Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.999 vacatures voor je gevonden

 • Laad en los medewerker / productie medewerker

  We zijn op zoek naar kandidaten die fysiek in orde zijn voor het laden van vrachtwagens. Ook zal je andere werkzaamheden gaan doen zoals scannen en gereed zetten van de vrachten. Het betreft werk in een oproeppool.

 • Medewerker supermarkt

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar supermarktmedewerkers voor de versafdeling en de kruidenierswaren. Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten In deze functie werk je in het weekend, aangevuld met een of twee diensten op een doordeweekse avond.-

  2 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Rioolwerker

  Heb jij ervaring met rioleringen? En werk je graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? - Zelfstandig de baan op om op diverse locaties werkzaamheden aan de riolering te verrichten - Zowel nieuwe aansluitingen als reparaties aan bestaande rioleringen - Ook het opgraven en weer netjes dicht straten van de locatie behoren tot jouw takenpakket

  4 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Kruiningen )
 • Schoonmaker goes

  Hou jij van een schone werkomgeving? En weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse bedrijven en instellingen in de regio Goes zijn we op zoek naar schoonmakers. De tijden kunnen per locatie variëren tussen 07:00 en 22:00 uur. Je kan zelf aangeven binnen welke tijden en op welke dagen je beschikbaar bent om te werken, daarin zijn we flexibel!

  6 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Heftruck chauffeur

  Ben jij beschikbaar als heftruckchauffeur? Dan komen wij graag met je in contact! Wat ga je doen: - Intern transport van producten - Laden en lossen van vrachtwagens - Klaarzetten van bestellingen

  7 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Krabbendijke )
 • Mechanisch monteur

  Wil jij graag bouwen aan nieuwe machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? - Voor internationale klanten machines monteren - Lezen van werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema's - Samenwerken met je team voor het beste resultaat

  9 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Airconditioning monteur

  Wij zijn per direct opzoek naar een collega voor het onderhoud, reparatie en het plaatsen van airconditioning installaties. Jouw belangrijkste taken - monteren en installeren van nieuwe airconditioning installaties - periodieke onderhoudswerkzaamheden & functioneel inspecteren van airconditioningsinstallaties - uitvoeren van reparaties en/of het vervangen van onderdelen van installaties - (opnieuw) afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van installaties Je zorgt voor een correcte administratie en rapportage van je eigen werk; o.a. installatie logboek(en), uren, materialen, koelmiddelen en voorraad in je auto etc.

  10 minuten geleden Glerum Koeltechniek ( Goes )
 • Elektro monteur machinebouw

  Werk je graag met nieuwste machines? En heb je ervaring met elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ga je aan de slag om stuur- en regelkasten aan te sluiten. Ook zorg je voor de complete bedrading van de nieuwe machines. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de volledig functionerende machines naar de klant gebracht kunnen worden.

  11 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Project engineer koeltechniek

  Op de afdeling is de Project Engineer verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten. Je werkt binnen het team nauw samen met zowel verkoop als de uitvoerende monteurs voor de begeleiding van een project. Op basis van tekeningen en klantgegevens stel je de calculaties op en werkt deze uit in offertes. Doelstelling van deze functie is het begeleiden van orders en projecten binnen de organisatie.

  11 minuten geleden Glerum Koeltechniek ( Goes )
 • Electrical engineer

  Kan jij machines elektrotechnisch ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerpen van nieuwe machines. Je maakt een functioneel ontwerp met bijpassende elektrotechnische schema's en de juiste componenten. Daarbij ontwerp je de software en programmeer je de PLC. Ook zorg je voor de troubleshooting en assisteer je je collega's. Zo is geen dag hetzelfde!

  12 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Allround monteur

  Heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je veelzijdig, de enige dag heeft er een machine een grote storing die zo snel mogelijk opgelost moet worden. De andere dag pleeg je onderhoud aan een andere machine in de productielijn. Deze functie vraagt om brede kennis en/of ervaring op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek. Jouw werklocatie is een productieomgeving voor de bouw met diverse machines.

  14 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Kamperland )
 • Koelmonteur

  Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een storing- en servicemonteur industriële koeltechniek. Je installeert, onderhoud en stelt koeltechnische installaties in bedrijf. De werkzaamheden hebben betrekking op eenvoudig koel- vries installaties tot complexe industriële (ammoniak en CO2) koelinstallaties. Werkzaamheden: • Het verhelpen van storingen en uitvoeren van alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan industriële koelinstallaties • Het uitvoeren van algemeen onderhoud & lekdichtheidscontroles aan koelinstallaties • Het meedraaien met nieuwbouw projecten

  14 minuten geleden Glerum Koeltechniek ( Goes )
 • Allround poedercoater

  Ben jij ervaren in het vak van poedercoaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een kandidaat die de producten van onze klant kan poedercoaten voor ze de oven in gaan. Dit is een enorm secuur werk en vraagt de juiste aanpak. De producten komen in diverse maten en jij zorgt ervoor dat ze met de juiste kleur en strak in de lak naar de klant geleverd kunnen worden.

  15 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Middelburg )
 • Vulploeg medewerker

  Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar vulploeg medewerkers Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten In deze functie werk je in het weekend voornamelijk vrijdag en zaterdag avond

  18 minuten geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Technisch medewerker sales

  Ben jij een gedreven commercieel talent en heb je affiniteit met techniek? Solliciteer dan op de functie van Technisch medewerker sales bij onze opdrachtgever in Terneuzen. In deze functie kruip jij dagelijks in de telefoon en bouw je een professionele relatie op met klanten en leveranciers. Je zorgt voor de uitwerking en opvolging van offertes, je bent een administratief talent en jou administratie ziet er altijd piekfijn op orde uit.

  26 minuten geleden De Pooter Personeelsdiensten ( Terneuzen )