Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Groepsleerkracht voor onze a-pool

  kandidaten voor haar vervangerspool: fulltime en/of parttime Werken in de vervangerspool (A-pool) betekent: - (lang- of kortdurende) vervanging binnen de Radarscholen of omliggende verenigingen - Ingezet worden via Transfer Centrum Onderwijs Zeeland (zie www.tcoz.nl) - In het eerste jaar een tijdelijk contract Informatie over onze scholen vind je op de website www.radarscholen.nu

  4 weken geleden Radarscholen ( Zierikzee )
 • Beleidsadviseur onderwijs

  Ben jij de onderwijskundige die in een klein, slagvaardig team samen wil werken aan de professionalisering van docenten op het gebied van toetsen, beoordelen en didactiek? Parttime (0,5 FTE) voor een periode van maximaal twee jaar Vlissingen Over de HZ De HZ University of Applied Sciences telt ruim 4800 studenten die bij ons niet alleen een vak leren, maar ook opgeleid worden tot ondernemende professionals. Voor het achtste jaar op rij staan we in de top 3 van de beste hogescholen van Nederland. De HZ biedt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. We hebben een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie. De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit en dat merk je in je dagelijkse werk. Over het Team De dienst Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteit is één van de centrale diensten van de HZ University of Applied Sciences. Vanuit deze dienst worden het College van Bestuur, de academies, de opleidingen en de onderzoeksgroepen van de HZ ondersteund bij het inrichten, monitoren, verbeteren, innoveren en borgen van (de kwaliteit van) onderwijs en onderzoek aan de Persoonlijke Hogeschool. Je collega’s hebben diverse achtergronden en richten zich in hun dagelijkse werkzaamheden onder meer op professionalisering, beleidsadvisering, ondersteuning bij kwaliteitszorg van onderwijs en onderzoek, subsidieadvies, auditing, begeleiding van studenten en het ontwikkelen van nieuwe opleidingen. Taken en verantwoordelijkheden • Deskundigheidsbevordering van docenten op gebied van toetsen, beoordelen en didactiek (BKE/SKE); • Ondersteunen bij en/of verzorgen van professionaliseringscursussen voor docenten(teams); • Feedback geven op en beoordelen van portfolio’s ten aanzien van de deskundigheidsbevordering van docenten op het gebied van toetsen en beoordelen; • (Pro-)actief meewerken, ondersteunen, begeleiden en adviseren bij ontwikkeling en vernieuwing van onder meer curricula, cursussen en toetsen, zowel bij individuele docenten als het docententeam.

  3 uur geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Beleidsadviseur accreditatie en kwaliteitszorg

  Over het Team De dienst Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteit is één van de centrale diensten van de HZ University of Applied Sciences. Vanuit deze dienst worden het College van Bestuur, de academies, de opleidingen en de onderzoeksgroepen van de HZ ondersteund bij het inrichten, monitoren, verbeteren, innoveren en borgen van (de kwaliteit van) onderwijs en onderzoek aan de Persoonlijke Hogeschool. Je collega’s hebben diverse achtergronden en richten zich in hun dagelijkse werkzaamheden onder meer op professionalisering, beleidsadvisering, ondersteuning bij kwaliteitszorg van onderwijs en onderzoek, subsidieadvies, auditing, begeleiding van studenten en het ontwikkelen van nieuwe opleidingen. Taken en verantwoordelijkheden • Ondersteunen van opleidingen bij visitatie- en accreditatieprocessen; • Het verzamelen, ordenen, analyseren en bewerken van informatie en het opstellen van overzichten en rapportages ten behoeve van accreditaties; • Het signaleren van (dreigende) knelpunten, het meedenken over verbetermogelijkheden en rapportage van voortgang aan het management van opleidingen; • De voorbereiding en/of uitvoering van interne proefvisitaties; • Het informeren van collega’s over ontwikkelingen en het vergroten van de betrokkenheid op het gebied van kwaliteit.

