24/7 Chauffeursdiensten

Hét uitzendbureau voor banen in de transportbranche! 24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek.

En de naam zegt het al; 24/7 Chauffeursdiensten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als onze chauffeurs.

0113-648200 (thuis), 0113-648200 (werk)

Wij hebben 13 vacatures voor jou

 • Loader/bulldozer machinist (521220102)

  Heb jij een C rijbewijs, maar kun je ook overweg met een laadschop of shovel? Dan zoeken wij jou. Voor de betoncentrale in Goes of Vlissingen zoeken we een (ervaren) laadschopmachinist die ook graag zo nu en dan een ritje op de betonmixer wil rijden. Afhankelijk van de drukte word je in Goes of Vlissingen gestationeerd. Als laadschopmachinst ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud aan de laadschop, zoals het bijvullen van de olie, controle van de banden en het schoonhouden van de motor aangezien je met zand en grind werkt. Je houdt van aanpakken en vindt het geen probleem om het terrein schoon te houden. Je werktijden zijn tussen 6:00 uur en 18:00 uur.

 • Vacature chauffeur rangeerder (521220265)

  Je gaat vrachtwagens voorladen op het terrein van de klant. Aankoppelen en afkoppelen van trailers en soms ook spanbanden trekken behoort ook tot je werkzaamheden.De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag, incidenteel werk je op zaterdag volgens een rooster. Je werkt in dagdiensten of late middagdienst, maar je draait wel lange dagen. Je begint om 7:00 uur en gemiddeld duurt je werkdag tot 17:00 uur of starten vanaf 14:00.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Tankwagen chauffeur (521220087)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Chauffeur tautliner (521220255)

  Voor onze opdrachtgever in Kloosterzande zijn wij op zoek naar ervaren trekker oplegger chauffeurs die internationale ritten willen gaan rijden. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in groupage vervoer door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tevens vervoeren ze ook stukgoederen die ADR gekwalificeerd zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het (laten) laden, vervoeren en (laten) lossen van uw vrachtauto in voornamelijk de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 • Chauffeur tautliner (521220256)

  Voor onze opdrachtgever in Kloosterzande zijn wij op zoek naar ervaren trekker oplegger chauffeur die voornamelijk transporten in de Benelux wil gaan rijden. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in groupage vervoer door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tevens vervoeren ze ook stukgoederen die ADR gekwalificeerd zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het (laten) laden, vervoeren en (laten) lossen van uw vrachtauto in voornamelijk in de Benelux, Er kan 1 overnachting per week tussen zitten.

 • Chauffeur distributie winkel (511220260)

  Als CE-chauffeur maak jij de winkels en al hun klanten blij! Want jij zorgt er altijd voor dat er genoeg producten in de schappen staan. Jij levert het keurig op tijd en in perfecte staat af. Logisch dus dat alle winkels blij zijn met je komst en je met open armen ontvangen! Je gaat rijden vanaf de locatie Kapelle en start meestal vroeg als het nog lekker rustig is op de weg rond de klok van 03:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor de aflevering van producten bij verschillende filialen van supermarkten. Onze opdrachtgever stuurt je natuurlijk niet zomaar op pad: gedurende 4 weken wordt je volledig ingewerkt. Hierin zitten ook 2 introductiedagen die je mee mag tellen voor je code 95. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. De werkdagen liggen tussen maandag tot en met zaterdag. Je komt te werken bij een bedrijf met een prettige, sociale en informele werksfeer en je rijdt met modern en mooi materieel.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Kapelle)
 • Chauffeur rangeerder (521220245)

  Kun jij in een keer aankoppelen dan kun je jouw stuurkunsten showen in de haven van Vlissingen!Je gaat werken als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van onze klant in de haven van Vlissingen. Je gaat met je tugmaster (met of zonder draaibare stoel)containers pendelen tussen de boot naar de stack en vice versa. Als je langer bij dit bedrijf werkt kan dit werk ook uitgebreid worden met aandock werkzaamheden, daar dien je het terrein goed voor te kennen.Deze opdrachtgever werkt op basis van week en dagplanning, in verband met de aankomst van bepaalde boten. De ene week kan het dus drukker zijn dan de andere week.Ze werken in verschoven diensten:07:30 t/m 16:3016:30 t/m 00:0000:00 t/m 07:30

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Chauffeur trekker oplegger (521220253)

  Werk jij graag als het wat rustiger op de weg is en ben je een echte avond trucker? Voor een opdrachtgever in Rilland zijn wij per direct op zoek naar chauffeurs die het visitekaartje willen zijn voor onze klant. Deze transporteur is gespecialiseerd in avond en nacht distributie. Zij vervoeren veelal post en pakketten in rolcontainers of pallets. Je start alles iedereen aan hun bord warm eten zit tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Stressbestendigheid van de chauffeur is hierbij zeker van belang aangezien er aan de hand van strakke tijdschema's moet worden gereden. De poducten lever je af bij diverse distributiecentra in Nederland.

 • Chauffeur zeecontainers (521220137)

  Ben jij de capabele chauffeur die trots is als de goederen van de klant veilig en snel naar hun bestemming zijn gebracht. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint tussen 06:00 uur en 07:00 uur vanuit de standplaats in Biervliet. Je gaat rijden met containers naar de haven van Antwerpen, deze containers ga je lossen in diverse plaatsen in België en Noord Frankrijk.Je bent bij deze job meerdere nachten per week van huis maar een dagrit kan er ook zeker tussen zitten. Heb jij al enige ervaring met zeecontainervervoer en zie jij dit werk helemaal zitten? Reageer dan snel!

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Biervliet)
 • Chauffeur tankwagen (521220282)

  In deze functie als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor transport van Cryogene gassen. Je rijdt met een tankwagen. Na een interne opleiding van 2 à 3 weken ga je zelf op pad. Je bezoekt kleinere afnemers en vult af bij je eigen laadstation op jevrachtwagen. Je haalt de units op bij de klanten, denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen. Je onderhoudt tijdens het lossen contacten met de afnemers en laat de vrachtbrief aftekenen voor ontvangst. Je hebt ongeveer +/- 4 stops per dag.Je houdt contact met de planning indien er problemenzijn met het voertuig, de uitrusting of de planning. Je houdt je aande van toepassing zijnde procedures, instructies en veiligheidsvoorschriften. Je start tussen 05:00 & 06:00 tot einde route, je bent elke avond thuis.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Chauffeur sluiskipper (146000664)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega. Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voorgeladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband. Als je geladen bent ga je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag. Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.

 • Vacature chauffeur rangeerder - oproep (521220166)

  Je werkt als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega. In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden. Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Na goedkeuring krijg je via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Lege lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

 • Chauffeur bulkwagen (521220018)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten: meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Axel / Sluiskil / Biervliet Vervolgens start je je rit en rijd je door groot Benelux. Het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je bent een hele week van huis met dezelfde wagen.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Axel)
24/7 Chauffeursdiensten

0113-648200 (thuis), 0113-648200 (werk)