Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 180 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Leidinggevende bediening

  Werken in Vriendschap is begrijpen wat Vriendschap is; een warme plek met oprechte aandacht voor haar vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die hedendaags en super lekker zijn, informeel maar heel gastvrij, een bedrijf dat nooit stil staat en op de hoogte is van moderne bereidingen, zelf groente kweekt en weet wat speelt in de rest van de wereld, een bedrijf met een heldere filosofie zowel op het gebied van duurzaamheid, arbeidsovereenkomsten, producten en evenementen. De leidinggevende in de bediening organiseert de bediening van een dag of avond, heeft overleg met de mensen in de keuken, doet bestellingen, deelt het team in en stuurt aan of bij waar nodig. De leidinggevende in de bediening overlegt met andere leidinggevenden, voert gesprekken met medewerkers, brainstormt over nieuwe dranken, evenementen.

 • Horeca uitbater op gezellige familiecamping gezocht!

  Uitbater gezocht, voor het campingseizoen van eind maart tot en met eind oktober. Gedurende de schoolvakanties elke dag geopend en buiten schoolvakanties om, in elk geval iedere vrijdag tot en met zondag.

 • Ontbijtmedewerker (m/v)

  Wij zoeken een enthousiaste ontbijtmedewerker voor 3 tot 5 dagen in de week (15 tot 28 uur). Je zorgt voor een goed begin van de dag. Tot de taken behoren onder andere het klaarzetten, presenteren en opruimen van het ontbijtbuffet. Het ontvangen en vriendelijk te woord staan van de gasten.

  3 weken geleden Hotel the Wigwam Domburg - Domburg
 • Medewerk(st)er bediening voor de avonduren en weekenden

  Hotel Restaurant PICCARD in Vlissingen, gelegen direct achter de boulevard, heeft 45 hotelkamers. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastvrouw / heer met enige ervaring in de bediening. Bent u iemand die flink de handen uit de mouwen kan steken en tempo kan maken als het druk is, dan bent u wellicht de persoon die wij zoeken! De functie is voor gemiddeld 3 avonden in de week Denk hierbij aan 15 tot 20 uur per week, dit is uiteraard in overleg. Werktijden liggen tussen 17.00 uur en max. 22.30 uur.

 • Ontbijtdame ( m/v)

  Voor ons Hotel zijn wij op zoek naar een ontbijtdame(m/v). Hotel de Heeren heeft 6 luxe kamers in het hogere segment en is gelegen aan de kaai in Veere. Het ontbijt is een zeer belangrijk onderdeel wat wij onze gasten bieden. Het wordt aan tafel geserveerd en is heel uitgebreid. Daarnaast hoort bij de functie het opmaken en verzorgen van de kamers. Niet tijd, maar kwaliteit staat hierbij voorop. werktijden : 7.30/8.00-12.00/13.30 afhankelijk van bezetting

 • Afwassers minimum leeftijd 16 jaar

  Afwashulp gezocht voor minimaal 15 uur per week. Je zorgt ervoor dat het bij de afwas goed en lekker snel doorloopt, zodat bij drukte de bediening en keuken hun spullen ten aller tijde kunnen neerzetten. Ben jij diegene die een baan zoekt naast school, kinderen of een andere baan bel dan snel met 0118-586555 en vraag naar Wendy van Hengst

 • Medwerker/ster bediening minimaal 20 uur per week

  Wij zijn op zoek naar een vrolijke hardwerkende dame of heer die ons team komt versterken in de bediening. De werktijden zijn vanaf 17.30 uur dus goed te combineren met eventueel school of huishouden of eventueel een andere baan. Wij verwachten dat de gerechten en drankjes met kennis worden opgenomen en uitgeserveerd, ook is een gulle lach een pre!!

 • Oproepkrachten gevraagd voor doordeweeks en/of in de weekenden!! Bediening, keukenhulpen en afwasser

  Het seizoen komt er weer aan en we willen graag het team vergroten zodat iedereen van de zomer weer aan zijn welverdiende vrije dagen kan komen. We zoeken voor alle afdelingen mensen, Zomersupermarkt(open vanaf 4 april 2020), Bediening, Afwas, Keuken, Snackbar en schoonmaak. Ben je op zoek naar een leuke baan naast je studie of naast het huishouden of naast je huidige baan!!! Bel dan met 0118-586555 en vraag naar Wendy van Hengst Dan kunnen we een afspraak inplannen.

