Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.632 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

DEBA is een echt familiebedrijf, met trotse en betrokken mensen. Al meer dan 36 jaar verkopen we de beste bedrijfswagen oplossingen met onze merken FIAT en IVECO in West-Brabant en Zeeland. Door de jaren heen heeft DEBA dankzij een zeer hoogstaand serviceniveau een uitstekende reputatie en deskundigheid als solide bedrijfswagendealer opgebouwd. Bij de vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Kapelle zorgen in totaal 70 deskundige en betrokken medewerkers voor de mobiliteit van onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld. Voor optimale mobiliteit en ontzorging van onze klanten hanteert DEBA een full service concept ; advies, verkoop, service, verhuur, lease, schadeherstel en specifieke technische oplossingen. Dankzij het zeer brede modelgamma van FIAT Professional en IVECO kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Ook voor service aan campers en trailers is DEBA hét adres.

Bema Kunststoffen BV

ZIERIKZEE
Bema ontwerpt en spuitgiet al sinds 1968 kwalitatief hoogwaardige kunststof producten. Zij doet dit voor haar industriële afnemers in de segmenten Verfindustrie, Klantspecifieke Verpakkingen en Technisch Spuitgietwerk. Behalve de hoofdvestiging in Zierikzee, is er sinds 2004 een tweede fabriek in Bosnië-Herzegovina. Meer info op www.bema.nl
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.632 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.