Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 90 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Kwaliteitsmedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. De werkzaamheden: Er zijn veel ad hoc bezigheden en er wordt constant gewerkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem koppel je terug naar de desbetreffende processen/afdelingen en eventuele verbeteringen voer je door. Naleving van onze procedures en werkinstructies staan hoog in het vaandel. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel - met zowel interne als externe partijen - in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Onze afdeling kwaliteit zoekt een enthousiaste collega die graag samenwerkt met zijn/haar collega’s. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Werkvoorbereider / planner

  Voor onze klant in Middelharnis zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Planner. Het betreft een vaste full-time baan! Dit ga je doen: Als werkvoorbereider/ planner ben je verantwoordelijk voor een complete en juiste voorbereiding van onze projecten. Je bent in staat om het overzicht te houden en de voorbereiding van meerdere kleine en grotere (technische) projecten tegelijkertijd te managen, waarbij je het overzicht niet verliest en prioriteiten weet te stellen en uit te dragen richting alle belanghebbenden. In grote lijnen houdt de functie het volgende in: • Je bent verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van de projectplanning in samenwerking met de projectleider • Je bent verantwoordelijk voor het goed bijhouden van taken en acties op basis van een juiste prioritering. • Je ontvangt project gegevens van onze sales afdeling en trekt de materialen uit en laat deze door onze inkoop bestellen • Je bepaalt het benodigde materieel • Je maakt project dossiers aan en zorgt ervoor dat deze compleet en actueel zijn • Je draagt zorgt voor de tijdige en correcte afronding van de vereiste documentatie. • Je stelt de installatie manual samen voor de uitvoering • Je zorgt er voor dat de randvoorwaarden om het project goed uit te kunnen voeren zijn geregeld (overnachtingen van de medewerkers op site etc..)

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever opzoek naar een smeertechnisch specialist, spreekt de onderstaande functie omschrijving jou aan solliciteer dan snel! Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Geen hoogtevrees, ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeertechnische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

  4 dagen geleden Mavertech B.V. - Buiten Zeeland
 • Project administrateur

  Zorgdragen voor de financiële projectrapportages en consistentie en betrouwbaarheid van de project gerelateerde cijfers Adviseren van projectleiders en afdelingsmanager en directie bij de financiële beheersing van de diverse projecten Signaleren op basis van verzamelde gegevens en geanalyseerde informatie van opmerkelijke cijfers en afwijkingen en hierop actie ondernemen richting management en projectleiders Verantwoordelijk voor credit control i.s.m. afdeling Finance Zorgdragen voor tijdige project facturatie Opstellen van periodieke orderintake overzichten Gevraagd en ongevraagd adviseren van projectleiders en manager, rapporteren aan de directeur van de afdeling.

  4 dagen geleden DNM - Buiten Zeeland
 • Commercieel talent?

  Voor een mooie organisatie op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jouw nieuwe werkgever is een autoriteit op het gebied van brandbestrijding. Zij zijn een totaal leverancier op het gebied van brandbestrijding in de breedste zin van het woord. Je krijgt een goede werksfeer met maandelijkse borrels en attenties waarin persoonlijke benadering voorop staat, een modern kantoor, korte lijnen, en gezonde tussendoortjes. De werkzaamheden bestaan uit: - In ontvangst nemen van orders/aanvragen via telefoon, mail etc. - Opstellen en verzenden van offertes met calculaties - Bevestigen van overeengekomen afspraken - Nagaan van commerciële afspraken/condities - Opvragen van prijzen en levertijden bij leveranciers - Verzenden van mailings en prijslijsten - Doorvoeren van mutaties in prijslijsten - Bewaken van de opvolging van de uitstaande offertes - Aanmaken en verzenden van orderbevestiging - Beantwoorden van algemene vragen over assortiment, leveringscondities, toezenden van promotiemateriaal - Verstrekken van informatie over lopende orders; op de hoogte houden van afwijkende levertijden of bijzonderheden - Registeren en oplossen van klachten - Bijhouden van CRM systeem; aanmaken van nieuwe relaties - Opbouwen en onderhouden van relaties - Vastleggen van contracten, bezoeken en bezoekresultaten - Controleren en paraferen van te versturen facturen - Up to date houden van kennis over producten en diensten - Verzamelen van gegevens over producten, markten en mogelijke klanten.

