Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

woensdag 4 oktober 2023
Editie: NL & Wereld | Zeeland
Vlissingen peilt animo voor sociale acties in de straat

VLISSINGEN - De wijkcoördinatoren van de gemeente Vlissingen peilen de animo onder de inwoners voor 'lief en leed'-activiteiten in hun straat. 'Zo kunnen er hartverwarmende contacten ontstaan tussen bewoners', aldus de gemeente Vlissingen.

3 jaar geleden
'We blijven tot het einde samen'

VLISSINGEN – Het Vlissingse echtpaar Geelhoed-Schot is 65 jaar getrouwd. Dien en Gilles Geelhoed hebben de viering klein gehouden, met familie en vrienden die een kopje koffie kwamen drinken. Ook de Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar kwam het echtpaar feliciteren.

3 jaar geleden
Voor 145.000 euro aan nieuwe borden bij bedrijventerrein

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen laat voor de zomervakantie bewegwijzering plaatsen voor het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Souburg II.

3 jaar geleden
Het Kompas schiet Australische dieren te hulp

OOST-SOUBURG - Groep 6A van basisschool Het Kompas in Oost-Souburg heeft 216,94 euro opgehaald om dieren in het door bosbranden geteisterde Australië te helpen.

3 jaar geleden
Bewoners denken mee over klimaatbestendig Claverveld

WEST-SOUBURG - Voor de realisatie van woonwijk Claverveld bij West-Souburg laat de gemeente Vlissingen de (toekomstige) bewoners voor het eerst al vanaf de schetstafel meedenken. Achttien kersverse huizenbezitters in twee werkgroepen presenteren in april hun ideeën om de openbare ruimte klimaatbestendig in te richten.

3 jaar geleden
Waterschap: ‘Risico op legionella is nihil’

RITTHEM - Op de zestien Zeeuwse rioolwaterzuiveringen van waterschap Scheldestromen is het risico op legionella-verspreiding ‘nihil’. Hiermee reageert het waterschap donderdag op het onderzoek van het RIVM dat legionellabacteriën zich kunnen verspreiden via biologische waterzuiveringen.

3 jaar geleden
Burgeradviseurs helpen inwoners gemeente Vlissingen

VLISSINGEN - Inwoners van de gemeente Vlissingen die met vragen over zorg en welzijn niet bij familie of vrienden kunnen aankloppen, kunnen per 1 januari de hulp van zes gecertificeerde burgeradviseurs inschakelen.

3 jaar geleden
Slag om de Schelde indrukwekkend herdacht

VLISSINGEN – In de Sint Jacobskerk en bij Uncle Beach in Vlissingen is zaterdag de Slag om de Schelde herdacht. Bij de herdenking waren onder andere vertegenwoordigers van de geallieerden landen, ooggetuigen en veteranen aanwezig. Er werd uitgebreid stilgestaan bij de moed die de bevrijders hadden om hun leven te wagen voor de toekomst van mensen die zij niet persoonlijk kenden. “Zou je het zelf durven?”, vroeg de Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar aan het publiek.

3 jaar geleden
Schoonmaaketappes op Noordzeestranden

VLISSINGEN - Duizenden vrijwilligers ruimen van donderdag 1 tot en met donderdag 15 augustus afval op bij de Nederlandse stranden langs de Noordzee tijdens de Beach Cleanup Tour.

4 jaar geleden
Vrijwilligers ruimen onvermoeid afval op

VLISSINGEN – Het werk is nooit klaar, maar daardoor laat een groep vrijwilligers zich niet uit het veld slaan. Met regelmaat pakken zij de prikkers en vuilniszakken op om op verschillende locaties in de gemeente Vlissingen zwerfafval op te ruimen. Zoals woensdag in de binnenhaven.

4 jaar geleden
Vrijwilligers maken Noordzeestranden schoon

VLISSINGEN - Duizenden vrijwilligers ruimen van 1 tot en met 15 augustus afval op bij de Nederlandse stranden langs de Noordzee tijdens de Beach Cleanup Tour.

4 jaar geleden
Tweede trekkertrek in Ritthem zaterdag

RITTHEM - De eerste editie in 2018 was een succes en dus vindt er dit jaar weer een trekkertrek plaats in Ritthem. De datum is zaterdag 1 juni.

4 jaar geleden