Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Adecco, team Goes

GOES

Wij hebben 10 vacatures voor jou

 • Assistent accountant

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een assistent accountant in de regio Zeeland. Het gaat om een dienstverband waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Dit kantoor vindt haar werknemers ontzettend belangrijk en dit uit zich o.a. in 29 vakantiedagen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Ook vinden ze jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zal hier voldoende aandacht aan geschonken worden. Je gaat aan de slag als assistent accountant. Dit houdt in dat je de administratie van de klant verwerkt en onder begeleiding de periodieke rapportages en het samenstellen van de jaarrekeningen verzorgt. Daarnaast vind je het leuk om met nieuwe boekhoudkundige computersystemen te werken en deel je dit graag met je collega’s en klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel in dit bedrijf, niet gek als je met de administratie van klanten werkt. Maar met jouw gevoel voor cijfers is dit geen enkel probleem, je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Verder vind je het leuk om met de klant in gesprek te gaan, de juiste vragen te stellen en jouw kennis te delen. Wie weet groei jij wel uit tot klantadviseur!

  3 dagen geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Verkoopmedewerker

  Voor een vis specialist in Tholen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. Het bedrijf staat op verschillende markten in België waar meerdere marktkramen aanwezig zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van vis en schelpdieren. Heb jij een CE-rijbewijs? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Als chauffeur breng je onze marktwagens veilig naar de markten en zal je in de ochtend meehelpen in de verkoop. Extra verantwoordelijkheid voor jou, die zeker wordt beloond.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Tholen)
 • Verkoopmedewerker

  Voor een vis specialist in Tholen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. Het bedrijf staat op verschillende markten in België waar meerdere marktkramen aanwezig zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van vis en schelpdieren. Heb jij een CE-rijbewijs? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Als chauffeur breng je onze marktwagens veilig naar de markten en zal je in de ochtend meehelpen in de verkoop. Extra verantwoordelijkheid voor jou, die zeker wordt beloond.

  3 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Tholen)
 • Logistiek medewerker

  Ben je een echte teamplayer, weet je van aanpakken en ben je in staat zelfstandig te werken? Dan zoeken we jou! Als logistiek medewerker verricht je werkzaamheden in teamverband en onder toezicht van een voorman. Binnen ons logistieke proces legt een product een hele weg af en daar ben jij medeverantwoordelijk voor. De werkzaamheden vinden plaats in twee diensten (circa 06.00 tot 08.30 uur en van circa 17.30 tot 20.30 uur). Uren worden in overleg overeengekomen. Het is ook mogelijk om een aantal diensten te werken. De diensten worden gedraaid van maandag tot en met vrijdag. Wat ga je precies doen? - Laden en lossen van vrachtwagens - Registreren van pakketten met scanners - Sorteren van pakketten

 • Klantenservice medewerker / frontofficemedewerker

  Het bedrijf waar jij gaat werken heeft meer dan 350 medewerkers, verdeeld over meerdere locaties. Het voldoen aan de klantbehoefte staat in dit bedrijf voorop. Het team waar je in gaat werken is een zelfstandig team en wordt aangestuurd door een leidinggevende. Als call center medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken. In deze gesprekken benader je personen met achterstallige betalingen. Je zoekt in de puntjes uit waarom iemand niet wil of kan betalen. Jij geeft leiding in het gesprek en kunt goed omgaan met weerstand. Daarbij lever je duidelijk je boodschap af en verwerk je de gesprekken in verschillende systemen. Ook komen er administratieve taken aan bod. Je zal voornamelijk zelfstandig opereren. Je zal te werken komen in een team waarin iedereen verantwoordelijk is voor de correcte verwerking van de mail en het voeren van kwalitatieve gesprekken. Het uitgangspunt is naast betaling van de openstaande factuur tevens het behouden van de klant. Een veelzijdige functie die een ontzettend goede en relevante werkervaring oplevert.

  3 dagen geleden Communicatie (Brouwershaven)
 • Klantadviseur bij uwv in goes

  Doe jij graag nuttig werk? Maak jij graag het verschil en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Ga dan nu aan de slag als adviseur bij UWV in Goes. Adviseur bij UWV, wat zegt dat nou? Laat mij je helpen. Als adviseur bij UWV help je mensen met vragen over hun uitkering. Dit gebeurt telefonisch en digitaal. Je begint met advies over de werkloosheidswet. Daarna kun je een opleiding volgen over de ziektewet, WIA, WAO en nog veel meer. En voor elke wetgeving krijg je een certificaat! Het verschil maken Je gaat erachter komen dat het nog aardig lastig is om klanten echt te helpen. Wat is nu precies de vraag? Waar vind ik het antwoord? Met welk gevoel belt deze klant? Leef ik mezelf voldoende in? En kan ik dit oplossen voor deze klant of moet ik het uit handen geven? Je komt te werken op de afdeling klantencontact. Dit is de afdeling van UWV waar werkgevers en werknemers terecht kunnen met hun vragen over werk of uitkering! Hoe je dit gaat doen? Professionele opleiders helpen jou de eerste weken. Ze laten je steeds meer los, waardoor je het echt zelf gaat doen.

