Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 88 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Intercedent(e)

  Wij zijn op zoek naar een intercedent met passie voor sales. In dit landje apart liggen onze roots, de basis van onze organisatie. We hebben een hele regio te veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Jouw mening telt, want jij kent deze regio als geen ander. Een intercedent scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Wat dat inhoudt? Je werft en selecteert de juiste kandidaten die je plaatst bij de klant. Samen met je collega’s bedien je de klant van A tot Z en ben je verantwoordelijk voor de planning. Laten we eerlijk zijn. De job van intercedent is niet voor iedereen weggelegd. Jij verliest zelden of nooit het overzicht. Als eerste aanspreekpunt voor de flexcollega’s ben jij altijd op de hoogte van de planning. Het gaat erom dat jij kunt levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie, veel energie. En om net zolang door te gaan tot je jouw doel hebt bereikt. Omdat je succesvol wilt zijn. En dat heb je nu eenmaal in je, of niet.

 • Penitentiair inrichtingswerker penitentiaire inrichting middelburg

  De Dienst Justitiële Inrichtingen is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Jij speelt hierin als medior penitentiair inrichtingswerker bij de penitentiaire inrichting Middelburg een belangrijke rol. Je zorgt voor de bewaring en beveiliging van gedetineerden. Neemt een activieve houding op het gebeid van re-intergatie. Als penitentiair inrichtingswerker houd je je bezig met het intensief en individueel begeleiden van justitiabelen in de woon- en leefsituatie, en bij activiteiten. Daarnaast verleen je intensieve zorg aan patiënten. In jouw functie draag je bij aan een humane uitvoering van de detentie, de beperking van de detentieschade en het voorkomen van recidive.

 • Complexbeveiliger penitentiaire inrichting middelburg

  Functie­omschrijving De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Veiligheid is dan ook een erg belangrijk thema bij DJI. Daarin speel jij als complexbeveiliger bij de penitentiaire inrichting Middelburg een belangrijke rol. Als complexbeveiliger draag je bij aan de veiligheid door het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles. Je controleert legitimatiebewijzen, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. In jouw werk controleer je onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als je onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer je die. Locaties van DJI zijn gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra, jeugdinrichtingen en forensische psychiatrische centra. De taken verschillen dan ook per locatie.

 • Medewerker arbeid pi middelburg

  Bij de Dienst Justitiële Inrichtingen houden we ons niet alleen bezig met het uitvoeren van vrijheidsstraffen, maar ook met de mensen die dit ondergaan. Jij hebt als medior medewerker arbeid de juiste persoonlijkheid om gedetineerden binnen de penitentiaire inrichting Middelburg in een volwaardig productiebedrijf te begeleiden. Als medewerker arbeid ben je in het productiebedrijf op je eigen afdeling verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de aan jou opgedragen productiedoelstellingen. Daarnaast weet je discipline, verwachtingen, grenzen en regels onder de aandacht te brengen en ben je verantwoordelijk voor een passende werksfeer. Je stimuleert, begeleidt, motiveert en begrenst een groep van gemiddeld twaalf gedetineerden, die op alle fronten van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, achtergrond, vaardigheden en problematiek. Een groot deel van je tijd ben je actief in de productie met de gedetineerden bezig, maar als het nodig is steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Je staat tussen je mensen zonder dat dit je positie aantast. Verder voer je voortgangsgesprekken met de gedetineerden. Daarnaast horen administratieve werkzaamheden bij je werk. Zo zorg je voor de productieplanning, de verloning van gedetineerden, de kwaliteitsborging en periodiek de rapportages. Je maakt deel uit van een team en bent flexibel inzetbaar. Je controleert de productie op kwaliteit en kwantiteit (In-Made kwaliteitsprocedure) en motiveert en stimuleert de gedetineerden op de aan jou toegewezen werkzaal. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering. Je plant, coördineert en organiseert de werkzaamheden en levert een bijdrage aan de orde, rust en veiligheid op de arbeids- en leefafdelingen. Bekijk voor meer informatie over het arbeidsproces in onze inrichtingen de In-Made bedrijfsfilm en de link met 360 graden foto’s van de arbeidsafdelingen: https://www.youtube.com/watch?v=fIVK-Q-tgWg

 • Medewerker aanleg kunstgras

  Ben jij gewend om secuur en netjes te werken, kan je geconcentreerd werken en heb je gevoel voor groen? Wij zoeken een medewerker aanleg kunstgras. Onze opdrachtgever is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras en werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden. Als medewerker aanleg kunstgras ben je van A tot Z betrokken bij het project, denk hierbij aan de volgende werkzaamheden Zandbed aanbrengen Maatvoeringen uitzetten met behulp van laser Opsluiting plaatsen (bijv. betonbanden) Egaliseren ondergrond Kunstgras plaatsen Insnijden en verlijmen kunstgras Bezanden Opleveren met de klant

 • Projectleider

  Zet jij je graag in voor de maatschappij? En wil je als projectleider binnen het sociaal domein aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een projectleider die ervaring heeft binnen het sociaal domein. Voor een projectleider is geen enkele dag hetzelfde. Zo is jouw werkdag gevuld met diverse verantwoordelijkheden en uitdagingen op het gebied van WMO, jeugdzorg, participatiewet, beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Dit maakt dat de aandachtsgebieden erg divers zijn. Team Sociaal Domein is daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het gemeentelijkbeleid. Uiteraard met als doel de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Vlissingen zo veel mogelijk te stimuleren.

