Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 19 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Docent lb procestechniek (1,0 fte) terneuzen

  Per direct ontstaat binnen het College voor Maintenance en Procestechniek op locatie Terneuzen de volgende vacature: Docent LB Procestechniek (1,0 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: ? onderwijs; ? BPV-begeleiding; ? bijdragen aan onderwijsontwikkeling en –vernieuwing; ? bijdragen aan studentenbeleid; ? contractactiviteiten.

  7 uur geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Begeleidster/ hulp aangeboden voor mensen met pgb

  Beste, Heeft u een beperking en heeft u daarom in het dagelijksleven wat begeleding of hulp nodig? of heeft uw een kind(je) met een beperking en kunt u hierdoor wel wat hulp gebruiken in uw gezin of bij de zorg van uw kind? Zoekt u een begeleidster met veel inlevingsvermogen, respect en empathie, voor u zelf of voor uw kind? Zoek niet verder ! ik kan u helpen. Mijn naam is Denise, ik ben 27 jaar en heb een opleiding SPW 3 gevolgd. Na mijn stage op een kinderdagverblijf heb ik gewerkt bij een zorgboerderij en als begeleidster bij een gezin thuis met een dochter met een lichamelijke beperking. Ik vond dit zo leuk om te doen, dat ik op zoek ben naar iets soortgelijks ! Ik ben iemand met een groot hart die begrijpt dat mensen met een beperking ook maar gewoon mensen zijn die behandeld willen worden net zoals eender wie in de maarschappij. Ik sta hiervoor open en help graag andere mensen bij hun alledaagseactiviteiten en bezigheden. Wederzijds respect en vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk. Wat kan ik zoal voor u betekenen : -Begeleiding in het dagelijksleven -Activiteiten ondernemen zodat uw welzijn in het algemeen bevorderd wordt. (denk aan het maken van een wandeling, iets knutselen, samen koken en bakken enz..) De activiteiten zijn afhankelijk van de situatie, het spreekt voor zich dat er bij kinderen andere activiteten gekozen worden dan bij volwassenen. -Hulp in uw gezin door oppas op uw kinderen e.d. -Hulp bij de dagelijkse taken en activiteiten door bijv. te koken, boodschappen te doen en licht huishoudelijk werk. Zoekt u een begeleidster waar u echt van op aankan en die voor u open staat en met u of uw gezin meeleeft? ik help u graag. Ik beschik over een rijbewijs en eigen vervoer. En ben flexibel beschikbaar. Wilt u meer informatie of eens kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op. Een verklaring omtrend het gedrag is geen enkel probleem en kan ik zo voor u aanvragen.

  3 dagen geleden D&D2015 ( Oostburg )
 • Leerkracht (tijdelijjk)

  SBO de Tweern is een school voor speciaal basisonderwijs met daaraan verbonden het Observatiecentrum jonge kind met 2 groepen en een speciale groep voor leerlingen met externaliserend gedrag. De school is hard op weg om een Integraal Kind Centrum + te worden en heeft een duidelijke regiofunctie op De Bevelanden. Voor onze SBO bovenbouw groep 6 zijn wij met spoed op zoek naar een tijdelijke Leerkracht (16 uur) Deze collega is een warme persoonlijkheid met affiniteit voor de doelgroep, de ouders en het team en zal ons komen versterken op elke donderdag en elke vrijdag tot aan de zomervakantie 2018. Wij bieden • inspirerende en uitdagende doelgroep • plezierige werkomgeving in een mooi gebouw met enthousiaste en gemotiveerde collega’s • persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

  4 dagen geleden Stichting Respont HRM adm ( Goes )
 • Lecturer delta management / spatial planning