  3 dagen geleden Administratief (Goes)
 • Storingsmonteur buitendienst

  Ben jij iemand met twee rechterhanden? Vind jij het leuk om met techniek bezig te zijn en vind jij het leuk om elke dag bij andere bedrijven over de vloer te komen? Dan is dit iets voor jou! Hoe ziet een dag als service monteur eruit? Je start tussen 07:00 en 08:00. Je vertrekt in je eigen service bus met o.a. airco, navigatie en cruise control naar de eerste klant; een snackbar. Eenmaal aangekomen ben jij de contactpersoon van de klant tijdens het bezoek. Je lost elektrotechnische of mechanische storingen aan horeca en grootkeukenapparatuur zelfstandig op. Daarna test je ook of de apparatuur weer goed werkt. Je gaat door naar de volgende klant; een school. Hier voer je preventief onderhoud uit en vervang je slijtage gevoelige onderdelen. Bij de laatste klant (een zorginstelling) sluit je zelf een professionele vaatwasser aan en geef je uitleg over de werking van de apparatuur. Daarna rij jij met een tevreden gevoel weer naar huis. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Als je er zelf niet uitkomt kun je rekenen op telefonische assistentie vanuit het hoofdkantoor. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij het bedrijf waar jij gaat werken. Je kan de benodigde opleidingen of cursussen volgen die jij nodig hebt om jouw werk goed te doen! In dit bedrijf wordt er veel aandacht aan de medewerkers gegeven. Zo blijven de collega’s regelmatig om een borrel met zijn allen te drinken en worden ook zeker de feestdagen niet vergeten.

  3 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Commercieel medewerker binnendienst / sales medewerker

  Ben je op dit moment aan het werk en zoek je iets anders? Bestaat de kans dat je je baan verliest door de huidige (economische) situatie in Nederland? Of ben je gewoon toe aan díe ene nieuwe functie als commercieel medewerker binnendienst? Ik plan graag een (Skype) gesprek met je in om samen de mogelijkheden te bespreken! Binnen diverse organisaties zijn commercieel medewerkers nodig. Je kan dus in allerlei soorten branches terecht komen. Hierin wil ik kijken waar jouw voorkeuren liggen. Ik hou hier graag rekening mee zodat jij op een fijne plek terecht komt. Als commercieel medewerker ben jij vaak het aanspreekpunt van de klant. Je bent vaak in overleg met klanten en prospects. Met jou service en persoonlijkheid weet je hoe je het beste een prospect om kan toveren naar een klant. Daarnaast ben je een kei in relatiebeheer & bedien je iedere klant zo goed mogelijk.

  3 dagen geleden Marketing en sales (Heel Zeeland)
 • Accountmanager

  Ben je op dit moment aan hetwerk en zoek je iets anders? Bestaat de kans dat je je baan verliest door de huidige (economische) situatie in Nederland? Of ben je gewoon toe aan díe ene nieuwe functie als accountmanager? Ik plan graag een (Skype) gesprek met je in om samen de mogelijkheden te bespreken! Binnen diverse organisaties zijn accountmanagers nodig. Je kan dus in allerlei soorten branches terecht komen. Hierin wil ik kijken waar jouw voorkeuren liggen. Ik hou hier graag rekening mee zodat jij op een fijne plek terecht komt. Als accountmanager ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent vaak onderweg naar klanten en prospects en weet met jou goede netwerk skills een prospect om te toveren naar een klant.

  3 dagen geleden Marketing en sales (Heel Zeeland)
 • Toezichthouder zwembad

  Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker voor het schoonmaken van- en toezichthouden op het zwembad. Voor een kleinschalig (buiten) zwembad in Serooskerke zijn wij op zoek naar een flexi-bele medewerker. Het zwembad verzorgd zwemlessen, aqua-joggen en is daarnaast geopend voor recreatief zwemmen. Het zwembad is 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Deze vacature is voor tijdens het seizoen, die dit jaar van 28 april tot en met 19 september loopt. Van maandag tot en met vrijdag kan jij ingezet worden om tussen 16.45 en 18.45 het gebouw schoon te houden en watermonsters te nemen. Daarna kan je ook ingezet worden op toezicht te houden op het zwembad.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Serooskerke)