Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Duvekot Bouw

t.a.v. VROUWENPOLDER

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Timmerman

    Bij Duvekot Bouw bouwen we mooie projecten samen met onze aardige klanten. Hiervoor hebben we een leuk team met bouwspecialisten die zich vol inzetten om boven verwachting aan de wensen van onze klanten te voldoen. Op dit moment kunnen we wel een goede Timmerman m/v gebruiken om ons team verder te versterken. Wij hebben afwisselende projecten op de bouw en in onze timmerwerkplaats. Ons werkgebied...

  • room Dorpsdijk 7 , 4354AA VROUWENPOLDER
Duvekot Bouw uit Vrouwenpolder werkt al meer dan 100 jaar als allround aannemersbedrijf. Allround betekent volgens ons niet alleen alles kunnen, maar ook alles doen. Ervaring waar u op kunt bouwen.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.633 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.