Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Appèl B.V.

t.a.v. Madelon van Korven 's-Hertogenbosch

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Catering beheerder bedrijfsrestaurant agilent

    Catering beheerder in Middelburg gezocht! Heb jij passie voor horeca, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de catering? Dan serveert Appèl voor jou de ideale job bij Agilent in Middelburg. Wat bieden wij? Een zelfstandige functie als catering beheerder in Middelburg voor 30 uur per week! Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur...

    4 weken geleden Horeca (Middelburg)
Wij zijn Appèl, cateraar met accent. Wij creëren op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. Een plek waar je kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.361 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.