasmakerij ( parttime). In deze functie werk je afwisselend per week in de ochtend of middagploeg. Als je in de ochtendploeg start dan begin je met het verzamelen van de koeien waarna aansluitend de uiers worden schoongemaakt zodat ze daarna kunnen worden gemolken. Nadat je dit werk ongeveer in 3 uur hebt voltooid gaat je werk verder in de kaasmakerij. Hier poets en draai je de kazen die per stuk ongeveer 17kg. wegen.

  2 weken geleden Agrarisch (Buiten Zeeland)
AB Werkt Zuid Nederland

Livingstoneweg 42
4462 GL GOES
0113-233666 (thuis), 0113-233666 (werk)