24/7 Chauffeursdiensten

Hét uitzendbureau voor banen in de transportbranche! 24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek.

En de naam zegt het al; 24/7 Chauffeursdiensten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als onze chauffeurs.

0113-648200 (thuis), 0113-648200 (werk)

Wij hebben 14 vacatures voor jou

 • Loader/bulldozer machinist (521220102)

  Heb jij een C rijbewijs, maar kun je ook overweg met een laadschop of shovel? Dan zoeken wij jou. Voor de betoncentrale in Goes of Vlissingen zoeken we een (ervaren) laadschopmachinist die ook graag zo nu en dan een ritje op de betonmixer wil rijden. Afhankelijk van de drukte word je in Goes of Vlissingen gestationeerd. Als laadschopmachinst ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud aan de laadschop, zoals het bijvullen van de olie, controle van de banden en het schoonhouden van de motor aangezien je met zand en grind werkt. Je houdt van aanpakken en vindt het geen probleem om het terrein schoon te houden. Je werktijden zijn tussen 6:00 uur en 18:00 uur.

 • Tankwagen chauffeur (521220087)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Chauffeur trekker oplegger (146000326)

  Voor onze opdrachtgever in Kloosterzande zijn wij op zoek naar ervaren trekker oplegger chauffeurs die internationale ritten willen gaan rijden. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in groupage vervoer door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tevens vervoeren ze ook stukgoederen die ADR gekwalificeerd zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het (laten) laden, vervoeren en (laten) lossen van uw vrachtauto in voornamelijk de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 • Opleiding tot vrachtwagenchauffeur (521220094)

  Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Dit is je kans! 24/7 Chauffeursdiensten biedt je, samen met STL, de mogelijkheid om je droom werkelijkheid te laten worden! Je kunt direct starten met de opleiding en je krijgt daarbij ook nog de baangarantie van minimaal 1 jaar! Wat bieden we jou; - Je droombaan! - Complete opleiding tot CE chauffeur tegen een kleine eigen bijdrage. - Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 1 jaar met de garantie van minimaal 32 uur per week. - Goede begeleiding bij je opleiding. - Tijdens je opleiding kun je al bij het bedrijf aan de slag. Je gaat aan de slag bij een transportbedrijf in Kloosterzande. Het bedrijf is opgericht in 1922 en wordt nog steeds aangestuurd door de familie. Het eerste transport werd gerealisserd met paard en wagen. Al snel werd een vrachtwagen aangeschaft. Er is jarenlang gereden op de lijndienst Rotterdam – Terneuzen. Momenteel heeft het bedrijf 80 vrachtwagens rijden, 9 loodsen voor op- en overslag en een eigen werkplaats en wasstraat. Jouw carrière: - Je start als loodsmedewerker en lader / losser. - Buiten werktijd worden je lessen ingepland, zodat je zo snel mogelijk je CE rijbewijs hebt. - Proficiat! Je hebt je rijbewijs. In eerste instantie ga je kortere ritten rijden. Wanneer je wat meer kilometers hebt gemaakt, overnacht je 1,2 of 3 nachten per week. Je rijdt hoofdzakelijk in de Benelux. In de weekenden ben je meestal thuis.

 • Chauffeur bakwagen horeca distributie (521120230)

  Om alle lekkere hapjes en drankjes naar de horeca gelegenheden in het Zeeuwse te vervoeren, zijn wij op zoek naar bakwagen chauffeurs die vanaf het distributiecentrum in Vlissingen kunnen vertrekken. Je hebt meerdere stops op een dag en bent niet vies van wat fysiek laad en los werk. Lijkt het je wel wat om tussen 05:30-07:30 uur je dag zonder file te beginnen? Neem dan snel contact met ons op!

 • Koerier (521220224)

  Rijd jij graag door Europa en heb je uitgebreide kennis van het Europese wegennet? Dan zoeken we jou!Wij zijn voor een opdrachtgever in Terneuzen op zoek naar een internationaal chauffeur, op een busje. Jij bent bekend met de Europese wegen en kunt in hoofdlijnen zonder navigatie je bestemming bereiken.Deze transporteur is de specialist in tijdsgebonden losadressen, betrouwbaarheid staat bij hen hoog in het vaandel.Voor het dit werk op het busje(soms met aanhanger) is het op de heenweg tijdsgebonden voor het losadres, overnachtingen zijn regelmatig in een hotel/motel. Het kan dus voorkomen dat je een nachtje weg bent of je bent de zelfde avond weer thuis.Het werk is op oproepdienst dus het aantal uren is lastig aan te geven. De planning is soms een week van te voor al bekend maar het komt ook regelmatig voor dat je een half uur van te voren een oproep krijgt.Je vervoert 1 of 2 europallets die je soms ook zelf moet lossen, uiteraard weet jij als specialist hoe je de lading vast moet zetten met spanbanden.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Chauffeur zeecontainer (521220207)