 • F & b manager

  Als food & beverage manager ben jij als gastheer, gastvrouw samen met jouw team verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden liggen op de werkvloer, zoals het aannemen van bestellingen en bereiden van plates, belegde broodjes en snackbar werkzaamheden. In het hoogseizoen wordt dit aangevuld met roosterplanning en het coachen van medewerkers. Andere werkzaamheden zijn kassa’s opmaken, openen en sluiten, verwerken administratie en actieve verkoop. Je legt verantwoording af aan de parkmanager en aan de corporate food & beverage manager. Gastbeleving staat bij ons centraal, daarom is een van jouw kerntaken ervoor te zorgen dat alle medewerkers duidelijke doelen, die jij onder andere mede opstelt, nastreven. Als leidinggevende zullen wij je vanuit de parkmanager en corporate F en B manager ondersteunen. Jij weet hoe je cijfers moet lezen en kunt verbanden leggen tussen bepaalde resultaten. Een unieke kans om een prachtige toekomst te beginnen binnen de horeca.

  3 weken geleden Molecaten Park Hoogduin - Cadzand
 • Allround event/catering medewerker

  Allround Event/Catering Medewerker De fulltime job bestaat o.a. uit het klaarzetten en transporteren van materialen, op -en afbouw op verschillende locaties en meewerken op deze locaties als cateringmedewerker maar ook backstage.

  3 weken geleden Ko K. - Colijnsplaat
 • Medewerk(st)er huishouding/schoonmaak hotelkamers pt

  schoonmaak algemene ruimtes en hotelkamers onze accommodatie heeft 22 hotelkamers, een restaurant, zalen, toiletgroepen Schoonmaak kamers: werkzaamheden oa bedden afhalen en opmaken, stoffen, stofzuigen, dweilen, aanvullen gastartikelen, badkamers schoonmaken etc.

  3 weken geleden T de Bree - Schuddebeurs
 • Allround medewerker fastservice m/v

  Je treft Grand Café de Paardekreek naast camping en villapark de Paardekreek in Kortgene, Pal aan het Veerse Meer. Vanuit het Grand Café en de terrassen kijk je altijd uit over het water, waar altijd wat te beleven valt!

 • 1e medewerker bediening m/v

  Seizoen 2020 staat weer voor de deur. Dat betekent dat wij diverse vacatures hebben voor het nieuwe seizoen. Je treft Grand Café de Paardekreek naast camping en villapark de Paardekreek in Kortgene, Pal aan het Veerse Meer. Vanuit het Grand Café en de terrassen kijk je altijd uit over het water, waar altijd wat te beleven valt!

 • Keukenhulp m/v

  Je treft Grand Café de Paardekreek naast camping en villapark de Paardekreek in Kortgene, Pal aan het Veerse Meer. Vanuit het Grand Café en de terrassen kijk je altijd uit over het water, waar altijd wat te beleven valt!

 • Zelfstandig werkende kok in duitsland

  Per 1 maart 2020 is er een positie zelfstandig werkend kok beschikbaar voor een viersterren hotel in het zuidwesten van Duitsland (ca 4 uur rijden van Terneuzen en 1 uur van de Duitse plaats Trier). Dit hotel is al ruim 25 jaar een begrip in de regio en staat bekend om zijn hoge kwaliteit keuken, de ligging in het bos, de wellness faciliteiten en gastvriendelijkheid van het personeel. Deze locatie wordt frequent bezocht door Duitse politici, wetenschappers, filmacteurs, sporters, etc.. Vanaf 1 april 2020 wordt dit hotel gevoerd door een Nederlandse echtpaar en een Nederlandse Restaurantmanager. De nieuwe eigenaren hebben de ambitie om dit reeds goedlopende hotel nog verder te laten groeien. In de functie van kok ben je samen met de chef-kok en de sous-chef verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je kernactiviteiten liggen op het gebied van de koude keuken (gardemanager) en nagerechten (pâtissier) , maar je bent ook inzetbaar als tweede sous-chef. Interesse en info Ben je geďnteresseerd, stuur dan je cv naar info@ellron.nl. Voor telefonische informatie kun je bellen naar Ronald Niemeijer 06-40990350

  3 weken geleden Fam Niemeijer - Buiten Zeeland