  4 dagen geleden Adecco, team Goes - Buiten Zeeland
 • Allround dakdekker

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Allround dakdekker. De werkzaamheden zijn onderhoud, renovatie en ook nieuwbouw. Isolatie, folie, dakleer, EPDM zijn je bekend. Ook bijkomende reparatie werkzaamheden zijn geen probleem. Plaatsen en vervangen van dakpannen; Uitvoeren van reparaties en onderhoud aan daken; Aanleggen van verschillende soorten dakbedekking; Folie, isolatie aanbrengen.

  4 dagen geleden Try act EWIV - Buiten Zeeland
 • Reachstackerchauffeur

  Word jij enthousiast van groot materieel en heb je machinegevoel? Voor onze klant in Kallo zijn wij op zoek naar een ervaren reachstackerchauffeur, die ook werkzaamheden verricht op de heftruck. Je draagt, samen met collega’s, de verantwoording over de operationele containerafhandeling op het terrein. Naast de containerafhandeling zijn er ook andere activiteiten die tot je takenpakket behoren, zoals het keuren van de containers, de voorraadbepaling, stuffen en strippen van containers, heftruckwerkzaamheden, beheer van het terrein en klein machineonderhoud. Je werkt vooral in de vroege dienst, maar ook de dagdiensten komen regelmatig voor. Bij drukte en vakanties heb je de mogelijkheid om te werken met overuren en 12-uursdiensten. Ben jij een echte teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Ben jij fysiek in orde en handig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  6 dagen geleden MVH Detachering - Buiten Zeeland
 • (aankomend) machinist wiellader

  Functie Je bent een aankomend of ervaren shovelmachinist (m/v) en kent de vele disciplines zoals: Op- en overslag, baan maken en afwerken, sloopwerkzaamheden en afval- en milieuwerkzaamheden. Je kunt gaan werken in de Grond-, Weg-, en Waterbouw, Sloopbranche, Afval- en Milieubranche of Industriële bedrijven. Je hebt een uitstekende machinebeheersing en weet hoe je machines moet onderhouden. Ook heb je ervaring met hydraulische en mechanische op- en aanbouwstukken en -gereedschappen.   Arbeidsvoorwaarden Uiteraard betalen wij marktconform volgens de geldende cao. Informatie en solliciteren Reacties aan Pieter van der Meij  telefoon 06-20595016 mail pieter.vandermeij@try-act.eu

  6 dagen geleden Try act EWIV - Buiten Zeeland
 • Junior accountmanager aisle-master knikheftrucks

  Is het binden en boeien van klanten op jouw lijf geschreven? Begin bij ons je carrière en groei door naar de functie van Key Accountmanager! Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de fulltime functie van: Junior Accountmanager Aisle-Master Knikheftrucks Als junior accountmanager ben je het visitekaartje van Feyter Forklift Services. Je bent een belangrijke schakel omdat jij ervoor zorgt dat de klanten tevreden zijn en blijven. Het boeien en binden van klanten is op jouw lijf geschreven. Zowel het onderhouden als het verder uitbouwen van het relatienetwerk behoort tot je taken. Om dit voor elkaar te krijgen zet jij net die extra stap en daar krijg je energie van! Kortom, als junior accountmanager sta je aan het begin van een mooie carrière en we zullen samen met jou een ontwikkelplan opstellen zodat je kunt doorgroeien naar de functie van Key Accountmanager! Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit: • Onderzoeken van de behoefte van de klant en hiernaar handelen; • Het zorgdragen voor het vergroten van het marktaandeel in het verkooprayon (Nederland, exclusief Limburg en Oost-Brabant); • Het plegen van koude acquisitie; • Voeren van onderhandelingen en het onderhouden en uitbreiden van contacten met klanten (accountmanagement) en leveranciers; • Verkopen van knikheftrucks en adviseren over onze lease mogelijkheden, onderhoudscontracten en financieringsconstructies.