  4 uur geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Gymleraar/sportbegeleider

  Wij, sportvereniging Borssele, zijn met spoed op zoek naar een gymleraar/sportbegeleider voor 3,5 uur per week vanaf 1 januari 2018. Het gaat om de volgende lessen op de woensdag: - 9.15 - 10.15 uur Pilates Extra - 10.15 - 11.15 uur Sport 4 Specials (voor bewoners van belegeleid wonen op ons dorp) voor de vrijdag: - 9.30 - 10.15 uur Peuterpret - 10.15 - 11.00 uur Sport 4 Specials. Je bereidt zelfstandig deze lessen voor en zet de toestellen klaar in de gymzaal. We bieden je de vrijheid om de lessen te geven zoals jij wilt en zoals deze aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Meedenken om onze vereniging c.q. het lesaanbod te verbeteren is altijd welkom.

 • Invalleerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) beheert de grootste vervangingspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Bij TCOZ zijn vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse (en een deel West-Brabantse) basisonderwijs aangesloten. Onder onze 220 scholen vind je zowel reguliere basisscholen als scholen voor Speciaal Basis Onderwijs en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Vanwege de grote toename van vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar leerkrachten die voor kortere of langere tijd willen werken op één of meerdere van onze scholen. Heb je wel een diploma, maar heb je al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan helpen we je om een plekje te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Ook kun je je kennis bijspijkeren, zodat je weer helemaal bij bent voor de eisen die het huidige onderwijs aan je stelt!

  4 dagen geleden T.C.O.Z. ( Heel Zeeland )
 • Docent lb nederlands/burgerschap (0,7 - 1,0 fte)

  Het Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen verzorgt MBO-opleidingen op het gebied van Scheepvaart en Logistiek. Per 1 januari 2018 ontstaat binnen het Maritiem & Logistiek College De Ruyter de volgende vacature in Vlissingen: Docent LB Nederlands/Burgerschap (0,7 - 1,0 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - onderwijs; - bijdragen aan onderwijsontwikkeling en –vernieuwing; - bijdragen aan studentenbeleid.

  4 dagen geleden Scalda ( Vlissingen )
 • Docent natuurkunde/wiskunde 2e graad

  Het betreft een vacature wegens ziektevervanging, uiterlijk tot en met 31 juli 2018. De lessen worden gegeven aan vmbo b/k, 3 lesuur natuurkunde en 3 lesuur wiskunde. De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van twee leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met enkelvoudige ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van periodeplannen en de afstemming van lessen binnen het eigen team of de vaksectie, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten/projecten binnen de scholengemeenschap en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de -didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau.

  5 dagen geleden St. Scholengroep Pontes ( Zierikzee )
 • Docent engels 2e graad

  Docent Engels, 2e graad 7 lesuren Locatie Het Goese Lyceum, Oranjeweg Dit betreft uren wegens vervanging, tot en met uiterlijk 31 juli 2018. De lessen worden gegeven op de donderdag en vrijdag. De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van twee leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met enkelvoudige ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van periodeplannen en de afstemming van lessen binnen het eigen team of de vaksectie, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten/projecten binnen de scholengemeenschap en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de -didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau.

  5 dagen geleden St. Scholengroep Pontes ( Goes )
 • Vrijwilliger onderwijsassistent kunstvakken

  Werkzaamheden van de vrijwilliger onderwijsassistent kunstlessen zijn: • Ondersteuning van leerlingen bij het maken van (praktijk)opdrachten (doelgroep VMBO/MAVO); • Ondersteuning bij de uitvoering van diverse (praktijk)opdrachten; • Ondersteuning bij het houden van toezicht.

  een week geleden Mondia Scholengroep ( Vlissingen )
 • Docent nederlands

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Heb jij affiniteit met de MBO doelgroep en beschikbaar vanaf half november? Dan kom ik graag met je in contact! Voor een school in Zeeland ben ik op zoek naar een docent die vanuit de belevingswereld van de leerling het vak Nederlands weet over te brengen. Een docent die didactisch sterk is, bevlogen en daarnaast ervaring heeft met MBO leerlingen. Het betreft een vacature voor 0.6 fte voor langere duur.

  een week geleden Maandag® Breda ( Goes )
 • Docent frans

  Ben jij een eerstegraads docent Frans of tweedegraads met ervaring in de bovenbouw? Ben jij daarnaast per direct beschikbaar voor een leuke uitdaging? Neem dan contact op! Voor een fijne school in Zeeland ben ik per direct op zoek naar een eerstegraads docent Frans. Het betreft een vacature voor 0.6 fte waarbij er les gegeven zal worden aan 2e t/m 6e klassen havo/vwo. Jij bent de expert als het gaat om het begeleiden van leerlingen in de Franse taal. Jij haalt voldoening uit het motiveren en stimuleren van leerlingen zodat ze de Franse taal onder de knie krijgen. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. Jouw taken bestaan uit het lesgeven aan havo en vwo leerlingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen – en materialen. Je bent naast de expert op jouw vakgebied, ook pedagoog, communicatiedeskundige en een organisatietalent. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ga ik graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.

