Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kraanverhuur Melis Middelburg

MIDDELBURG

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Monteur hijskranen

    Kraanverhuur Melis is op zoek naar een allround onderhoudsmonteur voor onze hijskranen en transporteenheden. FunctieomschrijvingJe voert alle voorkomende technische werkzaamheden uit aan transporteenheden, telescoopkranen, mobiele torenkranen en hoogwerkers in het kader van preventief onderhoud, storingsonderhoud en de periodieke keuringen. Je doet dit onder andere aan de hand van de machinehandle...

    2 weken geleden Techniek (Middelburg)
Kraanverhuur Melis Middelburg BV is de Zeeuwse specialist voor al uw hijswerken. Met een breed aanbod aan kranen en ervaren mensen staan wij klaar om u van dienst te zijn.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.855 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.