Adecco, team Goes

Stationspark 45
4462 DZ GOES
0113-212704 (thuis), 0113-212704 (werk)

Wij hebben 26 vacatures voor jou

 • Assemblagemedewerker (vaste baan)

  Voor een bedrijf in de regio Goes zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker. In deze functie heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je assembleert machines voor houtversnippering volgens specificaties en assemblage (video)handleidingen. - Je bouwt de gehele machine op van onderstel tot motor, bedrading, metalen delen en veiligheidsstickers. - Het testen van het eindproduct. - Het laden en lossen van goederen. - Overige magazijn werkzaamheden.

  gisteren Productie (Goes)
 • Assistent declarant

  Jouw nieuwe werkgever is een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van douanewetgeving. De werklocatie is uniek, je zit zo dicht bij de zee dat je het ziet, ruikt en bijna kunt proeven. Deze functie is perfect voor een starter op de arbeidsmarkt omdat er voldoende mogelijkheden zijn tot ontwikkeling door het opdoen van ervaring en het volgen van opleidingen. Jij bent verantwoordelijk voor verschillende taken: Opmaken en verwerken van douanedocumenten in de daarvoor bestemde systemen. Verantwoordelijk voor het behandelen en afronden van douanetechnische vraagstukken, met betrekking tot import en export. Binnenkomende vraagstukken en administratie controleren op juistheid. Verzorgen van import, export en transit aangiftes

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Hansweert)
 • Filiaalleider fietsverhuur

  Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende leverancier van e-bikes in Nederland. Altijd al je kleine eigen onderneming willen hebben, werk jij graag hard in de zomerperiode en ben je in de winter graag 3 maanden betaald vrij? Dan is dit de baan voor jou! Voor het nieuwe verhuurfiliaal in het toeristische Burgh-Haamstede zoeken wij een filiaalleider voor de fietsverhuur. Jij bent verantwoordelijk voor: Het helpen van klanten aan de balie, fietsen uitgeven voor verhuur. Het verwerken van de administratie. Het afhandelen van betalingen. Het regelen van zaken omtrent verhuur, het betreft een nieuw filiaal dus dat brengt veel uitdagingen met zich mee.

 • Administratief medewerker bedrijfsbureau

  Voor een opdrachtgever in Yerseke zijn wij opzoek naar een medewerker bedrijfsbureau m/v. In deze afwisselende en uitdagende functie bent je mede verantwoordelijk voor het totale traject van voorbereidende werkzaamheden om de opdrachten, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie, tot een succes te maken. Dit houdt onder andere in dat je verantwoordelijk bent voor: Het voorbereiden / maken van offertes en voorcalculaties voor de diverse bedrijfsactiviteiten Mede verzorgen van de inkoop en bewaking van levertijden van materialen en onderdelen t.b.v. projecten, primair nieuwbouw Mede verzorgen van de voorbereiding, begeleiding en bewaking van de voortgang van lopende projecten, primair nieuwbouw Opmaken en actueel houden van werktekeningen middels Autocad Verzorging van volledige documentatie benodigd voor de projecten Aftersales Het onderhouden van diverse interne en externe contacten

  3 dagen geleden Administratief (Yerseke)
 • Met spoed gezocht! Magazijnmedewerker

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek/productie en wil je snel aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een relatie in Vlissingen zijn we met spoed op zoek naar een magazijnmedewerker. Je komt te werken in een technische omgeving waarin onderhoud van grote machines wordt gedaan. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30uur tot 17.00uur. De werkzaamheden bestaan uit: • Het in ontvangst nemen en inboeken van de bestellingen. • Het klaarzetten van onderdelen voor monteurs en de luchtvracht. • Containers laden voor transport en de daarbij behorende documentatie verzorgen. • Retournerende containers inventariseren. • Het bijhouden van de voorraad en het indelen van het magazijn. • Administratie van de voorraad bijhouden in een computersysteem.

 • Vakantiewerk voor aankomende zomer!

  Aankomende zomer niet stil willen zitten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan waar je een aardig zakcentje mee kan verdienen. Voor verschillende opdrachtgevers in o.a. Goes, Vlissingen en Middelburg, zijn we op zoek naar verschillende functies; - Horeca; bediening/barmedewerkers - Horeca: koks - Horeca: afwassers - Zorg - Toerisme of recreatie - Kassen

  3 dagen geleden Weekend en vakantiewerk (Goes)
 • Magazijnmedewerker in vlissingen!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek/productie en wil je snel aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een relatie in Vlissingen zijn we met spoed op zoek naar een magazijnmedewerker. Je komt te werken in een technische omgeving waarin onderhoud van grote machines wordt gedaan. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30uur tot 17.00uur. De werkzaamheden bestaan uit: • Het in ontvangst nemen en inboeken van de bestellingen. • Het klaarzetten van onderdelen voor monteurs en de luchtvracht. • Containers laden voor transport en de daarbij behorende documentatie verzorgen. • Retournerende containers inventariseren. • Het bijhouden van de voorraad en het indelen van het magazijn. • Administratie van de voorraad bijhouden in een computersysteem

 • Interieurverkoper in goes!