  Pendel je graag tussen de havens en vind je het geen probleem om wat minder kilometers te maken? Dan is dit jouw nieuwe baan. Vanaf november zoeken wij een containerchauffeur om te pendelen in Vlissingen. Wanneer het minder druk is in de containers spring je op de betonmixer richting verschillende projecten. Je opstapplaats is Driewegen. Het bedrijf is op zoek naar een chauffeur die voor langer tijd bij ze wil blijven rijden en bij voorkeur bij het bedrijf met pensioen gaat. Wanneer je uitzendperiode erop zit, ga je in vaste dienst bij het bedrijf.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Driewegen)
 • Chauffeur containers (521220137)

  Ben jij de capabele chauffeur die trots is als de goederen van de klant veilig en snel naar hun bestemming zijn gebracht. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint tussen 06:00 uur en 07:00 uur vanuit de standplaats in Biervliet. Je gaat rijden met containers naar de haven van Antwerpen, deze containers ga je lossen in diverse plaatsen in België en Noord Frankrijk.Je bent bij deze job meerdere nachten per week van huis maar een dagrit kan er ook zeker tussen zitten. Heb jij al enige ervaring met zeecontainervervoer en zie jij dit werk helemaal zitten? Reageer dan snel!

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Biervliet)
 • Chauffeur bieten campagne (521220226)

  Buiten is het nog donker en er staat een koud briesje, plots hoor je een vrachtwagen die bij het benzinestation parkeert. In één ogenblik zie je het; het is de chauffeur die jij moet aflossen! Je meldt je bij hem en bespreekt kort waar hij is geweest en waar de reis nu heen gaat. Je stelt de navigatie in, op zoek naar de kraan of shovel die jouw trailer moet gaan laden. Via de bak vraag je even of je klaar moet gaan staan om geladen te worden. Je ontvangt de bevestiging van je collega, die met een grap duidelijk maakt dat er meer bieten liggen dan dat jij op kunt eten in je leven. Wanneer jouw kiptrailer geladen is ga je op weg naar de fabriek. Je rijdt via de weegbrug het terrein op en meldt je bij de bunker waar de bieten in gestort moeten worden. Nadat je de klep hebt open, gedaan kiep je de trailer leeg en rijdt weer naar de weegbrug. Via de boordcomputer krijg je in beeld waar het volgende adres is waar je heen moet. Voor deze leuke functie zoeken wij gemotiveerde CE chauffeurs. De functie bestaat uit nacht- en dagdiensten. Eén keer per 2 weken is het mogelijk dat je in het weekend moet werken. Wanneer je in de nachtdienst bent ingedeeld, begint je werkweek op zondagavond. Werk je liever minder dan 50 uur, dan kun je in overleg ook parttime werken. We bieden jou een erg leuke functie op de vrachtwagen waarbij ervaring geen rol speelt. Het laden gebeurt met een shovel of kraan, dus het is absoluut geen zwaar werk. Werk je vooral ’s nachts? Dan staat er nog een leuke onkostenvergoeding tegenover! Bietenwerk start in begin september tot eind januari.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Nisse)
 • Chauffeur trekker oplegger/ bouwvakker (511220210)

  Als chauffeur bij dit bedrijf is het ook belangrijk dat je graag de handen uit de mouwen steekt. Je gaat in een team van 2 tot 3 personen mee naar de bouwplaats. Jij bestuurt de vrachtwagen en helpt je collega's gedurende de hele dag met het leggen van cementdekvloeren. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze vacature en wil je hier graag meer over weten. Neem dan snel contact met ons op!

 • Chauffeur sluiskipper (146000664)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega. Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voorgeladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband. Als je geladen bent ga je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag. Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.

 • Chauffeur bulkwagen (146000663)

  Je werkdag start vanaf de standplaats Nisse waar je collega heeft voorgeladen of je moet zelf eerst gaan laden bij de fabriek. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook het veevoer onder druk in de silo, het is dus zeer specialistisch werk. In deze bulkwagen zitten 12 compartimenten (afhankelijk van auto) waar de los adressen en de verschillende soorten voer in worden verdeeld. Meestal heb je 2 a 3 ritten per dag. Jouw werkdagen zijn vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag. Je hebt dus twee overnachtingen per week. Wanneer je collega op vakantie is of ziek is werk je 5 dagen.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Nisse)
 • Chauffeur rangeerder - oproep (521220166)

  Je werkt als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega. In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden. Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Na goedkeuring krijg je via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Lege lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

 • Chauffeur bulkwagen (521220018)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten: meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Axel / Sluiskil / Biervliet Vervolgens start je je rit en rijd je door groot Benelux. Het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je bent een hele week van huis met dezelfde wagen.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Biervliet)
24/7 Chauffeursdiensten

0113-648200 (thuis), 0113-648200 (werk)