Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.682 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Oliehandel Aers-Olie BV

AARDENBURG
mail: sollicitatie@aers-olie.nl www.aersolie.nl
Wij hebben verschillende salons in Zeeland en Belgie maar wij zijn geen keten. Elk salon heeft zijn eigen identiteit en doelgroep. We bieden ambitieuse kapsters die bij ons komen werken om door te groeien tot zelfs het overnemen van onze salons.

Ruiterplaat Vakanties

Kamperland
Ruiterplaat Vakanties is al 30 jaar de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust en bestaat uit een team creatieve, gedreven mensen, die zich dagelijks inzetten voor het leveren van kwaliteit en een optimale dienstverlening. Door de groei van onze organisatie met het nieuwe luxe label Z'ANDVILLAS zijn wij per direct op zoek naar een aanpakker die ons team komt versterken.

Nico Francke B.V.

SEROOSKERKE WALCHEREN
Onderhoud en Loodgieterswerk
SieTec Industrial Automation is een Siemens Solutionpartner System Integrator voor industriële installaties waar Siemens PLC/DCS en Scada applicaties in zitten. Kijk op onze website voor een indruk.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.682 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.