Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 31 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Content medewerker

  Het team van Smulderstextiel.nl bestaat uit ongeveer 70 gedreven medewerkers, verdeeld over een aantal afdelingen met ieder zijn expertise. De functie Content Medewerker valt onder de afdeling Verkoop. De afdeling Verkoop bestaat momenteel uit 6 medewerkers en werkt nauw samen met andere afdelingen als Klantenservice, Marketing en Inkoop. Wat ga je doen? Je schrijft de Nederlandse product- en websiteteksten. Je hebt een perfect gevoel voor wat de websitebezoekers aanspreekt en kent de geldende waarden, normen, gebruiken en culturen, zodat je deze goed kunt toepassen. Je voorziet de sites van pakkende en correcte content, waarbij je de meest recente SEO richtlijnen in ogenschouw neemt. Dit alles doe je met als doel de klant correct te informeren.

  een week geleden Smulderstextiel.nl - Kapelle
 • Commercieel adviseur welzorg terneuzen

  Beschik jij over een commerciële instelling, maar wil jij ook iets betekenen voor een ander en de maatschappij? Bij Welzorg zorg jij er als commercieel adviseur voor dat hulpbehoevenden de juiste hulpmiddelen krijgen en adviseer jij hen tevens over de diensten en producten van het bedrijf. Ben jij goed in het opbouwen van relaties en help jij graag een ander? Lees dan snel verder, want voor Welzorg in Terneuzen is uitzendbureau Manpower op zoek naar een commercieel adviseur. Werkzaamheden Als commercieel adviseur heb jij een veelzijdige functie! Jij zult namelijk helpen bij het verrichten van eenvoudige aanpassingen of afstellingen, maar zult ook instructies geven over het gebruik en onderhoud van de hulpmiddelen. Jouw uiteindelijke doel is het optimaal gebruiken van het klantcontact. Hoe je dat gaat doen? Met de volgende werkzaamheden:   - Adviseren van klanten over aanvullende accessoires van hulpmiddelen en overige diensten van Welzorg - Geven van instructies over het gebruik van het (aangepaste) hulpmiddel - Zorgdragen voor een juiste levering van de hulpmiddelen - Oplossen van klachten of bieden van oplossingen - Afronden van de formaliteiten en registraties (bijvoorbeeld laten ondertekenen bruikleenovereenkomsten of checklisten) - Geven van rij-instructies en beoordelen van de rijvaardigheid van de klant Dit krijg je - Brutosalaris tussen €2.284,- en €2.577,- per maand - Reiskostenvergoeding van maximaal €6,- per gewerkte dag - Fulltime functie van 40 per week - Op basis van uitzendcontract - Vacature voor lange termijn - Toegang tot E-learningplatform Studytube (meer dan 200 online trainingen) - Pensioenopbouw via Manpower

  een week geleden Manpower - Terneuzen
 • Junior account manager m/v (fulltime)

  Ben jij commercieel, proactief en sta jij stevig in je schoenen? Dan komen wij graag in contact met jou. Om verder invulling te geven aan de ambities zoeken wij voor onze gewaardeerde opdrachtgever in Yerseke een proactieve en gedreven JUNIOR ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Sinds 1942 is onze opdrachtgever actief als familiebedrijf in de schelpdiersector. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse mosselen, oesters en garnalen spelen de hoofdrol. Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken. Functieomschrijving Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aan jou toegewezen klanten en de daarbij behorende commerciële taken. De taken die onder deze verantwoordelijkheden vallen zijn o.a.: • Het bezoeken van bestaande klanten; • Het gericht acquireren van nieuwe klanten; • Het meedenken inzake nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; • Het opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; • Het verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes n.a.v. klantenbezoeken; • Het opstellen en beheren van verkoopplannen in samenspraak met jouw relaties.

  een week geleden Nijssen van de Sluis - Yerseke
 • Junior accountmanager

  Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aan jouw toegewezen klanten en de daarbij behorende commerciële taken. De taken die onder deze verantwoordelijkheden vallen zijn o.a.: • het bezoeken van bestaande klanten en gericht acquireren van nieuwe klanten • het meedenken inzake nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; • het opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; • het verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes na klantenbezoeken; • het opstellen en beheren van verkoopplannen in samenspraak met jouw relaties

  een week geleden Roem van Yerseke B.V. - Yerseke
 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (meertalig nl/eng/de) (m/v)

