Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

JobManiac Goes B.V.

t.a.v. Heeren Heeren GOES

Wij hebben 9 vacatures voor jou

 • Opperman

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar meerdere oppermannen die voor een zeer lange tijd aan de slag kunnen en niet bang zijn om stevig door te werken. Het gaat om veelzijdig straatwerk, van tuinen tot aan grotere straten waar machinaal gestraat word. Ben jij die veelzijdige stratenmaker die wij zoeken of ken jij iemand die zich hier volledig in kan vinden? Stuur dan snel je CV naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Dakdekker

  Opzoek naar een nieuwe uitdaging en ervaring als dakdekker? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons zijn wij opzoek naar een ervaren dakdekker. In deze functie ben jij een belangrijk onderdeel in de uitvoering van daktechnische projecten. Je bent actief in het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende daken. Je bent instaat om aan de hand van tekeningen en instructies de verantwoordelijkheid te dragen voor een perfecte uitvoering van je werkzaamheden.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Kraanmachinist

  Tijd om die bouwhelm op te zetten en met ons samen te werken op de mooiste projecten in Zeeland! Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een kraanmachinist die ervaring heeft met een mobiele/rupskraan of iemand die op minikranen kan draaien. Je legt leigingen, graaft bermen, vlakte uit, trekt sleuven en ga zo maar door. In deze functie steek je af en toe ook graag de handen uit de mouwen om de grondwerker te assisteren.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Timmerman

  Om ons JobManiac team te vergoten zijn wij opzoek naar iemand die helemaal wild wordt van hout! We hebben diverse mogelijkheden in de ruwbouw, afbouw en renovatie dus het is maar net waar jouw ambitie en kennis ligt. Als timmerman bij JobManiac kom je in een zelfstandige functie terecht in een enthousiast team. Ben jij die hout liefhebber waar wij naar opzoek zijn? Neem dan snel contact met ons op!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Grondwerker

  Ben jij met een schep je handen geboren en hou jij ervan lekker in de buitenlucht te werken? Lees dan snel verder! Om ons team van grondwerkers en kraanmachinisten compleet te maken, zijn wij opzoek naar een ervaren grondwerker die zich helemaal thuis voelt binnen de kabels en leidingen en het aanleggen van rioleringen en huisaansluitingen. Ben jij die ervaren grondwerker waar wij naar opzoek zijn?

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Metselaar

  Ben jij steengoed met een troffel en cement? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor ons team zijn wij opzoek naar een ervaren, zelfstandig metselaar die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan diverse nieuwbouw en renovatie projecten binnen Zeeland. Samen met een team weet je nauwkeurig en snel mooie muren te metselen. Ben je graag onderdeel van ons mooie JobManiac team? Neem dan snel contact met ons op!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Hovenier

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig tuinen kan onderhouden en aanleggen. Met een bus van de zaak reis je diverse locaties in Zeeland af om hier je groene vingers in de strijd te gooien. Jij weet planten en bomen te temmen en hiermee een prachtig plaatje achter te laten. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  een week geleden Agrarisch (Goes)
 • Werkhanden gezocht!

  Duur hé die sportabonnementen? Hetzelfde resultaat bereiken en geld toe krijgen? Dan ben je bij JobManiac aan het juiste adres! Wij zijn namelijk opzoek naar iemand die zijn spiermassa wil ontwikkelen door het uitvoeren van werkzaamheden in de bouw, grondverzet en groenvoorziening. De werkzaamheden variëren van het opruimen in de bouw, het ondersteunen van timmermannen en grondwerkers en het onderhouden van het groen op vakantieparken. Je leert de basis van één of meerdere van deze vakgebieden om uiteindelijk uit te groeien tot een volwaardig timmerman, grondwerker of hovenier. JobManiac bouwt samen met jou aan een toekomst!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Stratenmaker

  Draag jij graag een steentje bij aan het creëren van de mooiste straten van Zeeland? Dan zijn wij opzoek naar jou! In deze zelfstandige functie ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van deze straten, maar ook voor de aanleg van tuinen. Van straten met de hand tot aan het grote straatwerk waarbij machinaal gestraat wordt. Kortom, een super allround functie! Zie jij jezelf terug in de bovenstaande omschrijving? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op, want zonder jou komen die mooie straten er natuurlijk nooit!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)