  The Delta Management bachelor programme provides education on the management of area development with a focus on climate adaptability, (water) safety, ecological resilience and economic vitality of delta regions. This programme is provided by the Delta Academy of the HZ University of Applied Sciences*. The curriculum is developed in close collaboration with the professional field, theory and practice are interlinked in the programme. Working on Dutch and international projects is an important part of the curriculum. The first year of the programme is combined with Watermanagement, a combination of the programmes Aquatic Ecotechnology and Delta Management. Function description The core of the function is to provide lectures, supervising and coaching (groups of) students in projects, during internships, graduation projects and assessments - both in the Netherlands as abroad - within the bachelor programme Delta Management. The courses are offered in the English and Dutch language. Due to the development of the new programme Watermanagement, a solid contribution is requested in the further development of teaching materials, whereby paying close attention to the didactic approach. In this didactic model students work on real life cases and collaborate with people from the professional field. Part of the time can be arranged to carry out research at the research group resilient deltas. A bachelor programme of Spatial Planning (as part of Watermanagement) is under development, depending on skills and expertise, part of the function can be the development of spatial economics aspects in this programme. HZ positions itself as the personal university. We, therefore, attach great importance to good relations between lecturers and students and expect lecturers to spend most of their time being physically present at school during office hours. Profile • You have a relevant professional education at academic level; • You have a background in water management with knowledge of climate, water governance / flood policy, sustainable development, urban development or spatial economics; • You have experience in and current knowledge of climate change and sustainable development.

  5 dagen geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Invalleerkracht basisonderwijs m/v zeeland-west brabant

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) beheert de grootste arbeidspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen vind je vooral reguliere basisscholen, maar ook scholen voor Speciaal Basis Onderwijs en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Voor onze scholen zetten we leerkrachten (en onderwijsassistenten) in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in (langdurig) tijdelijke en vaste vacatures wordt via TCOZ verzorgd. Vanuit onze A-pool is het mogelijk door te stromen naar een vaste benoeming. Vanwege de grote toename van het aantal vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar leerkrachten die voor korte of lange tijd willen werken op onze scholen. Je kunt natuurlijk voor één school kiezen, maar ook voor meerdere scholen en meerdere groepen. Je kunt je aanvragen helemaal op maat maken! HERINTREDEN? Je hebt wel een diploma, maar al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? MET PENSIOEN? Je wilt (weer) een gedeelte van je tijd werken met kinderen? Dan helpen we je om een plekje te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Ook kun je je kennis bijspijkeren, zodat je weer helemaal bij bent voor de eisen die het huidige onderwijs aan je stelt!

  een week geleden Reekers ( Heel Zeeland )
 • Gastouders voor bij ouders thuis

  Voor verschillende opvangaanvragen zijn we op korte termijn op zoek naar gastouders die bij de gezinnen thuis opvang willen bieden. Op dit moment staan er aanvragen open voor Goes, Heinkenszand en Terneuzen. De aanvragen zijn verschillend van aard qua aantal uur, dagen en tijden en zo ook de leeftijden van de kinderen. Deze zijn via de e-mail op te vragen bij ons. Het uurloon ligt gemiddeld rond de €11,00 per uur bruto, dit is altijd in overleg met het betreffende gezin.

  een week geleden Sweet Home Zeeland ( Middelburg )
 • Docent geschiedenis m/v

  Omschrijving • Het gaat om een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een langdurig zieke medewerker; • Betrekkingsomvang: ca. 0 68 tot 0,84 fte; • Ingangsdatum: maart 2018; • Doelgroep: Onderbouw HAVO/VWO en MAVO (groep 1 t/m 3).

