Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Winstdaling voor verzekeraar NN Group
De Telegraaf Winstdaling voor verzekeraar NN Group

Verzekeraar NN Group (Nationale-Nederlanden) heeft afgelopen kwartaal minder winst in de boeken gezet dan in dezelfde periode vorig jaar. Volgens het concern liep het resultaat bij de levensverzekeringen in Nederland terug. Over de gehele linie ging het wel goed, benadrukt het beursgenoteerde bedrijf.

6:31
Duurdere yen drukt op Nikkei
De Telegraaf Duurdere yen drukt op Nikkei

De aandelenbeurs in Japan is donderdag met verlies geëindigd. De stemming werd gedrukt door berichten dat de onderhandelingen tussen de Verenigde Staten en China moeizaam lijken te verlopen. De onzekerheid zorgde voor een stijging van de Japanse yen, die als een veilige haven wordt beschouwd. Ook viel de groei van de Japanse economie tegen.

6:23
Onderzoek naar handel met voorkennis bij bouwbedrijf VolkerWessels
PZC Onderzoek naar handel met voorkennis bij bouwbedrijf VolkerWessels

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) doet onderzoek naar handel met voorkennis in het aandeel van bouwbedrijf VolkerWessels. De toezichthouder wil weten of sommige beleggers al voor de officiële bekendmaking op de hoogte waren van een overnamebod door investeringsmaatschappij Reggeborgh. Dat meldt de AFM aan het FD.

4:49
Meer deurverkoop van energie verwacht: ‘Dit wordt een puinzooi’
PZC Meer deurverkoop van energie verwacht: ‘Dit wordt een puinzooi’

Energiemaatschappijen zullen meer inzetten op deurverkoop nu ongevraagde telemarketing verboden wordt. Deurverkoop is echter amper te controleren en levert nu al honderden klachten op van gedupeerden. ,,Dit wordt een puinzooi’’, waarschuwen kenners uit de verkoopbranche.

2:00
Voor het eerst in 5,5 jaar meer werklozen
PZC Voor het eerst in 5,5 jaar meer werklozen

Voor het eerst in 5,5 jaar tijd is de werkloosheid op kwartaalbasis gestegen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers over het derde kwartaal van dit jaar. Ondanks de gestegen werkloosheid blijft er op de arbeidsmarkt sprake van krapte, aldus het statistiekbureau.

0:00
Niet Kalverstraat of Champs Elysées, maar de Zeil is Europa's drukste winkelstraat
PZC Niet Kalverstraat of Champs Elysées, maar de Zeil is Europa's drukste winkelstraat

Niet Oxford Street in Londen of de Champs Elysées in Parijs, maar de Zeil in Frankfurt am Main is de drukste winkelstraat van Europa. Op een gemiddelde zaterdag passeren er bijna 140.000 voetgangers in deze straat in het hart van de Duitse stad.

Gisteren 20:03
Beleggen Beursblik: Berenberg zet Boskalis op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones)Berenberg is begonnen met het volgen van Boskalis met een koopaanbeveling en een koersdoel van 28,00 euro. Dit bleek donderdag uit een sectorrapport van de zakenbank.

01 Jan 1970
Beleggen NN Group overtreft winstverwachting

(ABM FN-Dow Jones)NN Group heeft in het derde kwartaal de winst minder sterk zien dalen dan verwacht, dankzij goede resultaten bij de schadeverzekeraar en waardestijgingen van rentederivaten en beleggingen. Dit maakte de verzekeraar donderdag bekend.

01 Jan 1970
Beleggen Walt Disney scoort met Disney+

(ABM FN-Dow Jones)Walt Disney heeft met Disney+ inmiddels 10 miljoen abonnees binnengehaald. Dit maakte het Amerikaanse entertainmentconcern woensdag bekend.

01 Jan 1970
Beleggen SBM Offshore verhoogt outlook na omzetgroei

(ABM FN-Dow Jones)SBM Offshore heeft in de eerste negen maanden van 2019 de omzet zien stijgen en verhoogde de outlook voor het hele jaar. Dit maakte de oliedienstverlener donderdag voorbeurs bekend.

01 Jan 1970