Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Delta Marine Crewing

VLISSINGEN

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Projectleider reparatiewerf

    Voor een reparatiewerf voor zeegaande- en binnenvaartschepen is Delta Marine Onshore opzoek naar een projectleider. Als projectleider verzorg je de projectorganisatie en stuur je een team van uitvoerende medewerkers aan waarvoor je tevens als vraagbaak fungeert. Werkzaamheden Organiseren en uitvoeren van scheepsherstellingen. Leiding geven aan en toezicht houden op de uitvoerders. De correcte...

    3 weken geleden Techniek (Terneuzen)
  • Commercieel manager (binnenvaart) reparatiewerf

    Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor de juiste contacten en onderhandelingen met de klant en bekleed je een sleutelpositie binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het commerciële en financiële resultaat van zowel de projecten als de specifieke servicevragen van de klant.Daarnaast ben je het contactpersoon voor de klant omtrent de voorbereiding, voortgang, uitvoering en...

    3 weken geleden Maritiem en havenwerk (Terneuzen)
Delta Marine Crewing is een bemanningsbureau gevestigd in Vlissingen.
Elke dag brengen onze bevlogen Crewingmanagers werkgevers en medewerkers bij elkaar, zodat projecten (waar ook ter wereld) verzekerd zijn van continuïteit en de juiste bemanning.

Bemiddeling wereldwijd
Om snel en effectief de juiste match tot stand te brengen, beschikt Delta Marine Crewing over een wereldwijd kantorennetwerk. We kennen de business en de projecten van onze opdrachtgevers. Of zij nu actief zijn in de koopvaardij, sleepvaart, offshore, bagger, tankvaart, yachting, ship delivery of heavy lifting, we vinden de zeevarenden die hen uit de brand helpen.
We kennen ook de sterke kwaliteiten van onze medewerkers en weten waar hun hart ligt. Dat maakt onze bemiddelingsactiviteiten persoonlijk, snel en effectief.

Thuis in de markt
Alle crewmanagers van Delta Marine Crewing hebben een scheepvaartachtergrond. Met zes man sterk werken we intensief samen en weten we wat er binnen Delta Marine Crewing speelt. Voor u een groot gemak. Wie u ook aan de telefoon krijgt, we weten waar het over gaat.
Grote projecten halen het beste in ons naar boven. Dan bundelen we onze krachten en geniet u exact dezelfde service en aandacht als bij kleinere projecten.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.859 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.