Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

24/7 Chauffeursdiensten

ROOSENDAAL

Wij hebben 17 vacatures voor jou

 • Chauffeur trekker oplegger (821220010)

  In verpleeg- en verzorgingsinstellingen vind je het keurig gewassen en gestreken linnengoed. In de wasserij wordt er voor gezorgd dat het linnen in karren stralend schoon naar de klanten gaat. Ben jij op zoek naar een leuke baan, waar je al jouw energie in kwijt kunt. En ga jij samen met het team voor een vlekkeloos eindresultaat? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Voor de locatie Goes zijn wij op zoek naar een trekker oplegger chauffeur die fulltime (4 dagen) beschikbaar is, incidenteel werk je op zaterdag. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt voor de klant. Je dient zelf je route te laden en te lossen bij de klant. Op je terug rit neem je retour ladingen weer terug mee naar Goes.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Chauffeur bakwagen (511220289)

  In verpleeg- en verzorgingsinstellingen vind je het keurig gewassen en gestreken linnengoed. In de wasserij wordt er voor gezorgd dat het linnen in karren stralend schoon naar de klanten gaat. Ben jij op zoek naar een leuke baan, waar je al jouw energie in kwijt kunt. En ga jij samen met het team voor een vlekkeloos eindresultaat? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Voor de locatie Goes zijn wij op zoek naar een chauffeur die inzetbaar is op de bakwagen die fulltime beschikbaar is, incidenteel werk je op zaterdag. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt voor de klant. Je dient zelf je route te laden en te lossen bij de klant. Op je terug rit neem je retour ladingen weer terug mee naar Goes.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Chauffeur in opleiding / medewerker wasstraat (531200001)

  Wilde jij altijd al vrachtwagenchauffeur worden, maar heb je nooit de mogelijkheid gehad? Dan is dit wellicht een leuke vacature voor jou. Je gaat vrachtwagens wassen in verschoven diensten en op het terrein rangeerwerk verrichten met de vrachtwagens.Je werktijden zijn als volgt:Maandag tot en met donderdag van 07.00 - 15.00 uur of van 10.00 - 19.00 uurVrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 05.00 - 13.00 uurNaast je werk volg je de opleiding tot CE chauffeur en zodra je je rijbewijzen hebt ga je bij dit bedrijf de vrachtwagen op om nationaal en internationaal te gaan rijden. Deze vacature is alleen beschikbaar in combinatie met de opleiding tot chauffeur.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Nisse)
 • Chauffeur haakarm (521220390)

  Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie met uitdaging? Wil je samen met een groep enthousiaste collega's ook nog een bijdrage leveren aan het milieu? Lees dan vooral verder! Voor een hoogstaand transport bedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar een ervaren haakarm chauffeur die met een combi kan rijden. Je gaat op pad met je goed onderhouden en mooie combinatie in het Zeeuwse, om afzet bakken op te halen en te plaatsen. Uiteraard werk je als een echte specialist en zo efficiënt mogelijk. Dit bedrijf kijkt graag naar de langer termijn en zijn dan ook op zoek naar een chauffeur die op zoek is naar een baan voor langere tijd!

 • Chauffeur tautliner (521220344)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Vlissingen tussen 06:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar, uiteraard kan het wat soms uitlopen als het tegen zit onderweg. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je gaat op pad met een tautliner die geladen wordt, zelf dien je wel de spanbanden te trekken.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Chauffeur tankwagen (521220339)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Heftruckchauffeur (521220348)

  Deze dienstverlener in transport heeft ook een uitdagende baan als heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks laden en lossen van vrachtwagens met stukgoed. Je werkt onder leiding van een voorman die je de kneepjes van het vak wil leren als je nieuw bent in de branche. De meeste chauffeurs zijn overdag jullie klanten aan het bedienen dus als die terug komen op de zaak begint de drukte echt in het magazijn. Je werkt minimaal 3 late diensten (start om 13:00) in de week waarvan er zeker een is op de vrijdag avond. De overige diensten vallen in de dagdienst.

 • Chauffeur tautliner (521220256)

  Voor onze opdrachtgever in Kloosterzande zijn wij op zoek naar ervaren trekker oplegger chauffeur die voornamelijk transporten in de Benelux wil gaan rijden. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in groupage vervoer door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tevens vervoeren ze ook stukgoederen die ADR gekwalificeerd zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het (laten) laden, vervoeren en (laten) lossen van uw vrachtauto in voornamelijk in de Benelux, Er kunnen overnachtingen tussen zitten.