  Wie zoeken we? Een technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) die Nederlands, Engels en Duits spreekt en klanten technisch kan adviseren over de toepassingen van onze passieve brandwerende producten. HBO werk- en denkniveau of door middel van kennis en ervaring hieraan gelijkwaardig. We hebben vooral interesse in je vaardigheden, je affiniteiten en je enthousiasme. Wie zijn wij? www.mulcol.com Jouw uitdaging: Onze Europese klanten kunnen bij jou terecht met al hun (technische) vragen en wensen. Met jouw taalvaardigheid kan jij ook anderstalige klanten in het Engels, Duits of het Nederlands te woord staan en hen van technische adviezen voorzien. Je kan zowel schriftelijk als mondeling je adviezen uitvoerig beargumenteren en voor de klant verduidelijken. Jij bent onze brug naar de Europese markt. Jij beheert mede onze sales-, support- en contact-mailbox en beantwoordt (technische) vragen, verwerkt orders en verschaft informatie en documentatie in de talen die jij beheerst. Overige vragen speel je door naar collega’s en indien nodig vertaal je hun feedback voor de klant. Dankzij jou krijgen onze klanten en relaties snel de juiste informatie in meerdere talen. Jij zorgt dat de documentatie voor wat betreft jouw landen-pakket up-to-date is en beheert ook de eindredactie hiervan. Je controleert ook de vertalingen voor mailings, websites en nieuwsbrieven, je verzekert dat deze ook de lading dekken in de doeltaal. Jij zorgt dat wat er bij ons de deur uitgaat aan documentatie de Mulcol-kwaliteitsstandaard vertegenwoordigt. Samen groeien: tot slot ben je de baas over je eigen toekomst. Bij Mulcol is doorontwikkelen mogelijk en wordt er gekeken naar jouw meerwaarde. Zo gaan we samen vooruit. Ben je overtuigd dat bovenstaande en onderstaande door jou prima uit te voeren is en kan je niet wachten om jezelf te bewijzen en jouw plekje bij Mulcol op te eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Takenpakket Sales • Telefonisch en schriftelijk technische vragen beantwoorden • Documentatie verschaffen • Mails beantwoorden contact en support • Verkooporders verwerken • Communicatie klachtafhandeling • Opstellen technische adviezen en rapportages Documentatie en goodies • Technische documentatie controleren op inhoudelijke juistheid en volledigheid • Archiveren • Inventariseren • Offertes opvragen Algemeen • Ondersteuning bieden • Diverse administratieve taken uitvoeren

 • Showroomverkoper keukens/sanitair

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. WAT GA JE DOEN? Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Terneuzen een enthousiaste Verkoper Showroom. Je verkoopt ons bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit onze lifestyle showroom met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze zo enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Inside sales

  In deze functie ben jij telefonisch in contact met bedrijven en 12 – 16 uur per week beschikbaar. Je voert zelfstandig telefonische gesprekken met Mkb’ers met het doel om de behoeftes van prospects te achterhalen: Jouw werkzaamheden: - Afspraken inplannen voor de accountmanagers; - Agenda’s beheren; - Leadlijsten opstellen.

