Internetbode

Geen Zuid-Hollandse biljetten gevonden in Vlissingse stembussen

Gisteren 11:16

VLISSINGEN - Er zijn geen verkeerde stembiljetten aangetroffen in de bussen in de gemeente Vlissingen.

Thierry Baudet heeft grote aanhang in Vlissingen

Internetbode

VLISSINGEN - In lijn met de landelijke uitslagen is Forum voor Democratie in de gemeente Vlissingen de grootste partij geworden.

Gisteren 8:10

Vlissingen gaat nu echt werken aan de binnenstad

Internetbode

VLISSINGEN - Vlissingen heeft een actieplan voor de binnenstad.

20 Mar 10:56

Burgemeester overhandigt Massa voorleesdiploma

Internetbode

VLISSINGEN - Met alle plezier had de Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar Massa (7) voorgelezen wat er op haar voorleesdiploma staat, maar geheel in stijl deed ze dat zelf. Massa kreeg het getuigschrift van de Voorleesexpress maandag, na twintig weken samen lezen met vrijwilliger Ivonne.

19 Mar 12:31

Finale van Bevrijdingsfestival met muziek van André Hazes

Internetbode

VLISSINGEN - Martijn Fischer, Kraak & Smaak en de DJ’s Curbi en Deepend zijn bekende namen op het affiche van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

18 Mar 13:16

Vlissingen hoopt op grotere rotonde bij Ritthemsestraat

Internetbode

OOST-SOUBURG - In een brief aan de provincie Zeeland pleit de gemeente Vlissingen voor een rotonde bij de Ritthemsestraat tussen Oost-Souburg en Ritthem met vijf in plaats van vier aftakkingen. Zo’n vijftaksrotonde is volgens wethouder John de Jonge nodig voor de afwikkeling van het verkeer van en naar de bedrijventerreinen Souburg I en II en de marinierskazerne.

18 Mar 12:15

Vrouw voor tweede keer gepakt op rijden onder invloed van drugs

Internetbode

OOST-SOUBURG - Een 26-jarige vrouw uit Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 maart voor de tweede keer betrapt op rijden onder invloed van drugs. Haar B- rijbewijs bleek al ingevorderd te zijn.

16 Mar 15:59

10.000 euro van Prins Bernhard Cultuurfonds voor Stoomhijskraan Schelde 38

Internetbode

VLISSINGEN - De stichting Stoomhijskraan Schelde 38 krijgt de stimuleringsprijs 2019 van het Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland.

14 Mar 12:49

'Nollebos kan meerdere functies hebben'

Internetbode

VLISSINGEN - Tijdens een wandeling door het Nollebos en Westduinpark in Vlissingen sprak landschapsarchitect Jan van Minnebruggen donderdag met belangstellenden over vernieuwing van het gebied. Waar de mogelijke bebouwing een heet hangijzer is, probeerde de architect de medewandelaars mee te geven dat het gebied verschillende functies kan hebben. “Die kunnen elkaar zelfs versterken”, aldus Van Minnebruggen.

14 Mar 12:22

Vlissingen wil meer en betere huisvesting arbeidsmigranten

Internetbode

VLISSINGEN - Om overlast tegen te gaan en voorbereid te zijn op de toename van buitenlandse werknemers in de gemeente, maakt Vlissingen nieuw huisvestingsbeleid voor arbeidsmigranten. De woonruimten moeten verbeterd en uitgebreid worden, vertelt wethouder John de Jonge. Hij schat dat het gaat om accommodatie voor vijftienhonderd tot enkele duizenden arbeidsmigranten.

13 Mar 11:35

Nieuwe verkeerscampagne tegen afleiding van start

Internetbode

MIDDELBURG - In Zeeland is maandag de verkeerscampagne Mono 'Ongestoord Onderweg' begonnen. De actie drukt Zeeuwen op het hart hun ogen op de weg te houden in het verkeer. Ongevallen gebeuren volgens de provincie Zeeland steeds vaker doordat verkeersdeelnemers zijn afgeleid door de smartphone.

11 Mar 15:00

Brandweer verwijdert glasplaten boven winkelstraat

Internetbode

VLISSINGEN - Ter hoogte van juwelier Lucardi aan de Lange Zelke in Vlissingen heeft maandagmiddag door de harde wind een glasplaat van de overkapping boven de winkelstraat losgelaten. Dat gebeurde rond 13.00 uur.

11 Mar 13:19

Wandpanelen laten los in Vlissingen

Internetbode

VLISSINGEN - Bij een pand aan de Edisonweg in Vlissingen zijn maandagochtend als gevolg van de harde wind een aantal metalen wandpanelen los komen te hangen.

11 Mar 11:28

Man probeert met vals geld te betalen bij tankstation

Internetbode

VLISSINGEN - Bij een tankstation aan de Sloeweg in Vlissingen is zondagmiddag een 29-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij met een vals biljet van 50 euro wilde afrekenen.

11 Mar 9:33

Infoavond over Samenloop voor Hoop

Internetbode

OOST-SOUBURG - In het clubhuis van korfbalvereniging Fortis in Oost-Souburg vindt maandagavond (11 maart) een informatiebijeenkomst plaats over de Samenloop voor Hoop Walcheren.

11 Mar 9:15