Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.970 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

vof de Notenexpres

MIDDELBURG
Ambulante handel in noten, gedroogde zuidvruchten en aanverwante artikelen. Wij branden onze noten vers op de markt en verkopen alleen de allerbeste gedroogde zuidvruchten.

Beter Werken Personeelsdienste

BERGEN OP ZOOM
Een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven Beter Werken gelooft in een persoonlijke benadering. We zijn gericht op vakmanschap en het realiseren van groei. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een duurzame samenwerking. Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan in de techniek, logistiek en industrie met afwisselend uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We zorgen voor interessant werk en leuke projecten. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen exclusief jouw belangen.
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.970 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.