 • Service monteur, light equipment division (regio west-brabant, antwerpen, zeeuws-vlaanderen)

  Feyter Forklift Services Feyter Forklift Services is een veelzijdige speler op het gebied van intern transport, zowel nationaal als internationaal. Dankzij specialisatie in maatwerk voor huur, koop, lease en servicecontracten zijn wij in staat de totale zorg rond de interne logistiek uit handen te nemen. De activiteiten zijn onderverdeeld in twee divisies, namelijk Light en Heavy. Onze Light Equipment Division, met hoofdkantoor in Terneuzen, richt zich voornamelijk op heftrucks tot 10 ton, warehouse equipment, verreikers en reinigingsmachines. De Heavy Equipment Division, met hoofdkantoor in de haven van Vlissingen, richt zich op heftrucks met groot hefvermogen, reachstackers en terminal tractors. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de fulltime functie van: SERVICE MONTEUR, LIGHT EQUIPMENT DIVISION REGIO WEST-BRABANT, ANTWERPEN, ZEEUWS-VLAANDEREN OVER DEZE FUNCTIE Als houder van deze functie ben je goed in staat om zelfstandig te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in de desbetreffende regio en werk je vaak vanuit huis. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud bij de klanten in jouw regio. De aansturing zal plaatsvinden vanuit onze vestiging in Terneuzen. Als Service / Buitendienst Monteur bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van herstellingen, keuringen en onderhoud in de breedste zin van het woord aan hoofdzakelijk material handling equipment. Je hebt nauw contact met collega’s en je bent ons visitekaartje naar de klant.

 • Stagiair administratief medewerker bergen op zoom

  Op school ben je nu al goed in rekenen. Daarom heb jij gekozen voor een opleiding als administratief medewerk(st)er. Omdat je van nature al secuur bent is het voor jou geen probleem om de administratie goed te beheren. Ik zoek voor onze organisatie zelf een stagiair welke een BOL opleiding volgt op MBO niveau 3 of 4 en beschikbaar is voor 16 uur per week. Wat ga je doen? Jouw dag begint om 8 uur op kantoor. Wanneer je aankomt check je altijd eerst je mail. Dagelijks verwerk jij de bankmutaties en hou je de debiteuren en crediteurenadministratie bij zodat je een goed overzicht hebt welke uitgaande facturen betaald zijn of betaald moeten worden en welke jouw aandacht nodig hebben. Ook de urenverwerking en loonadministratie hou jij periodiek bij. Zie je iets afwijkends? Dit rapporteer jij aan jouw leidinggevende en denkt actief mee in oplossingen.

  een week geleden Vakmasters B.V. - Buiten Zeeland
 • Glaszetter bergen op zoom

  Op vakantie naar het zuiden, lopend op het strand langs rotsen en in het zand. Jij denkt dan meteen aan ingrediënten waar je glas mee kan maken. Jij weet ook als de beste hoe glas gemaakt wordt en hoe je met dit kwetsbare materiaal om moet gaan. Jij gaat voor resultaten! Daarom zoek ik jou. Wat ga je doen? Je begint je dag op de hoofdlocatie. Je neemt nog even snel met je collega’s een bak koffie waarna de dag kan gaan beginnen. Je hebt namelijk een heel tof project waarbij de buitenkant bijna geheel uit glas bestaat. Je gaat naar het project om alles heel nauwkeurig in te meten. Zodra dat gedaan is ga je aan de slag met het bestellen van het glas. Er gaat natuurlijk nog wel enige tijd over heen tot je het binnen hebt. Maar gelukkig is het glas al binnen wat er vorige week besteld is voor dat mooie nieuwbouwproject. Vandaag is de dag dat al het glas er in mag. Altijd weer best spannend die grote, zware ramen. Daarom ga je ook bijna altijd samen op pad. Naast nieuwbouw projecten komen herstelwerkzaamheden ook geregeld voor. Je gaat bij de (particuliere) klant langs en vervangt er de ramen en werkt het netjes af met kit. Het oude neem je altijd mee zodat de klant er geen hinder van heeft. Soms kom je bij een pand wat al zo oud is waardoor kozijnen wat houtrot vertonen. Voor jou is dat allemaal geen probleem. Jij repareert dat en zet vervolgens alsnog dat raam in het kozijn.

