Internetbode

Schuurverkoop in Colijnsplaat

12:04

COLIJNSPLAAT - Inwoners van Colijnsplaat die mee willen doen aan de schuurverkoop kunnen zich tot en met zondag 14 april opgeven.

Oud-burgemeester Goes René Verhulst informateur in Zeeland

Internetbode

GOES - Oud-burgemeester van de gemeente Goes René Verhulst is gevraagd om informateur te worden in Zeeland.

9:46

Zeeland Sharks heeft de beste vmbo'ers van het land

Internetbode

GOES - Zeeland Sharks is donderdag eerste geworden tijdens de landelijke finales van de vmbo-vakwedstrijden Skills Talents.

8:45

Mannen dumpen zakken vol afval in water bij Elvis Presleylaan

Internetbode

GOES - De politie zoekt twee mannen die woensdagavond plastic zakken met afval in een watergang langs de Elvis Presleylaan in Goes hebben gedumpt.

8:33

Journalist Niek Karhof eindigde waar Paul de Schipper is begonnen

Internetbode

GOES- Paul de Schipper mag op het eerste gezicht niet zo bijzondere mensen graag op een voetstuk zetten en aan de hand van hun verhaal een tijdsbeeld beschrijven. Hij heeft dat nu gedaan met Goesenaar Niek Karhof, verslaggever van ‘t Nieuwe Zeeuwtje. “Het was puur toeval dat ik op hem stuitte.”

5:33

Column Hanneke Marcelis: 'Centerparcs'

Internetbode

Er zijn van die activiteiten die zo kneuterig en burgerlijk zijn, dat je er als 25-jarige niet aan hoort te denken. Want wie jong is, heeft de tijd en energie om de wereld rond te reizen. Om de Machu Picchu te beklimmen. Door de Grand Canyon te hiken. Tokio te ontdekken. Want als je Instagram mag geloven, ligt dat allemaal binnen handbereik. En dan moet je dus nog niet met een trolley naar de huishoudbeurs willen gaan. Op je vrije avonden deelnemen aan een cursus bloemschikken. Of je weekend doorbrengen in een huisje op Centerparcs. Nou zijn die eerste twee dingen me (nog) niet overkomen. Maar dat laatste? Dat is precies wat ik afgelopen weekend heb gedaan.

Gisteren 16:45

Partij voor Zeeland is de grootste na waterschapsverkiezingen

Internetbode

MIDDELBURG - De Partij voor Zeeland heeft de meeste stemmen gehad bij de verkiezingen voor Waterschap Scheldestromen.

Gisteren 12:35

Gratis rondvaarten in havens van Vlissingen en Borsele

Internetbode

VLISSINGEN - North Sea Port komt met gratis rondvaarten in de havens van de gemeenten Vlissingen en Borsele.

Gisteren 12:15

Dineren bij kaarslicht in drie restaurants in Goes

Internetbode

GOES - Drie restaurants in Goes doen mee aan het Earth Hour, zaterdag 30 maart.

Gisteren 11:03

'Als chirurg los je problemen op, van mens tot mens'

Internetbode

GOES - Willem Rinsema neemt na bijna dertig jaar afscheid van Adrz.

20 Mar 15:18

SGP/ChristenUnie wil beschrijven wat er wel en niet kan in Goese kerken

Internetbode

GOES - De SGP/ChristenUnie in Goes wil dat de gemeente met een kerkenvisie komt.

20 Mar 14:26

Vrouw gewond bij ongeval op A58 bij 's-Heer Arendskerke

Internetbode

's-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de A58 tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand is woensdag aan het begin van de middag een vrouw gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voor de afslag naar Heinkenszand. Vermoedelijk is er sprake geweest van een botsing tussen een personenauto en een vrachtauto. De bestuurster van de personenauto raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Omdat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling, werden ook drie brandweerwagens op pad gestuurd. De vrouw hoefde echter niet bevrijd te worden, dus was de inzet van de brandweer niet langer nodig. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto geborgen. De politie heeft van zowel de personenwagen als de vrachtauto foto's gemaakt. Rijkswaterstaat zette vanwege de aanrijding één rijstrook af. Ook een deel van de uitvoegstrook was een tijd niet bruikbaar. Rond 13.15 uur was de weg weer helemaal vrij. In de tussentijd was wel een file ontstaan van enkele kilometers.

20 Mar 11:38

Gewonde man aangetroffen op straat in Lewedorp

Internetbode

LEWEDORP - Op de Sloestraat in Lewedorp heeft een omstander dinsdagnacht omstreeks 01.00 uur een gewonde man gevonden. Het gaat om een 22-jarige Duitser. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en zijn familie in Zeeland werd ingelicht. Er is geen levensgevaar.

20 Mar 8:51

Politie onderschept lading van bijna 1.500 kilo cocaïne

Internetbode

GOES - In samenwerking met Belgische collega's heeft de politie in de haven van Antwerpen een zending van 1.500 kilogram cocaïne onderschept die bedoeld was voor een bedrijf in Kapelle.

20 Mar 8:10

Zeeuwse zorgorganisaties zetten samen aanval in op arbeidsmarkt

Internetbode

MIDDELBURG - Meerdere zorgorganisaties zetten de aanval in op de arbeidsmarkt buiten Zeeland.

19 Mar 14:33