Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.567 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Banketbakkerij Bliek

MIDDELBURG
Onze banketbakkerij bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Onze specialiteit is het vervaardigen van gebak en banket. Maar ook ons brood wordt met de grootste zorg en passie bereid. Dagelijks maken wij onze producten nog op ambachtelijke wijze en maakt Peter Bliek deel uit van ons team banket- en broodbakkers. Wij hebben 3 winkels en willen dit ook zo houden om onze klanten te kunnen verzekeren van onze bekende kwaliteit.

New Motion BV

Middelburg
New Motion B.V. is producent van Conveyor, Handling & Palletising systemen. Vanuit Middelburg werken wij, sinds 2007, met meer dan 20 personen, vol enthousiasme aan diverse transporteurs en palletisers. Van engineering en productie tot desgewenst installatie bij u op locatie!  

Nedbase

MIDDELBURG
Online passie. Het zit in ons DNA. We maken ijzersterke internetprojecten. In een snel bewegend online landschap. We zoeken grenzen op en gaan voor het hoogst haalbare.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.567 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.