  een week geleden HB17 Werkt. - Heel Zeeland
 • Verkoopdirecteur zeeland/breda

  Afdeling regiosales is op zoek naar een Verkoopdirecteur die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en realiseren van het commerciële beleid voor bekende huis-aan-huis kranten, bijbehorende magazines en alle online proposities. Je bent hét gezicht van onze opdrachtgever in de lokale markt, kent het regionale speelveld en weet door het effectief inzetten van je actuele netwerk resultaten te behalen. Je geeft (in)direct leiding aan een team van sales- en accountmanagers (circa 20 fte) en je rapporteert aan de directeur Local Sales. Wat je gaat doen - Je vertaalt het strategisch commercieel beleid naar een commercieel beleid gericht op jouw merken en rayons; - Je ontwikkelt de verkoopplanning en bepaalt de doelstellingen per verkoopteam; - Je creëert en benut samen met je salesmanagers commerciële kansen en je levert een succesvolle bijdrage aan het bedrijfsresultaat; - Je kent het marktgebied goed en weet de kansen in de markt te signaleren en optimaal te benutten om het marktaandeel in het gebied te vergroten; - Je optimaliseert de salesprocessen binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied; - Door jouw coachende manier van aansturen, zorg je voor ontwikkelde, gemotiveerde en professionele salesmanagers, die zowel hun team- als persoonlijke doelstellingen binnen een efficiënt en effectief werkende salesorganisatie weten te realiseren.

  een week geleden HB17 Werkt. - Vlissingen
 • Hulpmiddelenspecialist

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Hulpmiddelenspecialist voor de regio Bergen op zoom- Breda. De Hulpmiddelenspecialist is verantwoordelijk voor het managen van de klanten van de opdrachtgever en het fungeren als regisseur van diens cliënten. Hierbij draagt de Hulpmiddelenspecialist zorg voor het passen, adviseren en verkopen van meervoudige, complexe hulpmiddelen. De Hulpmiddelenspecialist geeft gericht advies aan cliënten en indiceerders cq. consulenten over de variëteit , functionele mogelijkheden en gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment. Over het bedrijf: Onze opdrachtgever is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf het begin staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Deze ingrediënten vormen tot op de dag van vandaag de basis voor het succes van de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is er voor u als eindgebruiker, alsook voor zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars- en kantoren. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Zij zijn een persoonlijk en betrokken hulpmiddelenbedrijf, waar specialisten werken met passen voor het vak en de mensen die ze kunnen helpen. Zij hebben hart voor de cliënt, het milieu, de maatschappij en voor het bedrijf met al hun medewerkers. Wat ga je doen? - In behandeling nemen van de zorgvraag m.b.t. meervoudige, complexe (mobiliteits)hulpmiddelen; - Inplannen (passings) afspraken op verzoek van indiceerder cq. Consulent; - Proactief aanbieden van aanvullende diensten en opties aan klanten ( crossselling) in het kader van het ontzorgen van de klant en cliënt; - (Mede) vaststellen van functionele / cognitieve beperkingen en programma van eisen van de cliënt o.b.v. ziektebeeld en bijbehorend ziekteverloop – al dan niet i.s.m. indiceerder c.q. consulent; - Zorgdragen voor een depotcheck t.b.v. hergebruik hulpmiddel; - Signaleren en anticiperen op commerciële mogelijkheden en acteren als regisseur binnen de instelling cq. gemeenteportefeuille ten behoeve van het realiseren van klant en cliënttevredenheid.

  een week geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Commercieel medewerker binnendienst bouwmaterialen

  Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Wat ga je doen? - Je onderhoudt samen met de rayonmanager commerciële contacten met afnemers; - Je versterkt telefonisch informatie en advies aan klanten over verhandelde producten; - Het geven van productinformatie en het adviseren van de gebruiker omtrent technische product specificaties, verwerkingsinstructies en leveringsmogelijkheden; - Het uitbrengen en opvolgen van offertes; - Het behandelen en voorbereiden van verkooporders; - Het ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied van de rayonmanager.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Inkoper

  Als Inkoper kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan komen we graag met jou in contact. Functieomschrijving Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en de coördinatie van inkopen. De werkzaamheden bestaan uit het beheren van contracten, leveranciersbeheer, projectmanagement, onderhandelingen, inkooprapportages etc. om zo bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op het gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. Je bent een commerciële onderhandelaar, die analytisch sterk is. Ook breng je kennis en ervaring in om als spil, in samenwerking met je collega’s van betrokken afdelingen, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de inkooporganisatie binnen de Groep waarvoor je werkzaam bent.