  een week geleden Mondia Scholengroep ( Vlissingen )
 • Docent verpleegkunde

  Ben jij de docent verpleegkunde die wil bijdragen aan een dynamisch team en aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk? De opleiding HZ kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. Dat vertaalt zich in een persoonlijke benadering van studenten en collega’s. De opleiding Verpleegkunde, onderdeel van de Academie voor Zorg&Welzijn, is modern ingericht met veel aandacht voor de beroepspraktijk en met een internationale visie. Er is naast het reguliere programma de mogelijkheid om in vijf jaar een dubbele bachelor te behalen: Verpleegkunde en Verloskunde. Hiervoor wordt samengewerkt met Artesis Plantijn in Antwerpen. Het docententeam van Verpleegkunde daagt studenten uit zichzelf maximaal te ontplooien zodat ze tot de beste in hun vakgebied gaan behoren. Per september 2018 start de nieuwe leerroute deeltijdopleiding HBO Bachelor Verpleegkunde, met een flexibel onderwijsprogramma gebaseerd op leeruitkomsten. De leerroute wordt middels een onderwijsovereenkomst uitgestippeld. De docent treedt op als studieloopbaancoach en begeleidt de student tijdens zijn leerroute. Hierbij staat het verweven van de lesstof met de werkplek van de student centraal. De functie De docent Verpleegkunde is een inspirerende collega die zijn kennis en ervaring op gepassioneerde wijze weet te delen met studenten en die waarde kan toevoegen aan ons integrale onderwijs op het gebied van Verpleegkunde, dat wordt ontwikkeld op basis van het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. Gezamenlijk met de collega’s geef je in een dynamische leeromgeving inhoud aan onze ambitie om tot de beste opleidingen in Nederland te blijven behoren. Je ziet het als een mooie uitdaging om (deeltijd) studenten te stimuleren in hun ontwikkeling, onder andere door het onderwijs op een praktijkgerichte manier vorm te geven. Je hebt oog voor maatschappelijke trends, en benadert deze met een innovatieve en onderzoekende houding. De ideale kandidaat heeft een prettige en open stijl van communiceren, heeft passie voor onderwijs en het opleiden en coachen van jonge mensen. Kernbegrippen zijn hierbij studentgerichtheid, collegialiteit, loyaliteit en een positieve grondhouding.

  een week geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Leerkracht lb & lerarenondersteuner

  VSO De Argo is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Terneuzen. De Argo biedt onderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar met gedragsproblemen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven in kleine klassen. Leerlingen krijgen ontwikkelingskansen zodat zij zich in de toekomst op een goede manier kunnen redden op school, op het werk en in hun maatschappelijke carrière. Het einddoel is het behalen van een regulier diploma voorgezet onderwijs (vmbo-t, havo of vwo) of deelcertificaten op vmbo-b en vmbo-k. Incidenteel gaan leerlingen na De Argo aan het werk. Met ingang van 1 maart 2018, minimaal tot 1 augustus 2018, zijn wij op zoek naar een: LEERKRACHT LB minimaal 24 uur per week Daarnaast zoeken wij invallers voor diverse vervangingen wegens ziekte en zwangerschap in de functies: LEERKRACHT LB & LERARENONDERSTEUNER

  een week geleden Stichting Respont HRM adm ( Terneuzen )
 • Hoofd hrm (0,8 - 1,0 fte)

  Vanwege het nieuw vormgeven van de organisatie ontstaat per 1 augustus de volgende vacature: Hoofd HRM ( 0,8-1,0 fte) De afdeling: Het team HRM maakt onderdeel uit van de nieuwe dienst HRM & Organisatie, naast het team Huisvesting, team Communicatie en team Afstemming, Beleid en Compliance. Het team HRM biedt een veelzijdige dienstverlening aan de organisatie (beheer, advies, beleid) en draagt bij aan het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving. Het team HRM bestaat uit medewerkers SPA, HR-medewerkers, HRM-adviseurs en een beleidsmedewerker HRM. Voor dit team zijn wij op zoek naar een ervaren en bevlogen leidinggevende, die vanuit de kernwaarden van Scalda (geborgen, duidelijk, veelzijdig, betrokken en toegankelijk) de volgende functie vervult:

  2 weken geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Zwemonderwijzer m/v

  Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Golden Tulip Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch multidisciplinair centrum, waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van de dagelijkse stress en revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is. Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een?gemotiveerde en enthousiaste collega. Zwemonderwijzer M/V Uren 10/20 p/w. Je laat jezelf uitdagen door het ontwikkelen, voorbereiden, uitvoeren, begeleiden en evalueren van: diverse zwemlessen binnen het Zwem ABC aan kinderen en volwassenen; zwemles C in Zee (www.cinzee.nl); schoolzwemmen; zeemeermin/man zwemles. Je verstrekt informatie aan ouders, verzorgers en onderwijzend personeel over de vorderingen van de deelnemers en houdt daarbij het online scoresysteem bij. Na de zwemlessen zorg je voor de hygiëne binnen de accommodatie. Als zwemonderwijzer(es) neem je ook examens af als lid van de beoordelings- of organisatiecommissie. Bij gebleken geschiktheid kan de functie worden uitgebreid met administratie- en receptietaken.