 • Beleidsmedewerker

  Wil jij graag binnen het sociaal domein werken? En wil je als beleidsmedewerker voor een gemeente aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een beleidsmedewerker die ervaring heeft binnen het sociaal domein. Samen met jouw collega’s zet jij je in voor de maatschappij. Geen enkele werkdag is hetzelfde, maar wel gevuld met diverse verantwoordelijkheden en uitdagingen op het gebied van WMO, jeugdzorg, participatiewet, beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Dit maakt dat de aandachtsgebieden erg divers zijn. Team Sociaal Domein is daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het gemeentelijkbeleid. Uiteraard met als doel de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Vlissingen zo veel mogelijk te stimuleren.

 • Adviseur bodem

  Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers bij (complexe) bodemvraagstukken, inventariseert actief hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden. Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en kunt hier praktische en creatieve oplossingen in leveren. Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project zowel financieel als inhoudelijk vorm te geven en te vertalen naar klantspecifieke behoeften. KERNTAKEN: • Onderhouden van klantcontact inzake de uitvoering van bodemgerelateerde onderzoeken; • opstellen van offertes; • voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van bodemonderzoeken, saneringsplannen, en bemalingsadviezen; • overige bodemgerelateerde advieswerkzaamheden; • opvolging van projecten waarvoor offerte is uitgebracht; • zorg dragen voor actuele kennis op het gebied van bodemonderzoek en -sanering, etc.;

  2 weken geleden Colsen - Hulst
 • Construction manager (project)

  De Construction Manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het constructie team. Accountable voor de veiligheid, het managen van het construction schedule en het managen van de contract kosten. Hoge mate van zelfstandigheid, omdat het constructie team autonoom staat in de organisatie. Werkzaamheden: Team samenstellingVoorzitten van de voortgang vergaderingen.Schedule input: welke stappen in het project, welk processystem etcInput leveren gedurende de engineering fase (constructability, safe plans etc..) Managen van alle communicaties omtrent construction activiteiten (voortgang, incidenten, etc.) binnen het projectteam en zijn stakeholders.Administreren van relevante project data, beslissingen, gebeurtenissen (wijzigingen etc) welke invloed hebben voor plant en proces. Direct initiatief voor actie om problemen op te lossen en claims te vermijden.Na â??mechanical completionâ? een gedegen overdracht (pre â??start-up audit input, punch items, documentatie etc..Duidelijke verwachtingen stellen en doelen daarop afstemmen.Zero tollerance beleid.Dagelijks observaties en team overleg vooraf aan de dag start.Onderhouden van contacten/overleg met:Engineering project teamProject Steering team en stakeholdersAannemer(s)/ contractors voor oa contract performance (veiligheid, voortgang, betalingen etc..

 • Personal trainer / fitness instructeur tbv ems/bodytec training

  Wij zoeken een enthousiaste en flexibele EMS (personal) trainer die niet alleen plezier heeft in het vak, maar tevens gemotiveerd is om zijn of haar eigen klantenbestand verder uit te breiden. Je bent professioneel geschoold, hebt goede ervaring met EMS training en de nodige kennis van het menselijk lichaam. Per uur begeleidt je 2 keer een training van 20 minuten. De werkzaamheden bestaan verder uit het selecteren en klaarleggen van materialen evenals assistentie bij aan- en uitkleden van de klanten (electrodenvest en straps). Het onderhoud en technisch controleren van de materialen evenals zorg voor een ordelijke en nette trainingsplek behoort tot de verantwoordelijkheden. Gastvrijheid en oprechte interesse naar de klant toe is cruciaal in je werkzaamheden als trainer.