  een week geleden Maandag® Breda ( Terneuzen )
 • Docent wiskunde

  Ben jij per direct beschikbaar voor een fijne uitdaging als docent Wiskunde op een school in Zeeland? Dan kom ik graag met je in contact! Voor een school waarbij uitdagend en modern onderwijs op alle niveaus wordt aangeboden ben ik per direct op zoek naar een docent Wiskunde. Er is een ruim aanbod aan keuzevakken en vakopleidingen waardoor er plaats is voor elk talent. Voor de bovenbouw vmbo klassen ben ik op zoek naar een energieke en toegewijde tweedegraads docent Wiskunde die 12 lessen gaat verzorgen voor langere periode. Je weet leerlingen te enthousiasmeren en te motiveren. Daarnaast creëer je een veilig leerklimaat waarin leerlingen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

  een week geleden Maandag® Breda ( Terneuzen )
 • Docent handel & administratie

  Ben jij een (bijna) bevoegd docent Economie met ervaring in het bedrijfsleven? Ik zoek voor een fijne school in de omgeving van Goes per direct een docent Handel & Administratie. Ben jij voor 0.6 fte beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature. Wat ga jij in jouw rol als docent Handel & Administratie doen? - Je verzorgt lessen van jouw vakgebied aan de leerlingen/studenten - Uitvoeren van adequaat klassenmanagement - Participeren in teamoverleg en vergaderingen - Voorbereiden van lessen - Bijdragen aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en -materialen - Bevorderen van de sociaal en morele ontwikkeling van leerlingen - Bijdragen aan het goed functioneren van de totale schoolorganisatie

  een week geleden Maandag® Breda ( Goes )
 • Docent frans

  Ben jij als eerstegraads of ervaren tweedegraads docent Frans op zoek naar een nieuwe uitdaging of een aanvulling op je huidige uren in de omgeving van Terneuzen? Solliciteer direct! Voor een school in de omgeving van Terneuzen ben ik per direct op zoek naar een eerstegraads of een ervaren tweedegraads bevoegd docent Frans die beschikbaar is om 17 lessen per week te geven. De lessen zijn ingeroosterd op maandag, dinsdag en vrijdag. De vacature loopt tot aan de kerstvakantie, met een mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om lesgeven aan zowel onderbouw (2-3) als bovenbouw (4-5-6) havo & vwo klassen. Zodoende is het van belang dat je als docent Frans zowel ervaring als affiniteit hebt met lesgeven aan bovenbouw havo & vwo leerlingen. Als docent Frans is het je doel om jouw kennis van en jouw liefde voor de Franse taal en cultuur op een inspirerende wijze over te brengen op de leerlingen, waarbij je aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Je weet leerlingen op een eigentijdse wijze naar goede resultaten te brengen, waarbij je zorgt voor een veilige en uitdagende leeromgeving met oog voor de individuele leerling. Kennis delen en bijdragen aan de algemene ontwikkeling van jongeren zijn voor jou redenen waarom jij gekozen hebt om voor het onderwijs!

  een week geleden Maandag® Breda ( Terneuzen )
 • Docent verpleegkunde

  Ben jij een bevlogen docent verpleegkunde en toe aan een nieuwe onderwijsuitdaging in de omgeving van Goes? Ben jij bovendien minimaal 16 uur per week? Solliciteer direct! Voor een MBO school in de omgeving van Goes zijn we per direct op zoek naar een docent Verpleegkunde/Verzorgende-IG/Maatschappelijke zorg. Ze zoeken een docent voor minimaal 16 uur en het liefst 40 uur per week, maar dat is in overleg met de school. Het gaat om lesgeven aan MBO leerlingen die opleidingen volgen binnen de afdelingen Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging. Het is belangrijk dat je recentelijke werkervaring hebt als verpleegkundige/verzorgende-IG/maatschappelijke zorg.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Goes )