Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.754 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Hillebrand BV

MIDDELBURG
OVER HILLEBRAND Hillebrand biedt totaaloplossingen in complexe staalbouw. Hillebrand staat vooral bekend om spraakmakende infra projecten. Daarnaast zijn wij al jaren actief in het realiseren van offshore gerelateerde constructies. Wij realiseren projecten van ontwerp tot en met montage, inclusief conservering. Dankzij de ruime ervaring in engineering, projectmanagement en productie is Hillebrand een uitstekende partner voor D&C contracten. Hierbij is onze toegevoegde waarde uitgebreide kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en creativiteit. IJzersterk als het gaat om complexe staalconstructies die dankzij de ligging aan open vaarwater direct getransporteerd worden over water. Hillebrand beschikt over een eigen kade van 120 m., voorzien van roll-on roll-off faciliteiten voor zware constructies. Dit alles maakt Hillebrand een ijzersterke partner in staalbouw.

iVenture

BRESKENS
iVenture biedt ICT-oplossingen die merkbaar werken. Wij vergelijken ons werk soms met het werk van een installateur en de datastroom met het water uit de kraan. Als je water nodig hebt, wil je dat het er is en ook de kraan moet het gewoon doen. Zorgeloos dus. En, hoe die kraan werkt? Dat laat je graag over aan experts. Zo is dat ook met internet en automatisering; het moet gewoon werken, als je het nodig hebt.   iVenture biedt oplossingen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Wij zijn sterk in het ontwerpen, implementeren en beheren van de ICT-infrastructuur van bedrijven en instellingen.   Vanzelfsprekend leveren we daarbij alle noodzakelijke hard- en software. We leveren een ICT-infrastructuur die optimaal, 24/7, functioneert en bovendien betrouwbaar en veilig is.
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/
Úw vakantiewoning, Ónze zorg! Schoon zoals 't hoort !

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.754 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.