  een week geleden HB17 Werkt. - Nieuwdorp
 • Technisch verkoper binnendienst

  Wie is onze opdrachtgever? Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol. Wat ga je doen? Binnen de commerciële binnendienst van onze opdrachtgever kom je te werken als Technisch verkoper binnendienst. In deze rol adviseer je klanten telefonisch en per mail over primaire en secundaire grondstoffen. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben en informeert en adviseert hen hierover. Je stelt offertes op, bespreekt deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Jouw brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling weet je dan ook goed in te zetten om de klant optimaal te begeleiden bij de aankoop. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en jouw collega’s van de binnendienst. Naast een inhoudelijke technische/ adviserende rol, beheer je met jouw collega’s van de buitendienst een rayon / werkgebied. Samen bouw je met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Verkoper binnendienst bouwmaterialen

  Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Wat ga je doen? Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Zwijndrecht een enthousiaste Verkoper Bouwmaterialen. Je maakt deel uit van de afdeling Binnendienst en maakt offertes voor bouwmaterialen. Tevens verzorg je de afhandeling van de orders. Je hebt daarbij veelvuldig telefonisch contact met onze klanten en onderhandelt met onze leveranciers over prijzen en leveringen. Ook werk je intensief samen met de buitendienst medewerkers, die je op administratief gebied ondersteunt.

  een week geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Accountmanager biomassa

  Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever te Dordrecht voor staat. Het bedrijf combineert hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Het bedrijf groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. De groep medewerkers bestaat momenteel uit meer dan 1600 personen. Als Accountmanager Biomassa maak je deel uit van het salesteam van de afdeling Municipal Solid Waste. De salesafdeling houdt zich breed bezig met de verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar commercieel afval. Ze zijn verantwoordelijk voor de verkoop van onze dienstverlening én de verkoop van onze (tussen-) producten als compost, biomassa, groen gas, vloeibaar CO2 en meer. Als Accountmanager Biomassa zal je focus liggen op groenafval en organische reststromen uit de voedingsmiddelenindustrie en de afzet van compost en biomassa. Uiteraard gebeurt dit steeds in nauwe samenwerking met productie locaties en MSW Operations. JE TAKENPAKKET ALS ACCOUNTMANAGER BIOMASSA ZAL ER ALS VOLGT UITZIEN: - Je brengt de markt van loonwerkers, hoveniers en aannemers in kaart. Via je intern en extern netwerk ben je op de hoogte van nieuwe projecten binnen de sector; - Je neemt contact op met het oog op een mogelijke samenwerking; - Je maakt commerciële afspraken die door alle partijen positief ervaren wordt; - Bestaande klantenrelaties onderhoud je en bouw je uit tot duurzame samenwerkingen; - Je houdt vinger aan de pols inzake de klantentevredenheid om deze te behouden, te verbeteren of als input voor nieuwe businessmogelijkheden; - Intern onderhoud je een nauwe communicatie met operations en de bedrijfsleiders voor een optimale afstemming; - Je geeft input voor de periodieke business reviews en budgetplannen. Je doet verbetervoorstellen voor de ontwikkeling van de afdeling; - Je denkt niet in hokjes en signaleert ook kansen voor de overige verwerkingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Afhankelijk van je kennis en affiniteit pak je die kansen ook op en werkt ze verder uit in concrete commerciële afspraken. Je zal terecht komen in een team van enthousiaste collega’s. Naast tevreden klanten staan open communicatie en een informele werksfeer centraal.

  een week geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Online marketeer

  Bij Nedbase werk je voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ZLM, Saman Groep, Kralen.nl en Prins & Dingemanse aan uiteenlopende opdrachten. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van de online marketing strategie van onze klanten. Aan jou de taak om bedrijfsdoelstellingen om te zetten in slimme marketing oplossingen en de juiste online marketing kanalen zo effectief mogelijk in te zetten. Of je nu een Google Ads campagne optimaliseert of werkt aan de lokale vindbaarheid in Google; jij gaat voor het beste resultaat. Hiermee realiseer je niet alleen de groeidoelstellingen van onze klanten, maar ben je ook medeverantwoordelijk voor de groei van ons bedrijf. Bij Nedbase is er altijd volop de ruimte om je verder te ontwikkelen of te specialiseren. We kijken graag samen wat bij je past!

  2 weken geleden Nedbase - Middelburg