Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 54 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Vanaf 15 jaar. Broodjes smeren, ijsscheppen, achter de kassa en schoonmaken.

  WIL JIJ BIJ DE LEUKSTE BAKERY VAN MIDDELBURG WERKEN? DAN BEN JE BIJ HELEN’S BAKERY AAN HET JUISTE ADRES! Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helen’s Bakery al aardig een begrip in Middelburg en omstreken met vers belegde broodjes, huisgemaakte koekjes, smoothies, koffie en heerlijk schepijs. Onze Bakery is te vinden bij tankstation Berkman en is zeven dagen per week geopend. (Ma t/m Vr 8-18, Za en Zo 10-17). Wil jij bij de leukste bakery van Middelburg werken? Dan ben je bij Helen’s Bakery aan het juiste adres. Je vindt het bij Helen’s Bakery namelijk leuk om met voedsel te werken en de gasten met een glimlach de deur uit te zien gaan. Ben je bereid om hiervoor ook een stapje harder te rennen?

  2 weken geleden Helens Bakery - Middelburg
 • Weekendhulp/vakantiehulp

  Adem jij gastvrijheid? Ben jij een sprankelende persoonlijkheid? Dan worden onze klanten blij van jou! Je gaat klanten een leuke tijd geven en blij maken met mooie producten Teamwork in een gezellige en sprankelende omgeving spreekt je aan. Taken en verantwoordelijkheden Hoe maak je klanten blij? Bij Megabed Kapelle geef je klanten een ontzettend warm welkom. Je legt hen in de watten en bent ècht geïnteresseerd in hun wensen. Je luistert goed, want je weet dat iedere klant uniek is. Zo kun je telkens een inspirerend persoonlijk verkoopadvies geven en de verwachtingen overtreffen. Samen met je collega's zorg je voor een gezellige sfeer en bouw je een ‘feestje’ met de klanten tijdens hun zoektocht naar het perfecte product. Je bent pas tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat.

  2 weken geleden johnmir - Kapelle
 • Verkoopmedewerker bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan (24 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook! ?

  2 weken geleden Bomont - Goes
 • Verkoopmedewerker bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Goes
 • Verkoopmedewerker bomont zoutelande

  Bomont Zoutelande is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (32 uur) of fulltime (36 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Zoutelande
 • Winkelmedewerker koffiecorner bomont renesse

  Bomont Renesse gaat uitbreiden, hoe leuk is dat?! De huidige winkeloppervlakte wordt verdubbeld, wat nog meer winkelplezier betekent! Daarnaast wordt er een prachtige koffiecorner gebouwd en laten we daarvoor nou net op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een parttime (16 – 24 – 32 uur) of fulltime baan (36 uur)? Lees dan snel verder! Als winkelmedewerk(st)er in de koffiecorner zorg je ervoor dat klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, nadat ze goed zijn geslaagd bij Bomont Renesse. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Renesse
 • Verkoopmedewerker bomont renesse

  Bomont Renesse is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (24 - 32 uur) of fulltime (36 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Renesse
 • Kassamedewerker bomont renesse

  Bomont Renesse is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (24 - 32) of fulltime (36 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Renesse
 • Verkoopmedewerker bomont sluis

  Bomont Sluis is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime (24 uur) baan? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Sluis
 • Bijbaan bomont domburg

  Bomont Domburg is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Domburg
 • Bijbaan bomont goes

  Bomont Goes is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Goes
 • Bijbaan bomont renesse

  Bomont Renesse is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Renesse
 • Bijbaan bomont middelburg

  Bomont Middelburg is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Middelburg
 • Bijbaan bomont terneuzen

  Bomont Terneuzen is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Terneuzen
 • Bijbaan bomont zoutelande

  Bomont Zoutelande is op zoek naar verkooptoppers! Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakanties en/of weekenden? Lees dan snel verder! Als verkooptopper bij Bomont sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

  2 weken geleden Bomont - Zoutelande