 • Opleiding tot vrachtwagenchauffeur (521220094)

  Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Dit is je kans! 24/7 Chauffeursdiensten biedt je, samen met STL, de mogelijkheid om je droom werkelijkheid te laten worden! Je kunt direct starten met de opleiding en je krijgt daarbij ook nog de baangarantie van minimaal 1 jaar! Wat bieden we jou; - Je droombaan! - Complete opleiding tot CE chauffeur tegen een kleine eigen bijdrage. - Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 1 jaar met de garantie van minimaal 32 uur per week. - Goede begeleiding bij je opleiding. - Tijdens je opleiding kun je al bij het bedrijf aan de slag. Je gaat aan de slag bij een transportbedrijf in Kloosterzande. Het bedrijf is opgericht in 1922 en wordt nog steeds aangestuurd door de familie. Het eerste transport werd gerealisserd met paard en wagen. Al snel werd een vrachtwagen aangeschaft. Er is jarenlang gereden op de lijndienst Rotterdam – Terneuzen. Momenteel heeft het bedrijf 80 vrachtwagens rijden, 9 loodsen voor op- en overslag en een eigen werkplaats en wasstraat. Jouw carrière: - Je start als loodsmedewerker en lader / losser. - Buiten werktijd worden je lessen ingepland, zodat je zo snel mogelijk je CE rijbewijs hebt. - Proficiat! Je hebt je rijbewijs. In eerste instantie ga je kortere ritten rijden. Wanneer je wat meer kilometers hebt gemaakt, overnacht je 1,2 of 3 nachten per week. Je rijdt hoofdzakelijk in de Benelux. In de weekenden ben je meestal thuis.

 • Chauffeur portaal- en haakarmwagen (521220375)

  Je start je dag om 06:30 uur met je diverse werkzaamheden. De ene keer rijd je een ronde met een kraakperswagen om containers bij bedrijven te legen. De andere keer ga je containers van 6 tot 40m3 wegzetten, ophalen en legen bij verwerkers/overslagstations. Zorg ervoor dat je je kunsten met de portaal- en haakarmwagen goed laat zien door hard te werken en je enthousiasme in te zetten. Als er geen afzetwagen beschikbaar is pieker dan niet, want dan ga je aan de slag als chauffeur/belader op een rolcontainervoertuig. Je dag zal altijd eindigen tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Je kunt dus in de avond lekker op de bank gaan hangen of leuke dingen plannen. Vrijdag is bijna altijd je laatste werkdag van de week. Op basis van calamiteitendienst is het ongeveer 3 à 4 maal per jaar dat je een keer in het weekend werkt.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Chauffeur tankwagen (521220345)

  In deze functie als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor transport van Cryogene gassen. Je rijdt met een tankwagen. Na een interne opleiding van 2 à 3 weken ga je zelf op pad. Je bezoekt kleinere afnemers en vult af bij je eigen laadstation op je vrachtwagen. Je haalt de units op bij de klanten, denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen. Je onderhoudt tijdens het lossen contacten met de afnemers en laat de vrachtbrief aftekenen voor ontvangst. Je hebt ongeveer +/- 4 stops per dag.Je houdt contact met de planning indien er problemen zijn met het voertuig, de uitrusting of de planning. Je houdt je aan de van toepassing zijnde procedures, instructies en veiligheidsvoorschriften. Je start tussen 05:00 & 06:00 tot einde route, je bent elke avond thuis.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Chauffeur trekker oplegger (521220363)

  Je nieuwe werkgever is een familiebedrijf en dat is tot de dag van vandaag voelbaar. Met een modern wagenpark en de meest actuele communicatiemiddelen, diverse op en overslagfaciliteiten, een vakbekwaam team en een gestroomlijnde organisatie, staat dit bedrijf sinds jaar en dag paraat voor hun klanten in het Zeeuwse maar ook buiten de provincie.Je wagen staat in Middelburg bij het bedrijf en daar start je dan ook na een bak koffie je rit.

 • Chauffeur trekker oplegger (521220391)

  Ben jij een chauffeur die graag bij vaste klanten komt? Lees dan verderAls chauffeur ben jij de specialist in het vervoeren van gras naar de fabriek. Houd je ook van een uitdaging, in dit werk je ook op een walking floor en met een haakarm met afzetbakken.In deze leuke chauffeurs baan werk je 12 uur per dag en je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag of zaterdag. Afwisselend in dag- en nachtdiensten.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Nisse)
 • Autoberger (521220334)

  Ben jij de redder in nood voor gestrande mensen langs de weg. Je helpt gestrande mensen met pechhulp, kun je de klanten niet meer op weg helpen dan ga je over op berging van het voertuig. Uiteraard ga je zeer klantvriendelijk te werk. Je zorgt ervoor dat je binnen gestelde termijn ter plaatse bent, je woont daarom minimaal 10 minuten van Goes af. Kleine technische mankementen kun je ter plaatse verhelpen. Werktijden: 08:00 t/m 17:00 (38 uur per week)Om de 3 weken heb je 24-uurs dienst.

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Chauffeur sluiskipper (521220337)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voorgeladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband. Als je geladen bent ga je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent.Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden.Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag. Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.