  2 weken geleden Slim & Beautiful - Middelburg
 • Werkvoorbereider tank renovatie

  Je functie bestaat uit de werkvoorbereiding (voorbereiden, begroten en plannen) van de onderhoudswerkzaamheden aan opslagtanks.Jouw takenpakket: Voorbereiden werkpakkettenIdentificeren, omschrijven en voorbereiden van alle relevante stappen, activiteiten, documentatie, benodigde diensten en middelen (materialen, bijzondere gereedschappen, apparatuur), volgens interne richtlijnen, zodat het voor de uitvoerders via de werkpakketten en eventuele toelichting, volledig duidelijk is wat de werkzaamheden omvatten die gedaan moeten worden.- In overleg met de Project Leader Tank Renovation en Reliability Engineer Offsites vanuit het Maintenanceperspectief de scope completeren.- Beoordelen van geregistreerde werkopdrachten op volledigheid, in afstemming met de Project Leader TankRenovation en Field Coördinator Tank Renovation.- Afstemmen met Project Leader Tank Renovation, Reliability Engineer Offsites en/of Field Coördinator TankRenovation voor technische details.- Samenstellen en beschikbaar stellen van werkpakket met voor de uitvoering relevante informatie.- Invoeren van de de processtappen in SAP en andere systemen.- Omschrijven van protocollen, IRS, procedures en werkinstructies.- Relevante ondersteunende documentatie verzamelen. Begroten uren, kosten en materiaalDirect bij ontvangst van de orders maken van een uren-, en een kostenschatting teneinde een correcte inschatting te geven van de omvang van de te verrichten werkzaamheden.- Onderzoeken van afwijkingen t.o.v. geschatte kosten in overleg met Project Leader Tank Renovation.- Aanvragen van begrotingen (in overleg met Inkoop).- Verwerken van minder werk, meer werk en extra werk aanvragen. BestellingenBestellen van diensten en materialen, volgens vastgestelde procedures, en de planner hierover informeren zodat de planner de onderhoudswerkzaamheden tijdig voor uitvoer in kan plannen. Verder hiërarchie informeren teneinde autorisaties te verkrijgen Ondersteuning uitvoeringOndersteunen van uitvoering (technicians en magazijn voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, stock-aanvragen, afwijkende leveringen enz.) en/of Field Coördinators Tank Renovation. Ondersteunen van de Reliability Engineer Offsites voor de lange termijn renovatie projecten ArchiefArchiveren van alle nieuwe werkvoorbereidinginformatie voor hergebruik (taaklijsten) en benutten van feedback van uitvoering en van de Field Coördinators Tank Renovation om de kwaliteit van de gearchiveerde pakketten te verbeteren. VeiligheidIdentificeren van relevante veiligheidsinformatie en -vereisten, vanuit het onderhoudsperspectief, zodat de onderhoudswerkzaamheden volgens gestelde veiligheidseisen en zonder verstoringen uitgevoerd kunnen worden. Met de planner afstemmen dat tijdige reservering en aanmelding van veiligheidsmaatregelen plaatsvinden. PlanningInplannen van onderhoudsopdrachten als vervanger van de planner, rekening houdend met de prioriteiten van de verschillende onderhoudswerkzaamheden, zodat de beschikbare uitvoeringscapaciteit maximaal effectief kan worden ingezet.

 • Machinebediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een korte periode via Actief Werkt! direct in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:â?¢ Verpakkingen klaarzetten in de machine;â?¢ De machine instellen voor het vullen en verpakken; â?¢ Het gevulde product controleren; â?¢ Stickers maken voor op de verpakkingen; â?¢ Machines schoonmaken;â?¢ Machines (de-)monteren; â?¢ Storingen verhelpen en/of melden; â?¢ Collega inpakkers instructies geven.

 • Support medewerker

  Voor onze vestiging in Zierikzee zijn we op zoek naar een Support Medewerker Als Support Medewerker bij Syntess Software in Zierikzee... ...is geen dag hetzelfde, omdat je nooit weet welke klant er belt en welke vraag ze voor je hebben. Je bent samen met je collega's op de Helpdesk het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten op het gebied van ondersteuning bij het gebruik of de installatie van onze software. Deze ondersteuning bied je zowel telefonisch als per e-mail. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en... ...start gelijk het callsysteem, teamviewer en een testomgeving op. Zo zit je er helemaal klaar voor als straks de klanten bellen. Voordat je inlogt eerst in het planscherm kijken: wat staat er vandaag op de agenda? Je staat ingepland voor 1e-lijns, met nog een blokje uitzoek en studie in de middag. Om half 9 log je in. Het duurt maar even of jouw eerste beller hangt al aan de telefoon met een vraag over een factuurlay-out. Je kunt deze call meteen beantwoorden en stuurt een bevestigingsmail van het gesprek naar de klant. Direct daarna een technisch probleem: "We kunnen niet inloggen". Je kijkt gelijk mee en noteert de melding. Dit is een lastigere variant dan wat meestal het geval is. Even overleggen met een collega van Technische Support: "Verbind maar door". Je stelt jezelf weer beschikbaar voor de wachtrij. De telefoon gaat weer en zo vliegt de ochtend voorbij. In de middag heb je naast 1e-lijns ook nog uitzoek gepland staan. Hiervoor loop je langs bij een softwareontwikkelaar. Samen kom je eruit en kan dit door jou met de gebruiker worden opgelost. Vervolgens staat het studieblok voor het doornemen van nieuwe functies en wijzigingen op het programma. Hierna zit je weer met nieuwe kennis aan de telefoon, zodat je de klant goed kunt blijven ondersteunen. Je team... ...bestaat uit 21 teamgenoten die zich net als jij dagelijks richten op het ondersteunen van de klant. Met twee teamleiders en een afdelingsmanager is de afdeling Support Helpdesk één van de grootste afdelingen van onze organisatie. Het team is verdeeld in twee ruime "kantoortuinen" waar iedereen zijn of haar eigen werkplek heeft.

  3 weken geleden Syntess - Zierikzee