  Jouw nieuwe werkgever is succesvol en een echt begrip in Goes. Hier werken vriendelijke medewerkers in een fijne sfeer. Zij hebben een groot en uniek aanbod aan verschillende keukens en badkamers. Kwaliteit staat voor deze keukenzaak op één. Sta jij graag mensen te woord? En bij jij echt een creatieve duizendpoot? Dan is dit echt iets voor jou! Op de verkoopafdeling van deze keukenzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste keukenverkoper. Jij bent verantwoordelijk voor verschillende taken: - Ontvangen, rondleiden en adviseren van consumenten - Ontwerpen van keukens met een tekenprogramma - Beheren en archiveren van offertes - Begeleiden en coördineren van projecten - Het aanspreekpunt zijn voor de consument en installateur.

  3 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Magazijnmedewerker in goes!

  Voor een opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor een langere periode met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. De belangrijkste werkzaamheden die moeten verricht worden, zijn het verzamelen en verzendklaar maken van orders, het laden en lossen van vrachtauto's en het inruimen van de stellingen met nieuwe producten. Aanvullende werkzaamheden zijn een stukje voorraadbeheer en het schoonhouden van het magazijn.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Verkoopmedewerker versafdeling

  Geld verdienen en ook nog een opleiding doen tot 1e verkoopmedewerker? Dit kan bij een mooie supermarkt in Goes. Onze opdrachtgever is opzoek naar jou! Ben jij parttime/fulltime 32 tot 37 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder hoe jij kans maakt op deze mooie kans. Je gaat met verschillende processen aan de slag, zoals het bestellen met een automatisch voorraadsysteem, controle op versheid, kwaliteit en verkrijgbaarheid. De afwisseling is groot, want deze processen pak je mee op de broodafdeling, vleeswarenafdeling en kaasafdeling. Ook het afbakken, snijden en verpakken van brood hoort hierbij.

  3 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Vakkenvuller supermarkt

  Voor een supermarkt in Goes zijn wij opzoek naar vakkenvullers. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het aanvullen van de winkelschappen, het opruimen van verpakkingsmateriaal en het spiegelen van producten. Je werkt in een leuk team, de werkzaamheden zullen na schooltijd uitgevoerd worden en ook in het weekend.

  3 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Toezichthouder recreatie

  Voor onze opdrachtgever, een kleinschalig buiten zwembad zijn wij opzoek naar een toezichthouder/schoonmaker. Ben jij enthousiast, flexibel en ga je graag met mensen om? Heb je daarnaast ook nog eens oog voor veiligheid, hygiëne en kun je mensen correct te woord staan? Reageer dan snel! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonhouden van de gebouwen tijdens zwemlessen. Dit gebeurt maandag tot en met vrijdag tussen 16.45 uur en 18.45 uur. Je zorgt onder andere voor schone kleedruimtes, neemt watermonsters en het verzorgen van het terrein. Buitenom deze uren kan je ook extra ingezet worden als toezichthouder. * Het seizoen loopt van eind april tot en met september.

  3 dagen geleden Toerisme en recreatie (Gapinge)
 • Klantadviseur uwv

  Doe jij graag nuttig werk? Maak jij graag het verschil en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Ga dan nu aan de slag als adviseur bij UWV in Goes. Adviseur bij UWV, wat zegt dat nou? Laat mij je helpen. Als adviseur bij UWV help je mensen met vragen over hun uitkering. Dit gebeurt telefonisch en digitaal. Je begint met advies over de werkloosheidswet. Daarna kun je een opleiding volgen over de ziektewet, WIA, WAO en nog veel meer. En voor elke wetgeving krijg je een certificaat! Het verschil maken Je gaat erachter komen dat het nog aardig lastig is om klanten écht te helpen. Wat is nu precies de vraag? Waar vind ik het antwoord? Met welk gevoel belt deze klant? Leef ik mezelf voldoende in? En kan ik dit oplossen voor deze klant of moet ik het uit handen geven? Hoe je dit gaat doen? Professionele opleiders helpen jou de eerste weken. Ze laten je steeds meer los, waardoor je het écht zelf gaat doen.

  3 dagen geleden Communicatie (Goes)
 • Landbouwmachine monteur

  Ben jij een allround monteur? Of ervaring als monteur van landbouwmachines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Oude Tonge zijn wij op zoek naar een allround monteur. Onze opdrachtgever is een landbouw mechanisatiebedrijf, die nieuwe machines levert/ onderdelen levert en onderhoud doet in eigen werkplaats en op locatie. Jij gaat in eigen werkplaats aan de slag als monteur en waar nodig met de service bus op pad.

  3 dagen geleden Agrarisch (Heel Zeeland)
 • Verkoopmedewerker met opleidingsmogelijkheden

  Geld verdienen en ook nog een opleiding doen tot 1e verkoopmedewerker? Dit kan bij de mooiste supermarkt in Goes. Onze opdrachtgever is opzoek naar jou! Ben jij parttime/fulltime 32 tot 37 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder hoe jij kans maakt op deze mooie job. Je gaat met verschillende processen aan de slag, zoals het bestellen met een automatisch voorraadsysteem, controle op versheid, kwaliteit en verkrijgbaarheid. De afwisseling is groot, want deze processen pak je mee op de broodafdeling, vleeswarenafdeling en kaasafdeling. Ook het afbakken, snijden en verpakken van brood hoort hierbij.

  3 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
Adecco, team Goes

Stationspark 45
4462 DZ GOES
0113-212704 (thuis), 0113-212704 (werk)