Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.566 vacatures voor je gevonden

 • Auto rijders gezocht voor c.ro ports (cobelfret)

  Heb jij altijd al in de mooiste en nieuwste auto's willen rijden? Dan is dit je kans! Actief Werkt! Is per direct op zoek naar autorijders. Het betreft werk op oproepbasis. In drukke tijden is er de mogelijkheid om fulltime te werken, in rustige tijden zal dit wat minder zijn. De drukke periodes zijn meestal januari t/m maart, juni, juli, september en oktober. Wil je parttime werken? Dan is dit ook mogelijk! Het gaat om het laden en lossen van (voornamelijk Engelse) auto's van schepen en treinen. Ook verplaats je auto's op de terminal. Werktijden: Ochtenddienst 07.00-15.00 Middagdienst 15.00-23.00 Avonddienst 23.00-07.00 Voor de onregelmatige werktijden gelden ploegentoeslagen.

  58 minuten geleden Actief Werkt! (voorheen Tence) ( Ritthem )
 • Super leuke baan binnen onze design afdeling!

  Wil je werken aan vijf trendy webshops? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ben je geïnteresseerd in mode? Kun je overweg met Photoshop? Shop je wel eens online? Vind je het leuk om creatieve uitingen te realiseren? Dan hebben wij wellicht een super leuke vacature voor jou! Als nieuwe collega op onze design afdeling houd je je namelijk bezig met de vormgeving van creatieve uitingen voor onze webshops. Betaalbarekralen Betaalbarekralen is dé online sieraad onderdelen groothandel. Alles wat met accessoires en sieraden te maken heeft kan je vinden bij Betaalbarekralen en haar zuster bedrijven. Betaalbarekralen bestaat uit een jong en dynamisch team met veel passie. Wat je concreet gaat doen • Het maken van productfoto’s en sfeerbeelden voor onze websites • Maken van inspiratie beelden op de site (slider, styleguide, etc.) • Het bijhouden van onze social media kanalen • Het maken en bewerken van filmpjes • Inspiratie volle teksten schrijven

  een uur geleden Betaalbarekralen ( Middelburg )
 • Logistiek medewerker

  Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en ben jij op zoek naar een baan binnen een handelsonderneming? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een heftruckchauffeur. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het knippen en snijden van EPDM; - Het zagen van EPDM en Regupol; - Het picken van afhaalorders; - Klanten helpen met inladen bij het afhalen; - Het maken van speciale grote pallets voor EPDM rollen; - Het picken en palletiseren van orders voor de transportroute; - Het controleren en invullen van de raaplijsten; - Het laden van de vrachtwagens voor de uitgaande transportroute; - Het controleren en invullen van de laadlijst tijdens het laden; - Indien daarvoor gekwalificeerd: het picken, verzendklaar maken en via de computer aanmelden van pakketten die via UPS verzonden worden; - Het zorgen voor orde en netheid in het magazijn door de boel schoon te houden en overtollig verpakkingsmateriaal op te ruimen.

  een uur geleden Modoc Werkt ( Rilland-Bath )
 • Monteur / leerling monteur

  Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en dol op techniek. Je hebt belangstelling voor motoren, en je wilt je kennis en vaardigheden laten zien op de werkvloer. De werkzaamheden zijn volledige revisies en deelrevisies aan motoren en motoronderdelen (zoals cilinderkoppen), maar ook regulier onderhoud voor diverse merken. Je bent zowel werkzaam in de werkplaats als op locatie bij de klant. Je stelt de diagnose en gaat zelfstandig te werk. Je bent het visitekaartje naar de klant, dus klantvriendelijkheid staat bij jou voorop.

  een uur geleden Modoc Werkt ( Wissenkerke )
 • Timmerman

  Als timmerman zal jij je voornamelijk bezighouden met het realiseren van kwalitatief hoogwaardige producten op de bouwplaats bij onze opdrachtgever. Je zal hierbij rapporteren aan de voorman. Betrouwbaarheid, zekerheid, continuïteit, ontzorging, collegialiteit en teamwork: het zijn de markers die het DNA van onze opdrachtgever bepalen. De organisatie is ontstaan vanuit de overtuiging dat er in de bouw veel te veel onnodig mis gaat en dat het anders, slimmer kan. Je gaat werken bij een groeiend bedrijf waarbij de persoon, jij als werknemer, centraal staat. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het vakkundig uitvoeren van zaagwerkzaamheden; - Het vakkundig uitvoeren van timmerwerkzaamheden; - Het aanbrengen van folies en isolatiematerialen; - Het vakkundig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de bouwplaats; - Het zorgdragen voor de gereedschappen; - Het signaleren van onveilige werkzaamheden; - Het zorgdragen voor kwaliteit en snelheid van de uit te voeren werkzaamheden.