  2 weken geleden Bewegingsplein ( Koudekerke )
 • Docent procestechniek

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn we opzoek naar een fulltime Docent LB Procestechniek. In deze functie ga je MBO leerlingen klaarstomen voor een beroep binnen de procestechniek. Hierin draag je verantwoording voor de volgende werkzaamheden: - Je geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten rondom het vak procestechniek; - Je draagt bij aan het studentenbeleid en denkt mee aan verbeteringsmogelijkheden binnen de school; - Je weet je passie voor dit vak over te brengen op je studenten door interessante en motiverende lessen te geven; - Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en legt de focus op de persoonlijke ontwikkeling van de student.

  2 weken geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Docent technische bedrijfskunde

  Ben je de technische (bedrijfskundige) collega die wil werken binnen een klein dynamisch team aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving waar (onderzoeks-)projecten in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk worden uitgevoerd? Functie Je hebt passie voor de technische aspecten van een technisch bedrijfskundige opleiding en bent een gedreven professional. Daarnaast wil je jongeren inspireren met jouw kennis en kunde. Je hebt ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en/of met het docentschap en je werkt inmiddels enige jaren als technicus. Je hebt een studentgerichte instelling. Je ziet kans om samen met je collega’s relevante onderwerpen in te bedden in aantrekkelijke en multidisciplinaire onderwijsprojecten. Je hebt een prettige en open stijl van communiceren en bent in staat om studenten en collega’s te inspireren. Je ziet de studenten en het bedrijfsleven als belangrijke klanten en kunt ons “product” daarop afstemmen. Wil je samen met ons werken aan de verdere ontwikkeling van de voltijd en deeltijd opleiding technische bedrijfskunde? Team De opleiding technische Bedrijfskunde is onderdeel van de Academie voor Technologie & Innovatie. Je werkt in een klein en hecht team dat zorgt voor het ontwikkelen en uitvoeren van een curriculum voor de opleiding.. We verwachten da je de nodige kennis en ervaring hebt om vakken zoals (toegepaste) wiskunde, statistiek, natuurkunde en materiaalkunde zorgeloos te verzorgen en dat je ervaring hebt met het (her)ontwerpen, verbeteren en optimaliseren van productieprocessen en –middelen. Daarnaast ben je bedreven in het hanteren productiemanagementtools, zoals TPM, Lean Manufacturing, 5S en Six Sigma. De kennis en/of ervaring met asset management van fysieke assets zou een aanvulling op de reeds aanwezige kennis in ons team kunnen zijn.

  2 weken geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • intensief pedagogisch thuisbegeleider regio reimerswaal

  Educonsult zoekt ambulant begeleiders met ervaring in het werken met gezinnen. Als ambulant begeleider kom je bij de gezinnen thuis om de gewenste hulp en ondersteuning te bieden. Je stelt samen met de verwijzende gemeente en het gezin het ondersteuningsplan op, voert dit uit en evalueert regelmatig de gestelde en behaalde doelen. Je signaleert en reageert adequaat op zorgsituaties en signalen van zowel het gezin als de directe omgeving. Daarnaast onderhoudt je contacten met externe partijen en voer je registratietaken uit die horen bij de zorg die je biedt. Je zorgt ervoor dat gezinnen zelf de regie houden en werkt met hen aan het versterken van competenties die hiervoor nodig zijn. Je zoekt actief met het gezin naar hulpbronnen in hun netwerk.

  3 weken geleden Educonsult Zeeland ( )
 • Docent frans

  Voor een fijne school in de omgeving van Bergen op Zoom is Maandag® Middelburg op zoek naar een tweedegraads docent Frans! Als docent Frans ben jij in staat om de leerlingen te begeleiden in de Franse taal. Je haalt voldoening uit het motiveren en stimuleren van leerlingen en houdt de lessen interessant en uitdaging. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en bent een expert binnen jouw vakgebied! Het betreft een vacature waarbij we op zoek zijn naar een docent die zo snel mogelijk kan starten en lessen kan verzorgen in de onderbouw, klas 1 en 2. De omvang zal ongeveer 0,8 fte zijn wegens een ziektevervanging.

  3 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )