Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

woensdag 8 april 2020
Editie: NL & Wereld | Zeeland
Internetbode Supermaan vanavond voor de derde keer dit jaar te zien

MIDDELBURG - Er is woensdagavond voor de derde keer dit jaar een supermaan te zien.

14 uur geleden
Internetbode Aantal bedden op intensive care Adrz van 18 naar 24

GOES - Adrz heeft de capaciteit op de intensive care uitgebreid van 18 naar 24 bedden.

14 uur geleden
Internetbode Tweede editie van Verklederdrachtenshow in Westkapelle

WESTKAPELLE - De succesvolle Verklederdrachtenshow in het Polderhuis in Westkapelle krijgt op woensdag 5 augustus een vervolg.

17 uur geleden
Internetbode College Veere komt met een coronaspreekuur

DOMBURG - Burgemeester Rob van der Zwaag en wethouders Chris Maas, Pieter Wisse en Adri Roelse houden elke woensdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur spreekuur.

1 dag geleden
Internetbode Politieagent bijna omver gereden door scooterrijder

OOSTKAPELLE - Een politieagent is zaterdag in Oostkapelle bijna omver gereden door een jongen op een scooter. De agent wist net op tijd weg te springen.

1 dag geleden
Internetbode Vluchteling James: ‘Hier ervaar ik vrede en liefde’

ARNEMUIDEN - Via een project van het Calvijn College verblijft de 22-jarige vluchteling James Dumbuya uit Sierra Leone in Zeeland, om te werken aan een betere toekomst. Hij logeert bij docent Adri Weststrate in Arnemuiden. Verjaagd uit zijn thuisland door de burgeroorlog en ebola-uitbraak, heeft James de afgelopen jaren ongelooflijke ontberingen meegemaakt. “Ik heb mijn familie al zes jaar niet gezien”, vertelt James. “Toch ben ik dankbaar dat ik hier kan leven in vrede, bij mensen die om me geven.”

1 dag geleden
Internetbode RIVM: '1224 nieuwe coronabesmettingen in Nederland, 115 mensen overleden'

MIDDELBURG/VEERE - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1224 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal bevestigde besmettingen op 17.851. Ook zijn er weer 115 mensen overleden aan COVID-19.

2 dagen geleden
Internetbode Emergis komt met telefoonlijn voor mensen met zorgen over corona

GOES - Zorgverlener Emergis heeft een telefoonlijn in het leven geroepen voor mensen die psychische ondersteuning nodig hebben tijdens de coronacrisis.

3 dagen geleden
Internetbode Zeeland telt nu 245 patiënten met het coronavirus

GOES - Zeeland telt vrijdag 245 positief geteste personen. Van donderdag op vrijdag zijn er 21 nieuwe patiënten bijgekomen.

4 dagen geleden
Internetbode Bouw van nieuwe windmolenparken op Oosterscheldekering van start

NEELTJE JANS - E-connection is na ruim tien jaar van voorbereiding begonnen met het optimaliseren van de windmolenparken op de Oosterscheldekering.

4 dagen geleden
Internetbode Honderden mensen willen in de Zeeuwse zorg werken

GOES - 617 mensen hebben zich aangemeld om iets te doen in de Zeeuwse zorgsector.

4 dagen geleden
Internetbode Poëzie in Middelburgse binnenstad

MIDDELBURG - Op de eerste zondag van de maand, tijdens de Kunst- en Cultuurroute, kan het publiek laagdrempelig kunst kijken in Middelburg. Onder deze vlag vallen naast een dertigtal galeries, ateliers en musea ook de zogenaamde ‘Sprekende Gevels’.

5 dagen geleden
Internetbode 'Het is spannend tot en met de laatste bladzijde'

MIDDELBURG - Het is geen vakantie, maar doordat je vooral thuis moet blijven, is er meer tijd voor andere zaken, zoals het lezen van een goed boek. Het personeel van De Drvkkery geeft de komende weken leestips.

5 dagen geleden
Internetbode 'Doe altijd de lastige klusjes eerst'

GOES - Heb je geen vitaal beroep? Dan werk je zoveel mogelijk thuis, is de boodschap van het kabinet in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Maar hoe werk je het beste thuis, waarmee moet je rekening houden en hoe blijf je het makkelijkste in contact met collega’s en klanten? Jean-Paul de Pundert van JePe IT uit Goes geeft zes tips.

5 dagen geleden
Internetbode RIVM: Landelijk 134 patiënten overleden, 1019 nieuwe besmettingen

MIDDELBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1019 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 13.614. Er zijn totaal 1173 patiënten overleden aan COVID-19.

6 dagen geleden
Internetbode Dromen voor Duchenne houdt kaartenactie

OOST-SOUBURG - Stichting Dromen voor Duchenne stuurt wenskaarten naar mensen met de spierziekte Duchenne spierdystrofie om hen een hart onder de riem te steken.

6 dagen geleden
Internetbode Hartverwarmende reacties brengen Bode-lezers samen

MIDDELBURG/DOMBURG - De oproep in Weekblad de Bode om berichtjes in te sturen voor mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden, leverde veel hartverwarmende reacties op.

6 dagen geleden
Internetbode Middelburg krijgt standbeeld van Hans Lipperhey

MIDDELBURG - Er komt een standbeeld van Hans Lipperhey in de kruidentuin van het Abdijcomplex in Middelburg. Lipperhey heeft in 1608 in Middelburg de telescoop uitgevonden.

6 dagen geleden
Internetbode RIVM: Landelijk 175 patiënten overleden, 845 nieuwe besmettingen

MIDDELBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 845 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 12.595. Er zijn 175 patiënten overleden aan COVID-19.

1 week geleden
Internetbode Basisschool 't Klinket houdt digitaal de deur open

KOUDEKERKE – Zelden was het gebouw van basisschool ’t Klinket in Koudekerke zo stil en verlaten op een doordeweekse ochtend. Toch is dat nu de realiteit. Burgemeester Rob van der Zwaag van de gemeente Veere bezocht de school vorige week om zijn waardering uit te spreken voor de leerkrachten en digitaal in gesprek te gaan met leerlingen uit groep 8 die thuis hard aan het studeren waren.

1 week geleden
Internetbode Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

GOES - Voedselbank Walcheren krijgt tweeduizend kilo verse etenswaren van Roompot Vakanties.

1 week geleden
Internetbode Alleen vele miljoenen kunnen wachttijd op Schroeweg korter maken

MIDDELBURG - Alleen grote, kostbare infrastructurele maatregelen zouden de wachttijd voor de spoorbomen op de Schroeweg kunnen verkorten.

1 week geleden
Internetbode Navarone komt in september ook naar Hrieps

GRIJPSKERKE - Hrieps voegt nog een naam toe aan de line-up. Navarone komt zaterdag 5 september ook naar het festival in Grijpskerke.

1 week geleden
Internetbode Marcel de Lannoy biedt voorbijgangers een vrolijk plaatje

MIDDELBURG – De voortuin van Marcel de Lannoy is een miniversie van het bloemenparadijs Keukenhof. Met meer dan 5000 bloembollen heeft hij een oase van kleuren gemaakt. “Mensen die langslopen blijven staan kijken, dat vind ik leuk. Ik deel graag de vreugde van mijn tuin met anderen.”

1 week geleden
Internetbode Stationsbrug is terug op zijn plek

MIDDELBURG - De gerestaureerde Stationsbrug in Middelburg is maandag teruggeplaatst op zijn plek.

1 week geleden
Internetbode Beren duiken op bij steeds meer ramen

MIDDELBURG - Steeds meer vensterbanken, ook in heel Zeeland, worden opgevrolijkt door knuffelberen voor het spel Berenjacht. Kinderen kunnen naar ze zoeken als zij buiten een wandeling maken.

1 week geleden
Internetbode RIVM: Landelijk 132 patiënten overleden, 20 nieuwe besmettingen in Zeeland

MIDDELBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1104 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 10.866. Er zijn opnieuw 132 patiënten overleden aan COVID-19.

1 week geleden
Internetbode 'Zomertijd' gaat vannacht weer in: uurtje korter slapen

MIDDELBURG/VEERE - Door de gekke tijd waar we momenteel in leven zou je het bijna vergeten, maar vannacht gaat zomertijd weer in. In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok om 02.00 uur een uur vooruit.

1 week geleden
Internetbode 1159 nieuwe coronabesmettingen in Nederland: 93 patiënten overleden

MIDDELBURG/VEERE - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1159 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 9762. Er zijn opnieuw 93 patiënten overleden aan COVID-19.

1 week geleden
Internetbode Nieuwe maatregel vanwege coronavirus: toeristen tijdelijk niet meer welkom in Zeeland

MIDDELBURG/VEERE - Vanaf aanstaande maandag zijn toeristen die willen overnachten tijdelijk niet meer welkom in Zeeland. Deze maatregel is genomen om te zorgen dat het aantal mensen dat in de provincie verblijft vanwege het coronavirus te beperken.

1 week geleden
Internetbode [liveblog] Coronavirus houdt ook Zeeland in zijn greep

Het coronavirus houdt ook Zeeland in zijn greep. In dit liveblog houden we alle ontwikkelingen bij.

1 week geleden
Internetbode Potgrond-drive-in bij Intratuin in Koudekerke

KOUDEKERKE - Intratuin in Koudekerke heeft een drive-in geopend voor potgrond.

1 week geleden
Internetbode Wie wil jij juist in deze tijd in het zonnetje zetten?

GOES - De coronacrisis gooit het dagelijkse leven overhoop. Met Weekblad de Bode kun je jouw naasten of mensen die je juist in deze tijd bewondert in het zonnetje zetten.

1 week geleden
Internetbode College Veere: 'Corona heeft zeker gevolgen voor de begroting'

DOMBURG - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veere weet zeker dat het coronavirus gevolgen heeft voor de gemeentelijke begroting.

1 week geleden
Internetbode Voor wie is jouw vrolijke boodschap?

DOMBURG/MIDDELBURG - De coronacrisis gooit ons leven flink overhoop. Verjaardagen gaan niet door, je kunt niet zo maar langs bij opa en oma en evenementen zijn geschrapt.

1 week geleden
Internetbode HZ houdt deuren gesloten tot 1 juni en geeft alleen online les

VLISSINGEN - HZ University of Applied Sciences sluit de deuren tot 1 juni. Dat heeft de hogeschool met vestigingen in Middelburg en Vlissingen beslist naar aanleiding van de verscherpte maatregelen van het kabinet.

1 week geleden
Internetbode Kruidentuin in Abdijcomplex krijgt standbeeld van Hans Lipperhey

MIDDELBURG - Er komt een standbeeld van Hans Lipperhey in de kruidentuin van het Abdijcomplex in Middelburg.

1 week geleden
Internetbode Internetprovider Delta verdubbelt uploadsnelheid voor alle klanten

GOES - Internetprovider Delta verhoogt de uploadsnelheid via de kabel tot 125 mbps.

1 week geleden