Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 19 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Security netwerk engineer

  Als Security Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de kantoor-automatiseringsomgeving van onze klanten. Je zorgt dat de systemen blijven werken en dat de gegevens op die systemen veilig zijn. Eventuele knelpunten los je op, zowel op locatie als remote. Je beheert, installeert en beveiligt systemen. Je zorgt ervoor dat de netwerken van onze klanten probleemloos werken en blijven werken. Daarnaast adviseer je, vaak in samenspraak met de afdeling verkoop, de klant omtrent nieuwe oplossingen en betere of effectievere beveiliging. Tevens zorg je voor een goede communicatie naar onze klanten m.b.t. aanpassingen en herstel.

  een week geleden HB17 Werkt. - Heinkenszand
 • Web developer

  Bouw jij straks mee aan hét servicesysteem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Web Developer. Onze opdrachtgever in Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al hun klanten te kunnen uitvoeren, beschikken zij over een zelf ontwikkeld, geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronicaretailers en vele grote, bekende merken, in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer.

  een week geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Medior/senior systeembeheerder

  Als ervaren systeembeheerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische “Cloud” omgevingen, gebaseerd op de nieuwste technologieën van Microsoft en VMware, aangevuld met producten als storage en security. Bij onze opdrachtgever ga je dan ook aan de slag in een team van specialisten dat van aanpakken weet, met een passie voor de ICT die zich naar de klant toe vertaald in een uitstekende service. Onderling met veel gezelligheid, maar altijd zo snel mogelijk de beste oplossing voor vragen en problemen. Altijd up-to-date systemen. Systemen die het werken voor de klant makkelijker, sneller en goedkoper maken. Zoals online werken, internetbellen (VoIP) en 24/7 databeveiliging en bereikbare servicedesk. Een betrouwbare partner, loyaal aan haar klanten en altijd op de hoogte van de beste software en technische oplossingen. Zij zetten alles in het werk om hun klanten zorgeloos gebruik te kunnen laten maken van alle ICT-gerelateerde zaken. Zodat zij zich kunnen richten op hun core business en kunnen focussen op groei en vooruitgang! Al met al een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden van dien in een groeiende, ambitieuze organisatie. Daarnaast kenmerken een informele cultuur, enthousiaste collega’s, innovatie, flexibiliteit, gedrevenheid en betrokkenheid hen als werkgever. - Je beheert en configureert systeemomgevingen van klanten; - Je zorgt voor maximale beschikbaarheid van complexe, dynamische bedrijfssystemen en het structureel oplossen van storingen; - Je werkt aan de installatie, configuratie, beheer en tuning van netwerken, serversystemen, databaseomgevingen, internetapplicaties en SharePointsystemen; - Je adviseert en implementeert nieuwe technologieën; - Je bent actief betrokken bij het bedenken van IT-infrastructuren; - Je houdt je bezig met ondersteuning en advisering bij technische implementaties.

  een week geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • (senior) netwerk engineer

  Als (Senior) Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de kantoor-automatisering-processen van onze klanten. Je lost knelpunten op, zowel op locatie als remote. Je beheert, installeert en beveiligt systemen. Je zorgt ervoor dat de netwerken van onze klanten probleemloos werken en blijven werken. Daarnaast adviseer je, vaak in samenspraak met de afdeling verkoop, de klant omtrent nieuwe oplossing. Tevens zorg je voor een goede communicatie naar onze klanten m.b.t. aanpassingen en herstel

  een week geleden HB17 Werkt. - Heinkenszand