  een week geleden Vakmasters B.V. - Buiten Zeeland
 • Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

  Wil jij werken als brandwacht? RBC Flex zoekt toekomstige brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, ben je een echte teamspeler en op zoek naar een nieuwe carriere met een opleiding? Lees dan verder! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt ervaren brandwachten

  Wat bieden wij jou: - Salaris, reiskostenvergoeding en diverse toeslagen (uiteraard!) - Je start met een uitzendovereenkomst, waarbij je bij goed functioneren kan doorstromen naar een vast contract bij de opdrachtgever of een detacheringscontract met urengarantie. - Interne opleiding en bijscholing - Mogelijkheid tot ontwikkeling binnen het werkveld, door extra opleidingen als je aan het werk bent - Werken binnen een dynamische en groeiende organisatie Een brede klanten kring in het gebied Maasvlakte II, Europoort, Botlek, Rotterdam, Drechtsteden, Moerdijk, Zeeland en Amsterdam Wie zijn wij: RBC staat met de divisie RBC Flexibel in menskracht voor een full-service dienstverlener op HR gebied. Een flexibele partner voor iedere HR Professional. Als intermediair leveren wij personele oplossingen voor iedere uitdaging waar een opdrachtgever op personeelsgebied voor staat. RBC geeft advies en hulp bij het oplossen van alle denkbare HR vraagstukken. Ook helpen wij u met het aantrekkelijk maken van uw interne organisatie, zodat u als werkgever werknemers weet te bereiken, te beroeren, te boeien en te binden. Onze opdrachtgever RBC Industriële & Maritieme veiligheid zorgt voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Zij staan garant voor veiligheid van mensen, organisaties en uzelf. Zij zijn er als RBC Industriële & Maritieme veiligheid van overtuigd dat zij voor iedere klant een verhoogd veiligheidsniveau kunnen realiseren. Vaak tegen lagere kosten. Veiligheid is al decennia lang onze core business en dat maakt RBC Industriële & Maritieme veiligheid tot de ideale partner voor alle veiligheidsvraagstukken. Als geen ander zijn wij in staat de meest complexe werkzaamheden en projecten te regelen en risico’s beheersbaar te maken. RBC Industriële & Maritieme veiligheid levert hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel, veiligheidsmiddelen, technische oplossingen en professioneel strategisch advies voor en op onshore & offshore locaties, bedrijfsterreinen en schepen. Bestaand, nieuw of revisie. Wij zijn in staat iedere opdracht veilig, effectief en efficiënt te begeleiden. RBC Industriële & Maritieme veiligheid heeft alles in huis risicovolle werkzaamheden optimaal en vooral veilig te doen en zowel korte als langdurige projecten 100% naar tevredenheid uit te voeren. Door onze integrale veiligheidsaanpak is RBC Industriële & Maritieme veiligheid samen met zijn professionals in staat pro-actief en oplossingsgericht iedere organisatie volledig te ontzorgen. RBC staat garant voor uw veiligheid en kan, indien u dit wenst, werkelijk alle werk uit handen nemen. Wij staan voor compleet in veiligheid. Hoogwaardige full service dienstverlening gekoppeld aan het one-stop-shopping model. Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar, bereikbaar en inzetbaar. Altijd en overal. Andere functienamen voor deze functie zijn: Heetwerkwacht, Buitenwacht, Mangatwacht en Brandveiligheidswacht. Ben jij deze toekomstige brandwacht? Solliciteer direct! Bel ons op 010 - 850 11 20 of stuur je CV per email naar info@rbc-flex.nl

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt 50-plussers! wij verzorgen jouw opleiding!

  RBC zoekt ervaren 50-plussers! Vind je het lastig om als 50 plusser een baan te vinden op huidige arbeidsmarkt? RBC is JUIST op zoek naar jou en geeft je een kans (opleiding!) om jouw carrière nieuw leven in te blazen! RBC zoekt toekomstige brandwachten!  Wij zijn specifiek op zoek naar mensen in de leeftijdscategorie 50+ die met hun uitgebreide ervaring ons team met brandwachten komen versterken! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en ben je een echte teamspeler;  lees dan verder! Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  een week geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland