Adecco, team Goes

Stationspark 45
4462 DZ GOES
0113-212704 (thuis), 0113-212704 (werk)

Wij hebben 12 vacatures voor jou

 • Content medewerker

  Je komt te werken bij één van de grootste online specialisten op gebied van wonen. Hier werken ongeveer 70 mensen, verdeeld over een aantal afdelingen met ieder een eigen specialisme! Voor de Nederlandse markt schrijf je de product- en websiteteksten met als doel de klant van de juiste informatie te voorzien. Het gaat hierbij om een functie van minimaal 32 uur, fulltime (tot 37 uur) is bespreekbaar.

  18 uur geleden Marketing en sales (Kapelle)
 • Cateringmedewerker

  Voor een opdrachtgever in de bedrijfscatering voor de locatie in Kruiningen zoeken wij een enthousiaste cateringmedewerker. Je taken zullen bestaan uit het klaarmaken van de gerechten voor o.a. de lunch. Daarnaast zal je verkoop en afruimen voor je rekening nemen. Het is een functie voor langere tijd en ongeveer 20 uur per week!

  18 uur geleden Horeca (Kruiningen)
 • Filiaalleider van fietsgigant

  Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende leverancier van e-bikes in Nederland. Altijd al je kleine eigen onderneming willen hebben, werk jij graag hard in de zomerperiode en ben je in de winter graag 3 maanden betaald vrij? Dan is dit de baan voor jou! Voor het nieuwe verhuurfiliaal in het toeristische Burgh-Haamstede zoeken wij een filiaalleider voor de fietsverhuur. Jij bent verantwoordelijk voor: (rood-) Het helpen van klanten aan de balie, fietsen uitgeven voor verhuur. (rood-) Het verwerken van de administratie. (rood-) Het afhandelen van betalingen. (rood-) Het regelen van zaken omtrent verhuur, het betreft een nieuw filiaal dus dat brengt veel uitdagingen met zich mee.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst

  Voor een mooie organisatie op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jouw nieuwe werkgever is een autoriteit op het gebied van brandbestrijding. Zij zijn een totaal leverancier op het gebied van brandbestrijding in de breedste zin van het woord. Er heerst een goede werksfeer met maandelijkse borrels en attenties waarin persoonlijke benadering voorop staat, een modern kantoor, korte lijnen en gezonde tussendoortjes.

  19 uur geleden Marketing en sales (Scharendijke)
 • Versmedewerker bij supermarkt!

  Als medewerker op deze afdeling werk je mee in de voorbereiding en productie van bake-off brood. Je zorgt voor gevulde vers-schappen. Bakt het brood af en je snijd/verpakt alles. Ook kan je ingezet worden op de vleeswaren afdeling en de kaasafdeling.

  19 uur geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Vakkenvuller bij supermarkt!

  Deze parttime (bij)baan is ideaal voor scholieren en/of studenten. In deze supermarktorganisatie wordt er voornamelijk in een fijne sfeer gewerkt met veel collega's.

  19 uur geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Magazijnmedewerker

  Ben jij een echte harde werker? En ben jij graag fysiek bezig? Dan is dit echt wat voor jou. In het distributiecentrum van deze organisatie zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor ongeveer 25 uur per week. Jij bent verantwoordelijk voor verschillende taken: • Medeverantwoordelijk voor het logistieke proces • Het laden en lossen van vrachtauto’s • Het registreren van pakketten door het scannen van barcodes • Het sorteren van pakketten De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, van 06.00 - 08.30 en 17.30 - 20.00. Ideaal ook voor scholieren of wanneer je 's ochtends en 's middags vrij wil zijn!

 • Klantadviseur bij uwv goes

  Doe jij graag nuttig werk? Maak jij graag het verschil en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Ga dan nu aan de slag als adviseur bij UWV in Goes. Adviseur bij UWV, wat zegt dat nou? Laat mij je helpen. Als adviseur bij UWV help je mensen met vragen over hun uitkering. Dit gebeurt telefonisch en digitaal. Je begint met advies over de werkloosheidswet. Daarna kun je een opleiding volgen over de ziektewet, WIA, WAO en nog veel meer. En voor elke wetgeving krijg je een certificaat! Het verschil maken Je gaat erachter komen dat het nog aardig lastig is om klanten écht te helpen. Wat is nu precies de vraag? Waar vind ik het antwoord? Met welk gevoel belt deze klant? Leef ik mezelf voldoende in? En kan ik dit oplossen voor deze klant of moet ik het uit handen geven? Je komt te werken op de afdeling klantencontact. Dit is de afdeling van UWV waar werkgevers en werknemers terecht kunnen met hun vragen over werk of uitkering! Hoe je dit gaat doen? Professionele opleiders helpen jou de eerste weken. Ze laten je steeds meer los, waardoor je het écht zelf gaat doen.

  19 uur geleden Administratief (Goes)
 • Medewerker bediening

  Gaat jij hart sneller kloppen van een functie in de horeca? Dan is dit voor jou een ideale uitdaging. Voor een groot recreatiecentrum in Goes zijn wij op zoek naar een eerste medewerker bediening. Werken in een fijne sfeer staat bij deze organisatie voorop! Je komt te werk in een gemotiveerd team in een mooie omgeving. Daarbij zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

  19 uur geleden Horeca (Goes)
 • Caissière

  Als caissière bij deze supermarkt ben jij het visitekaartje van de winkel. Je bent de allerlaatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat de klant met een blij en goed gevoel de supermarkt verlaat. Sta jij graag mensen te woord? En word jij blij van klantcontact? Dan is dit echt iets voor jou! Voor deze functie moet jij minimaal 16 jaar oud zijn. Als caissière heb je veel contact met klanten en is het belangrijk om precies te werken. Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar, bij voorkeur ook in het weekend. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor alle overige voorkomende werkzaamheden rondom de kassa afdeling.

  19 uur geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Klantenservice medewerker

  Je komt te werken bij één van de grootste online specialisten op gebied van wonen. Hier werken ongeveer 70 mensen, verdeeld over een aantal afdelingen met ieder een eigen specialisme. De afdeling klantenservice bestaat uit zo'n 8 medewerkers, er wordt zeer nauw samengewerkt met andere afdelingen! Het beantwoorden en administratief verwerken van klantvragen die via mail, telefoon of social media gesteld worden. Je bent echt het eerste aanspreekpunt voor de klant! Een klantgerichte houding is dus zeer belangrijk. Het gaat hierbij om een baan tussen de 24 en 32 uur.

  19 uur geleden Communicatie (Kapelle)
 • Content medewerker

  Je komt te werken bij één van de grootste online specialisten op gebied van wonen. Hier werken ongeveer 70 mensen, verdeeld over een aantal afdelingen met ieder een eigen specialisme! Voor de Nederlandse markt schrijf je de product- en websiteteksten met als doel de klant van de juiste informatie te voorzien. Het gaat hierbij om een functie van minimaal 32 uur, fulltime (tot 37 uur) is bespreekbaar.

  een week geleden Marketing en sales (Kapelle)
Adecco, team Goes

Stationspark 45
4462 DZ GOES
0113-212704 (thuis), 0113-212704 (werk)