Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.704 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Banketbakkerij Bliek

MIDDELBURG
Onze banketbakkerij bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Onze specialiteit is het vervaardigen van gebak en banket. Maar ook ons brood wordt met de grootste zorg en passie bereid. Dagelijks maken wij onze producten nog op ambachtelijke wijze en maakt Peter Bliek deel uit van ons team banket- en broodbakkers. Wij hebben 3 winkels en willen dit ook zo houden om onze klanten te kunnen verzekeren van onze bekende kwaliteit.

Brasserie de Drvkkery

MIDDELBURG
In boekhandel de Drvkkery komen boeken, muziek, tijdschriften, lezingen, cadeaus en lekker eten samen. De winkel organiseert wekelijks boekpresentaties, lezingen, interviews en concerten. In het hart van de winkel bevindt zich de Brasserie. Hier wordt dagelijks lunch, koffie en appeltaart geserveerd (en diner op donderdagavond). De keuken werkt zoveel mogelijk met streekproducten. De lunchkaart wisselt ieder seizoen. De Brasserie is geopend tijdens winkeltijden.
Werving en selectie van kwalitatief hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers is voor iedere organisatie van groot belang, maar het vinden van een geschikte medewerker blijkt vaak een lastige taak die kostbare tijd in beslag neemt. Recruitment4Zeeland biedt Zeeuwse ondernemers en instanties daarom een helpende hand, door als specialist in werving & selectie van mbo-, hbo- en wo-personeel op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Met tientallen jaren ervaring en gegronde kennis van de markt legt Recruitment4Zeeland de lat hoog en selecteert alleen de beste kanshebbers om tot 'the perfect match' te komen tussen opdrachtgever en kandidaat. Recruitment4Zeeland onderscheidt zich door een scherpe prijs en persoonlijke betrokkenheid. Er wordt bewust gekozen voor een samenwerking met werkgevers die waarde hechten aan de juiste persoon op de juiste werkplek. Dat het niet alleen blijft bij mooie woorden, kan iedereen die samenwerkt met Recruitment4Zeeland beamen. Er wordt 100% inzet getoond voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Neem bij interesse contact op voor een betrokken, helder en eerlijk advies; een eerste stap naar een succesvolle samenwerking.

Bomont

Middelburg
Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 9 inspirerende en gezellige winkels. De winkels bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. De unieke combinatie van mode en interieur artikelen maakt Bomont exclusief. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.

Traffic Service Nederland

'S-HEER ARENDSKERKE
Traffic Service Nederland is gespecialiseerd is in het leveren van complete projecten op het gebied van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen en bewegwijzering.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.704 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.