'Kloppend hart' in Scheldekwartier stap dichterbij

Internetbode

VLISSINGEN - De plannen voor een hotel en restaurant in de Timmerfabriek zijn een stap dichterbij. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlissingen wil, ondanks een aantal bezwaren van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en monumentencommissie, meewerken aan de aanvraag voor een omgevingsvergunning van een ondernemerscollectief rondom de Domburgse hotelier Peter Bommeljé.

Gisteren 11:53

Springers van Draaibrug riskeren boete van 140 euro

Internetbode

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen waarschuwt jongeren die van de brug bij Oost-Souburg willen springen.

18 Jul 4:53

Vlissingen wil niet dat Binnenhavens een tweede Bellamypark worden

Internetbode

VLISSINGEN - De Binnenhavens in Vlissingen moeten geen tweede Bellamypark worden.

17 Jul 9:36

Jenna vindt lezen leuk en leert er ook nog wat van

Internetbode

VLISSINGEN - Het is belangrijk dat kinderen in de groepen drie en vier van de basisschool blijven lezen tijdens de vakantie om een zomerleesdip te voorkomen. In de Vlissingse Bode staan de komende weken jongens en meiden die dat doen. Zij laten zien dat het ook gewoon leuk is. De kids geven tips over hun favoriete boeken. En jij kunt die winnen!

17 Jul 6:41

'Het lintje is de bekroning op mijn leven'

Internetbode

VLISSINGEN - De Vlissingse Bode portretteert de komende weken inwoners die bij de lintjesregen in april een koninklijke onderscheiding ontvingen. Cees Koeijvoets komt in deze serie als tweede aan het woord. De 69-jarige inwoner van Vlissingen is al 51 jaar actief in het amateurvoetbal. Hij was scheidsrechter en vervulde meerdere functies voor de Centrale Organisatie Voetbalscheidsrechter (COVS). Daarnaast beoordeelt Cees nog steeds iedere zaterdag en zondag een scheidsrechter op diens prestaties binnen de lijnen.

16 Jul 8:02

l'escaut is het beste leerbedrijf van Zeeland

Internetbode

VLISSINGEN - Woningcorporatie l’escaut is verkozen tot het beste leerbedrijf van Zeeland in de zakelijke dienstverlening.

12 Jul 12:49

Het is weer kermis in Vlissingen

Internetbode

VLISSINGEN - De jaarlijkse kermis in Vlissingen begint vrijdag 12 juli.

12 Jul 5:43

Plan voor woonzorgcomplex op voormalige locatie Het Kompas

Internetbode

OOST-SOUBURG - Het ouderinitiatief Gewoon Wonen gaat in samenwerking met woningcorporatie Zeeuwland een woonzorgcentrum bouwen aan de Molenweg in Oost-Souburg.

11 Jul 10:53

Tom Joziasse gaat nooit met tegenzin naar de sporthal

Internetbode

VLISSINGEN - De komende weken portretteert de Vlissingse Bode de inwoners die bij de lintjesregen in april een koninklijke onderscheiding ontvingen. Als eerste is het woord aan Tom Joziasse. De 64-jarige Vlissinger, geboren en getogen in Oost-Souburg, steekt al zijn hele volwassen leven tijd en energie in basketbal. Hij is mede-oprichter van BV Souburg en BC Vlissingen en zette het Zeeuwse basketbal op de kaart.

11 Jul 8:41

Amsterdammer aangehouden na eten en drinken zonder te betalen

Internetbode

VLISSINGEN - Een 57-jarige man uit Amsterdam is woensdagmiddag aangehouden op de Nieuwendijk nadat hij diverse voedingsmiddelen had genuttigd, zonder te betalen.

11 Jul 8:14

Abonnementsdienst voor boeken Storytel nieuwe partner van Film by the Sea

Internetbode

VLISSINGEN - Film by the Sea heeft een partner gevonden voor het boekenbal op zaterdag 14 september: Storytel.

11 Jul 7:06

Fiets-voetveer komt onder hoede van Westerscheldetunnel

Internetbode

MIDDELBURG - De Westerschelde Ferry wordt een dochteronderneming van de NV Westerscheldetunnel.

10 Jul 14:18

Dementerende vrouw (89) vermist in omgeving Vlissingen

Internetbode

VLISSINGEN - Via Burgernet is dinsdagochtend een bericht verzonden waarin gevraagd wordt uit te kijken naar een 89-jarige dementerende vrouw in de omgeving van de Van Hogendorpweg in Vlissingen.

09 Jul 9:28

Vermiste dementerende vrouw (89) in omgeving Vlissingen weer terecht

Internetbode

VLISSINGEN - Via Burgernet is dinsdagochtend een bericht verzonden waarin gevraagd werd uit te kijken naar een 89-jarige dementerende vrouw in de omgeving van de Van Hogendorpweg in Vlissingen. De vrouw is weer terecht, meldde de politie rond 12.00 uur.

09 Jul 9:28