Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plaquette picknicktafel Bath feestelijk onthuld
Internetbode Plaquette picknicktafel Bath feestelijk onthuld

BATH – Wethouder Jaap Sinke van de gemeente Reimerswaal heeft woensdag samen met Maarten Haentjens Dekker in Bath een plaquette onthuld over de historie van de omgeving.

14 Nov 13:00
Plaquette over fort Bath vertelt over omgeving en geschiedenis
Internetbode Plaquette over fort Bath vertelt over omgeving en geschiedenis

BATH - Bij de entree van Bath is op de picknicktafel langs de fietsroute een plaat met historische informatie over fort Bath gemonteerd. De plaquette, die woensdag (13 november) wordt onthuld, is gemaakt om Bath als historisch fort en fietsknooppunt meer aandacht te geven.

12 Nov 9:30
Wijnproeverij voor goed doel
Internetbode Wijnproeverij voor goed doel

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-De Bevelanden houdt donderdag (14 november) een wijnproeverij voor het goede doel. De club schenkt een donatie aan Stichting Leergeld.

11 Nov 13:29
Multimate wordt omgebouwd naar Hubo
Internetbode Multimate wordt omgebouwd naar Hubo

Ook in Zeeland worden de Multimate vestigingen omgebouwd naar Hubo, één daarvan is Multimate Serooskerke. Donderdag 14 november opent zij de deuren als Hubo XL Serooskerke. Hubo is een nieuwe weg ingeslagen waarbij het vertrouwde van Multimate blijft en de buitendienst nog beter tot zijn recht komt, een totaaloplossing voor iedereen.

11 Nov 9:24
Diverse automobilsten bekeurd bij alcoholcontrole in Kruiningen
Internetbode Diverse automobilsten bekeurd bij alcoholcontrole in Kruiningen

KRUININGEN - De politie heeft gisteravond op de rotonde van de N289 bij Kruiningen een alcoholcontrole voor automobilisten gehouden. Diverse automobilisten hadden teveel gedronken.

10 Nov 8:40
Klus met Plus genomineerd voor landelijke prijs 'De Jonge 100'
Internetbode Klus met Plus genomineerd voor landelijke prijs 'De Jonge 100'

KRUININGEN - Bas van de Kruisweg (19) uit Kruiningen en Jordi van der Meijden (20) uit Oostdijk zijn met hun initiatief Klus met Plus in de race voor de landelijke prijs 'De Jonge 100'.

08 Nov 15:30
'Het kost niets om respect te tonen'
Internetbode 'Het kost niets om respect te tonen'

RILLAND - Leerlingen van basisschool De Zandbaan in Rilland kregen deze week gastlessen van een jongerenwerker en een jongere in een rolstoel in het kader van de Week van Respect.

08 Nov 8:58
Scholieren Wemeldinge ontbijten met burgemeester
Internetbode Scholieren Wemeldinge ontbijten met burgemeester

WEMELDINGE - Leerlingen uit groep 5/6 van basisschool De Hoeksteen in Wemeldinge namen donderdagmorgen deel aan het Nationaal Schoolontbijt. Zij begonnen de schooldag met een gezamenlijke maaltijd. De kinderen kregen daarbij gezelschap van burgemeester Hieltjes. Hij at met hen mee en vertelde de leerlingen over het doel van het schoolontbijt.

07 Nov 10:15
Jeugd Wemeldinge ontbijt met burgemeester
Internetbode Jeugd Wemeldinge ontbijt met burgemeester

WEMELDINGE - Leerlingen uit groep 5/6 van basisschool De Hoeksteen in Wemeldinge namen donderdagmorgen deel aan het Nationaal Schoolontbijt. Zij begonnen de schooldag met een gezamenlijke maaltijd. In het kader van het Burgemeestersontbijt kregen ze daarbij gezelschap van burgemeester Huub Hieltjes van de gemeente Kapelle. Hij at met hen mee en vertelde de leerlingen over het doel van het schoolontbijt.

07 Nov 10:15
Ladies night in Wemeldinge
Internetbode Ladies night in Wemeldinge

WEMELDINGE - In dorpshuis De Wemel in Wemeldinge is er vrijdag 8 november van 19.00 tot 21.30 uur een gratis toegankelijke ladies night.

05 Nov 10:23
Scholieren helpen hulpbehoevenden in Krabbendijke
Internetbode Scholieren helpen hulpbehoevenden in Krabbendijke

KRABBENDIJKE – Voor derdejaars vmbo/kader-scholieren van het Calvijn College in Krabbendijke, locatie Kerkpolder, was het woensdag een feestelijke dag. Samen met docenten, zorgvragers en andere betrokkenen trapten zij het project ‘Zorg van Harte’ officieel af. De scholieren van de afdeling Zorg & Welzijn helpen tijdens deze leerperiode iedere vrijdagmorgen hulpbehoevende inwoners van Krabbendijke.

01 Nov 10:28
Evert Damen terug in Kapels college
Internetbode Evert Damen terug in Kapels college

KAPELLE - Evert Damen heeft woensdag zijn wethouderstaken voor de gemeente Kapelle weer opgepakt.

31 Oct 11:12
Gewapende overvaller gepakt op A58 bij Kruiningen
Internetbode Gewapende overvaller gepakt op A58 bij Kruiningen

KRUININGEN - Op de snelweg A58 bij Kruiningen heeft de politie woensdagavond een 21-jarige Rotterdammer aangehouden, die verdacht wordt van de gewelddadige beroving dinsdagavond in Axel.

31 Oct 10:39