  een uur geleden Modoc Werkt ( Kapelle )
 • Tekenaar bouwkunde

  Ben jij de tekenaar die wij zoeken voor een hele prettige werkgever in Zeeland? Betrouwbaarheid, zekerheid, continuïteit, ontzorging, collegialiteit en teamwork: het zijn de markers die het DNA van onze opdrachtgever bepalen. De organisatie is ontstaan vanuit de overtuiging dat er in de bouw veel te veel onnodig mis gaat en dat het anders, slimmer kan. Je gaat werken bij een groeiend bedrijf waarbij de persoon, jij als werknemer, centraal staat. Je werkzaamheden bestaan uit: - Beoordelen complexiteit tekenwerk per project; - Controle houden over planning intern en extern tekenwerk; - Contact onderhouden met opdrachtgever aangaande het tekenwerk; - Offertes aanvragen bij externe tekstbureaus; - Begeleiding van het externe tekenbureau gedurende het gehele project; - Opstellen 2-D HSB-tekenwerk opstellen in AutoCad (aanzichten, plattegronden en detaillering); - Opstellen 3-D HSB-tekenwerk in Tekla Structures; - Generen productietekenwerk; - Generen zaaglijsten.

  een uur geleden Modoc Werkt ( Kapelle )
 • Administratief financieel medewerker

  In de functie van financieel administratief medewerker bij Gemeente Reimerswaal bestaan je werkzaamheden uit o.a.: - Debiteurenadministratie - Crediteurenadministratie - (financiele) gegevens verzamelen, controleren en verwerken - Administratief ondersteunende taken, zoals het verzorgen van correspondentie en de voortgangsbewaking van gemaakte afspraken. Het is een fulltime functie, 36 uur, per 1 december tot naar verwachting 31 januari. Het is een tijdelijke functie ter vervanging van iemand.

  een uur geleden Start People LA ( Kruiningen )
 • Allroundmedewerker

  Wij zoeken 2 ALLROUND-medewerkers. Een full-time dienstverband van 38 uur en een part-time dienstverband (tijdelijk) van 20 uur. De werkzaamheden zijn: - klanten adviseren op het gebied van hout en daarbij het uitvoeren van zaagorders - inmeten/montage van maatwerkprodukten zoals, gordijnen, schuifwanden, binnen- en buitenzonwering - algemene kennis van doe-het-zelf

  een uur geleden corineschikker ( Nieuwerkerk )
 • Parttime medewerker bediening voor mooi strandpaviljoen in renesse

  Ben jij op zoek naar een parttime baan of bijbaan in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische Renesse, zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij een parttime kandidaat voor een vaste aanstelling. Je zal onder aansturing van de vaste medewerkers jouw werk doen in de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid. Het werk zal bestaan uit het serveren van hapjes en drankjes, opnemen van bestellingen, bar-werkzaamheden enz.

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Medewerker bediening voor mooi strandpaviljoen in renesse

  Ben jij op zoek naar een fulltime aanstelling in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische Renesse, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij een fulltime kandidaat voor een vaste aanstelling. Je zal als één van de vaste medewerkers medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid.

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Bedieningsmedewerker gezocht in domburg (fulltime)

  Ben jij op zoek naar een fulltime aanstelling in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische centrum van Zeeland, Domburg, zijn wij op zoek naar fulltime medewerkers bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij meerdere fulltime kandidaten voor een vaste aanstelling. Je zal als één van de vaste medewerkers medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid.

  een uur geleden Hospitality Support ( Domburg )
 • Medewerker bediening op toplocatie in burgh haamstede

  Heb jij een passie voor horeca en wil je er alles aan doen om gasten de perfecte beleving te geven in het restaurant van onze opdrachtgever? Wij zoeken mensen die weten dat horeca een afwisselende baan is en dat elke dag anders kan zijn. Voor dit seizoen zoeken wij mensen die graag hard willen werken. Indien je niet in de buurt van Burgh-Haamstede woont en/of niet beschikt over vervoer hier naartoe kunnen wij een plaats realiseren waar je kan overnachten/verblijven.

  een uur geleden Hospitality Support ( Burgh-Haamstede )
 • Afwasmedewerker voor strandpaviljoen in renesse (oproep)

  Als afwasmedewerker ben je baas van de spoelkeuken, geen bord verlaat vies jouw terrein. Je werkt nauwkeurig en secuur. Je bent flexibel inzetbaar in het voor- en naseizoen. Het team waarin jij werkt is jong en dynamisch. De locatie is super, midden op het strand van Renesse. Voor deze functie geldt dat ervaring geen vereiste is, enthousiasme en flexibiliteit!

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Medewerker bediening voor strandpaviljoen in renesse (oproep/fulltime)

  Als medewerker bediening loop jij jouw eigen " wijk", elke gast die bij jou in de wijk zit valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat zij het aan niks te kort komen. Je neemt bestellingen op, haalt tafels leeg, zorgt ervoor dat alles er netjes uit ziet en niemand zijn glas leeg is. Het team waarin jij werkt is jong en dynamisch. De locatie is super, midden op het strand van Renesse. Voor deze functie geldt dat ervaring geen vereiste is, enthousiasme, flexibiliteit en gastvrijheid wel!

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Catering medewerker op oproep basis

  Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op oproepbasis in de catering te werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bereiden van eten in bedrijfsrestaurants, assisteren in de keuken en het netjes houden van het bedrijfsrestaurant. Het werken vindt meestal overdag plaats, maar soms zijn er ook wel eens partijen of recepties in de avond.

  een uur geleden Hospitality Support ( Goes )